Blog

Blog

linkteam.hu - Blog kategória, Blogok az interneten. Van egy jó sztorid, vagy megosztanál másokkal egy történetet? Keress egy blogot itt, és már hozzá is kezdhetsz

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

fater.hu alternatív apa-blog

A fater.hu egy apuka blogja. Meglepő módon az apasággal foglalkozik és sok járulékos egyébbel, mint a tűz körül ugrálás vagy a kopaszodás, valamint a gyermeknevelés áldásos tevékenysége.
A fater.hu egy alternatív apuka alternatív blogja érdekes tartalmakkal szülőknek és leendő szülőknek.

A fater.hu egy alternatív apuka alternatív blogja érdekes tartalmakkal szülőknek és leendő szülőknek.

 

FotoExpert blog

A fényképet készítése nagyon jó hobbi az emberek számára, ugyanakkor nem igazán könnyű hobbi egy ember számára sem. Valószínűleg remek ötlet, hogy egy honlapon a fényképkészítéssel kapcsolatos információk legyenek. A mi webes felületünkön azonban szakmákkal kapcsolatos információk vannak jelen. Ha bárkit érdekelnek az ilyen féle tematikák, weboldalunk meglátogatásával egyszerűen kivitelezhető.

Érdekes tartalmak a FotoExpert oldalon

 

Izgalmas témák a Bitumenes lemez oldalon

Érdemes megjegyezni, hogy a bitumenes lemez tulajdonképpen a szigetelések elvégzéséhez szükséges eszköz. A bitumenes lemez tulajdonképpen a vízszigetelés modern eleme. Weboldalunk azonban teljesen más témáról szól. Ez viszont nem éppen negatív dolog, tudniillik újabb információkat áttekinteni valamiféle berendezésről kifejezetten haszonnal jár. Oldalunk által ezt akárki megteheti.

Izgalmas témák a Bitumenes lemez oldalon

 

Izgalmas témák a Poly oldalán

A Poly egy nagyszerű kocka, ami online oldalán számtalan szolgáltatás információit olvashatja el. Egészen biztosan nagyon sok olyasmi szolgáltatás létezik, melynek részleteivel még nem igazán találkoztunk. Még újabb részleteket olvasni azonban nem igazán rossz, ebből adódóan webes felületünket minden személy számára ajánlani szokták, ami valójában nem meglepő, hiszen nálunk igencsak sok témában nézheti meg, mely felkeltette érdeklődését.

Izgalmas témák a Poly oldalán

 

A robot cikkei - Chopin

Chopin egy rendkívül okos robot, aki örül, ha weboldalára bármiféle cikkeket rakhat, egészen biztosan konkrét témákban, például szolgáltatásokról, amelyek mondjuk érdekelhetik is az egyéneket. Bizonyára több olyan téma is létezik, miről az olvasó nem igazán olvasott, emiatt abszolúte eljött az a pillanat, mikor ezt pótolni kell. Hogyha a robot weboldalára ellátogat, részletesebb adatokat is megtudhat.

A robot cikkei - Chopin

 

ismerkedés, csajozás

Szeretnél jól kommunikálni a nőkkel? Boldog és stabil kapcsolatra vágysz, vagy csak egyszerűen szeretnél jól kommunikálni a számodra szimpatikus hölgyekkel. Segítünk, hogy vonzalmat kelts azokban a csinos lányokban, akikkel szeretnél közelebbről megismerkedni.

Hódítsd meg álmaid nőjét!

 

3-as BMW rajongói blog

A legnagyobb 3-as BMW blog. Mögötte a legnagyobb 3-as BMW rajongói táborral, a BMW3KLUB.hu-val. A blogban a 3-as széria történetét és az egyes modelleket vesszük rendszeresen górcső alá. És interjúkat készítünk az igényesebb hazai 3-as BMW-k tulajdonosaival. Tarts velünk és ismerd meg a szériát közelebbről.

Minden, a BMW 3-as sorozat modelljeiről

 

Székhelyszolgátlatás blog

Lehetőségek és információk a székhelyszolgáltatásról. Budapesten és iparűzési adómentes területein is. A blog oldala foglakozik különböző kérdésekkel. Információt kaphat a a szolgáltatás menetéről és rendszeréről, levelek átvételéről és kezeléséről. Az oldalon találhatók cikkekben olvashatunk a szolgáltatás törvényi szabályozásáról és feltételeiről. Mit érdemes tudni a cégtábla kihelyezéséről és feltételeiről? Milyen segítséget nyújt a szolgáltató egy lettséges NAV-os revízió alkalmával. Hogyan válasszunk megfelelő székhelyet? Hol található IPA mentes település és miért éri meg ott székhelyszolgáltatás? Van- e hűségidő?

Székhelyszolgátlatás Budapesten ingyen

 

Webellis blog

A weboldalakat olvasva a bámulattól a meghökkenésig nagy körű az online dolgok hatása az emberre. Csodálatos a gyorsaság és a tudás óriási tárháza. Árnyoldala az emberi ostobaság és ügyeskedés. Található fórum, ahol az alapvető ismeretek nélkül is adnak "jó tanácsot". Egyes terméket, szolgáltatást nyújtóknál pedig nincsenek feltüntetve az alapvető elérhetőségek vagy a megadott elérhetőségen nem találhatóak, telefonon elérhetetlenek. Így az előforduló reklamációnkkal nem tudunk mit kezdeni. Ezen a módon a bizalmat csupán elveszteni lehetséges a weblapnak, de megtartani nem! Különbül is lehetne csinálni! Ha a téma iránt érdeklődik, látogassa meg a Webellis weblapot!

Minden, ami online dolgokkal kapcsolatos!

 

Blog a vevőkről, árukról

Megvegyem? Kérdezzük magunktól. Minél nagyobb a kínálat, annál nehezebb válaszolni. Vásárolhatunk az árjelzés alapján, a könnyebb eligazodáshoz támogat az egységár, mely a különféle csomagolású termékek egy egységének (kg, liter, darab) szabja meg az árát. Vásárlásnál praktikus számításba venni az ár és érték egyensúlyát (pl. várható élettartam a energiatakarékos égőknél, valamint az esetleges minőségi eltéréseket. Nélkülözhetetlen kiszámolni, hogy készen vásároljunk egy árucikket vagy saját magunk is el tudjuk készíteni. Sütni, főzőcskézni vagy fabrikálni sokan szeretnek és ezzel sok forintot spórolhatnak meg maguknak, hisz csak a nyersanyagokat szükséges beszerezni. Megvegyem? blogon a témakörrel kapcsolatos írások között szelektálhat.

Bevásárlás és az árjelzés

 

ÉletmódBLOG.hu

Egészség, életmód, fogyókúra - blog oldalunkon a blog bejegyzések mellett ezekről a főbb témákról olvashatnak érdekes cikkeket. Az egészséges életmóddal a hosszú, boldog élet kapuját nyitjuk ki olvasóinknak.

Egészség, életmód, fogyókúra

 

Viseltes blog

Öltözködésünknél fontosak a színek, mintázatok, szövetek és szabásminták. Az évenként változó divat ruhái lépésenként megváltoztatják ruházkodási gyakorlatunkat. Jelenleg már mosolygunk a hatvanas, hetvenes évek trendi holmijain.

Divatos bőrcuccok! - Mindent a divatról

 

Kikalkulátor

Sokan nem a hitel vagy biztosítás megkötése előtt használják a hitel és biztosítási kalkulátorokat. Utólagosan a szerződés megkötése után, már nagy eséllyel csak saját kárunkat kalkulálhatjuk ki. A előnytelen szerződés megkötése időben és anyagilag is kárt okozhat részünkre. A gond a szerződések apró és kevésbé apró betűs részeiben is lehet. Ilyen pl.:biztosítás évfordulóra lehetséges megszüntetése! Ajánlatos előre kalkulálni a kalkulátorokkal és tájékozódni a szerződések részleteiről! A témáról írások a Kikalkulator.blog.hu lapján.

Segítség a számolásban! Katt a blogra

 

Vendég a háznál blog

A vendéglátás nehéz kérdése, hogy konyhánkban milyen alapanyagokból főzzünk? Milyen ételrecept alapján egészséges, finom az étek? A táplálékok beltartalma precízen meghatározható, de az egyes összetevők fogyasztásának ajánlott napi értékét folyamatosan módosítják. Amelyik érték tegnap még megfelelő volt, az ma magasnak számít, de majdan megint jó érték lehet (pl.: koleszterin, D-vitamin, ...). Vendéglátásról, konyháról és receptekről a Vendég a háznál blogon többet is olvashat!

Mit főzzünk...és miből?

 

A legkülönfélébb témák

A Megfoghatatlan blog alcíme "Természetem fölötti jelen-ségek" sokat elmond a blog tárgyköréről. Szokatlan és meghökkentő, de legalábbis közismeretre érdemes kérdéseket dolgoznak fel az írásokban. Látogassa meg a weboldalt, amennyiben több téma is érdekli és hasznosan akarná eltölteni szabadidejét az interneten.

Megfoghatatlan blog - Írások, jelen-ségek

 

Pénzért mindent

Jelenleg egyre nehezebb a kenyérre való elérése a bérből és fizetésből élőknek, de a vállalkozásoknak is. Így előtérbe kerül a spórolás a bevásárlásnál, szolgáltatások igénybevételekor és a banki ügyintézésnél is. Mi is az a sok minden, ami pénzért kapható, és meg is éri az embernek? Érdemes megvizsgálni például a drága, sokat hirdetett tisztítószereket vagy a gyanúsan áron aluli párizsinak is. A termékeket és szolgáltatásokat kívánatos mélyrehatóan megvizsgálni, hisz egészségünk és bukszánk egyaránt károsodhat tőlük. Pénzért mindent! című oldalt olvasva adalékot találhat a témához!

Egy Blog árukról és szolgáltatásokról

 

Blog az ingatlan tulajoknak

Az ingatlan tulajdonosok már részben ismerik a gondokat, energetikai kérdéseket. A most vevőknek, viszont célszerű előre tájékozódni néhány, de fontos témakörről. Mi lehet az energetikai tanúsítvány, lakás zöldkártya? Hogy spórolhatunk a fűtéssel? Nélkülözhetetlen alaposan körüljárni az ablak, a nyílászáró üvegtípusok, valamint a fűtés és hűtés témakörét! Házunk tája blogon válaszokat kaphat az ingatlan témájú kérdésekre!

Hogyan szeretne lakni és mennyiért? - Házunk tája

 

Cikkek a járművek világából

A Gurulós blog cikkei között közös nevező a guruló abroncsok. Különböző gépjárművekről, rally és extrém versenyekről böngészhetünk felvetéseket, láthatunk fotókat vagy youtube videókat. A járművek tárgyköre nagy spektrumú, ezért sokáig részletezhetnénk a biztosításoktól az alkatrész, gumi, olaj, .... vagy a szerviz problémájáig. Nézze meg az írásokat a Gurulós blogon!

A legérdekesebb autósportos tudnivalók

 

A ház körül blog

Mint az a nevéből is látható, a Ház Körül Blog az otthonunk körüli állandó tevékenységekhez szeretne segítséget nyújtani a cikkeivel. Ez a háztartás vezetéstől kezdve, egészen a kerti munkáig számos dolgot magában foglal. Milyen bútort ajánlott vásárolni? A különböző házibarkács bejegyzések pedig a barkácsolósabb beállítottságúaknak adhatnak pár jó ötletet. De ha már itt tartunk, akkor a duguláselhárítást is érdemes megemlíteni.

Gondoskodjunk otthonunkról

 

Gyermekes gondok

Öröm a családnak a gyermek megszületése és cseperedése. Sok holmit kell megvásárolni az kisbaba megérkezése után, de mennyibe kerül egy gyerkőc cucca? A vásárlásuknál a pénztárca sebesen kiürülhet, mert a boltok széles árskálán árulják a szükséges dolgokat. Melyiken lehetséges megtakarítani vagy melyiken nem ajánlatos? A GyereCash blog ezekben is kíván segíteni Önnek!

Mit vásároljunk gyermekünknek?

 

Útilapu

A kikapcsolódás egyik elterjedt típusa az utazás. Vajon milyen szállási lehetőség vagy néznivaló létezik utazásunk tervezett célpontjában? Ajánlatos informálódni egynéhány utazási portálon vagy blogon! A közzétett utas értékelések is árulkodóak a szolgáltatások minőségéről. Utazásról, nyaralásról, téli sportokról is tájékozódhat az Útilapu blogon!

Blogon az utazás

 

Blog a szépségről

Tenni próbálsz a szépségedért? A legalabb-nekem-szep weblapon különböző szépségápolási híreket, praktikákat olvashatsz. Lelhetsz cikkeket kozmetikai szolgáltatásokról, mint például műköröm és fodrász. De a különböző smink, parfüm árukról is szó esik. Ezeket megfogadva biztosan divatos leszel! Ha többet akarsz megtudni a szépség hogyanjáról, a weblapon megteheted. A tájékozódással csak jól járhatsz!

A fontos, hogy legalább nekem szép!

 

Szolgáltatások ismertetése

A szolgálatodra blog a legkülönfélébb szolgáltatásokat, hivatásokat igyekszik egybeszedni. Ez lehet például kozmetikával foglalkozó munka, téma. Továbbá akár zárszerelés is! Ami a lényeg, hogy igyekszik bepillantást biztosítani a magánszemélyeknek rendelkezésre álló megannyi szolgáltatás részletébe. Ha felkeltette az érdeklődésedet a téma, akkor tegyél egy látogatást a Szolgálatodra! blogra. Informálódj minél többet!

Milyen foglalkozások vannak?

 

Álommunka és nehézségei

Külföldön és Magyarországon egyaránt lelhetők betöltetlen állások. Az állás megtalálása és megkapása azonban nehezebb lehet, mint maga a tényleges munka. Az állásinterjú még egy karrierista számára is tartogathat meglepetéseket, de az álommunka elnyerése is okozhat gondot.

Karrierista blog

 

Bigyók és csecsebecsék

A csecsebecsék és bigyók főképpen a női elmét mozgatják meg, de a férfiakat sem hagyják érdektelenül. Megvásárolhatjuk őket, de elkészítésük egy jó és nem egy költséges hobbi. Saját magunk által készített ékszer, játék, miegymás jókora örömet okoz és személyre szabott ajándéknak is remek. Hobbicuccok, tanácsok a Bigyók és csecsebecsék című weboldalon!

Ékszer és miegymás házilag

 

Elektromosauto.hu

A elektromosauto.hu oldalon szeretnénk összefoglalni az elektromos autózással kapcsolatos információkat, híreket, újdonságokat. Magyarországon elérhető elektromos autók tesztek, utcai közlekedésére alkalmas autók bemutatása. Ipari felhasználásra tervezett elektromos autók bemutatása.

Elektromosauto.hu

 

Lehetsz boldogabb is

Hogyan tudsz az életed minőségén javítani. Tanító jelegű írások, bölcs gondolatok, tanmesék olvashatók az oldalon.

Önsimeret

Jobb agyféltekés rajzolás

Jobb agyféltekés rajzolás technikák, és egyéb érdekességek blogunkban!

Jobb agyféltekés rajz info

 

Amatőr fotós blog

Ez a blog képeim és tapasztalataim publikálására jött létre. Azt az utat fogom közzétenni, ahogy hobbi fotósból amatőr, majd pedig profi fotóssá próbálok válni. Örömmel veszek bármilyen kritikai megjegyzést a képeimmel kapcsolatban, ha meosztjátok tapasztalaitokat, tippjeiteket, vagy csak hozzászóltok bejegyzéseimhez. Jó fényeket!

Amatőr fotós blog

 

Lábápolás blog

Minden, ami a női lábápolással kapcsolatos lehet, Bütyök gyógyító praktikák, talp betétek ismertetése és használatuk előnyei.
A női lábak szépsége mellett egészségére is figyelmet kell fordítanunk. Az egészséges és szép lábak, amilyet mindenki szeretne. Hasznos és érdekes információk lábainkról nem csak nőknek.

Lábápolási tippek érdekességek

 

Pénzkeresés Net

Ezt a blogot azért indítottam, hogy megosszam tapasztalataimat és tudásomat az internetes pénzkeresés világából. A különböző pénzkereseti lehetőségek ismertetése mellett sok segédagyagot és fordítást is készítettem, így az oldal hasznos információkkal szolgálhat mind a kezdő, mind pedig a haladó pénzkeresők számára.

Pénzkeresés Net

 

iDeszka - Apple iPad Blog

Apple iPad-el foglalkozó blog. Szeretném bemutatni nektek a legújabb fejlesztéseket, pletykákat,
érdekességeket ami az iPad-et érinti.

ipad, apple ipad, ipad 2, ideszka

 

Bloglap.hu blogoldal készítő rendszer

A rendszerrel hagyományos blogot, vagy weblapot készíthetsz, hiszen időben egymást követő cikkeket és különálló oldalakat is létrehozhatsz. Címoldalad lehet akár a friss cikkek listája akár egy általad kiválasztott oldal.

A szerkesztői felület modern Web 2.0 technológiával készült, így gyors és áttekinthető.

Minden cikket és oldalt egy beépített szövegszerkesztővel szerkeszthetsz meg melybe egy fájlkezelő is beépítésre került a képek, dokumentumok (pl. Word, Excell, PowerPint, PDF, stb), tömörített fájlok (pl. zip, rar, stb) kényelmes feltöltéséhez.

Bloglap.hu

 

Viccek, bölcsességek, aforizmák

Blogom mely frissen indult, minden olyat megtalálsz ami a humorral és viccekkel kapcsolatos. Naponta frissül és olvashatod a jobbnál jobb vicceket és egyéb humoros történeteket. Közmondásokkal és aforizmákkal is találkozhatsz szinte naponta, és egy egy bölcs gondolat is felkeltheti az érdeklődésed. Ne habozz, hanem látogasd meg most az oldalt. Nézz videót, légy tagja a követőknek, iratkozz fel hírlevélre, vagy lájkolj facebook-on. Oszd meg másokkal is ezt a vicces és egyben bölcsességekkel tarkított oldalt. Köszi, hogy benéztél.

Viccek-aforizmák

 

Könnyen elkészíthető ételek

Egyszerű, gyors, olcsó, könnyen elkészíthető ételek receptjei

Könnyen elkészíthető ételek receptjei

 

Önismeret, önbizalom, tudatosság blog

Úton az önmegvalósítás és a siker felé. Személyiségfejlesztő tippek a mindennapokra.

Önismeret, önbizalom

 

Már megint játszom kicsit – teszterblog

Egyedi, néha szarkasztikus stílusban előadott, rövidebb - hosszabb Flash szösszenetek tesztje, amelyek pont megfelelnek arra az időtartamra amikor nem tudsz mit csinálni 5 - 10 percig. Naponta frissül, természetesen kivétel a hétvégéken, akkor minek elütni az időt mással?

Már megint játszom kicsit – teszterblog

 

Hajtővadászat

Ez egy hajas blog, benne frizurák, kontyok, divat, praktikák. Aktuális témák, sok képpel és tanáccsal. A legjobb DIY kontyok melyek könnyen elkészíthetőek, a legtutibb vágási technikák, a legtrendibb hajviseletek a kifutókról, egészséges hajviselet, praktikus gyermek hajak és sok még sok mása hajról...

Hajtővadászat

 

Ezoterikus könyvek blogja

Évek óta foglalkozom ezotériával. Ez alatt az idő alatt sokféle könyvet elolvastam, amelyeket most szeretnék bemutatni, segítve ezzel a választásban.

Ezoterikus könyvek blogja

 

új széchenyi terv blog

Blogom célja, az új széchenyi terv megvitatása. Egyfajta fórum létrehozása, ahova szívesen várunk minden bejegyzést, észrevételt, megjegyzést. Nyugodtan meglehet vitatni (akár anonym) a tapasztalatokat, észrevételeket a Új Széchenyi-tervvel kapcsolatban! Így mindenki ponrosabb képet kaphat az új pályázati lehetőségetről!

széchenyi terv

 

Egyetemista élet a gyakorlatban.

Két diploma megszerzésének összegyűlt tapasztalatai, gyakorlati tanácsokkal!

Egyetemista élet a gyakorlatban.

 

Gyomnövények

A blog tudományos szempontból tárja az olvasó elé Magyarország gyomnövényeinek listáját. A leírásban kitérünk a csíranövényen és a termésen keresztül egészen a kifejlett növényig mindenre. Olvashaják a gyomok előfordulási helyeit és mindezt gazdagon illusztráltuk fotókkal.

Gyomok

 

A történelem balekjai

A történelem balekjai azok az emberek akik olyan döntéseket voltak "képesek" hozni, melyek megváltoztatták a történelem alakulását, emberi sorsokat írtak át, tömegeket emeltek fel vagy éppen döntöttek nyomorba. Érdekes lesz olvasni, hogy sok esetben egyes emberek gyarlósága, önzése, vagy butasága hogyan képes rossz döntésre bírni őket. Jó szórakozást!

Balekok

 

A lélek utazása

Ez a blog nem akar okoskodni, vagy megmondani, hogyan irányítsd az életed és a gondolkodásod. Csak bizonyos időközönként tanácsokat olvashatsz szituációkról, emberekről. Végigkövethetsz egy utat, amin nem kell végigmenned, de néhány lépést megfontolhatsz.

Lélekutazás

 

Előremutató találmányok

Az új évezred méltó fogadása nem lenne teljes az elmúlt korok leglényegesebb technikai vívmányairól készült felmérés nélkül, a technikával és annak ránk gyakorolt hatásaival sokat foglalkozó emberek részvételével. Számos tudóstól, filozófustól és a tudományos közélet szereplőitől érkezett válasz. Ez a blog ezen nagyszerű elmék véleményeiből gyűjt össze egy csokorral John Brockman - "Az elmúlt 2000 év legfontosabb találmányai" című könyve alapján.

Előremutató

Pasiblog

Naponta frissülő hírek, érdekességek a nagyvilágból férfiaknak.

Pasiblog

Szeg a fejbe!

Szeg a fejbe Gondolatébresztő Néha érhet kritika bárkit. Akkor is ha konkrétan nem tudjuk kiről/kikről van szó.

Gondolatébresztő

Tegyünk az antiszemitizmus ellen

Miért is, mit is kell tennünk azért, hogy egy jobb, élhetőbb világban éljünk? Elsősorban gondolom nekünk embereknek kell tennünk a saját lehetőségeink, és képességeinkhez mérten, hogy alakítsuk, formáljuk környezetünket és saját magunkat.
Azért, hogy jobbak legyünk egymásal, és másokkal. Hogy elfogadjuk egymás színét, hitét, meggyőződését. Azonban mindjárt itt leszögezem, nem a destruktív, romboló eszméket kell megvédeni. Azok ellen mindenkor fel kell lépni, el kell őket ítélni, és követőiket valahogy meg kell győzni. A hogyanra sajnos a teljes választ nem tudom.

Tegyünk az antiszemitizmus ellen

online marketing blog

Arra gondoltunk, hogy ezen a blogon egy kicsit rendet teszünk a fejekben, és megpróbálunk egy képet adni arról mi is az az "online marketing", mire használják, milyen részei vannak, mit mire, kinek, mikor és persze hol érdemes használnia.

Mindent az online marketing eszközökről

Évfordulónaptár

Napi kalendáriumban megtalálod a mai nap évfordulósait. Ha kíváncsi vagy rá, hogy ki született a mai napon, milyen események történtek a nagyvilágban, vagy ki hunyt el ezen a napon, akkor itt a helyed.

A napi kalendáriumban megtalálod a mai nap évfordulósait

Hírgyűjtő - Kommentáljuk a híreket! Cenz

Az oldal feladata az, hogy kigyűjtse a nagyvilág hírei közül az érdekesebbeket és lehetőséget biztosítson mindenkinek a kommentálásukra!

Ha regisztráltál csatlakozhatsz egy most épülő közösséghez az oldalba épített Community Builder segítségével. A cél az, hogy egy olyan közösség jöjjön létre, ahol a tagok új ismerettségeket köthetnek egymással azonos érdeklodési körük alapján.

Az oldal célja viszont nem az, hogy az öszes aktuális hír megjelenjen hanem az, hogy csak az érdekesek, azok amelyeket Ti ajánlotok vagy amiken jót lehet vitatkozni. A vita célja pedig nem az kell legyen, hogy minél idegsebbek legyünk, hanem hogy megértsük a másik oldal érveit és adott esetben okuljunk belőle.

Így hát, ha egy sajátos közösségre vágysz és unod, hogy a híroldalakon cenzúrázzák, vagy nem engedik a hozzászólást, akkor itt a helyed!

Hírgyűjtő - Kommentáljuk a híreket! Cenzúra nélkül!

EBM blog

Valamikor a 90-es évek elején és közepén egy szűk réteg hallgatta ezeket a zenéket. Akkoriban nehezen tudtuk beszerezni ezeket a számokat, de azért mindíg megtaláltuk a módjátm hogy ne maradjunk nélkülük. Most az internet segítségével újra élvezhetjük az akkori zenéket.

Elborult ifjak...

Álomból Valóság

Egy fantasy-romantikus regény egy blogban megírva, olvasd el Te is!

Novel Blog

Szellemvárosok a világban. Kihalt város

Ez az oldal azért jött létre, hogy egy kicsit megismerhessétek a világ rengeteg szellemvárosaiból egy párat. Ha azt említjük, hogy “szellemváros”, akkor mindenkinek a hollywood-i filmek jutnak az eszükbe. Pedig nagyon sok szellemvárost találhatunk a világban…

Szellemvárosok a világban – A szellemváros rejtélye

Természet és fotográfia

Ruff Gábor biológus és természetfotós írásai természetről és természetfotózásról.

Ruff Gábor természetfotós blogja

Blog a takarításról

Minden ami a takarítással és a tisztítással kapcsolatos!

Takarítás, tisztítás

Esküvős Blog

Ez nem munka, hanem hívatás. Ez az a foglalkozás, amit csak szerelemből lehet csinálni ,máskülönben nem ér semmit az egész .Az esküvőszervezőknek van lehetőség képezni magukat ,de ez az amire születni kell . Vannak dolgok, amiket nem lehet megtanulni

Esküvőt szervezek

Írópalánta

Saját készítésű novellák, többnyire sci-si, fantasy, de lehet más is.

Írópalánta: novellák, sci-si, fantasy

Ingyen blog

Gyors szerver, 100MB tárhely, rengeteg egyedi sablon

Ingyen blog

Virág Mánia

Virág Mánia, nem csak virágmániásoknak! Információ a legszebb virágokról, a virágok, és más növények ápolásról, és egyéb nyalánkságok!

Virág Mánia blog

Ferri.hu - nem csak barátaimnak

Egy oldal nem csak barátaimnak mindenféle érdekességgel, hírekkel, információkkal, Tőlem de nem csak rólam...
Humor, Fényképek, Érdekes dolgok, DVD gyűjtemények, banner csere.

Ferri.hu - Nézd meg TE is

Informatikai hírek

Minden ami az informatika témáját érinti! Friss hírek és információk a PC Guru blogban!

PC Guru blog

Animációk, avatarok

Animációk, avatarok, izgő-mozgó kütyük, weboldalra, fórumhoz, vagy ahova csak akarod!

Animációk

Szegényes konyha titkok

A mértéktelen evés miatti egészségkárosodásról sokat hallani, na a mostani időkben ettől nem kell félni, inkább a másik véglet érvényesül, a hiányos táplálkozás

Mit főzzenek a szegények?

Náncsi lájt blog

Az élet 5 gyerekkel nem egyszerű, főképp nem, ha a család katolikusként, egy konyhai analfabéta anyával, rally őrült apával és mindenféle jószággal próbál meg evezni az élet tengerén /ezt de szépen "mondtam"// tisztára mint Noé meg az ő bárkája.. csak kisebb.. és kevesebb a víz.. meg az állat.. meg több a tv és hála Istennek van internet.

náncsi lájt

Technikai Tippek

Az oldalon hasznos és érdekes leírásokat, tippeket találsz az alábbi témákban: informatika, mobiltelefonok, egyéb műszaki dolgok

Technikai Tippek

Székhely szolgáltatás blog

Mindig friss hírek és cikkek vállalkozói, APEH és székhely témakörökben. A székhely szolgáltatás blog célja, hogy a legfrissebb gazdasági hírekkel lássa el az olvasókat.
Amennyiben a híreken és cikkeken kívül az olvasó székhely szolgáltatás iránt érdeklődik, az oldalon székhely szolgáltatás is működik. 24 órán belül kezében tarthatja székhely szerződését! Székhely már havi bruttó 5490.- Ft-tól
A székhely szolgáltatás blog legfontosabb témakörei:
- minden ami a cég jogszerű működéséhez kell: cégalapítás, székhely, cégjog
- adózási és könyvelési tippek: adózás, APEH, könyvelés
- egyéb hasznos cikkek és hírek: ingatlan, biztosítás

Székhely szolgáltatás blog

Az Ötletek blogja

Vegyes ötletek, tippek és tanácsok MINDEN témában a sporttól egészen a tanulásig.

Ötletes blog

Székelyderzs blogja

Székelyderzs mindenapi életét mutaja be. Beszámolók az eseményekről különleges aalkalmagról és mindenről ami Derzsben történik.

szekelyderzs blogja

Mindennapi Afrika

Hírek, információk, érdekességek napi szinten Afrikából.

Mindennapi Afrika

Hitel és kölcsön ajánlatok blogja

Minden ami a hitel és kölcsön formákkal kapcsolatban tudni érdemes. Aktuális hírek és információk a pénzügyi világ eseményeiről. Ajánlott mindenkinek akit érdekelnek a hitelek és azok a folyamatok melyek befolyásolják őket.

Minden ami a hitel és kölcsön formákkal kapcsolatban tudni érdemes.

DoctorFit Életmód Klinika

A derékfájdalom (majdnem) mindekit elér. Mit tegyek? Elsősegélytől a rehabilitációig.
Műtét vagy nem műtét? Az orvostudomány legújabb vívmányai a gerincbetegségek kezelésében.
Hogyan kerülhetem el a műtétet? Gyógytorna, masszázsok, fájdalomcsillapító eljárások.
Mi a porckorong-sérv és mit lehet tenni vele.

A gerincbetegség igazi népbetegség. A felnőtt lakosság mintegy 80%-a élete során garantáltan találkozik valamilyen fájdalommal a nyaka-háta -dereka táján. Személyes tapasztalatom az, hogy a betegek a panaszok kezdete után csak sokára jutnak szakemberhez és a diagnózis felállítását csak sokára követi a fájdalmak enyhítése. Fontos tudni, hogy mikor kell orvoshoz fordulni és ott mi fog történni a beteggel. Milyen hatékony fájdalomcsillapító módszerek léteznek és miképp hatnak ezek. Milyen mozgás és sport végezhető és mi nem javasolható Rengeteg kérdés van amit érdemes egy fórumon megbeszélni, illetve a betegek személyes tapasztalatai is nagyon fontosak. Ezt a blogot azért hoztam létre, mert úgy gondolom, hogy a gerincbetegség rengeteg embert érint és ezen a fórumon hasznos segítséget kaphatnak.

DoctorFit Életmód Klinika

Weboldal készités

Weboldal készités ,és tervezés, egyedi dizájnos sablonokkal. keresőkre optimalizáltan.Webes megoldások elérhető áron.

Web megoldások

Tisztítás - Takarítás - Higiénia Blog

A blog a tisztításról, takarításról, higiéniáról szól, illetve igyekszem tanácsokat, ötleteket és élményeket megosztani mindenkivel, akiket ez a téma érdekel.

Takarítás Blog

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009