A legkedvezőbb jegyet keresed?

Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf

Gyakran ismételt kérdések és válaszok Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf


1. Mi a Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf?

A Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf egy kézműves központ Bruneiben, ahol hagyományos brunei kézművesipari termékek készülnek és kiállításra kerülnek.

2. Hogyan lehet meglátogatni a Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf?

A központ nyitvatartási ideje: hétfőtől vasárnapig 9:00-tól 17:00-ig. A látogatóknak be kell tartaniuk a központ látogatói rendelkezéseit és előzetes bejelentkezés szükséges a látogatásra.

3. Milyen kézműves termékek találhatók a központban?

A Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf-ban különböző kézműves termékek találhatók, például hagyományos szövéssel elkészített szőnyegek, történelmi motívumokkal díszített textíliák, fából faragott tárgyak és kerámiák.

4. Van-e lehetőség vásárolni a központban?

Igen, a látogatók vásárolhatnak a központban található kézműves termékekből. Ezeket a termékeket a látogatás után a szuvenír boltban lehet megvásárolni.

5. Milyen egyéb programokat kínál a Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf?

A központ különböző interaktív tevékenységeket és műhelyeket kínál látogatóinak, ahol megtekinthetik a hagyományos brunei kézművesek munkáját és részt vehetnek azokban.

6. Mennyibe kerül a belépés a központba?

A belépés a Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf-ba ingyenes. Azonban a műhelyek és tevékenységek ára változhat, ezekről érdemes előzetesen érdeklődni.

7. Milyen egyéb látnivalók találhatók a környéken?

A központ közelében található a Brunei Szultáni Palota, valamint több történelmi és kulturális látnivaló is megtalálható a környéken, amelyeket érdemes meglátogatni.

8. Van-e parkolási lehetőség a központnál?

Igen, a Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf-nál van parkoló, ahol a látogatók parkolhatnak autóikkal.

9. Melyik városban található a Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf?

A Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf Serusop városában található, ami Bruneiban található.

10. Milyen módon lehet elérni a központot a város más részeiről?

A Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf könnyen elérhető autóval vagy taxival. A város több tömegközlekedési lehetőséget is kínál, mint például buszok és taxik.


Szállás Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf


Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf is a traditional arts and crafts center in Brunei Darussalam, a small but prosperous country located on the northern coast of the island of Borneo. The center offers visitors a unique glimpse into Brunei's rich cultural heritage and its traditional arts and crafts.

The Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf is more than just a place to buy souvenirs and trinkets. It is a living museum, where visitors can watch artisans at work, learn about the history of Brunei's traditional crafts, and even try their hand at making their own handicrafts under the guidance of skilled craftsmen.

The center features a wide range of traditional arts and crafts, including weaving, embroidery, carving, pottery, and basketry. One of the highlights of the center is the Brunei Malay traditional house, which is built with traditional materials and techniques and is furnished with traditional Brunei furniture and decorations.

Visitors to the center are invited to take a guided tour, which includes a demonstration of various handicrafts, a visit to the traditional house, and an opportunity to try making their own handicrafts. The center also offers workshops for those who are interested in learning more about a particular craft.

In addition to its cultural and educational offerings, the Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf also serves as a social enterprise, providing employment and income to local artisans and their families. The center sources its materials from local suppliers, supporting the local economy and promoting sustainable practices.

Overall, the Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf is a must-visit destination for anyone interested in Brunei's rich cultural heritage, traditional arts and crafts, and sustainable tourism practices. Whether you are looking to learn more about Brunei's history and culture, or simply want to take home a unique and authentic souvenir, this center is sure to leave a lasting impression.


Ünnep Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf


Amikor az emberek meghallják a Brunei nevet, általában elsőre az állandó napsütés, a tengerpart és a luxus sül fel bennük. Ám Brunei számos más érdekességet rejteget magában, amelyek mind garantálják azt, hogy a nyaralás hosszú időre emlékezetes legyen.

A Warisan Pusat Penangalan Kraf egy ősi, 3 hektáros falu, amely a Brunei Múzeumtól csak rövid autóútra található. A falu eredeti épületeit és hagyományos építészeti stílusát megtartották, és egy igazi időutazásra invitálnak bennünket, hogy megtekinthessük hogyan is éltek az emberek száz évvel ezelőtt. Az épületek és a hagyományos eszközök megpillantása egy igazi élmény, főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy mennyire eltér a mai modern élettől.

A falu kemencéjében készült friss kenyér illatával körülvéve, az emberek számára lehetőség nyílik arra, hogy kipróbálják, hogyan készülnek a hagyományos ruházatok és más tárgyak, például a kókuszpálma levélből készülő tetőfedőanyagok. Az élmény elérhetővé teszi számunkra, hogy közelről lássuk, hogyan készítik a batik és songket mintákat, valamint hogy kipróbáljuk, hogyan kell használni a dolgokat, amelyek már kihaltak az általános használatból.

Azok, akik szeretnének valami aktív időtöltéssel eltölteni a nyaralás során, a Warisan Pusat Penangalan Kraf területén kínálkozó lehetőségeknek is örülni fognak. A faluban található bokorból ácsolt útvonal, amely által vezetnek, lehetővé teszi az emberek számára az erdőkkel való ismerkedést. A falutájban található kerteket fel lehet fedezni, és látható a növények, gyümölcsök, és az állatvilág.

Aki szereti a kulturális látnivalókat, és az érdekes történelmet, biztosan jól fog érezni magát a Warisan Pusat Penangalan Kraf faluban. Az eleganciáról és hagyományokról tanúskodó építmények megtekintése mellett, az is kiderül hogy hogyan is élték meg mindennapjaikat, hogyan éltek belvitrolik és hogyan használták a fontosabb eszközöket a hétköznapi helyzeteikben.

Ahhoz hogy teljes legyen a kaland, a Warisan Pusat Penangalan Kraf személyzetének ideje nagy részét arra fordítják, hogy a faluban tartott programokkal is gazdagítsák az élményt. Azt javasoljuk mindenkinek, hogy ne hagyja ki ezt az izgalmas helyszínt, amely biztosítja az emlékezetes nyaralás egyik legfontosabb részét. Ha szeretnénk Brunei örökségi értékeit megismerni, mindenképpen érdemes ellátogatni ide.


Időjárás Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf


Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf egy izgalmas és lenyűgöző hely Brunei fővárosában, Bandar Seri Begawanban. Ez a hagyományos brunei kézműves központ nem csak a helyi kultúrát mutatja be, hanem egyben időjárási figyelmeztetőként is szolgál a látogatók számára.

Brunei időjárása meglehetősen trópusi, meleg és nedves klímával rendelkezik. A legtöbb esőzést a monszun időszak, július és november közötti időszak hozza magával. Ez az az időszak, amikor a látogatóknak kiemelkedő figyelmet kell szentelniük a helyi időjárási viszonyoknak, hogy kellemesen és biztonságosan töltsék idejüket az országban.

Az időjárási információkat Brunei Warisan Pusat Penangalan Krafben található hagyományos brunei eszközök segítségével kapják meg a látogatók. Az egyik népszerű eszköz a hőmérő, amely pontosan megmutatja a kültéri hőmérsékletet. Ezt a készüléket alaposan megfigyelve a látogatók képesek lesznek megbecsülni, hogy mennyire készüljenek fel a melegre vagy a hidegre.

A másik fontos eszköz a barométer, amely az atmoszferikus nyomást méri. Ez az eszköz az esőzésre vagy az időjárási frontokra figyelmeztet, amelyek előfordulhatnak az adott időszakban. Ez különösen fontos információ lehet a látogatók számára, akik olyan tevékenységeket terveznek, mint például túrázás vagy kirándulás, hogy előre felkészülhessenek az esetleges esőre vagy viharra.

A látogatók még tájékozódhatnak a ventilációsebességükről is a helyi helyiérzékelők alapján. Brunei Warisan Pusat Penangalan Krafban található szélkerek segítségével a látogatók megtudhatják, hogy mekkora az éppen fújó szél sebessége, ami szintén fontos információ lehet a tervezett tevékenységekhez.

A Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf tehát nem csak egy hagyományos brunei kézműves központ, hanem egyben egy izgalmas időjárási figyelmeztetőrendszer is. A látogatók itt elsajátíthatják a helyi hagyományos eszközök használatát, és felkészülhetnek az elkövetkező időjárási viszonyokra, hogy könnyedén és biztonságosan élvezhessék időtöltésüket Brunei csodálatos városában, Bandar Seri Begawanban.


Repülőjegy Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf


A Brunei Warisan Pusat Penangalan Kraf, vagy röviden BWPPK, a brunei kulturális és kézműves központja, melynek célja a hagyományos brunei kézművesipar megőrzése és népszerűsítése. A központot a brunei kormány alapította, és 2015-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

A BWPPK-ban több mint húsz kulturális és kézműves tevékenységet lehet megtekinteni és kipróbálni, köztük az aranytárgyak készítése, a batikolás, a fonás, a festés, a fafaragás és a szőnyegszövés. A látogatók egyaránt találhatnak itt brunei hagyományos és modern kézműves termékeket.

A központ Brunei Darussalam fővárosától, Bandar Seri Begawan-tól mindössze 10 km-re helyezkedik el, és könnyen megközelíthető repülővel. A Brunei Nemzetközi Repülőtér (BWN) kényelmes átszállási lehetőségeket biztosít több nemzetközi légitársaság járatainak az ázsiai kontinens és az óceániai térség országaiba. Magyarországon pedig számos repülőjárat található, amelyekkel eljuthatunk a brunei fővárosba, akár közvetlenül, akár átszállással.

A repülőjegyek ára a Brunei Nemzetközi Repülőtérre az indulási időponttól függően változik. A keresőmotorok segítségével kényelmesen lehet megtalálni a legolcsóbb lehetőségeket. A legkedvezőbb árak általában az utazás időpontjától függően az utolsó pillanatban vagy előre foglalva találhatóak meg.

Az utazóknak fontos tudni, hogy Brunei Darussalamban főként muszlim ország, így az itt való tartózkodáskor érdemes tiszteletben tartani a kulturális szokásokat és vallási előírásokat. A központban nem megengedett táskával belépni, így a látogatóknak érdemes saját zacskót vagy táska nélküli járni.

A BWPPK egy különleges lehetőség arra, hogy a látogatók megismerkedhessenek Brunei hagyományaival és kulturális örökségével. A repülőjegyek megvásárlása után igazán érdemes ide látogatni, hogy a turisták személyesen is részesei lehessenek az ország gazdag és sokszínű kulturájának.


Největší online katalog letenek

Tízezrek elégedett ügyfelek

A legalacsonyabb ár garantáltan

Akciós repülések kiváló árakon

Vegyen meg olcsó jegyeket azokba a helyekbe, melyek szépségükkel vagy ritkaságukkal lenyűgözik.

Repülőjegyek felkutatása