Dekoráció

Dekoráció

linkteam.hu - Dekoráció kategória, Minden ami a dekorációval kapcsolatos. Ha érdekel a téma, nézz körül itt is a linkteam.hu dekoráció kategóriájában.

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Falmatrica Pécsen

Falmatrica. Mit kell tudnunk a falmatricáról? A falmatrica kiváló dekorációs elemként szolgálhat mind az otthonunkban, mind az irodánkban, mind pedig akár az üzletünkben. Különleges, egyedi motívumok, elképzelések alapján is kiviteleznek ma már számunkra falmatricát, melyet könnyedén feltehetünk a falra. Egyedi cég logó, idézet, írás, állat motívumok, bármi amit csak szeretnénk, elérhető számunkra. Ha már a falmatricáról beszélünk, akkor szeretném a figyelmébe ajánlani a Matricart szolgáltatásait! A Matricart már nagyon sok éve tevékenykedik ezen a területen és kiváló szolgáltatást biztosít, minden kedves ügyfele számára. Biztos vagyok abban, hogy ha részletesebben megismerkedik majd a falmatrica mivoltjával, akkor Ön is beszerez majd egyet, vagy kettőt, vagy akár többet, hogy kedvére dekorálhassa az otthonát, az irodáját, vagy éppen az üzlet helyiségét! Ne is habozzon sokat! Vásároljon Ön is falmatricát, kedvező áron!

Falmatrica széles választéka Pécsen!

 

Jégdekoráció

Az Iceline Bt. elsősorban gyönyörű jégszobrokat, jégdekorációkat tervez és készít főleg rendezvényekre, promóciókra.

Jégdekoráció

 

Dekoráció rendezvényekre

Több ezer fős rendezvények lebonyolítása évről évre. Praktikus és ötletes megoldások. Kifogástalan lebonyolítás. Egy rendezvény sikeréhez a rendezvény dekoráció is nagyban hozzájárul. Mi abban segítünk, hogy a látvány, a design magával ragadja az embereket. Kreatív színvonalas megoldásainkkal emeljük a rendezvény pompáját. Teljes körű rendezvény dekoráció: esküvőkre, céges partykra, koncertekre, ünnepségekre. Rendezvény dekoráció a házigazda elképzelése alapján, mégis szakmai tudással karöltve tökéletesen megvalósítva. A rendezvény dekoráció nem csak lufik felrakásából áll, ennél ez jóval többet jelent. Amint meglát egy tökéletesen feldíszített báltermet, egy esküvői fogadás helyszínét, Ön is egyet fog érteni ezzel az állítással.

Dekoráció rendezvényekre

esküvői dekoráció

Minden, ami kell a dekorációhoz:lufi, székszoknya, asztali díszek és egyéb díszítő elemek, elérhető áron.

Dekoráció rendezvényekre

 

Rozsondai Attila

Amikor egy-egy alkalommal szavak, emberek, eszmék, célok, illetve ételek kapják a főszerepet, fontos, hogy a csendes mellékszerepekben alkalomhoz illő virágdekoráció pompázzon.
Mert a szavak elszállnak, a taps elhalkul, de az emlékkép annál tovább és elevenebben él, minél szebb látványhoz kötődik.

Virágszalonunk évek óta rendezvények hosszú sorát szolgálja ki változatosabbnál változatosabb, az esemény stílusához, hangulatához illeszkedő virágdekorációval, mely képes ünnepivé varázsolni bármilyen teret és alkalmat.

Virágkötészet felsőfokon

 

Rozsdamentes korlát

Fémszerkezetek és rozsdamentes korlátok gyártása Budaörsön!

Futura korlátok

 

Decora-A lakberendezés művészete

Ha igazán egyedit szeretnél elérhető áron.
Decora-A lakberendezés.

lakberendezés

 

Gyerekszoba dekoráció

Gyorsan szeretné a gyerekszobát dekorálni? Akkor használjon falmatricát, vásároljon falmatrica webáruházunkból. Eddig csak külföldön voltak megvásárolhatók, de napjainkban itthon is hódítanak. Több méretből, mintából választhat, akár fiú, akár lányszobáról is van szó.
Termékeink sima felületre helyezhetők fel, ez lehet akár fal, akár bútor. Ha szeretnénk a matricát leszedni, ahogy felraktuk, olyan könnyen el is tudjuk távolítani, hogy máshová helyezzük.

Falmatrica áruház

 

Belevaló táskák egész egyszerüen…

1989 óta dolgozom bőrdíszművesként.

Főleg táskákat tervezek és készítek általában nagyon pici szériában, vagy csupán 1-1 darabokat kizárólag természetes bőrből.

Ezért fordulhat elő, hogy a képek között szereplő táskák egynémelyike már mások tulajdonában létezik csak.

Legtöbbször népművészeti és kézműves vásárokon értékesítem a munkáimat, de gyakran előfordul, hogy személyesen felkeresnek a kis műhelyemben, ahol a kész áruimat is tartom.

Egyedi elképzeléseket is szivesen megvalósítok, amennyiben a képességeimet nem haladja meg.

táska

 

Gipszkarton szerelés

Cégünk gipszkarton szerelési munkák kivitelezésével foglalkozik. Ezen belül családi házak tetőtér beépítésével, válaszfal, előtétfal, álmennyezet építéssel és ezek hőszigetelésével. Valamint megvalósítjuk a legkülönbözőbb dekorációs megoldásokat a gipszkarton -igen széles- felhasználási területén belül.
Minőségi megoldás alacsony áron.

Gipszkarton szerelés Budapesten, és környékén

 

Faltetoválás, gyerekszoba dekoráció

Varázsolja stílusossá és csodaszéppé környezetét gyerekszoba és iroda dekorációinkkal! Fali matricák, feliratok, dekorációk, amelyekkel pillanatok alatt új design-t adhat otthonának! Kismamáknak babaszoba fali dekorációk!

Dekor varázs

Dekoráció Pécs

Stúdiónk 2004-ben alakult Pécsett, dinamikusan fejlődő vállalkozás, reklám kivitelezéssel foglalkozik. A stúdióban dolgozó szakemberek/tulajdonosok már 20-30 éve reklámszakma különböző területein tevékenykednek. A klasszikus dekorációs műhely, mely megoldja a megrendelő kéréseit a tervezéstől a kivitelezésig egy cégen belül, jó minőségben, rövid határidővel, profi gépparkkal képzett munkatársakkal. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük gépparkunkat és szolgáltatási körünket.

Auto és portál dekoráció - Pécs

Díszléc és stukkó

ANRO díszlécszaküzlet
Debrecen, Kossuth u. 51.
+36/52-314-022
Polisztirol díszléc, stukkó, rozetta közvetlenül a gyártótól, raktárkészletről!

Díszléc és stukkó

Falikép, falmatrica

Falikép, falmatrica és dekoráció webáruház.
Digitális nyomtatás, egyéb dekoráció házhoz szállítással.

Falikép, falmatrica

Outsign reklámdekoráció

dekoráció, digitális nyomtatás, reklámtábla, reklámfelület bérbeadása, kirakat dekoráció, világítótábla

dekoráció, digitális nyomtatás, reklámtábla

Lufiposta, Lufifelengedés

Esküvők, gyermekrendezvények, születésnapok gyakori eleme az égbe szökő lufik látványa. Ennek a szép és érdekes látványnak Ön is részese lehet.

Lufi posta:
Felejthetetlen látvány az égbe szökő léggömbök kavalkádja, mely gyakori látványossága a nagy eseménynek! A vendégek egy-egy előre felbélyegzett és az ifjú pár címére megcímzett képeslapra jó cselekedeteket, felajánlásokat írnak (mint fűnyírás, házi munka, bevásárlás az ifjú pár helyett, meghívják egy vacsorára...). Fontos, hogy mindenki olvashatóan írja alá. Ezután a héliummal töltött lufik szalagjára kötik a képeslapokat, és egyszerre szélnek eresztik azokat. Amelyik képeslap visszaérkezik a párhoz, azt számon kérhetik a felajánlónál.

Lufi felengedés:
Az adott rendezvényen minden vendég kap egy héliummal töltött lufit, melyet adott jelre elengednek. Nagyon szép látvány.

(Az esküvő esetében, amikor a pár kimondja a boldogító igent, akkor egyszerre felengedik az összes lufit.)

Lufiposta, Lufifelengedés

Összecsukható mobil installációk…

CÉGÜNK AZ MOBIL KIÁLLÍTÁSI INSTALLÁCIÓK SPECIALISTÁJA.

Cégünk a mai elvárásoknak megfelelő hatékony prezentációk kellékeinek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával járul hozzá partnerei sikeréhez.

Ajánlatunk több mint 50 féle összecsukható és hordozható mobil installáció, prezentációs eszköz. Összefoglaló meghatározással display: grafikus hátterek állványai , Roll Up , sajtófal , információs pult , kóstoltató pult , megállító tábla , prospektustartó állvány és egyéb mobil kiállítási eszköz. Mindez azonnal raktárról, nagy mennyiségben is. Készleteink több mint 150 millió forint értékben állnak rendelkezésére.

Egyértelmű jó választás ott, ahol a marketingüzenetet egyszerűen, hatékonyan és figyelemfelkeltő módon kell célba juttatni.

Bizonyított tény, hogy a nyilvános prezentációk ( kiállítások, termékbemutatók, konferenciák, sajtótájékoztatók, …) Olyan attraktív eszközei, amelyek felhívják magukra a figyelmet. A még sok helyen alkalmazott fix rendszerek hátránya, hogy a szállításkor helyigényesek és nehezek, a telepítéskor pedig hosszas összeszerelést igényelnek. Ezek mellett a mobil installációk egy olyan alternatívát kínálnak, ami nagyban leegyszerűsíti egy prezentáció kivitelezését, hiszen szerszám használata nélkül, pillanatok alatt összeállíthatók.
Erre egyre több példát láthatunk, amihez piacképes áraink is hozzájárulnak, így ma már szinte bárki számára elérhetővé válhat egy ilyen eszköz, hiszen korábban éppen magas áruk miatt nem tudtak széles körben elterjedni.

ÉLJEN A LEHETŐSÉGEIVEL.
MI BIZTOSÍTJUK HOZZÁ A HÁTTERET.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.

Mobil display, Roll Up, Kínáló pult, Prospektustartó, X Banner

Összecsukható display installációk

Cégünk a mobil kiállítási installációk specialistája

Termékeink olyan összecsukható és könnyedén hordozható display konstrukciók illetve állványok, amik pillanatok alatt bárhol összeállíthatók, hogy azokra látványos grafikus nyomatokat rögzítve hatékony eszközei legyenek egy kiállításnak, promóciónak, termékbemutatónak, vagy eladáshelyi reklámnak. Kínálatunk több mint 50 féle kiállítási installáció, mobil display: Roll Up, Roll Screen, X Banner, Flying Banner, L Banner, sajtófal, információs pult, megállító tábla, stb.. Nálunk minden a mobilitásról szól.
Vannak megoldásaink prospektustartó állványokra is, természetesen összecsukható kivitelben, és persze van promóciós pult, kóstoltató pult, és kínáló pult is.
Összeállításuk nem igényel szaktudást, és szerszámok használatát sem.
Cégünk saját raktárkészletekkel rendelkezik, így bármikor azonnal szállítjuk megrendelését, akár nagy mennyiségben is.

Éljen a lehetőségeivel.
Mi biztosítjuk hozzá a hátteret.
Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Display, Roll Up, X Banner, Kínáló pult, Prospektustartó

Artfour díszlet, dekoráció

Rendezvények dekorálása, és speciális díszlet az ArtFour-tól!

Üzlethelység díszlet

Díszlécek, dekorációk hungarocellből

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra
expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített
felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület
bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki
megtalálhatja a számára elképzelt méretű,
formájú, minőségű anyagot.

A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak
- emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés
esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat,
párkányokat, feliratokat.

A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi
elképzelés megvalósítására is.

Díszléc webáruház

Dekorációs falfestés

Dekorációs falfestés színvonalasan, olcsón. Bármilyen egyedi elképzelés megvalósítása a babaszoba, gyerekszoba, nappali, hálószoba falára.

Dekorációs falfestés

Decoflor Virágstúdió

Gyönyörű, harmonikus virágdekoráció esküvőre rendezvényre. Tekintse meg referenciáinkat weboldalunkon!

elegáns, harmonikus virágdíszek

Dekoráció rendezvényekre

Házasság, ballagás, céges rendezvény, terem dekoráció kiépítéséhez vállaszon egy profi csapatot.

dekoráció felsőfokon

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009