Építőipar

Építőipar

linkteam.hu - Építőipar kategória, építőiparral és az építőiparhoz kapcsolódó területekkel foglalkozó oldalak listája.

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Fagyok után

Holott a fagykárok ellen számtalan óvintézkedést is tehetünk, viszont gyakran az alapanyagok minősége is befolyásolja a károk mértékét. Olvasd el tanácsainkat

fagykárok

 

Minőségi fuga a Mapeitől

Amennyiben szükséges fugázni, úgy válassza a Mapei fugáit! Garantált megelégedés, és alkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatja, mennyi anyagra is van szüksége.

Minőségi fuga a Mapeitől

 

Minőségi parafa parketták

Ha ön is természetes alapanyagból készült padló burkolót keres, akkor válassza a parafa parkettát! Ez a termék ugyanis olyan kiváló minőségű fából készült, amely garantálja a hosszú ideig történő használhatóságot. Emellett számos színben kapható, és rendkívül jó hőszigetelő is.

Minőségi parafa parketták

 

PVC szigetelés

Az, hogy Önnek melyik módszer a legalkamasabb lapostetejű házának a szigetelésére, nagyban függ az Ön anyagi hátterétől, valamint a közös megegyezéstől. Kérheti pl. a PVC szigetelés technikát, amellyel nagyon rövid határidőn belül beázásmentessé tudjuk tenni az épületeket.

pvc szigetelés

 

falburkolat, falburkolatok, kőburkolat,

A STEGU termékpalettája Európa szerte ismert azok körében, akik első osztályú minőségre és különleges hatású burkolatra vágynak. Falburkolat, falburkolatok, kőburkolat, beltéri falburkolat, téglaburkolat, kültéri burkolat, beltéri kőburkolat, és egyéb dekorációink valamint a természetes fa burkolataink között egyaránt megtalálhatók a klasszikusan elegáns és a modern trendek is.
Köveink egyesítik magukban a természetes nyersanyagokat a legmodernebb építőipari technológiával. Kiemelt fontosságú környezetünk védelme, ezért olyan gyártási technológiát alkalmazunk, amely során nincs szükség égetésre, így nincs káros gázkibocsátás és hulladékanyag sem keletkezik.
Termékeinket megvásárolhatja, honlapunkon a "vásárlás" menüpontra kattintva találja meg.

Fedezze fel a STEGU világát!

 

Betonvágás, betonfúrás - Dikor-Plusz Kft

Betonvágás és betonfúrás speciális gyémántszerszámokkal Szegeden, Budapesten, az országban. Panel, vasbeton szerkezetek vibrációmentes vágása, károsodás nélkül.
Minőség, megbízhatóság, gyorsaság!
Korszerű, nagy kapacitású eszköztárunkkal, az erre a célra kifejlesztett HILTI berendezésekkel, jól felkészült, igényes, megbízható munkatársainkkal vállaljuk vasbeton, beton és téglafalak, födémek roncsolás mentes megmunkálását.

Betonvágás, betonfúrás - Dikor-Plusz Kft

 

betoncsiszolás

A betoncsiszolással, polírozással készített betonpadlók és falfelületek , reneszánszukat élik. Minimalista stílusjegyeiket kombinálni lehet színezéssel és a betonba kevert kavicsok, töltőanyagok színével. A legnagyobb érv, ami miatt azonban nagy fejlődésnek indult az ágazat, a rendkívüli gazdaságosság.. Amennyiben érdekli a technológia és további információkat szeretne megtudni, keresse fel oldalunkat.

betoncsiszolás

 

Mixerbeton ár

Ha építkezésbe fogna és mixerbetonra lenne szüksége a fővárosban (illetve vonzáskörzetében), Ön a legjobb helyen jár! A transzportbeton egyik jó tulajdonsága, hogy gyorsan elkészül. A folyamatos keveréssel pedig a minőségét tekintve mindvégig egyenletes. A mixerbeton ára az összetételétől függően eltérő lehet. Továbbá, ami a budapesti mixerbeton szállítást illeti, amiatt sem kell aggódnia! A cég igény szerint a mixerbeton kiszállítást is vállalja. Ilyenhez a PUMIX betonkeverők a legjobbak, amikhez több méretű betonpumpa is bevethető. A transzportbeton rendelés Budapesten a webet használva valóban pofonegyszerű. Önnek csupán a weblapra kell fellátogatnia, ahol az ajánlatkérést akár rögvest intézheti is. A mixerbeton rendelés mellé a cég szaktanácsadásokat is ad. A mixerbeton budapesti áráért látogasson el a weboldalra!

Mixerbeton

 

Tetőszigetelés, palatető szigetelés

Szakembereink magas nyomású tiszta vizes ipari géppel, előkészítik a tetőt a tetőszigetelés megkezdéséhez. A tisztítás után, a palatető szigetelés részeként, munkatársaink horgonyzott lemezből egy cseppentőlemezt raknak körbe a csatorna vonalánál, mely a vizet a csatornába vezeti majd, valamint egy egyenes vonalat ad a tetőnek.
Specialistáink ezután a palatető szigetelés anyagot lángolvasztással teljes felületen hozzáolvasztják a meglévő tetőhöz, majd ugyanebből a tetőszigetelés anyagból kúpszegéseket csinálnak, továbbá szellőzőket építenek be negyven négyzetméterenként.
Így a palatető felújítás után is biztosított a tető természetes légzése. Ne vesztegesse az idejét és a pénzét tovább, kérjen ingyenes árajánlatot Tőlünk, a tetőszigetelés mestereitől, a Sió Generál Kft-től!

Tetőszigetelés és lapostető szigetelés

 

Homlokzati állványok gyártása

Az általunk gyártott keretes és modul acélállványokkal a bonyolult és egyszerű építési és ipari állványozási feladatok oldhatók meg. Az elemek könnyűek, általában egy ember képes azokat mozgatni. Egyedi alkalmazásuk: pl. színpad-technika, pódiumok, tribünök építése, csarnokok, stb.

AGRAM

 

K&G Rubber-Technik Kft.

Gumiprofilok ezrei, több mint 3500-féle termék, így profilgumi, szilikonprofil és egyéb speciális alkalmazási terület, részletes specifikációk találhatók kínálatunkban. Az anyagok és termékek széles skálája nagy lehetőségeket kínál, de hogy biztosan meg is találja, amit keres, honlapunk jól működő, gyors navigációval segítséget nyújt. Mi is így dolgozunk itt a KG-nál.

K&G a gumigyártó

 

Beltéri ajtók nagy választékban olcsón

A belteri-ajto.eu oldalán dekor beltéri ajtók akciós választéka várja. Széles szín és típus választékból választhatja ki otthona vagy irodája számára a megfelelő beltéri ajtót. Akár építkezik, akár felújítja lakását, a beltéri ajtók olcsó cseréjéhez itt minden szükséges információt megtalál. Rendeljen most akciós beltéri ajtóink közül és a beszerelést díjmentesen vállaljuk.

beltéri ajtó beépítéssel

 

Cserepeslemez fedés korrekten.

Cserepeslemez fedés - A tetők mestereivel!
Tető felújítás cserepes lemezzel
A cserepeslemez egy kiváló tetőfedő anyag. A cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti,
ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához.A cserepeslemezek bevonati rendszerüknek köszönhetően karbantartást sem igényelnek,
és élettartamuk is hosszú, várhatóan 30-40 év.Vállaljuk lakások, házak, üzletek építését, teljes körű építőipari felújítását,
generál kivitelezését. Tapasztalt szakember gárdánk előtt nincs lehetetlen.Ingyenes felméréssel,
szakmai konzultációval készségesen állunk rendelkezésére.
Kérjük, keressen minket bizalommal!

Cserepeslemez fedés - A tetők mestereivel!

 

lakásfelújítás Budapest

A Flamingo Enteriors Kft minőség és egyedi igényeket kielégítő lakásfelújításra specializálta magát Budapest és Pest megye területén.
Cégünk teljes körű szolgáltatást kínál ügyfelei részére: belső építészeti tervezés, lakásfelújítás, lakberendezés, gépészeti tervezés felújítás. Kérjen ajánlatot lakásfelújításra amennyiben lakása Budapest vagy Pest megyeterületén található.

lakásfelújítás Budapest - Flamingo Interiors Kft

 

A penész ellensége

A fugázáskor érdemes olyan anyagot választani, ami hatékonyan veszi fel a harcot a penész ellen, hiszen így lesz szép és tartós a felújításunk eredménye. A Mapei vízlepergető fugázókon keresztül a nedvesség nehezebben szivárog át, ezzel akadályozza meg a Mapei fuga a penész kialakulását.

Ultracolor Plus – A penész ellensége

 

Burkolat készítése

Fel kellene újítani a budapesti lakásodat, de nem tudod, hogy melyik szobába milyen burkolatot csináltass? Kérd INGYENES tanácsadásunkat, és együtt kiválasztjuk a megfelelő burkolatot, legyen az Szőnyegpadló, Laminált padló vagy PVC burkolat.

Burkolat készítése Budapesten és környékén profi szakemberekkel

 

Útépítés, aszfaltozás

Az általunk használt öntöttaszfalt minősége magasan felülmúlja az újrafőzött aszfaltok minőségét. Az un. masztix aszfalt estrich szilárdabb, magasabb élettartalmú, egyidejűleg magas felületi simaságot kapunk. Az aszfalt felületi simaságát csúszásgátlóval lehet kezelni. Így teljesen csúszásmentes lesz a téli időkben is.
Az öntöttaszfalt élettartama az igénybevételtől függően a bitumen minőségétől és a bedolgozás szakszerűségétől nagyban változik. Biztosítjuk Önöket, hogy szakszerű munkával, nem újrafőzött anyagból dolgozunk, ezért az általunk készített öntöttaszfalt burkolatokra több éves garanciát vállalunk!

Aszfaltozás útépítés, öntöttaszfalt

 

Kovácsoltvas kerítés, korlát

Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik kovácsoltvas kerítések, korlátok, rácsok, bútorok stb. készítésével, felszerelésével az egész országban. Egy napon belüli ingyenes árajánlat, egyéni garanciaajánlat. Rozsdásodás ellen választható tűzihorganyzás is, alapesetben ipari zománcfestéket alkalmazunk. Minden általunk készített terméket ingyenesen szállítunk, fizetni csak a munkadíjért és az alapanyagokért kell. Árgarancia: Ha a vevő nem változtat a megrendelésen, az ár semmiféleképpen nem fog változni.

Kovácsoltvas kerítés, korlát készítése

 

parkettgenius

Ha parkettást, melegburkolót keres nézze meg ezt a weboldalt. Etzl István megbízható, pontos, munkájára igényes szakember. Legfőképpen Baranya megyében, Pécsen és környékén vállal megbízást. Az Ön elképzeléseit, kívánságait figyelembe véve garanciával végzi munkáját. Elsősorban a lakosság igényeit szeretné kielégíteni.

Parkettázás

 

Makita sarokcsiszoló

Sok embernek kellhet egy nagyszerű szerszám, eszköz a munkája alkalmával. Ez lehet akár makita fúrókalapács vagy festool eszköz is. Akármelyik eszközre van szüksége, a legkézenfekvőbb megoldás vállalatunk. Boltunk ilyen gépek eladásával foglalkozik. Keressen minket bizalommal.

Makita sarokcsiszoló

 

PVC szigetelés

Vállalkozásunk foglalkozási köre a PVC szigetelés. Sajnos ilyen szolgáltatásra bármikor szüksége lehet, ugyanis egy lehetséges beázás egy ház esetében rendkívül nagy gondot csinálhat. Vállalatunk akkor is tud segíteni, hogyha a gond már aktuális, viszont ennek meggátolásában is állunk az Ön rendelkezésére! Hogyha bármilyen probléma adódik, abban az eset persze már nem lehet a tényeken változtatni, viszont meggátolni igen! Hívjon bátran!

PVC szigetelés

 

Webcsempe

Felújítaná lakását házát új és minőség csempével? A Webcsempe webáruház széles választékkal és folyamatos akciókkal várja kedves vevőit. Kínálatunkban megtalálható több fajta fali csempe, mozaik, burkolat, járólap, famintás lap, hidegburkolatok egyaránt.

Webcsempe

 

Smart Home Magyarország

Intelligens épületautomatikai rendszerek tervezése és kivitelezése intelligens otthonok és okos házak számára. Egy intelligens ház energiatakarékosabb, biztonságosabb és kényelmesebb, mint egy hagyományos otthon. További részletekért látogasson el weboldalunkra.

Smart Home Magyarország

 

lapostető szigetelés

Meglátja, melegebb lesz bent, és kisebb lesz a fűtésszámla! Gondolkozzon bitumenes szigetelésben! Vállaljuk lapostetők hőszigetelését, csapadékvíz elleni szigetelését, régi lapostetők javítását, felújítását, illetve új tetők bitumenes szigetelését. Nagy tapasztalattal rendelkezünk lapostető szigetelésben, hőszigetelésében, illetve csapadékvíz elleni szigetelésben is. Környezetbarát és magasan modifikált bitumenes szigetelőanyaggal dolgozunk, emellett PVC vízszigető anyagot is választhat. Elvégezzük a tetőszigetelés közben adódó tetőszinti bádogos, kőműves feladatokat is. Kérje árajánlatunkat!

Profi lapostető szigetelés garanciával

 

Panelfal vágás profin

Nem átvágás, falvágás!A profi falvágók akcióban!
Fő profilunk a falvágás, betonvágás, betonfúrás: így vállalunk panelfal vágást, teljes falkivágást, lyukfúrást, falfúrást betonba, családi házakban, vagy panellakásokban precíz felmérés után a válaszfalak teljes, vagy részleges lebontását, szellőzőrendszerek, födémnyílások helyének kialakítását. Ha nagyobb ajtót, közlekedőt, ablakot szeretne, számíthat a munkánkra, emellett akár ajtó-, ablakszélesítésben is a rendelkezésére állunk.

Panelfal vágás profin

 

Széleskörű bejárati, beltéri ajtók

Sok oldalú tevékenységet folytatunk, minden ami faipari termékekkel kapcsolatos. Bontás nélküli ajtócsere, nincs por és piszok, 1 nap alatt megoldjuk önnek. Kiváló minőségben állítjuk elő termékeinket. Referenciáinkat megtekinthetik weboldalunkon.

Faipari vállalkozások

 

Napkollektor

Az okos spórolás napkollektor segítségével. Ön is termelhet otthon energiát, ezzel is csökkentve a gáz számlát. Okos napkollektoraink egy idény alatt megtérülnek.

Spórolás napkollektor segítségével

 

Falszigetelés

Számos épület esetén a fal vizesedése nagyon nagy problémát csinál. Többen úgy tartják, hogy ez a nem megfelelő eljárások okán történik. Az ilyesféle problémára a falszigetelés az optimális lehetőség. A vizes fal esetében éppenséggel a penész is kialakulhat. A penészről azonban fontos tudni, hogy rossz hatással van az egészségre. A betegségek mellett mellett a rezsidíjak is lentebb mehetnek, ugyanis a vizes fal nem tudják a meleget kiengedni a lakóhelyiségből. Amennyiben az Ön lakásánál is kell a falszigetelés, abban az esetben nyugodtan hívja vállalkozásunkat, biztosan nem fog bennünk csalódni!

Falszigetelés

 

Létra és állvány

Ha minőségi alumíniumlétrákat keres, akkor nálunk megtalálja a megfelelő darabot. Kis magassághoz fellépőket ajánlunk, legnagyobb létráinkkal akár 10 m magasban is dolgozhat.

Létra és állvány alumíniumból

 

Konténerekből bevásárlóközpont

Augusztus elején nyitotta meg kapuit a bécsi konténerpláza, a Stadtbiotop. Az ötlet nem teljesen újkeletű, mivel Londonban és Zürichben már nyíltak hasonló létesítmények és nagyon hamar népszerűek is lettek.

Fogadjunk, hogy konténerekből épített bevásárlóközpontot még Ön sem látott!

 

KM Par-Ker Kft. Parketta Szaküzlet

A KM Par-Ker Kft. parketta és egyéb melegpadló burkolatok forgalmazásával, gyártásával és kivitelezésével foglalkozik. Minőségi parkettázás az egész országban.
Bemutatótermeink: 1047 Budapest, Baross utca 92-96.
1117 Budapest, Szerémi út 7. (Aaron Parkett)

Minőségi parkettázás az egész országban.

 

Rozsdamentes kovácsoltvas

Rozsdamentes kovácsoltvas kerítésre, korlátra, vagy kapura van szüksége? Ránk számíthat! Csakis az Ön igényei szerint, tartósan alacsony árakon készítjük el! Tekintse meg referenciáinkat!

Rozsdamentes kovácsoltvas kerítés

 

Madura és Madura Kft

Épületgépészeti, szerelési munkálatokhoz szükséges szerelvények mellett exkluzív fürdőszobai, konyhai felszerelések, berendezések széles választékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Víz Fűtés Gáz Klíma

 

nedves falak szigetelése

A Bitimpex Kft. kínálatában található szigetelőanyagok kiválóan alkalmasak nedves falak szigetelésére, valamint szigetelési hibák javítására. Tekintse meg kínálatunkat és weblapunkat a részletekért!

Bitimpex Szigetelőanyagok

 

Falvágás és betonvágás

Ingatlanában átalakításokat tervez. Válasszon minket mi megoldjuk falvágással: ajtóvágás, ablakvágás, átadóvágást, födémvágást szakszerűen rezgésmentesen.
Betonfúrással vállaljuk szellőző furatok, elszívó, gépészeti és födémfuratok betonfúrását állványos magfúrógéppel , rövid határidővel! Ne habozzon, látogassa meg weboldalunkat ötletekért, információkért és bízza ránk a munka nehezét!

Falkivágás, falfúrás, panelvágás valamint betonfal vágás rezgésmentesen!

 

JV Raszter Térkő

A JV-Raszter profilja a térburkoló kövek, szegélykövek, gyephézagos kövek és előre gyártott beton termékek előállítása, gyártása és forgalmazása Kecskeméten. A térkő termékválasztékában külön kategóriát jelentenek az antikolt, azaz koptatott térkövek, melyek a hagyományosnál jóval mattabb, természetesebb, kopottas jellegűek. A cég a térburkolatokon túl paliszádok, zsalukövek, falazóelemek, födémbéléstestek, kerítés- és támfalelemek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik.

Térkő

 

Festett üvegfalak gyártása

Cégünk fő tevékenységi köre a belsőépítészeti, modern kialakítású festett üvegek készítése, fuga nélkül, könnyű szerelhetőséggel, az Ön otthonába!

Festett üvegfalak gyártása

 

kéménybélelés

Kéménybélelés, kémény javítás. A kéménybélelés a kazánok technológiai fejlődésének, a tökéletes égésre való törekvésnek az eredménye. A napjainkban használt új gázkazánoknak az egyik tulajdonsága az, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleten bocsátják ki az égésterméket. Ezáltal könnyen kondenzálódik, vagyis csapódik ki a kéményben az égéstermék.

kéménybélelés

 

A minőségi zsindelyek forrása

Zsindely webáruházunk kínálata magába foglalja a zsindellyel fedett tetők összes elemét tartozékokkal együtt. Nálunk nem csak a csúcsminőségű bitumenes zsindelyeket találja meg, hanem a rétegrendet követve az OSB lapokat, az alátétlemezek több fajtáját, a szellőzők széles kínálatát, a hófogókat, zsindelyszöget, zsindelyragasztót és a bádogos termékeket, mint az oromszegély-, ereszszegély-, oldal- és falszegély lemezek.
Megrendelését a webáruházban, e-mailben és telefonon is leadhatja, melyről visszaigazolást küldünk. Az árut személyesen is átveheti raktárunkban, de a házhoz szállítást is meg tudjuk oldani.

Bitumenes zsindelyek és kiegészítő termékek széles választéka

 

A konyhabútorok gyártója

Egyedi és prémium minőségi bútorok tervezése és gyártása egyedi igények szerint, vagy kész tervek alapján. Vállajuk nappali bútorok, egyedi konyhabútorok, belsőépítészeti rendszerek tervezését és gyártását Budapesten és Pest megyében. Gyors és pontos határidőre vállaljuk a bútorok gyártását két év garanciával közel tizenöt éve. Ne gondolja, hogy egy vagyonba kerül: a magas minőség hosszútávon kifizetődő, hiszen az olcsó bútorokat lehet hogy 4-5 évente le kell cserélni. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Pestikonyhabútor a konyhabútorok gyártója

 

Szellőzésbolt

Cégünk kínálatában épületgépészeti és szellőzéstechnikai eszközök vásárolhatók meg kedvező áron. Emellett teljes körű kivitelezést is végzünk.

Minden ami szellőzés

 

Kád - Szaniter webáruház

A Szaniweb webáruház oldalán nagyon sok fürdőszobai berendezést talál. A kínálatunkban van kád többféle alakban, köztük aszimmetrikus, kör, szögletes, ovális és sarokkád. Minden egyes termékünk kiváló márkájú, rendezze be fürdőszobáját az elvárársainak megfelelően. Nézze meg a kád választékunkat és vásároljon nálunk. Lazuljon egy sarokkád egyikében. Keresse fel online elérhetőségünket.

Sarokkád, kád

 

Csempe Debrecenben

Üzletünkben megtalálhatja az Ön által elképzelt legszebb csempéket. Kedvére válogathat akciós kínálatunkból, termékeinket személyesen megtekintheti Debrecenben, a Fokos utca 2. szám alatt. Forgalmazott termékek: csempe, csemperagasztók, fugázók, padlólap, burkolati segédanyagok. Szebbé tesszük lakásukat! Jelszavunk: Minőséget szolíd áron!

Csempe Debrecenben

 

Konténeres szállítás

Egyéni vállalkozóként konténeres sitt, homok, termőföld, kulé kavics és sóder szállításával foglalkozok Kerepesen és annak vonzáskörzetében: Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Mogyoród, Fót stb. Weboldalamon megtalálhatóak az általam kínált szolgáltatások, illetve egyéb információk a konténereimmel és a rendeléssel kapcsolatosan.

Konténeres szállítás Kerepesen és környékén

 

Tetőcserép áruház

Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne.

Tetőcserép akció

 

Kerámia tetőcserép és kémény - Petró Épí

Építőanyag irodánk tetőcserepek, kémények, téglák és tető kiegészítők széles választékát kínálja kedvezményes áron. Ha korszerű, tartós és energia-hatékony kéményrendszert keres, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol megosztjuk Önnel szakmai tapasztalatainkat egy áttekinthető kéménykalauz keretében.

Kerámia tetőcserép és kémény akció kedvező ajánlatokkal.

 

Műgyanta padló tervezés és lerakás

A Dr. Epoxi-Bau Kft. elsődleges profilja a hézagmentes, vízzáró és nagy teherbírású felületek kialakítása és lerakása a legmodernebb technológiák és legkorszerűbb alapanyagok használatával. A műgyanta padló kiváló ellenálló képességének és speciális tulajdonságainak köszönhetően ideális megoldás lehet ipari vagy akár otthoni használat esetén is.

Ipari és műgyanta padló professzionális tervezéssel és kialakítással az ország bármely pontján.

 

FémDekor Kft.

Cégünk többek közt kovácsoltvas korlátok és kerítések szerkezetének megtervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a ránk bízott munka időben elkészüljön!

Kovácsoltvas tervezés, kivitelezés lépcsőre és teraszra 3 év garanciával

 

Kovácsoltvas kerítés és kapu

Kovácsoltvas kerítésének elkészítését és megtervezését vállaljuk a lehető legrövidebb határidővel, minimum 5 év garanciával. Leendő ügyfeleinkkel minden esetben egyeztetjük minőségi elvárásait, és azok ismeretében választjuk ki a legmegfelelőbb anyagokat.

Kovácsoltvas kerítés, kapu tervezés, kivitelezés rövid határidővel.

 

Palló

Vánkosfákra szegezett és minden összeköttetés nélküli csak egymás mellé fektetett, vagy vánkosfákra szegezett és fenyőfadeszkákból álló, de keskeny deszkákból álló, horonnyal és eresztékkel illesztődő palló. A Profi Tető Kft. fatelepén első osztályú pallók találhatóak. Melyek átszellőztetett csarnokban kerülnek tárolásra. A palló akár kamrába akár előtetőnek is kiváló.

Palló

 

Lapostető palatető szigetelés

Cégünk fő profilja a lapostető szigetelés és palatető szigetelés utólagos felújítása és új tetőszigetelés készítése, korszerű és időtálló Villas és Index palatető és lapostető szigetelő anyagok felhasználásával.

Tibana Bt. - Lapostető és palatető szigetelés, felújítás bontás nélkül

 

Minden ami tető!

Minőségi tetők készítése, felújítása és tetőtér beépítés egy helyen! Cégünk már több mint egy évtizede tevékenykedik az építőiparban. A hosszú évek alatt készített tetőknek köszönhetően kollégáink óriási tapasztalatra tettek szert, amely segíti Önt az álmai megvalósításában. A tetőépítésben kialakult verseny követelményeinek eleget téve, a legújabb technikákkal és minőségi anyagokkal várjuk meglévő és új ügyfeleinket! Vállaljuk: tetők építését, tetőfelújítást, tetőtér beépítést, tető átfedését, kémények építését, tetőablakok beépítését…

Tetőfelújítás

 

Aszfaltozás-útépítés országosan!

Vállaljuk cégeknek, önkormányzatoknak és magánszemélyeknek egyaránt bármely létesítmény aszfaltozását, országosan!
Remek árakkal, pontos,precíz munkával várjuk megrendreléseiket, mindezt garanciával!

Aszfaltozás-útépítés

 

Építészeti kivitelezés

Ház építés a kezdetektől az utolsó lépésig. Generálkivitelezés a tökéletes megvalósításért. Építészirodánk megtervezi a házát és fel is építi.

Szerako Építésziroda

 

Épületgépészet mesterfokon

Cégünk, a Hori Ép-Therm Kft. Budapesten, és az egész ország területén rendelkezésére áll a következő tevékenységi körökben:
Társasházak, lakások, valamint családi házak teljes körű épületgépészeti tervezése, kivitelezése és karbantartása. Ezen belül: hideg-, és meleg vízrendszerek kiépítése, radiátoros és felületfűtési rendszerek tervezése és kivitelezése.
Emellett vállaljuk gázkazánok karbantartását, napkollektorok telepítését, vízteres kandallók, vegyes tüzelésű kazánok, kombi cirkók, melegvíztárolók, vízlágyítók, vízszűrők bekötését.

Hori Ép-Therm Kft.

 

Gépi földmunka

Ha nem akar bajlódni az árokásással, akkor hívjon és kiássuk a csatornát vagy árkot.

Gépi földmunka Székesfehérváron

 

Pascal-Door Kft. - Parkettagyár

Cégünk laminált parketták, szalagparketták, parafa padlók és teraszburkolatok forgalmazásával foglalkozik, illetve segítséget nyújt a vásárlóknak a megfelelő termék kiválasztásában is. Weboldalunkon megtekintheti termékkínálatunkat és feliratkozhat hírlevelünkre, melyből rendszeresen tájékozódhat az újdonságokról, aktuális akciókról.

Parketták és teraszburkolatok forgalmazása.

 

Poliészter és epoxi műgyanták

Ez a honlap a glossary term Poliészter és glossary term Epoxi mûgyanták,Szilikon gumi vagy Poliuretán alapanyagok felhasználóinak készül, aki pl. hajót , szaniter árukat gyárt, autójára spoilert, szárnyat szeretne, csónakját javítaná, vagy akinek a modell- makett készítés, gyertya, dísztárgygyártás a hobbija, vagy megélhetési forrása. Önthető Szilikon gumi és Poliuretán alapanyagaink az építőiparban (pl.:szigetelés, restaurálás, épületszobrászat), a prototípus gyártásban, vagy akár a tampon nyomásban is kiválóan alkalmazhatóak.

Műgyanták

 

Építész tervező stúdió

Tevékenységünk teljes körű építészeti-műszaki tervezés, az építési program megfogalmazásától akár az épület kivitelezésének tervezői felügyeletéig. Stúdiónk rendelkezik minden eszközzel, mely a hatékony és innovatív építészeti tervezés megvalósításához szükséges.

Minden ami építészet a tervezéstől a tervezői művezetésig.

 

Lakóházépítés.com - lakóházak tervezése

Cégünk családi házak és lakóházak tervezésében, felújításában és kivitelezésében nyújt segítséget olyan módon, hogy olyan kivitelezőkkel működik együtt, akiket a tervezők folyamatosan ellenőriznek, és a megrendelő által megbízott műszaki ellenőrök felügyelik az építkezést.

lakóházak tervezése, felújítása

 

Kőburkolat.com

A kőburkolat.com oldalon árusított SlateDesign kőburkolatok és kőfurnér anyagok természetes kövek különböző rétegeinek szétválasztásával jöttek létre, és lehetővé teszik, hogy nagyobb felületek burkolására is alkalmazzuk őket. Ismerje meg a SlateDesign kőburkolat anyagait, a hazánkban egyedülálló Translucent, EcoStone és LiteStone anyagokat.

Innovatív kőburkolat

 

Trapézlemez

A trapézlemez modern építőanyag és leggyakrabban ipari csarnokok és logisztikai központok építésénél alkalmazzák másodlagos teherhordó szerkezeti elemként.
A trapézlemezeket főleg kis lejtésű zárófödémen használják, ahol a másodlagos teherhordó szerkezeti elem szerepét tölti be.
Felhasználják még a trapézlemezt a középső födémekben teherhordó födémlemezként vagy zsaluzatként.
Előnye a trapézlemeznek, hogy újrahasznosítható, valamint környezetbarát építőanyag.

Trapézlemez

 

Sansystem műanyag fürdőszoba

A Sanipex Hungária Kft. két cég termékeinek - a Sanipex víz és fűtési rendszer, valamint a Sansystem típusú előre gyártott, modul fürdőkabin - kizárólagos magyarországi forgalmazója. A cégünk által gyártott és forgalmazott Sansystem műanyag fürdőszoba család szállodák, panziók, hotelek, motelek, hétvégi házak, tetőterek, közösségi intézmények, hajók komfortosításának ideális megoldása. A több évtizedes gyártási és beépítési tapasztalat minden esetben biztosíték a megrendelő részére, hogy tökéletes műszaki megoldáshoz jut.

Előre gyártott, modul műanyag fürdőszoba blokk

 

Utólagos falszigetelés

Az épületszerkezetek utólagos vízszigetelése olyan vízszigetelő-anyagok és szigetelési technológiák alkalmazásával történik, amely teljes értékű szigetelést eredményez.
Ha egy épület falait és szerkezeteit utólag szigeteljük víz ellen, akkor el tudjuk érni, hogy megszűnjenek azok a jelenségek, amelyek az épület állagát és használhatóságát rontják, a benne élők komfortérzetét gyengítik.

Utólagos vízszigetelés

 

Gépi vakolás

Gépi vakoló munkák professzionális kivitelezése az ország egész területén.

http://vakolas.blogspot.hu

 

Generálkivitelezés

Ha lakásfelújítás Budapest területén, akkor Frank En Sisco Kft.! Velünk Ön a legteljesebb nyugalomban dolgozhat, annak tudatában, hogy minden az Ön tervei szerint valósul meg a tervezéstől a kivitelezésig. Profi, tapasztalt munkatársaink olyan otthont teremtenek Önnek, amilyenben boldogan töltheti el éveit!

Generálkivitelezés

 

Lakásfelújítás, homlokzatszigetelés

Építkezésben gondolkodik? Lakását szeretné felújítani? Akkor látogasson el honlapunkra. Speciál Ingatlan Kft. családi házak építésével, lakásfelújítással és a homlokzatszigeteléssel foglalkozik; ide értjük mindemellett az építőipar egyéb tevékenységi köreit is. Ha Ön is családi ház építését tervezi, vagy lakását szeretné felújítani,akkor keressen minket. Ügyfeleink számára igyekszünk olyan házat vagy lakást építeni, amit méltón éreznek majd saját otthonuknak. Több éves szakmai tapasztalanunkat, és munkatársaink elhívatottságát figyelembe véve elmondhatjuk, hogy elképzelése, terve nálunk jó kezekben lesz. Díjmentesen és kötelezettségmentesen érhető el a tanácsadási, felmérési és árajánlat készítéséi szolgáltatásunk.

Lakásfelújítás, homlokzatszigetelés és családi ház építés

 

Építési műszaki ellenőr

Galcsik László építészmérnök vagyok. Több mint 25 éve dolgozom az építőipar, a beruházás-lebonyolítás, ingatlanfejlesztés területén. A mai, szakosodott világban nagy szükség van arra, hogy az építtetők, beruházók, szakmai-, vagy pénzügyi befektetők biztonságos felügyelet mellett vihessék végig építési programjaikat. Fontos, hogy szakavatott személy ügyeljen a szakmaiságra, a kockázatok csökkentésére, a hatékonyságra. A gondosan kiválasztott építési szakember elősegíti az építési beruházás terv szerinti, gyors, jól ütemezett, költséghatékony kivitelezését. 2013. október 1-től jogszabály írja elő az elektronikus építési napló használatát, mely külön fokozza az építési folyamatok magas színvonalú dokumentáltságát, valamint az ellenőrizhetőséget.

Galcsik László építési műszaki ellenőr

 

Kéményajtó légbevezető beépítése

Webáruházunk épületkiegészítők forgalmazásával ,beépítésével foglakozik.
Termékeink Émi, CE minősítésekkel rendelkeznek, számunkra fontos a minőség.
Cégünknek hivatása vásárlóink, megrendelőink elégedettsége.
Vevőköreinket legmesszebbmenően kiszolgáljuk, ellátjuk információval.

Kéményajó, Légbevezető

 

Trapézlemez a gyártótól.

Trapézlemez forgalmazása, lemez termékek, acélszerkezetek egyenesen a gyárból. Minőségi anyagokból, minősítéssel rendelkező trapézlemezek a legjobb. Cégünk egyik fő terméke a trapézlemez. Látogasson el weblapunkra az aktuális árakért, akciókért, további információkért , trapézlemez minőségi mutatókért. A trapézlemez könnyű szerkezete és jó stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Építkezzen okosan

Trapézlemez

 

Cserepeslemez

Cserepeslemez gyártása, lemez termékek, acélszerkezetek közvetlen a készítőtől. Minőségi anyagokból, tanúsítvánnyal rendelkező cserepeslemezek szuper áron. A cégünk egyik fő terméke a cserepeslemez. Nézzen el weboldalunkra az aktuális árakért, akciókért, aktuális információkért , cserepeslemez minőségi mutatókért. A cserepeslemez strapabíró szerkezete és megfeleló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Használja ön is...

Cserepeslemez

 

Csempe

A Porcelanosa megalkotta a máig egyedülálló technológiával készült többszörösen égetett kristályüveg mázas mozaikokat, a DUO CRYSTAL családot. Egyedi, máshol nem megtalálható termékskála!

csempe

 

Minden ami a házához kell!

fönixtuzep.unasonline.eu.

FönixOnlineTüzép!

Most hihetetlen akciókkal várjuk kedves látogatóinkat!
Ha épitkezik,felújit,vagy csak érdeklödik,akkor nálunk minden mindent megtalál. Az országban a legolcsóbban!
Gyors,preciz kiszállitás!

Látogasson el hozzánk,és irja meg miböl mennyit vásárol,munkatársaink egyedi ajánlattal keresik önt.
Akár helyszini szereléssel,illetve komplett generálkivitelezéssel.

A kiszállitás országos!

Áruhitellel is fizethet az oldalon.

Várjuk önt! Munkatársaink az ön elégedettségéért dolgoznak!

FönixOnlineTüzép

 

Műanyag ablak 12 év tapasztalattal!

Cégünk fő profilja a műanyag ablak, nyílászárók, kereskedelem és beépítés, kiváló árakon. A műanyag ablak fő tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen. Az állandó kérdés mindig az, hogy az ablak legjobb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a századunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve és házhoz szállítva. Nézzen el műanyag ablak honlapunkra, tudjon meg több információt műanyag ablak nyílászáróinkról.

Műanyag ablak 12 év tapasztalattal!

 

Ajtók, nyílászárók, a legjobb minőségben

Beltéri ajtók, nyílászárók. Debrecenben, előre elkészített méretben! Amiket készítünk: laminált beltéri ajtó, hangszigetelt beltéri ajtó, üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Jöjjön el hozzánk és válogasson nagy választékunk közzül, vagy nézzen el weblapunkra, további ajtóinkért, információért. Több éves gyakorlat beltéri ajtók és ajtók terén.

Ajtók, nyílászárók, a legjobb minőségben.

 

Páramentesítő készülék

A hatékony páramentesítés legolcsóbb eszköze az elektromos páramentesítő készülék. Ugyanis hiába fogyaszt a készülék villamos áramot, ez még sokkal olcsóbb, mintha rendszeresen ki kellene javítani a vakolatot és festést, a tapétát otthonában. A páramentesítő csendben, folyamatosan működik, és ha sikerül lecsökkenteni a páratartalom értékét az ideális szintre, ami úgy 40-60% között található, akkor készülék kikapcsol és energiát, illetve pénzt takarít meg.

páramentesítő

 

Bramac-áruház

Válassza Ön is a Bramac-áruházat, ha a legkiválóbb minőségű beton tetőcserepeket szeretné használni építkezésénél. A Bramac tetőcserép óriási választéka kedvező árakon, garanciával áll az Ön rendelkezésére áruházunkban. A teljesen ingyen igénybe vehető tanácsadás keretében akár élő chatetn, akár telefonon vagy személyesen, a helyszínen is segítünk Önnek a legjobb tetőrendszer vagy cserép kiválasztásában, ami igényeinek legjobban megfelel. A különösen óriási kínálat mellett rövid határidejű házhozszállítást is kínálunk az ország összes településére, illetve akcióinkat is érdemes figyelni. Szakértőink tanácsokat és árajánlatot is adnak a vásárláshoz, így garantálva, hogy ön maximálisan kihasználja a kedvezmények és nagy választék adta lehetőségeket. A beton alapanyagú cserép fagyállósága, viharral és esővel szembeni ellenállósága, jó ár-érték aránya is amellett szól, hogy a Bramac cserepek a legköltséghatékonyabb megoldást jelentség. Vásárolja meg egy helyen az összes szükséges építőanyagot akciós áron, így a házhozszállítás is különösen megéri! Ismerje meg versenyképes árainkat és kérjen ingyenes szaktanácsadást emailen, online vagy akár személyesen. Egy napon belül elkészítjük Önnek egyedi árkalkulációját, igényei figyelembe vételével.

Bramac-áruház

 

Mediterrán-shop

Építkezik, házát szeretné tető alá hozni? A Mediterrán tetőrendszer talán a létező legkorszerűbb megoldás építkezők, kivitelezők számára. A garantáltan kedvező árak minden egyes tetőcserép esetében érvényesek nálunk a Mediterrán-shopban, ahol ingyen szaktanácsadással, kifogástalan minőségű termékekkel és akár 30 év garanciával várjuk Önt kedves ügyfeleink körében. A beton tetőcserepek és kiegészítők széles választékát az ország bármelyik településére házhoz szállítjuk, rövid és kedvező határidővel. Válassza az időtálló, vízzáró beton alapanyagú cserepet számtalan biztos előnye miatt, kérjen árajánlatot bármikor a Mediterrán-shoptól akár online is! Tetőrendszereink részeként a kiváló tetőcserepek mellett beton-, fém- és műanyag kiegészítő rendszerelemeket is kínálunk, amelyek fokozzák az Ön tetőjének élettartamát és megbízhatóságát. Hogy a legjobban választhasson és minél több kedvezményhez jusson, kérje szakértőink tanácsát élő chaten, e-mailen, telefonon keresztül, vagy akár személyesen. Itt a teljes Mediterrán betoncserép választékot egy helyen találja meg, hogy biztos tető alatt tudhassa házát és családját!

Mediterrán-shop

 

Creaton-shop

Ha Ön éppen építkezik, vagy kivitelezőként a legkiválóbb minőségű tetőt keresi, ne menjen tovább a Creaton Shop-nál, ami a kerámia tetőcserép és kiegészítői első számú lelőhelye, óriási színválasztékkal és ingyen tanácsadással minden érdeklődőnek. A tartós, csúcsminőségű Creaton tetőcserepek nálunk biztosan mindig versenyképes áron kaphatók, és az akciós árak a cserép és Creaton tetőrendszer mellett minden más, építkezésénél szükséges építőanyagra is vonatkoznak. Azonnal tanácsot és árajánlatot is kérhet online a weboldalon, vagy telefonon és emailen keresztül, de a helyszínen szintén ingyenes tanácsadással várjuk. A kerámia tetőcserép minőségi és esztétikai okokból a legjobb választás, és a remek ár-érték arány is mellette szól, ráadásul mi az ország területén bárhová vállalunk házhoz szállítást. A komplett Creaton tetőrendszerre 50 év garanciát vállalunk! Szakértőink tanácsaival kiválaszthatja a tökéletes cserepet és a legjobb kedvezményeket, a kedvező árak és a házhozszállítás által pedig jelentős összeget takaríthat meg. Rövid szállítási határidővel, ingyen tanácsadással és a teljes Creaton cserépválasztékkal várjuk kedves ügyfeleinket, hogy egyszerre vásárolhasson meg mindent, így időt és pénzt takarítva meg! Kérjen segítséget vagy ajánlatot online, telefonon, vagy személyesen.

Creaton-shop

 

Gipszkarton

Gipszkarton hőszigetelési rendszer az egyik legjobb megoldás lakásának, házának szigetelésére.

Gipszkarton

 

Lambéria, hajópadló, OSB lap

Faburkolat gyártókat képviselem Magyarországon. Termékeink megtalálhatóak fatelepeken, építőanyag kereskedéseken. Több mint 100 partnerem áll az Ön rendelkezésére az otthona közelében, hogy a legjobb minőségű osztrák, cseh, svéd és finn faipari alapanyagokat kényelmesen beszerezze. Lambéria, hajópadló, osb lap, KVH gerenda, teraszburkolat, faház burkolat, táblásított fenyő lap, léc, szárított léc, impregnált léc, asztalos fenyő-fűrészáru az Alföldfa kft.- től. Kérjen árajánlatot.

Lambéria és hajópadló nagykereskedelem

 

Szigetelj - ingyenes iPhone APP

Az ingyenesen letölthető Szigetelj elnevezésű iphone alkalmazás pillanatok alatt a mobilunkon terem és komplett hősziegetelés rendszer kalkuláló programként használható. A leendő, vagy felújítása alatt álló épületünkhöz ajánlja a legmegfelelőbb szigetelés megoldást, hogy ne legyen gond a leendő energiatanusítvány megszerzésénél.

Szigetelj - ingyenes iPhone APP

Kondenzációs gázkazán - Hajdú zRt.

A kondenzációs gázkazán használata általában fűtési igények kiélegégítésére készül, másodsorban pedig használati melegvíz előállítására is. Ezek akár falra szerelhető kivetelben is megrendelhetők, illetve megvásárolhatók. A fűtés és meleg víz egymástól függetlenül használható fel a kondenzációs gázkazánban. Ezek magas környezetvédelmi jellemzőkkel rendelkeznek.

Kondenzációs gázkazán

Kültéri teraszburkolat

Fatelepünkön folyamatos akciók, segítőkész kiszolgálás és bő fűrészárú választék várja.

Fűrészárú kereskedés

Lakásfelújítás

Minden apró részletre kiterjedő lakásfelújítás garanciával az Aura Építő Team-től. A pincétől a padlásig felújítjuk otthonát.

Teljeskörű lakásfelújítás

Parkettás

Parketta-lamináltparketta lerakását azonnali kezdéssel is vállalom! Igény szerint anyagbeszerzéssel is!
Régi, lekopott, besüllyedt parkettáját egyedi módszerrel javítom, csiszolom, lakkozom!
Megbízható szakember, elfogadható, szolid árakkal!
Hívjon bizalommal: +36 30 9412 235

Parkettásmunkák

Festés

Kellemeset a hasznossal? Igen, miért ne? Hiszen minden ember szeret festeni, megadva ezzel a háznak vagy lakásnak egy új kisugárzást, azt a hangulatot, amiben a tulajdonos vagy lakó kényelmesen érzi magát, ahol szívesen pihen meg a színek varázsában. Kellemes? Mindenképp annak nevezhető, de hol van ebben a haszon

festés

 

Ipari festő berendezések

Ipari festő berendezések forgalmazása + kivitelezés Budapesten a Coiver Hungária jóvoltából!

Porszóró berendezések

 

Üveggyapot szigetelés

Üveggyapot szigeteléshez szüksége kellékek forgalmazása Budapesten.

Üveggyapot Akció

 

Beton térkő

Varázsolja egyedivé kertjét leier térkő, és semmelrock térkő alkalmazásával, melyek gazdag szín, és forma választékot biztosítanak az egyedi, és egyszerűen kivitelezhető kerti burkolatok kialakításához. Valamennyi térkő fagyálló, és csúszásmentes, így ideálisak a kültéri beépítésre. Bővebben tájékozódhat termékeinkről, térkő árainkról, térkő akcióinkról a weboldalunkon.

térkő akció, térkő árak

 

Termográfia veszteség vizsgálat

Cégünk hőtérképek készítésével foglalkozik, szakmai nyelven termográfia veszteség vizsgálattal. Az így megalkotott hőképek rámutatnak az épületek, létesítmények szigetelési hiányosságaira, túlzott mértékű hőkibocsátásra. Igény esetén energia megtakarítási terveket, javaslatokat dolgozunk ki, illetve valósítunk meg.

Termográfia

 

Tóth Gergely-Velux ajánlott beépítőmeste

Fő tevékenységeink közé tartozik az új tetők építése, régi tetők felújítása, cseréje, a tető fedése és a tetőtéri ablakok beépítése.

Ács, tetőfedő, tetősíkablak beépítés

 

Mintavétel és laborvizsgálat (NNK)

Mintavétel és laborvizsgálat az a NNK-nál. Cégünk a Nemzeti Akkreditált Testület által bejegyzett szervezet. Mintavételt végzünk, fizikai és kémiai vizsgálatokat. Mintákat veszünk a talajból, vízből és egyéb intézményekben megtalálható anyagokból. Ezek után pedig a mintákat laborvizsgálatra küldjük.

Mintavétel és laborvizsgálat (NNK)

 

Műgyanta padló, műgyanta burkolat

Cégünk vállalja, hogy a régi és az új betonfelületeket, aszfaltburkolatokat különböző vastagságú műgyanta burkolattal látja el, választható burkolati rendszerből, igény szerint sima vagy csúszásmentes (szemcsés) kivitelben.

Ez a burkolási eljárás azért lehet szükséges, mert az ásványi anyaggal sűrűn töltött akril anyagok egyesítik a kő tartósságát a műgyanta ütésállóságával és pórusmentességével. Szilárd, homogén, pórusmentes felületet képez, ami ellenáll számos fizikai és kémiai hatásnak. Nem rétegződik szét, nem rothad. Könnyen tisztítható és karbantartható.

Műgyanta padló, műgyanta burkolat

 

Lakásfelújítás

Tíz éves tapasztalattal rendelkezik cégünk. Szakembereink kiváló hozzáértéssel és profizmussal végzik munkájukat. Fő profilunk a lakásfelújítás. Szakterületünk a festés, mázolás, tapétázás; villanyszerelés; kőműves munkák; hidegburkolás; melegburkolás; parketta csiszolás; nyílászáró csere; bontás, sitt elszállítás; anyagbeszerzés; víz-gáz-fűtés szerelés; kémény bélelés; asztalos munka; gipszkarton; ácsmunkák; lakatos munkák; riasztó szerelés; cserépkályha, kandalló és üvegezés területére terjed ki.
Ingyenes felméréssel és szaktanácsadással segítjük a legjobb döntés meghozatalában.

Lakásfelújítás

 

Profi gépi földmunka, épületbontás, közm

Az építőiparban tevékenykedünk 15 éve, fő tevékenységünk a gépi földmunka, épületbontás, közműépítés. Keressen bizalommal!

Profi gépi földmunka, épületbontás, közműépítés

 

Családi ház építés Győr

Cégünk, a Szimetrik Kft. családi ház építést vállal Győr és Komárom környékén. A kötbéres határidő és a fix ár garantálja a ház minőségét, és a pontos átadást.

Szimetrik Kft. - Családi ház építés

 

Schindler tetőablakok fa műanyag tetőabl

Schindler tetőablakok fa műanyag tetőablakok burkolókerettel, 5év garanciával.

Schindler tetőablakok fa műanyag tetőablakok burkolókerettel, 5év garanciával.

 

Gipszkarton

Ha átalakítaná otthonát akkor válassza a gipszkartont, amellyel könnyen és gyorsan dolgozhat. Oldalunkon megismerheti a gipszkartonozás trükkjeit és magabiztosan kezdhet hozzá az átalakításhoz.

Gipszkarton szerelés

 

Villanyszerelési anyagok

Legrand és Schneider villanyszerelési anyagok széles választékban. Találja meg felújított lakásáshoz és saját stílusához illő villanykapcsolóját.

Villanyszerelési anyagok

 

Minőségi fémkorlátok

Minőségi fémkorlátok gyártátsa, kivitelezése, szerelése

Minőségi fémkorlátok

 

útépítés, útjavítás és kátyúzás

Cégünk a Dunaflex és Dunaox szalagok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ez a modifikált bitumenes kiöntőmassza-technika jelentősen javítja az utak minőségét és meghosszabbítja azok élettartamát. A gyártás mellett a minőség ellenőrzés is a feladatkörünk közé tartozik. Az alapanyagok és a késztermék legfontosabb minőségei paramétereit saját laboratóriumi eszközökkel vizsgáljuk.

útépítés, útjavítás, kátyúzás, repedés javítás, aszfaltút építés

 

Burkoló, burkolás - csempézés

Minőségi burkoló munka garanciával, burkolás Budapesten és Pest megyében. Célunk hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek az elkészült hidegburkoló munkákkal. Szakterületünk csempézés, hidegburkolás, kád beépítés, burkolás, mosdó pult építés, padlóburkolás. Ingyenes helyszíni felmérés, és árajánlat készítés. Tevékenységi körünk: fürdőszoba csempézés, terasz burkolás, lépcső burkolás, előszoba konyha csempézés, nappali garázs padlóburkolás, terméskő burkolás. Weboldalunkon megtalálható referencia képgaléria saját munkáinkról, a burkoló árak munkadíjak, a burkoló munka menete részletes leírásban, burkolás segédanygok képekkel kiegészítve, ingyenes árajánlat kérési ürlap, burkolás tanácsadás, illetve egy kis referencia videó munkálatainkról. Szlogenünk: Burkolás 2011 a minőség!

Hidegburkoló munkák kivitelezése

 

Passzívház tervezés

Egy passzívházban jobb a levegő minősége, mint egy hagyományos épületben, mert a folyamatos szellőzés a keletkező szagokat és szennyezőanyagokat folyamatosan elszívja az elhasznált levegővel együtt. Egy passzívházban jobb a levegő minősége, mint az épület környezetében, mert a szellőzőrendszer szűrői a külső levegő por és pollen részecskéit is képesek kiszűrni.

Passzívház tervezés

 

Bramac tetőcserép

Egyszerűen és gyorsan választhatja ki álmai tetőjét a Bramac Shop webáruházban. Választékunk felöleli a Bramac márka teljes termékpalettáját, hogy Ön valóban az egész tetőt, az összes tartozékával együtt egy helyen tudja kiválasztani és megvásárolni kedvező árak mellett.

Bramac tetőcserép

 

Hő- és hangszigetelés Budapesten

Budapesten és területén meglévő ablakok, ajtók és más nyílászárók hang- és hőszigetelését végezzük el. Módszereink gazdaságosabbak és hatékonyabbak új nyílászárók megvételéhez képest.

Hő- és hangszigetelés Budapesten

 

Kémények

A Marosi Egyéni Vállalkozás vállalja kémények átépítését, javítását, teljes körű kivitelezését.
A gyűjtőkémény olyan, egymás fölötti lakásokon áthaladó kémény, melybe lakásonként egy vagy több gázüzemű, átfolyós fali fűtőkészüléket csatlakoztatnak. Ezek többnyire fürdőszobai melegvíz előállító berendezések, melyek szakaszos működésűek. Folytonos működésű készülék a lakásfűtő gázkazán (cirkó), konvektor. Ezeket a hagyományos gyűjtőkéménybe csatlakoztatni nem szabad vagy csak elszívó-ventillátor alkalmazásával.
Turbós és kondenzációs kémények:A FuranFlex® beépítéshez a következő elemekre van szükség. Csúszó gyűrű,bekötő idom,toldó idom,kuplung idom,tisztító idom,fedél,kupak,szifon.
Furanflex technológia:
Hőre keményedő üvegszövet erősítésű műgyanta béléscső, amellyel az egyenes kéményszakaszokon kívül ott is bontás nélkül végezhető el a bélelés, ahol a kéményben elhúzás található. Az üvegszövet miatt az anyag mechanikai szilárdsága nagy, így a 50 m hosszúságú kéményjáratok összefüggő, toldás nélküli bélelése is megoldható. Hőállóságát az ÉMI "nehezen éghetőnek" minősítette, így valamennyi ma forgalmazott gáztüzelésű kazántípusnál alkalmazható.
Szolgáltatásaink:
Béléscsövezés,
Kémények felmérése,
Gyüjtőkémyények
Túrbós, kondenzációs kémények
Szerelt kémények
Kémény- kőműves munkálatok
Szakvélemények beszerzése

Kémények

 

Profi burkolás, burkoló

Unfer Zoltán hidegburkoló vagyok, és burkoló csapatommal már több mint 17 éve foglalkozunk burkoló munkák kivitelezésével. A munkáink elvégzése során nagy hangsúlyt helyezek a szakszerű minőségi burkolatok elkészítésére, és teljeskörű garanciával adjuk át a határidőre elkészült hidegburkoló munkáinkat. Munkavégzési területeink Budapest és környéke. Profilunk mindennemű beltéri és kültéri burkolatok elkészítése.

Hidegburkoló munkák

 

Esztrich betonozás - Léka Esztrich Kft.

Cégünk vállalja épületei esztrich betonozását. Oldalunk megtalálja az esztrich betonozás árát, esztrich szolgáltatásaink, valamint ingyenes szolgáltatásainkat, amiket az esztrich betonozás megkezdése előtt végzünk. Esztrich képek és gyakori kérdések.

Esztrich szolgáltatások és árak

 

Mesterburkoló

Olyan információk találhatóak meg az oldalon, amelyek nélkülözhetetlenek a legjobb burkoló kiválasztásához. Ezenkívül burkolási tippek és különböző burkolási típusok is megtalálhatóak az oldalon.

Burkolás

 

Burkolás garanciával

Hidegburkolás, melegburkolás garanciával, ingyenes felméréssel és árajánlat készítéssel

Burkolás

 

Villanyszerelés garanciával

Villanyszerelés, riasztó szerelés, központi porszívó, elektromos fűtés szerelés garanciával!
Munkáink során kizárólag minőségi anyagokkal és minőségi szerszámokkal dolgozunk, a megrendelő igényeinek megfelelően.

Maximálisan segítjük ügyfeleinket elképzeléseik megvalósításaiban, és nem utolsó sorban mindig a megadott határidőre teljesítünk. Munkáinkra minden esetben teljes körű garanciát vállalunk, melyeket az érvényben lévő szabványok betartásával teljesítünk.

Villanyszerelés

 

Lakásfelújítás, generálkivitelezés

Teljes, vagy részleges lakásfelújítás garanciával!

Lakásfelújítás

 

Exeton Consulting Kft

Cégünk egyik fő profilja családi házak, társasházak, iroda és üzletházak generál kivitelezése. A kivitelezésen kívül számos olyan munkát vállalunk, amely szorosan kapcsolódik a kivitelezési munkákhoz. Megrendeléseket, az ország egész területén vállalunk. Megrendelőink igényeit igyekszünk rugalmasan kezelni, ezért a munkákat főként ajánlások útján szerezzük.

családi ház, tervezés,építés, felújítás

 

Vízszigetelés

A hagyományos desztillált bitumenes vízszigetelés tulajdonságait, oxigén átfúvatásával megváltoztatva, kapjuk az oxidált bitument, ami már javított paraméterekkel rendelkezik hideg hajlíthatósága 0 °C, hőállósága 80 °C-ig nő meg. Ez a bitumenminőség egy nem korhadó üvegfátyol hordozót, erősítést kap. Az így előállított vízszigetelő lemezt ismerjük GV3, GV4 néven is.

Vízszigetelés

 

Cserepeslemezek forgalmazása

A Rekonstrukt Kft. 2002 óta a POLMETAL PRUSZYNSKI lengyel- magyar közös vállalattal karöltve fém tetőfedő anyagok gyártásával foglalkozik. Választásában segítséget nyújt, hogy trapézlemezeinket 20 féle méretben, cserepeslemezeinket pedig széles színválasztékban vásárolhatja meg.

Rekonstrukt Kft.

 

Kár-Plaszt 2000 Műanyagipari Kft.

Cégünk egyedi műanyag termékgyártással foglalkozik. Főbb termékeink: műanyag tartály, műanyag úszómedence

Kár-Plaszt 2000 Műanyagipari Kft.

 

Gerda Ajtó

Egy tűzálló biztonsági ajtó elkészítése modern technikákat feltételez, de ennek ellenére nem nehéz. Ebből kifolyólag megengedhető is, így ha hozzá lehet férni, akkor miért ne használná ki az ember? Egy ilyen ajtó biztonsága nagy.

Tűzálló biztonsági ajtó

 

Teljeskörű lakásfelújítás

Családi vállalkozásunk teljes lakásfelújításokat vállal! Szolgáltatásinkat külön-külön is igénybe veheti, de ha Ön azt igényli, hogy felújítása egy kézben fusson végig, válasszon minket. Hívjon bizalommal!

Teljeskörű lakásfelújítás

 

Üvegezés

Cégünk 1995 óta lát el ablaküvegezést, erkély drótüveg javítást, üvegtetők építését és javítását a legkisebb munkáktól a teljes kivitelezésig Budapest és Pest megye egész területén.

Üvegezés

 

Kombi gázkazán

A Remeha teljesen új fejlesztésű fali kondenzációs kombi gázkazáncsaládja, számos kazán tagból áll.

Kombi gázkazán

 

Szigetelés

Szigetelőanyagok széles választékban minden körülményre. Vízszigetelés, tetőszigetelő fóliák, kőzet és üveggyapot termékek. A megrendelt termékeket kiszállítjuk Önnek!

Szigetelőanyagok

 

Játszótér építés

Cégünk a Sport-Bau Trade Kft. elsősorban sportpályák építésével illetve karbantartásával foglalkozik. Építünk műfüves, salak, és speciális gumiburkolatú pályákat egyaránt. Ezenkívül játszóterek építésével is gyakran megbíznak bennünket, illetve fő tevékenységeink közé tartozik a sportburkolatok széles választékának forgalmazása. Weboldalunkon rengeteg pályatípus közül válogathat, melyekről képekkel, illetve adatokkal szolgálunk, hogy megkönnyítsük döntését.

Sportpálya építés

 

Gipszkarton szerelés

Cégünk gipszkarton szerelési munkák kivitelezésével foglalkozik. Ezen belül családi házak tetőtér beépítésével, válaszfal, előtétfal, álmennyezet építéssel és ezek hőszigetelésével.
Minőségi megoldás alacsony áron.

Gipszkarton szerelés Budapesten, és környékén

 

Vértes-Beton Kft.

Vállalkozásaink több évtizedes folyamatos fejlődésének tapasztalataira alapozva működtetjük transzportbeton üzemünket is. Ezért a megbízható minőségű betonok készítését garantáló, a jelenlegi legmodernebb technológiát képviselő számítógéppel vezérelt, automata működésű betonkeverő gépegységet helyeztünk üzembe tatai telephelyünkön. A mobil YHZS 75 típusú berendezést a világ több országában – többek között Nyugat-Európában és az USA-ban is használják.
A betonok gyártását az iparágban eltöltött sok éves gyakorlattal és tapasztalatokkal rendelkező munkatársak irányítják és ellenőrzik, akik gondoskodni tudnak az építési termékekre vonatkozó jogszabályi követelmények és a betonszabványok előírásainak betartásáról.

Transzportbeton-üzem

 

Gipszkarton forgalmazás

Tűzálló gipszkarton termékek forgalmazása

Gipszkarton

 

Garázsajtó, garázskapu, lakatos munkák

Garázskapu, garázsajtó forgalmazás, beépítés, szerviz. Kertkapuk (úszó, toló, nyílókapuk), kerítések, rácsok készítése, szerelése, automatizálása. Minőségi lakatos munkák 1983 óta. Hörmann termékek forgalmazása, beépítése, szervizelése. Akciós terméklistánkat a weboldalunkon találhatják.

Lakatos munkák

 

Kályhacsempe élettartam garanciával

Luxus, és elegancia! A minden időt kiálló olasz kályhacsempe élettartam garanciával! Válasszon az Artitalia gyár extra minőségű termékeiből.
Bírja a meleget!

Kályhacsempe olasz, élettartam garanciával

 

Burkolás, fürdőszoba csempézés

Igényes burkoló munkák csempézés, burkolás, hidegburkolás Budapest és környékén. Fürdőszoba burkolás és átalakítás: épített zuhanyzó, beépített kád, épített mosdópult készítés. Homlokzat-kerítés-lépcső-terasz burkolás klinker, kő, kerámia, gránit, burkoló lapokkal. Kőműves munkák: belső falak, üvegtégla rakás. Parkettázás munkálatok: laminált parketta és szegély rakása. Burkoló munkadíjak, burkolás árak és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos használható információk weblapunkon!

Igényes burkoló munkák, csempézés

 

Hőszigetelés

Régóta okoz problémát a réseken kiszaladó meleg otthonában? Miért illan el a drága energia ilyen könnyen? A válasz egyszerű: az épület hőszigetelése nem tökéletes. Hogy ezt a problémát orvosolni tudja, jó helyen jár, mert hőszigetelési témában ezen az oldalon mindent megtalál. Igényeinek megfelelően tudja kiválasztani a megfelelő hőszigetelő anyagot, attól függően, hogy milyen irányú problémára keres megoldást. Belső hőszigetelésre portálunkon találhat különféle penészmentesítő, illetve vízhatlan anyagokat, melyeket bátran alkalmazhat vizes és párás helységek esetében. A hatékonyabb energiatakarékosság eléréséhez alkalmazhat speciális hő visszaverő anyagokat is, mellyel az energia 100%-osan a saját hasznát szolgálja. Az időjárás nem kíméli az épületek külső homlokzatát sem, ennek megfelelően portálunkon tájékozódhat a homlokzati hőszigeteléshez szükséges anyagokról is. Ha szigetelni szeretne, ezen az oldalon minden információt kézhez kaphat a legújabb technológiáktól kezdve a hagyományos szigetelési anyagokig. Hasznos információkkal látjuk el, akár utólagos akár homlokzati hőszigetelést tervez.

Hőszigetelés

 

penészmentesítés

Életünk gyakori megkeserítője a penészedés, amelyet a lakásban túltengő pára illetve páralecsapódás okoz. Kialakulásának fő oka a ritka szellőztetés és a lakások rendkívül jó szigetelése, amely a pára eltávozását megakadályozza. A hatékony penészedés gátlás a penészedés gócpontjainak a megszüntetésével érhető el leghatékonyabban és hosszú távon. A penészedés megoldása nem egyszerű, de a páralecsapódás megelőzésével és megszüntetésével érhetjük el penészedés nélküli lakást, amelyekhez rendkívül hatékony szellőztetőberendezést, illetve hőkiegyenlítő festékeket alkalmazhatunk. Ha további információt szeretne kapni a penészmentesítésről, látogasson el weboldalunkra. Penészmentesítés hatékonyan.

penészmentesítés

 

Konténerbérlés

A konténert le kell írni, körül kell írni és meg kell magyarázni. a konténer kéri ezt, mer a megértéséhez ezekre mind szükség van.

Konténerbérlés

 

Kovácsoltvas kerítés készítés Győrben

A kovácsoltvas kapuknak, korlátoknak, kerítéseknek és dísztárgyaknak több száz éves hagyománya van és a minőséget, eleganciát tükrözik. Az általunk elkészített kovácsoltvas termékekben mindenki megtalálja a számítását a fiatalos moderntől, a klasszikus stílusig.

Kovácsoltvas kerítés, korlát és kapuk készítése

 

Naperőmű - SolarInvest

Naperőmű létesítési és üzemeltetési információk

Naperőmű létesítési információk

 

Napelem rendszerek kivitelezése

Napelemes villamosenergia termelő rendszerek tervezése és kivitelezése.

Napelem, naperőmű, napenergia

 

Könnyűszerkezetes házak

Könnyűszerkezetes házak felújítása akár 1 hónap belül egész Budapest területén!

Könnyűszerkezetes ház felújítások

 

Zsindelymester

Zsindelyezés, bádogozás, hőszigetelés, festés az ország egész területén 1996 óta. Zsindelyezés bontásmentes kivitelezéssel. Cserép-, pala-, hullámpala tetők felújítása, tisztítása, mosás után védőbevonat felvitele. VILLAS anyagok használata, egyszerű felrakás, alacsony munkadíj. 12 év garancia, felújítás 1-2 nap alatt, az országban mindenhol ugyanazon az áron.

Zsindely, tetőfedés

 

Készház - Gyorsház

Ha Ön a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az Ön igényeit és elvárásait.

Készházak és gyorsházak kivitelezése egyedi igények alapján

Konténeres sittszállítás

Vállalkozásunk, konténeres sittszállítással, és törmelékszállítással foglalkozik.

Konténeres sittszállítás, és törmelék szállítás

Plexi és Polikarbonát

Társaságunk a P&T Plasztik Kft. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója). Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykeres-kedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak.
Kiskereskedelmi águnk termékkínálata elsősorban a lakossági piacot (előtető, teraszfedés, medencefedés, hobbi célú felhasználás...), nagykereskedelmi ágazatunkkal pedig az építőipari és reklámipari igényeket fedjük le.

P&T Plasztik plexi és polikarbonát

Magyarenergia

Keresi a megoldásokat, hogy miként tud passzívházat kialakítani otthonából. Ehhez nagymértékben kell használni megújuló energiát és alternatív energiát. Az oldal készítői vállalják, hogy egyedi elképzelések alapján megtervezik és kivitelezik álmai otthonát.

Magyarenergia, a megújuló energia és az alternatív energia oldala

Gipszkartonozás otthon

Szeretne Ön is gipszkartont szerelni egyedül, otthonában? A mi oldalunkon talál leírást arról, hogy hogyan kezdjen hozzá, mire figyeljen. Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy segítsük az otthoni gipszkarton szerelés!

Gipszkarton szerelése

Lednext.hu: led izzó, lámpa webáruház

Led világítás technológia, led, led égő, led izzó, lámpa, spot, spotlámpa, vonalvilágító, fényerő, bútorlámpa és gyertyaégő webáruház, online rendelés.

Led lámpa, led izzó webáruház

Burkolat különlegességek

Különleges burkolatok választéka; bőrpadló, 3D panelek, Kerlite 3 mm vékony gres, kristálytégla és üvegcsempe.

Burkolat különlegességek

Mixerbeton

Itt vásárolhatja meg a legegyszerűbben betonját. Rendelését telefonon vagy e-mailen keresztül is leadhatja számunkra. Legyen szó földnedves vagy mixer betonról, nálunk biztosan talál az elvárásainak megfelelőt.

Mixerbeton értékesítés Budapesten

Építők oldala

A magyar építőipari vállalkozások közösségi oldala.
Hirdessen ingyen!
Kivitelezők, tüzépek, áruházak, szaküzletek és gyártók ingyenes hirdetési felületünkön reklámozhatják magukat. Feltölthetik referenciáikat, vagy akciós termékeiket.
A felhasználok kategóriákra, szolgáltatási vagy telephelyre bontva böngészhetnek közöttük, kérhetnek árajánlatot vagy tölthetnek fel állás- és apróhirdetést.
Kérjen árajánlatot!
Unja már, hogy egyesével végig kell hívogatnia mindenkit?
Regisztráció után csoportosan kérhet árajánlatot termékre vagy szolgáltatásra az adatbázisunkban szereplő cégeinktől!
Az oldal minden szolgáltatása ingyenes!

Építők oldala

Nyomás és nyomáskülönbség mérők

Projektek A-tól Z-ig. Komplex épület automatizálás és ipari automatizálás projekteket valósítunk meg az ország egész területén kiváló minőségű termékek felhasználásával. Andover Controls, Tour Andover Controls, valamint saját gyártású és egyéb vásárolt termékeket beépítve testre szabott, teljes körű megoldást nyújtunk ügyfeleinknek (tervezés, gyártás, kivitelezés, szerviz, technikai tanácsadás, oktatás) élethosszig tartó karbantartással. Budapesten és Debrecenben lévő üzleteink az épület-felügyeleti rendszerekben használatos termékeket forgalmazzák, pl. szabályozók, kapcsolók, távadók, érzékelők, motoros szelepek, termosztátok. A hazai gyártmányok mellett több neves európai gyártó ill forgalmazó céggel vagyunk közvetlen kapcsolatban (TAC, HK Instruments, Thermokon, Industrie Technik, REGIN, Belimo, Danfoss...), akiknek jó minőségű termékeit kedvező áron tudjuk kínálni.

Nyomás és nyomáskülönbség mérők - IAS Automatika

Ablak, Ajtó és Árnyékolás Konrád Nyílászáró

Cégünk neve összekapcsolódott a nyílászáró fogalmával. Több neves hazai és külföldi, minősített gyártó márka-képviseletét látjuk el, minőségi termékeit forgalmazzuk minden árkategóriában. A legkedvezőbb áru termékektől a luxus kivitelig széles a választék.
Termék-palettánkat folyamatosan bővítettük. Ajtó és ablak mellett kínálunk árnyékolástechnikai eszközöket, könyöklőket, burkolatokat.

Konrád Nyílászáró Kft

Szobafestés - Gipszkartonozás

Lakásfelújítás: szobafestés, gipszkartonozás, burkolási munkák lakáson belül és kívül. Szobafestő, burkoló munkák Budapest környékén és Pest megyében.

Lakásfelújítás Budapest

Festék, festés, hasznos dolgok…

Ön egyszerre tudja eredményezni otthonának festését, hőszigetelését valamint penészmentesítését a festék módjára alkalmazható hőszigetelési technikánkkal. Hő visszaverő festékünk, ami kerámiagömböket foglal magába, hatékonyan véd a felmelegedéstől és a lehűléstől egyaránt. A nyári meleg ellen kültéri festékünket a téli hónapok ellen beltéri festékünket vegye igénybe. A fűtést 40 %-kal is mérsékelheti miközben a penészedést is gátolja. Tapasztalja meg Ön is a festék által elért eredményeket. Hőszigetelő festékünk példátlanul megfelelő fa- és fémépületek továbbá műemlékhez hasonló épületek forróság elleni védelmére. Hő visszaverő festék kezelésével egyszerre festék és hőszigetelés. Fedezze fel hőszigetelő tulajdonsággal bíró termékeinket: Beltéri festék, kültéri festék, fafesték, tetőfesték, fémfesték.

festék.biz

Parkettanet

Tudjuk, mi való a talp alá. Hatalmas szalagparketta és laminált padló kínálatunkból segítünk választani. Gyorsan dolgozó, szakértő kezekkel rakjuk le nálunk vásárolt parkettáját MOST díjmentesen!

Parkettanet

Lakásfelujítás

Tervezők és kivitelezők, burkolás, gipszkarton, nyilászáró, kőműves munkák, minden ami egy lakásfelújításnál szükséges lehet.

Felujitás

Házépítés, tervezés, kivitelezés

Burkolás, szigetelés, víz-, gáz és villanyszerelés, nyilászárók, egyszóval minden ami házépítés

Építkezés

Festék

Hőszigetelő festékünkkel épületének festését, hőszigetelését és egyben penészmentesítését is - könnyen és gyorsan - megoldhatja. A technológia a festékben lévő apró hőségvisszaverő kerámiagömbökön alapul, mely nemcsak otthonát védi a felmelegedéstől, valamint a lehűléstől, de a festék alkalmazásával fűtési költségén 40%-ot tud spórolni. Praktikus, ha a nyári felmelegedés ellen kültéri festékünket alkalmazza, míg a hideg ellen a beltéri festékünket használja. Így télen és nyáron egyaránt energiát takaríthat meg, és a penésszel sem lesz többé gondja. Hőszigetelő festékeink kültéri, beltéri, fa, fém és tetőfestésnél is minőségi védelmet nyújtanak, így téve teljes körű védelemmel kényelmesebbé otthonát az Ön és az egész családja részére.

Festék

Aszfalt

Útépítés, Aszfaltozás, igen kedvező áron, közületek és magánszemélyek részére.
06209/881017

Útépítés olcsón minden megrendelőnek

Festék

Festés, hőszigetelés, penészmentesítés? A három problémát kezelje egyszerre egy lépésben, egy festési eljárással. Használjon festék módjára felvihető hőszigetelő festéket. Ezzel a költséghatékony hőszigetelési eljárással, nagymértékben csökken a hőveszteség, miközben hatékonyabb lesz mind a hűtés és a fűtés. Miért? A speciális festék apró hővisszaverő kerámiagömböket tartalmaz. Ezek a kis kerámiagömbök védik meg eredményesen az épületet a nyári felmelegedéstől, és a téli lehűléstől. A nyári hőséggel szemben javasoljuk a kültéri festék használatát, míg a téli hideg ellen a beltéri festéket - a fűtési költségek akár 40%-kal is csökkenhetnek a hőszigetelő festék használatával. Az energia-megtakarítás mellett, a festék által javul a falak állaga és élettartama. Megszűnnek a páralecsapódás, felvizesedés, nedvesedés, és a penészesedés okozta problémák. A hőszigetelő festék egyedülálló módon alkalmas a faépületek, műemlékek hőszigetelésére, és a fémépületek hővédelmére. Festés és hőszigetelés egyben, hővisszaverő festék felhasználásával. Ismerje meg a teljes, hőszigetelő képességgel rendelkező festékcsaládunkat: beltéri festék, kültéri festék, fafesték, tetőfesték, fémfesték. Kérje szaktanácsadóink segítségét!

Festék

Festék

Az új festék módjára felvihető hőszigetelési eljárásunk apró hővisszaverő kerámiagömböket tartalmaz, amely eredményesen védi lakását a nyári felmelegedéstől, illetve télen a lehűléstől.
A nyári hőséggel szemben alkalmazza kültéri hőszigetelő rendszerünket, a téli hideggel szemben pedig eredményes védelmet nyújt beltéri festékünk.
E hőszigetelő eljárás használatával akár 40% -kal alacsonyabb fűtési költséget tud elérni, mind e mellett a penészesedésre se lesz többé gondja.
Hőszigetelő festékünk egyedülálló módon alkalmas műemlék jellegű épületek, faházak, üzemcsarnokok, bevásárló központok hőszigetelésére, hő védelmére.
Energia megtakarítás, penészmentesítés, hőszigetelés festék felhasználásával. Ismerje meg Ön is!

Festék

Földmunka

Gépi földmunkák és tereprendezés eredményesen és alacsony áron. Több évtizedes tapasztalat, gépek bérlése legyen szó alapásásról vagy fuvarozásról. Konténeres szállítást is vállalunk 24 órán belül az ország egész területén. Cégünk kiváló szakemberekkel és fejlett gépparkkal rendelkezik, eddigi ügyfeleink elégedettsége garancia számunkra a pontos és precíz munkavégzésre.

földmunka, bontás

esztétikusan

burkolás, burkoló munkák Budapest és környékén, 23 év tapasztalattal.

igényesen

Bádogosipari termékek

Minden, ami cink.
Bádogosipari termékek, titáncink lemezek és szalagok, ereszcsatorna rendszerek, öntvénygyártáshoz használt ötvözetek forgalmazása.

Eco-Chem Környezetvédelmi és Vegyipari Kft.

Kovácsoltvas korlátok

Ha esztétikus és egyben biztonságos korlátot szeretne akkor a legjobb megoldás a kovácsoltvas korlát mely díszesebbé teszi háza környezetét és belterét egyaránt. Cégünk 3 évtizede van a szakmában ezért bármilyen kovácsoltvas kerítés legyártásában otthon van. Megrendeléseket az ország bármely pontján vállalunk.

Kovácsoltvas korlátok

Gyűjtőkémény

Gyűjtőkémény, hagyományos kémény, turbós és kondenzációs kémény építése, javítása és kéménybélelés.

Gyűjtőkémény

Zsindely kereskedelem

SHINGLAS Magyarország Kft bitumenes tetőzsindelyek forgalmazásával foglalkozik.
Főbb márkák:
Öntapadós zsindelyek:
- Tango super,
- Trio super,
- Sonata,
- Standart
20/25 év garancia

Oxidbitumenes zsindelyek:
- charBIT (CE) 15 év garancia
- charBIT HOBBY 5 év garancia
Telefon:20/205-4195

SHINGLAS Magyarország Kft

Infrafűtés infrapanel, a jövő fűtése...

Elege lett a gázfüggőségből? Nem szeretne gázkazánt a lakásba?
Szeretne egy környezetbarát, gazdaságos és dekoratív fűtésrendszert?
Az infravörös fűtőpanelekkel történő fűtéssel , téli időszakban 30 %-os , de átmeneti időszakban akár 60 %-os megtakarítást is elérhet az elterjedt fűtési rendszerekkel szemben.

Infrafűtés Infrapanel Villanyfűtés

Parketta padlófűtésre, tömörfa parketta

Nem tudja milyen parkettát válasszon? Melyik illik legobban Önhöz, otthonához? Segítünk, hogy megtalálja a legoptimálisabb megoldást! Speciális tömörfa parketták padlófűtéshez, különlegesen kezelt és szigetelt parketták fürdőszobába, trópusi fa design parketták divatos és egyéni színekben is! Nézze meg honlapunkat, vagy látogasson el bemutatótermünkbe! Nálunk garantáltan padlót fog!

A padlóválasztás titkai

Tégla családi ház építés

Kulcsrakész családi ház építés, kérje ajánlatunkat. Herczeg és Társa Kft. Pécs. Utólagos hőszigetelési és homlokzatfelújítási munkák.

Herczeg és Társa Kft.

Földmunka

Épületek bontása, útburkolat felszedése ez mind hozzátartozik cégünk profiljához, melyet Magyarország egész területén képesek vagyunk megvalósítani fejlett gépparkunknak és kiváló szakembereinek a segítségével.

gépi földmunka, épületbontás

Miskolci Lakásszervíz

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban Egész évben, a hét minden napján Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidõvel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással, Miskolcon és környékén.

Miskolci Lakásszervíz

Építészeti műszaki szolgáltatások

Teljeskörű magasépítési műszaki szolgáltatások a koncepciótól a használatba vételig.

Építész tervezés, műszaki ellenőrzés, műszaki vezetés

Konténer

Sitt és törmelékszállítás gyorsan és pontosan, cégünk több mint 10 éves múlttal rendelkezik konténerszállításban. Háromféle konténerméretből választhatnak ügyfeleink melyek nyitott vagy zárt kialakításúak. Nagyobb megrendelés esetnén kedvezmény biztosítunk. Budapesten és környékén is vállalunk kiszállítást.

sittszállítás, konténer rendelés

Acélszerkezet

acélszerkezetű épületek tervezése és gyártása, acél- és vasbetonszerkezetű épületek generálkivitelezése

Acélszerkezet

Térkő

A térkő.tlap.hu a Magyarországon térkövet gyártók, forgalmazók, kivitelezőket gyűjti egy csokorba. A térkőről röviden: A térkőből készült burkolat praktikus, és rendkívül előnyős. A térkő előregyártott, nagy szilárdságú, fagyálló, méretpontos termék. A csapadékvíz könnyedén elvezetődik a fugák között. A burkolat roncsolás nélkül felbontható, és visszaállítható. A felbontott térkő száz százalékban újra lerakható. Alapanyaga a beton. A különböző színárnyalatokat porfesték hozzáadásával érik el.

térburkolat, térburkolatgyártók, térkőtisztítók, parkosítás

Kolo fürdőszoba berendezések

A KOLO árukínálatában megtalálhatja az eltérő stílusok számos érdekes termékét, amelyek alkalmat nyújthatnak arra, hogy Ön is úgy rendezze be a fürdőszobáját, amelyről idáig csak álmodott: a nagy, vagy kis klasszikus, illetve modern, exkluzív módon, vagy az elfogadható kedvező áron.

Kolo szaniter

Kőműves munkák

Kőműves, burkoló munkák Budapesten és környékén. Kőműves munkák: falazás, külső, és belső vakolás, homlokzatok szigetelése. Burkolás: hideg burkolás, meleg burkolás, térkövezés, lábazatok burkolása

Kőműves, burkoló

Erka Hungária Kft.

Az Erka Hungária Kft. laminált padló és burkolatváltó profil és alumínium profil áruháza.
Az Erka Hungária Kft. tizenöt éve foglalkozik burkolatváltó sínek és laminált parketta rendszerek forgalmazásával Magyarországon, a felméréstől a kivitelezésig. Szakkereskedésünkre a megbízható tájékoztatás és korrekt árak mellett a széleskörű tájékoztatás a jellemző. Megelégedett, visszatérő vásárlóink jelentik a garanciát a színvonalas kiszolgálásra és versenyképes árainkra. Minden esetben hosszú távú kapcsolatra törekszünk partnereinkkel. Üzleteinkben több mint 200 féle laminált padlóval várjuk kedves vásárlóinkat. A laminált parketta rendszer kiegészítőinek, többek között laminált burkolatok hézagtakaró profiljainak forgalmazásával is foglalkozunk. Hagyományos és szalagparkettához, szőnyeghez illetve hidegburkolatokhoz több száz féle burkolatváltó profilt tartunk raktáron, eloxált alumíniumból, rézből, vagy dekorfóliázott alumíniumból.
Szolgáltatásunk teljes körű. A helyszíni felmérést, árajánlatok, árkalkulációk készítését és a kiszállítást is vállaljuk. Kivitelezőink hatalmas tapasztalatokkal rendelkeznek a parketták, szegélylécek, falburkolók lerakásában. Egyedülálló kedvezményekkel, ingyenes házhozszállítással és óriási választékkal várjuk visszatérő és új vevőinket.

Laminált Padló és Burkolatváltó Profil Webáruház

Tervezés és szakértés

Az Inter-Bau-Plan Mérnöki és Szakértői Iroda 1990-ben alakult. Az iroda tevékenységei az alábbiak: tervezés, tervellenőrzés, szakértés, igazságügyi szakértés, diagnosztika, tartószerkezeti minőségbiztosítás, katasztrófa vizsgálat és kármentesítés.

Mérnöki és szakértői iroda

Ambrus Acélszerkezet

Nálunk nincsenek standard méretek, egyedileg, garantált mérnöki statikai tervezés alapján gyártjuk le a kért szerkezeteket. Műhelyhátterünk, gyors és szakképzett csapatunk lehetővé teszik a szerkezetek azonnali gyártását. A gyártás és építés során I. osztályú anyagokból, szakképesített hegesztőink, gyors és felelősségteljes munkavégzéssel valósítják meg a legegyedibb szerkezeteket. Az egyedi acélszerkezetek gyártásán túl igény szerint vállaljuk az épületek teljes körű kivitelezését.

Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft

Kéménybélelés, gyűjtőkémény

Kémények, hagyományos kémény, gyűjtőkémény, turbós és kondenzációs kémény építése, javítása és kéménybélelés, valamint egyedi megrendelők és társasházak fűtéskorszerűsítésével foglalkozik. Vállaljuk teljes házak leválasztását a központi fűtésről - modern, energiatakarékos készülékekkel - és hozzájuk tartozó kéményekkel.

kéménybélelés

Marmorin képviselet

A kiváló minőségű Marmorin öntöttmárvány mosdók, gránit mosogatók most megérkeztek Magyarországra is! Sok méretből, színből választhat, többféle kivitelben.

Marmorin mosdók, mosogatók

Mapei burkolati segédanyagok

Mapei hideg és meleg burkolatokhoz használt burkolati segédanyagok áruháza. Kaphatók ragasztók, habarcsok, fugázóanyagok, kötőanyagok.
Minden, ami a külső és belső felületek burkolásához kell.

Mapei burkolati segédanyagok

Rozsdamentes acél lemezek

Ha tartós, megbízható alapanyagra van szüksége, az inox a jó választás. Rozsdamentes acél lemezek, perforált lemezek, fittingek, csövek, csőszerelvények, idomacélok stb…széles választékban az Inomix Kft.- nél.

Acél lemezek – Inomix Kft.

Kapumozgató készülékek, garázskapuk

Kétszárnyú kapukhoz, illetve balos és jobbos egyszárnyas kapukhoz egyaránt felszerelhetők a motorok. A mai kor követelményeinek megfelelően, a motorok áramszünet esetére gyorsan kioldható szerkezettel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a kézi mozgatást. A csendes működés, és a gyalogos funkció (az egyik szárny részbeni nyitása) egyaránt a kényelmet szolgálják. A motorok nem igényelnek karbantartást, és a működéshez szükséges erő a kapu méretéhez és súlyához optimalizálható, ezzel minimálisra csökkenve a balesetveszélyt. A kapuk beállíthatók automata zárásra is, így nem fordulhat elő, hogy a nagy sietségben nyitva marad a kapu. Kiegészítőként csatlakoztatható biztonsági berendezések: figyelmeztető villogólámpa, biztonsági infra sorompó, antenna.

Kapumozgató készülékek

Munkát keres az építkezés területén ?

Építkezési munkákhoz hatékony reklámfelületeket kínálunk széles Online lefedéssel.

Munkát keres az építkezés területén ?

Burkolás és hidegburkolás

Burkolás és hidegburkolás Igényes, esztétikus kivitelezéssel

Burkolás Budapesten és környékén

Lovasburkoló Kft

Burkolás az ország egész területén

Lovas Ferenc burkoló

műkővezés

Épűlet műkővezés helyszínen és előre gyártva. Lépcsők, szegélyek lábazatok új készítés és felújítás.

műkőkészités

Delap termékek kivitelezése

Cégünk a Delap termékek forgalmazásával és kivitelezésével foglalkozik az ország egész területén, szakmai tapasztalatunk és anyagismeretünk nyolc évre tekint vissza.
Célunk - Megrendelőink igényeinek maximális kiszolgálása.
Az elmúlt évek eredményessége és az általunk forgalmazott Delap termékek kifogástalan minősége és különlegessége lehetővé tette a Társaság folyamatos fejlődését, fejlesztését és stabilitását.
Kivitelezésünk teljes körű, Megrendelőinktől minden terhet átvállalunk: hiszen szolgáltatásunk a megrendelést, színválasztást, alapanyagot, kiszállítást és kivitelezést is magába foglalja.
Bemutatótermünk az év minden napján Megrendelőink rendelkezésére áll, jelentkezzen be Online vagy telefonon, kiválasztva az Ön számára legoptimálisabb időpontot.
Nálunk rendelt termékekre ingyenes házhozszállítást biztosítunk.
Keresse termékeinket és szolgáltatásainkat, győződjön meg szakembereink megbízhatóságáról és minőségi munkájáról.

Delap termékek kivitelezése

Passzívház Team Kft.

A Passzívház Team Kft. passzív és energiatakarékos épületek építésére szakosodott vállalkozás.Az alapítók szándéka, hogy kiváló minőségű, pontos, korrekt szolgáltatást nyújtsanak megrendelőik részére.

Vállalkozásunk igényes, megbízható minőségre törekedve kívánja szolgáltatásait megrendelőink részére a legmagasabb szinten nyújtani.A gázárak, energiaárak emelkedésével elérkezettnek láttuk az időt, hogy nyissunk a hagyományostól eltérő építkezési módszerek, újfajta építőanyagok felé.

Úgy gondoljuk, egyre többen fognak élni e takarékosabb és modernebb technikával, akár szükségből, akár meggyőződésből.

Passzívház Team Kft.

Épületbontás, tereprendezés

Cégünk saját gépparkja segítségével vállal épületbontást, egyéb építmények bontását (kerítés, járda stb.), földmunkát, tükörkészítés, tereprendezést, alapásást, építési törmelék, föld elszállítását.

Épületbontás, földmunka

Olcsó gipszkarton

Minőségi gipszkarton rendszerek és építőelemek közvetlenül a gyártótól.
Szakmailag felkészült professzionális csapatunk vállal minden nemű gipszkartonos munkákat az ország egész területén, garanciákkal. Ezenkívül termékeinket akciós árakon értékesítjük viszonteladóknak, rugalmas szállítási feltételekkel. Kérje egyedi ajánlatunkat.

Minőségi gipszkarton rendszerek és építőelemek

Építőanyag Kereskedés

Merkbau építőanyag kereskedés és kivitelezés

Merkbau Építőanyag Kereskedés

Térkő burkolatok 5. év garanciával

Térkő lerakás, térkövezés, térburkolás, kertépítés, kerítésépítés, viacolor lerakás, díszburkolás, dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése minőségi szinten, magas fokon, 5 - év munkagaranciával! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők.

Térkő lerakás, térkövezés, térburkolás, kertépítés, kerítésépítés - Térkőmester

Tervezés és kivitelezés

Cégünk családi és társasházak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Honlapunkon részletes táblázatot talál a tervezési díjakról és a kivitelezési költségekről. Egy fiktív épületen keresztül mutatjuk be, hogy milyen kiadásokra számíthat egy építkezés folyamán, de általános adatokat is feltettünk. Ha nálunk rendeli meg a tervezést és a kivitelezést is, úgy a tervezési díjat elengedjük. Amennyiben szakmai kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Tervezés és kivitelezés

Nyári Zoltán víz-gáz-fűtés,napkollektor

Családi házak, lakások, társasházak, víz, gáz, fűtésszerelése, dugulás elhárítása. Kondenzációs gázkazánok, szolár rendszerek, energiatakarékos fűtési megoldások.
Falbontás nélküli dugulás elhárítás korszerű gépekkel. Fűtési rendszerek vegyszeres tisztítása, átmosása. Radiátorok cseréje, radiátorok és fűtési rendszerek légtelenítése.

Energiatakarékos fűtési megoldások

A rezsi legyen a legkisebb gondja.

Célunk, hogy eddigi energia felhasználását csökkentsük, és már a csökkentett energiaigényének 70%-át termeljük meg napelemmel, szélgenerátorral, napkollektorral, vagy esetleg valamilyen hibrid rendszerrel.

Napelempark

Hőszigetelő rendszer akció webáruház

Hőszigetelő rendszerek folyamatos akciókkal! Lakásfelújítás, hőszigetelés olcsón, a legjobb árakon!
Polisztirol, grafitos, vagy ásványgyapot hőszigetelő rendszerek, vakolatok, kiegészítők széles választéka!
Spóroljon velünk, szigetelje házát a legjobb hőszigeteléssel! Vásároljon webáruházunkban!

Hőszigetelő rendszer akció webáruház

A térkőspecialista

Tömöri István vagyok térkövező, térburkoló szakember. Engedje meg, hogy bevezessem Önt a térkövek viágába ahol csak a képzeletünk szabhat határt, hisz a térkövezés páratlan dolgogat rejt magába.

Térkövezés, burkolás felsőfokon

Ábrahám Műhely - Hajlított fakorlátok

Hajlított, íves fakorlátok, akár meglévő lépcsőkhöz is!
Bútorasztalos, konyhabútor

Ábrahám Műhely - Hajlított fakorlátok

Tetőfelújítás, palatető felújítás bontás

Tetőfelújítás, palatető felújítást akár bontás nélkül is vállalja a Pala-Fenomén Kft.!
Magyarországon az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült, melyeket az idő folyamatosan amortizált, elhasználódott, elkopott és ennek hatására beázhat. Ehhez kínálunk egy gyors szakszerű és megbízható megoldást.

Tetőfelújítás, palatető felújítás bontás nélkül!

Lakásfelújítás

Megbízható kőműves több éves szakmai gyakorlattal és referenciákkal lakásfelújítást, átalakítást és burkolást vállal!
Telefon: +36-209-158-893


Kőműves-burkoló

Ács, tetőfedő, bádogos - Egy kézből

Fő profilunk a tetőszerkezet építés, tetőfedés, épületbádogozás és szaktanácsadás.

A helyszíni felmérés, az árajánlat készítés és az építőanyagok helyszínre szállítása ingyenes. Építőipari generálkivitelezőknek egyedi árakkal számolunk.

Weboldalunkon további információkat talál a szolgáltatásainkról, kérdést tehet fel
tetővel, ácsmunkával kapcsolatban közvetlenül a honlapról, és megtekintheti a képgalériánkat.

Tóth Gergely

tetőszerkezetek generálkivitelezése

Burkolás precízen

Burkolás precízen, lakás felújítás.
Vállaljuk: bel és kültéri burkolatok szakszerű lerakását, beltéri kőművesmunkák igényes kivitelezését, laminált padló fektetését. Weblapunkon további hasznos információkat, képeket talál lakásfelújítással kapcsolatban.

Burkolás, precíz kivitelezés

Homlokzati állványrendszerek

Állványrendszerek, zsalurendszerek, építőipari gépek forgalmazása, építőipari kivitelezés és bérbeadás.

Homlokzati állványrendszerek

nyílászáró forgalmazás, beépítés

Cégünk műanyag és fa ablak, illetve kül- és beltéri ajtók forgalmazásával, beépítésével foglalkozik. Ingyenes árajánlat, ingyenes helyszíni felmérés. Folyamatos akciók.

nyílászáró forgalmazás, beépítés

Cserépkályhák és kandallók tervezése

A cserépkályha melege a téli hangulat eleme.
Számunkra a cserépkályha és kandalló készítése művészet, hiszünk abban, hogy a lélek belső tüze nélkül nem lehet igazi melegséget teremteni mások otthonába sem. Számunkra ez szenvedély, mely már az első darabok illesztésétől jelen van és nem hagy alább, míg a tűz ropogását nem hallgatjuk önnel, elégedetten az első próba alkalmával.

Cserépkályhák és kandallók tervezése, kivitelezése

Kereskedelem - IAS Automatika

Projektek megvalósítása és szabályozók, kapcsolók, távadók stb. forgalmazása az épület automatizálás, épületfelügyelet és az épületautomatika területén.

Kereskedelem - IAS Automatika

Svédpadló, hajópadló, fa parketta

Minőségi hajópadló, svédpadló és egyéb fa parketták igen jó árban és széles választékban a Lamarck-tól!

Hajópadló, svédpadló - Lamarck

Kandalló és kályha gazdaságos fűtése

Az otthon melegét a kandalló adja. Manapság nem mindegy hogy mivel és hogy hogyan fűt az ember. Kérj tanácsot a gazdaságos kandalló és cserépkályha üzemeltetéséről a fűtésmestertől.

Kérj tanácsot a gazdaságos kandalló fűtésre

Betonkeverő javítás, Betongyár javítás

Betonkeverő javítás, betongyár javítás a fő profiljai közé tartozik a Civis Szerviz Kft.-nek. Magyar tulajdonú vállalkozás, melynek a fő célja, hogy az építőiparban megbízható szolgáltatást nyújtson, szervízhálózatot tartson fennt.
Ezen kívül gyárak kiszolgáló egységeinek gyártását, javítását is végezzük. Szakembereink magasan képzettek a vezérléstechnika területén.

Betonkeverő javítás, Betongyár javítás - Civis Szerviz Kft

Csillagtér Kft

Épület, alap, járófelület süllyedésének megállítása, visszaemelése. Hazánkban egyedi, kizárólagos alkalmazási jogú talajszilárdító és talajszint korrekciós technológia, mely nem csak a műemlékek, ipari építmények, hanem a családiházak megmentője is.

Süllyedő építmény?-URETEK Technológia

Díszlécek, dekorációk hungarocellből

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra
expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített
felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület
bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki
megtalálhatja a számára elképzelt méretű,
formájú, minőségű anyagot.

A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak
- emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés
esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat,
párkányokat, feliratokat.

A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi
elképzelés megvalósítására is.

Díszléc webáruház

EuroFoldmunka

Földmunka, földmunkagépek bérlése,
Ingatlanok értékesítése, bérbeadása.

Földmunka Földmunkagépek Bérlése.

Az építőipar mesterei

Lakásfelújítás 2010
Családi házak,panellakások felújítását,átalakítását vállaljuk, Budapesten és környékén. Kulcsra kész kivitelezés az Ön igényei szerint!
Teljes ügyintézés és anyag beszerzés a legkedvezőbb árakon!
Kérjen ingyenes árajánlatot, amit 3.munkanapon belül elkészítünk.
Bizalommal hívjon!
Te:06-30-938-0253

Lakásfelújítás mesterei.

DekoStar épületdíszek

Díszléceinket hungarocell alapanyagból gyártjuk, így felszerelésük könnyű, nem időigényes művelet.
Honlapunkon segítséget nyújtunk cikkekkel, leírásokkal, hogy ezt otthon is könnyen fel tudják szerelni.
Ingyenes tanácsadással, ha kell, ingyenes látványtervvel segítünk kedves vásárlóinknak, hogy mindenki könnyen megtalálja az otthonához legjobban illő díszt, legyen szó beltéri vagy kültéri díszítésről egyaránt. Szombathelyen és a város 20 km-s körzetében lehetőség van arra is, hogy cégünk szakemberei szereljék fel a díszeket, így biztos lehet benne, hogy gyors és pontos, tökéletes díszt kap otthona.

Hungarocell díszlécek

Gadeko Épületdíszítés

Díszléceinket polisztirolból gyártjuk, beltéri és kültéri használatra. Kültérre kérges, festésre előkészített felülettel is rendelhetők. Díszléceken kívül gyártunk még rozettákat, konzolokat, 3d feliratokat, egyedi termékeket.

Polisztirol díszlécek

Riasztótól a tűzjelzőig minden

Riasztótól a tűzjelzőig, beléptetőtöl a biztonsági kameráig, villanyszereléstől a számítógép hálózatig minden 1 helyen, 1 cégtől, 1szerűen Szelektrovill

Szelektrovill Kft. Gyenge– és erősáramú rendszerek

Hörmann garázskapu

Ha nem érthető a garázskapu témakörben valami akkor, Önnek erre az oldalra van szüksége. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat várja a jelentkezését szerte az Országból. Ne szalassza el ezt a kiváló lehetőséget és nézze meg minél előbb, nehogy lemaradjon! Kiváló minőségű Hörmann szekcionált és billenő garázskapu megoldások.

Elszalaszthatatlan garázskapu megoldás

Víz-, fűtésszerelés, akár 24 órán belül

Víz-, fűtésszerelés, akár 24 órán belül, hétvégén is Budapesten és környékén.
Bővebb információkért és árlistáért látogasson el weboldalunkra!

Víz-, fűtésszerelés, akár 24 órán belül

Épületek kézi bontása

Vállalkozásunk több éve foglalkozik építőipari bontással.
Épületek, házak, melléképületek; tégla, beton, vasbeton épületek bontását vállaljuk. Mint lakossági és cégek igényeit is teljesítjük.
Csapatunk, a bontás alá tartozó feladatokat végzi a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb munkákig, így a legkülönfélébb anyagokból és módon készült épületek bontásától kezdve, az elavult nem kívánt felületek, burkolatok illetve fürdőszobai kiegészítők gépészetek eltávolításig.

PULL-DOWN Bt. - Épületek kézi bontása

Dekorüveg, üveg

Dekor üveg, színes üveg, üvegajtó. Dekor üveg akció -Design-Glass Kft.

dekorüveg, üveg

Vízóracsere

Vízóracsere, hitelesítés, gyorsszolgálat

Vízóra szerelés, csere, hitelesítés és szervíz

Hengerelt acél és rúd acél, acéltermékek

Minőségi acéltermékeket, köracélt, hengerelt acélt, rúdacélt vásárolhat nálunk kedvező áron. Acéláruk, megbízható gyors kiszolgálás.

Acél kis és nagykereskedelem: Loksacél

Szeletelt Tégla Bontott Tégla

Bontott kis és nagyméretű téglából 1,5cm-re szeletelt díszburkoló anyag, amely egyaránt alkalmas külső- és belső falfelületek mediterrán stílusú díszítő burkolására.Piros, sárga és vegyes színekben kapható. Ezen kívül egész és címeres tégla valamint sarokelem is kapható. Az ország egész területén kedvezményes kiszállítással! 1.osztályú minőség!

szeletelt tégla, vágott tégla, bontott tégla, antik tégla, téglaszelet

A&B Árnyékolástechnika

Szeretne Ön is igényes árnyékolást otthonába, irodájába?
Válasszon akár modern vagy hagyományos stílust, mi megvalósítjuk!
Már több mint 35 éve állunk a vásárlóink igényeinek rendelkezésére!
Német minőségi alapanyag!
Tegyen próbára! Az ország egész területén!
Válasszon az alábbi termékek közül és nézze meg a részletesebb leírást:
- Alumínium redőny
- Műanyag redőnyök
- Reluxák
- Szalagfüggönyök
- Roletták
- Zsaluziák
- Napellenzők
- Szúnyoghálók
- Redőnykapuk

már több mint 35 éve!!

Cement, oltott mész, téglák, cserepek

Kaszap Kft. egy Nagykőrösi telephelyű cég, mely biztosítja a megfelelő minőségű építőanyagot az alaptól a tetőig.

Ha építkezik, ránk egész évben számíthat!

Ablakcsere

Megszabadítjuk a régi, korszerűtlen nyílászárók okozta problémáktól!

ablakcsere

Injektálás - Geostabil Kft

Falrepedést tapasztal a házon? Süllyed az épület, a padló? Vízszivárgás van a pincében?
A megoldást az injektálás jelenti. Alapmegerősítés, talajszilárdítás mikrocölöp technológia segítségével.
Támfal építés utáni stabilizálás, házsüllyedés megállítása.

Injektálás - Geostabil Kft

Terasz, erkély

A teraszt a műhelyemben készítettem elő, vagyis, a nagyobb darabokat az udvaron. Ezután elvittük a helyszínre, és összeállítottuk. A gerendák közei, régi típusú ként van megoldva. A deszkák össze vannak nútolva.

Terasz, erkély, balkon, lodzsa, kiülő, karzat

kőműves

Lakásfelújítás lakásépítés Pest megyében.Elkészitjük saját lakását az ön igényei szerint!Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Generál felújítás,panellakás felújítás a padlótól a mennyezetig.Ha eldöntötte hogy a lakását felújítaná hívjon! 06-20-372-8891 Burcs Kft.

Lakásfelújítás lakásátalakítás

Épületek energia auditja

Beszabályozás, energia audit. Vállaljuk az egész ország területén épületek energiatanúsítványának elkészítését, az épület
energia háztartásának felmérését, optimalizálását. Külön vállaljuk megvalósíthatósági tanulmányok összeállítását.

Épületek energia auditja, energiatanúsítvány elkészítése, beszabályozás

Kisgépcentrum Webáruház

Elektromos, benzines kisgépek kis és nagykereskedelme. Fúrók, vésők webáruháza

Fúró-véső szárak

Porotherm falazórendszer

A Hofstadter építőanyag centrum folyamatosan akciós áron kínálja a Porotherm falazóelemeket. Pilisvörösvári központunkban várjuk a kedves vevőinket, ahol szakembereink részletes tájékoztatást adnak a Porotherm falazó rendszerekről.

Porotherm - Hofstadter

Családi ház - készházak

Az Anico Kft. 1991-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, azon családi ház, készház építők közé tartozik, amelyek önállóan nyújtanak teljes körű szolgáltatást ügyfeleiknek, úgymint: tervezés, gyártás, kivitelezés.

Cégünk készház építés üzletága mindezen munkafázisokat egy kézben tartja, irányítja és felügyeli. Minden általunk kivitelezett családi ház, könnyűszerkezetes ház személyre szabott, egyedi tervek alapján valósul meg. Már a tervezési stádiumtól végigkövetjük az építkező igényeit. Megbeszéljük a család szokásait, és annak megfelelően alakítjuk ki a külső, belső környezetet. Minden apró részletre kiterjedően próbáljuk felépíteni a majdani lakók családi házát, otthonát.
Favázas rendszerű, kis és nagy paneles technológiával készülő családi házaink, falelemeit nyíregyházi gyártóbázisunkon állítjuk elő, ahonnan az ország egész területére szállítunk. Az előre gyártott, minőségi szerkezetet a helyszínen saját szakembereink építik össze és fejezik be. Készház építési technológiával épült faházaink (faház) műszaki tartalmát, valamint szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy az ár és a minőség a legjobb arányt képviselje.
Magyarországon a családi ház építés területén nincs nagy múltjuk a faházaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes épületek száma rohamosan nő. Érdemes megvizsgálni, milyen ok-okok vezetnek el ahhoz, hogy valaki a családi ház építés mellett tegye le a voksát.

Családi ház - készházak

Lakásfelújítás

LAKÁSFELÚJÍTÁS 06-30-938-0253
Családi házak kivitelezését vállaljuk Pest megyében és Budapesten.
Szerkezetkész vagy kulcsra kész kivitelezés az Ön igényei szerint!
Teljes ügyintézés és anyag beszerzés a legkedvezőbb árakon!
Kérjen árajánlatot, amit ingyenesen elkészítünk.
Bizalommal hívjon!
Tel:06-30-938-0253

Lakásfelújítás

Tetőjavítás

Ha elöregedtek háza tetején a cserepek, vagy valami más problémája akadt tető terén, akkor válassza a Tetőfedő.hu-t tetőjavítás terén!

Tetőjavítás olcsón

Medence építés

Medence építés és tervezés, válassza ki Ön is a számára legmegfelelőbb medence fajtát, és vásárolja meg nálunk!

Medence - Compass Pools

Úszómedence - Poseidon

Úszómedence és masszázsmedence vízforgatókkal a Poseidon Kft-től.

Úszómedence, masszázsmedence

Üvegajtó

Üvegajtó készíttetés a Designglass-nál igen jó árban!

Üvegajtó forgalmazás

Kőműves, burkoló

Lakásfelújítás! Megbízható: kőműves több éves szakmai gyakorlattal és referenciákkal: Lakásfelújítást, átalakítást, burkolást vállal!
Kőműves burkoló munkák!
Telefon : +36-20-915-88-93

Lakásfelújítás,átalakítás

Szúnyogháló

Szúnyoghálók, és szúnyogháló keretek olcsón az Excell 2000-től.

Szúnyogháló - Excell2000

Lépcső építés

Lépcsők építése beltérre és kültérre egyaránt bükk- és tölgyfából! - Tomosz Bt.

Lépcsők

Callmix Hungary Kft.

Acélszerkezetek Mobil védelmi rendszerek Épületszerkezetek, csarnok, tetőszerkezet, tervezése, gyártása, szerelése, javítása, karbantartása. Szélmérő torony, térvilágító-, és reklámoszlop tervezés, szerelés. Acélkémények, acélcsarnokok, Épületszerkezet, Csarnok, Tetőszerkezet, Galéria, Komplett Mobil Védelmi Rendszer, Szélmérő Torony, Térvilágító-, és Reklámoszlop Tervezése, Gyártása, Felülvizsgálata, Javítása, Karbantartása. Épület Tűzvédelem, Villámvédelem, Ipari Alpinista Munkák.

Acélszerkezet Tervezés Gyártás Karbantartás

Passzív házak tervezése

Az Aktív Passzív Stúdió weboldalán nemcsak az építész stúdió passzív családi házaival és passzív társasházi lakásokkal ismerkedhet meg, hanem hasznos információkat is találhat a passzívházakról általában.

Aktívpasszív Stúdió

Szélkerék

A Bács-Zöldenergia Kft. alternatív energia megoldásokat kínál Önnek, a megújuló energia felhasználásának minden területén. A szélkerék - vagy más néven szélgenerátor - a szél energiáját használja fel elektromos áram előállítására. A szélkerék teljesen környezetbarát, használata ma már bárki számára elérhető.

Alternatív energia megoldások

Lakásfelújítás

LAKÁSFELÚJÍTÁS: Budapest és környékén lakásfelújítást vállalunk, A-Z-ig. Minőséget, és garanciát vállalunk
profi szakemberekkel. Ha önnek szüksége van gyors munkára, ugyanakkor garantált minőségre,kérem hívjon!
Telefon:06-30-938-0253

Lakásfelú Erzsébetváros

Kállai házépítés lakásfelújítás

Lakásfelújítás, házépítés, generálkivitelezés:
Vállaljuk otthona felépítését, átalakítását, igény szerinti generálkivitelezésben, alapozástól a tetőig, kulcsrakész állapotban!
Önnek csak be kell költöznie!
Építőipari szolgáltatásunk teljes körű!

Szakszerűen, pontosan

Dolatti kerítések

A Dolatti® Épker Kft. kerítéselemek, kerítés rendszerek, kapuk. kutyakennelek , kapuautomatizálások, acélszerkezetek gyártásával kereskedelmével telepítésével foglalkozik

Kerítésrendszerek, kapuk, kapuautomatizálások

Parketta leárazás

Parketta forgalmazás kiegészítőkkel, válaszd ki te is a neked tetsző parketta terméket!

Dreamfloor parketta

Medencefedés

Medencefedés a legjobb minőségben.

Compass medencefedés

Laminált padló

Minőségi laminált padló, egyedi igények szerint széles választékban.

Trendparkett - Laminált padló

IBD - Laminált parketta

Laminált parketta kiváló minőségben olcsón az IBD Parketta és Ajtó Stúdiótól.

Laminált parketta

Ritok - Ablak, ajtó

Fa alapanyagú ablak és ajtó igen jó árban a Ritok Nyílászáró Kft-től.

Ajtó, ablak forgalmazás

Kerti bútor - TectonaGrandis

Kerti bútor forgalmazás a Tectona Grandis-nál.

Kerti bútor

Villanyszerelés Budapesten és Tatabányán

Villanyszerelés-Hibaelhárítás-Gyors szolgálat Tatabánya és Budapest teljes területén szakszerűen az ön igényei szerint.Régi elektromos vezetékrendszerek cseréje, javítása. Elosztótáblák cseréje, javítása. Csillárok, lámpák cseréje. Társasházak, lépcsőházak karbantartása átalánydíjas karbantartói szerződés kötésével.Új építésű ingatlanok elektromos kivitelezése. Meglévő hálózat bővítése. Panellakások hálózatcseréje vezetékcsatornázással történő kivitelezéssel. Kérem látogasson el honlapunkra és kérje ajánlatunkat.

Villanyszerlés Budapesten és Tatabányán.

Zárbetét internetes áruház

Zárbetétek a normál igénybevételtől a prémium minőségig, akár pótkulccsal.

Zárbetét Webáruház

Tofa2001 - Ablak

Minőségi ablakok széles választékban.

Ablak forgalmazás

Endépszer Építőipari Kft.

kőművesek burkoló festő Kőműves munkák burkoló munkák szaktanácsadás hőszigetelés szakmai cikkek építőipar felújítás faipari munkák nyílászárók cseréje forgalmazása gipszkartonozás térkő burkolatok készítése díszkő és klinker burkolatok internetes tüzép webáruház Kőműves helyreállítás faljavítás szemöldök élkiképzés kőműves javítás kőműves munka kőműves ablakcsere utáni helyreállítás ablakcsere után spaletta spalettajavítás spalettázás kávajavítás káva kávázás gipszkarton gipszkartonos gipszkartonozás párkány párkányozás vakolás vakolt

Építőipar, kereskedelem, szaktanácsadás

Burkolás mester

Lamár János burkoló vállalkozó vállal minden nemű külső és belső hidegburkolást, kőművesmunkát és átalakítást.Burkolás Budapesten és környékén. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcsőburkolás. Egyedi igény alapján márvány burkolást is vállalok!

Burkolás - Lamár

Gép és eszközkölcsönzés

A Ramirent Magyarország, és Európa egyik legnagyobb gép és eszközkölcsönző vállalata. Építőipari gépek, eszközök, állványok, emelők bérbeadása, kereskedelme, és szervize.

Ramirent Gépkölcsönző

Beton, betongyártás

A P-NÍVÓ Kft. beton gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk a beton kiszállítását billencs és mixer gépkocsikkal, valamint betonpumpa szolgáltatást is rendelhet ezzel egyidőben. A beton alapanyagon kívül számtalan betonból készült terméket forgalmazunk: térkő, betontérkő, zsalukő, járdalap, pincefalazó blokk, stb.

Beton, betongyártás és forgalmazás

Térkő, mixerbeton

Beton gyártása és forgalmazása. Mixerbeton gyártás és szállítás. Betonszívattyú rendelési lehetőség. Beton térkő gyártás és forgalmazás több típusban és szinben.

Beton, mixerbeton, betontérkő

Minden ami építőipari, kőműves, burkoló munka

Minden kőműves és burkoló munka,alaptól a tetőig,külső hőszigeteléstől a belső burkolásig.Vállalunk bővítést,tetőtér beépítést,de kissebb kőműves munkákat javításokat is.

Építés, javítás, felújjítás

Ablak Veszprém

Üdvözöljük, cégünk közel 5 éve foglalkozik műanyag nyílászárok gyártásával, forgalmazásával, illetve beépítésével. Korszerű gépparkunknak köszönhetően rövid határidővel vállaljuk megbízásainkat Balaton felvidéken, Veszprém megyében, számunkra fontos a minőség és a pontosság, megrendelőink elégedettsége. Üzemünk Veszprém megyében, a Balaton fevidéken Tótvázsony községben található.

műanyag ablakok

Ajtó Matik

Vállaljuk automatikus ajtórendszerek tervezését, telepítését, karbantartását és szervizelését.

Tolóajtók,forgóajtók,nyílóajtók forgalmazása.

Villanyszerelés Budapesten

Vállaljuk: családi házak, lakások, irodák villanyszerelési munkáit a karbantartástól,
a hibajavítástól, bővítéstől a teljes felújításig, illetve az új szerelésig.

Villanyszerelés szakszerűen!

Lakásfelújítás

Családi ház építés, kőműves, burkoló, munkák szakszerűen, garanciával!

Lakásfelújítás, homlokzat felújítás, homlokzat szigetelés Budapesten!

Lakásfelújítók

Artfloor Műgyanta Padlóburkoló Kft.

Az ARTFLOOR Műgyanta Padlóburkoló és Építőipari Kft ipari és esztétikai burkolatok készítésével foglalkozik, ebben a műfajban szinte minden területen a fellelhető összes anyaggal és technológiával.

Exkluzív beltéri burkolatoktól az ipari padlókig

SPECIÁLTERV Építőmérnöki Kft.

A SPECIÁLTERV Építőmérnöki Kft.-t 1999-ben alapították tervezésben, kivitelezésben, illetve lebonyolításban tevékenykedő szakemberek. Fő tevékenységi körünk mérnöki szerkezetek, műtárgyak tervezéséhez, illetve statikai vizsgálatához kötődik. Fiatal és dinamikusan fejlődő irodánk kezdetben magas- és mélyépítési szerkezetek, hidak tervezésével illetve vizsgálatával foglalkozott. 2001 óta az úttervezés is felkerült tevékenységi körünkbe.

SPECIÁLTERV Építőmérnöki Kft.

Lakásfelújítás - Fészek-Ép Kft

Lakásfelújítás, családi ház építés, tetőtérbeépítés, festés, mázolás, homlokzatszigetelés

Lakásfelújítás - Fészek-Ép Kft

Nyílászárók (Budapest)

Nyílászáró kereskedés Budapesten a III. kerületben. 20%-os kedvezmény a fanyílászárók árából, 30%-os kedvezmény a műanyag nyílászárók árából.

Nyílászárók: ajtó, ablak (fanyílászáró, műanyag nyílászáró) - Budapest

Vad színek festékbolt

Festékboltunk legfontosabb záloga a hozzáértő szakember, a megfelelő választék és a szorgalmas munka.

Gyöngyösi festékbolt!

Rezidencia Városépítő Kft.

Házainkat tervezéstől kulcsátadásig építjük a választott technológia szerint. A terveket az ügyfél elképzeléseinek megfelelően és a pénzügyi lehetőségeik figyelembe vételével teljes körű ügyintézéssel (engedélyeztetés, hatósági egyeztetések) készítjük el. Irodánkban az eddig megépített házaink katalógusa segít az ötletadásban.

Rezidencia Városépítő Kft.

Téglacentrum - építőanyag kereskedés

Téglacentrum Kft. - Pécs legnagyobb építőanyag kereskedése, ahol mindent megtalál. Tégla, tetőcserép, csempe és járólap, kádak és zuhanykabinok és minden, ami az otthonhoz kell. Folyamatos akciók, gazdag választék Pécs szívében. Építőanyag megrendelés rövid határidővel. A HUFBAU csoport tagja.

Építőanyag kereskedés széles termékválasztékkal

Asztalost keres ? Itt megtalálta !!!

Lépcsőlapok gyártása
Lépcsőházak fa burkolása
Egyedi beépíttet szekrények
Fa szerkezetű erkélyek
Egyedi konyhabútorok és belső szekrények
Bejárati és belső ajtók, ablakok gyártása
Régi típusú épületek nyilászáróinak javítása, illetve cseréje
Hőszigetelt ablakok, ajtók gyártása
Kültéri kapuk (várkapu, régi stílusú, műemlék jellegű)
Irodai bútorok és berendezések
Szaunák

Jó helyen jársz lépj be !!!

Hőszigetelés webáruház

Óvja környezetét! Szigetelje házát!
Az épületének szigetelésével, nem csak fűtésköltségét csökkenti ,hanem a környezetünk megóvásához is hozzájárul!
Utolagos hőszigetelő rendszerek és kiegészitői(lábazati inditó,hálós élvédő,dübel stb).Homlokzati és lábazati vakolat,lépésálló polisztirol,zárt cellás polisztirol kereskedelme.

Hőszigetelőanyagok

Építőanyagok és nyílászárók egy helyen

A TOMM Kft. 1996 óta elismert forgalmazója az építőanyagoknak és nyílászáróknak. Akciós oldalunk számos gyártó többszáz termékét tartalmazza!

TOMM Kft.

Rezsnyák Építési és Szolgáltató Kft.

Házak tervezése, kivitelezése, átépítése, felújítása egyedi igények alapján. Ajánlat készítés.

Házak tervezése, kivitelezése, átépítése, felújítása egyedi igények alapján. Ajánlat készítés.

Üvegterasz Kft. Kis és nagykereskedés

Az ÜVEGTERASZ Kft. a legmodernebb technológiával, Magyarországon egyedülálló megoldást nyújt erkélyek, teraszok és télikertek beüvegezéséhez, mely sok éves szakmai tapasztalatra épült. E rendkívül praktikus és különleges rendszer robbanásszerűen hódít Európa számos országában. Ügyfeleink részére teljes körű kiszolgálással állunk rendelkezésre az ország egész területén - a felméréstől kezdve a kivitelezésig - szakmailag maximálisan felkészült, tapasztalt munkatársainkkal.
A legmagasabb minőséget képviselő üveg és a hozzá kapcsolódó anyagok és szerelvények kereskedelmének széles skáláját nyújtjuk. Üzletpolitikánk a kiváló minőségre, a gyorsaságra, a megbízhatóságra és a rugalmasságra épül. Sikerünk legfőbb bizonyítéka Megrendelőink elégedettsége. Válassza Ön is a tökéletes megoldást és használja teraszát minden évszakban!

Erkélyek, balkonok, teraszok beüvegezése

Kínainagyker

Azt itt megtalálható cégek kízárólag, importőrök, vagy gyártók, és a névből kitűnhet hogy valószínüleg a legolcsóbbak.

Biztonsági ajtó, ágynemük és törölközők webáruháza

alumínium nyílászárók

Termék kínálatunk a következő: alumínium nyílászárók, műanyag nyílászárók, bukó-nyíló, nyíló-, tolóablak- és távnyitó vasalatok valamint ablakokhoz és homlokzati szerkezetekhez való vezérlő és felügyeleti rendszerek. Panelházi ablak akciónk keretén belül ingyenes ajánlatkészítés és felmérést biztosítunk.

Domel Europe: ablak, ablakgyártás, nyílászáró

KGL-BAU Kft.: Kőburkolat kivitelezés

Fő profilunk a terméskő illetve a hasított kő importálása, kis és nagykereskedelme, valamint kőburkolatok tervezése és kivitelezése. Vállalunk fal és padlóburkolást, kerítések építését, kertépítést, mindig az egyéni igényekhez igazodva.

Fő profilunk a terméskő illetve a hasított kő importálása, kis és nagykereskedelme, valamint kőburkolatok tervezése és kivitelezése. Vállalunk fal és padlóburkolást, kerítések építését, kertépítést, mindig az egyéni igényekhez igazodva.

sitt elhordás, konténerezés

sittelszállítás

sittelhordás, konténerezés

víz, gáz, csőtörés szerelés

dugulás, csőtörés, víz-gáz szerelés

víz-gáz, csőtörés

parkettázás

parkettázás

parkettázás

sitt elhordás, konténerezés

konténer és sitt elhordás

sittelhordás, konténerezés

villanyszerelés

villanyszerelés, elektromos rendszerek.

villanyszerelő

Ablak és ajtó szaküzlet

Ajtók, ablakok, beltéri és bejárati ajtók forgalmazása. Fa és műanyag nyílászárók folyamatos raktárkészletről azonnal. Egész évben változatos ablak akciókkal várjuk vásárlóinkat. Beltéri és bejárati ajtó egész évben kedvező áron, műanyag ablakok hatalmas választéka. Mielőtt dönt nézzen be hozzánk, vagy látogasson el oldalunkra.

Ablak, ajtó kereskedelem

teraszburkolat

RELAZZO - REHAU teraszburkolat, kültéri padlóburkolat

Teraszburkolat, Fa- műanyag teraszburkoló rendszer

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009