Festészet

Festészet

linkteam.hu - Festészet kategória, Minden ami festészet, legyen az klasszikus, modern, vagy avantgard. Ha érdekel a festészet, nézz körül itt is.

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Magyar festők

Magyar festők festményeinek bemutatása, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen, és a kevésbé ismert festők is ismertebbé váljanak.
Nem kell külföldre menni, vagy nem kell külföldi festőművész ahhoz, hogy szép képeket nézhessünk meg.
Nekünk is vannak kiváló művészeink, akikre büszkék lehetünk, mert nagyon sokan elérték a világszínvonalat.
Most nem akarok neveket felsorolni, inkább nézzetek be a weblapomra, és nézzétek meg, (a művészek töredéke) a Magyar festők képeit.
Aki szereti a művészetet, bízom benne, hogy nem fog csalódni, nagyon szép képek vannak feltöltve, és ha még ráakadok egy-egy művész képére, feltöltöm, hogy minél teljesebb legyen egy-egy galéria.

Magyar, festők - festmények

 

Festőművész

A realizmus jellemzi munkáimat, valamint az akadémikus festészet áll hozzám a legközelebb. Olajfestményeim számos hazai, fővárosi és vidéki, valamint külföldi, egyéni és társművészekkel közös tárlaton, vándorkiállításon voltak láthatók ez idáig. Képeim eljutottak több európai és amerikai művészeti galériába, aukciós házba. pl. London, New York, Torontó. Festményeimen a természet és élővilág szépségét igyekszem ábrázolni. Célom, hogy olyan festményeket hozzak létre, melyek életörömet és harmóniát sugároznak, egy otthon melegéhez hozzá tudnak járulni, melyeket az emberek nem csak azért akasztanak fel a szobájuk falára, mert van rajta egy akasztó.

Festő

 

El Greco

El Greco, festményei alapján, rendkívül vonzódott Assisi Szent Ferenchez. A leggyakrabban őt festette meg a szentek közül. Ebből következtethető, hogy valószínűleg a ferenceseknél tanult. Gyermek- és ifjúkoráról kevés adat áll rendelkezésre. Valószínűleg már Krétán elkezdte tanulni a mesterségét, majd huszonhat éves kora körül Velencébe mehetett, ahol Paolo Veronese, Tiziano és Tintoretto munkásságát tanulmányozhatta. 1566-ban már úgy említik Kandiában, mint festőmestert.

El Greco

 

Ágnes & Kristóf Galéria

Tekintse meg honlapunkon olajfestmény kínálatunkat! Balatoni tájképek, naplementék, virágcsendéletek, erdőrészletek közt válogathat nálunk. Az olajfestmények nagy része a Balatont, a magyar vidék romos pincéit, a falvak régi utcáit örökíti meg. Látogasson el honlapunkra és válasszon kínálatunkból!

Olajfestmények - balatoni tájképek, virágcsendéletek

 

Bangkokepsilon- festmények Thaiföldről

Thaiföld nem csak a tengeréről híres, érdemes megnézni a csodálatos thai festményeket is. A webáruházunkban egyedileg kézzel készített dekorációkat és kézműves alkotásokat talál. Akril szimbolikák, akril és olajfestmények és buddha festmények hatalmas választéka vár Önre. Érdekli a buddhizmus? Szeretné elérni az életcélját? Egyedi ajándékkal lepné meg kedvesét? Nálunk megtalálja mindezt hatalmas választékban. Festményeink thai művészek kezei alatt készülnek kiváló alapanyagra aranyozással és ezüstözéssel. Ez a technika nagyon látványos, ugyanis a festő valódi arany és ezüst réteget visz fel a festményre arany vagy ezüst fóliával. A festmények nem igényelnek semmi extrát, fából készült keretre vannak feszítve és akasztóval is el vannak látva. A legtöbb festmény sík és sok esetben unalmas, azonban a mi festményeink 3D hatásúak köszönhetően a az akril rétegeknek. Az aranyozás miatt csillog a festmény és igazi dísze lesz az Ön lakásának is. Mindegyik thai buddhista szimbolika mást jelent és másképpen segít majd Önnek. Az egyik szerencsét hoz, a másik sikeres üzletet és a másik boldogságot. Ajándékozzon egyedi kiváló minőségű thai akril és olaj festményt kedvező áron!

Festmények Thaiföldről

 

Portré rajzolás

Kedves Látogató! Vállalom egyedi portré, egész alakos figura vagy akár akt rajzolását, festését fotóról, vagy modellről megrendelésre. Művészi színvonalú munka, igazi személyes ajándék, gyönyörű emlék mindenkinek minden alkalomra! Ceruza, szén, akvarell. Ha kiválasztja a fotót, küldje el elektronikusan és ha elkészültem a munkával, lefotózom, küldök egy mintát és ha tetszik utánvéttel postázom. Amennyiben postai úton kapom meg a fényképet, úgy azt a kész alkotással együtt visszajuttatom postán.

Egyedi portré, egész alakos figura vagy akár akt rajzolását, festését fotóról, vagy modellről megrendelésre. Művészi színvonalú munka, igazi személyes ajándék, gyönyörű emlék mindenkinek minden alkalomra! Ceruza, szén, akvarell

 

Székely Bertalan

Festő, a romantikát és az akadémizmust elegyítő magyar történelmi festészet nagy képviselője. Kiváló pedagógus volt. Kezdetben mérnöknek készült és a bécsi műegyetemen tanult, majd 1851-55-ben Bécsben J. N. Geiger és K. Rahl növendéke volt.

Magyar festők, Székely Bertalan

 

Havasi Ica Festmény Galéria

Havasi Ica született Markó Ilona egyedi olajfestményeit bemutató oldal.

Havasi Ica egyedi olajfestményei

Doszkocs Zsuzsa realista galériája

A galéria képei témánként listázhatóak és videó készült belőlük. A művek elektromos képeslapként elküldhetőek. A festményekből az ünnepekre zenés üdvözletet küldhet. A legújabb alkotások háttérnek letölthetőek. A saját versek az életről, bánatról szólnak, némelyik meg van zenésítve. A festőnő életrajza, kiállításai és a róla szóló interjúk is szerepelnek a honlapon.

Festmények, rajzok, grafikák és versek Doszkocs Zsuzsától

Mufics István festőművész

Egyedi spirituális témájú festmények és rajzok készítése

Egyedi festmények

Bóta Csaba kortárs festőművész

Legszívesebben álmodozom, és Neked festek, mert a legnagyobb szabadságot ebben lelem. Olyan önarcképet alkotok Rólad, ami lényed igazi mivoltát tárja környezeted elé. Megmutatom a csodát, ami Benned rejlik. Ez a dolgom. Így terveztek engem.
Látogass fel honlapomra, nézd meg az olaj- és akvarell festményeim.

Megmutatom a csodát ami Benned rejlik. Ez a dolgom

V. Tóth Gábor festőművész

Tóth Gábor festőművész weboldala.

V. Tóth Gábor festőművész

Festmények és képek

Festmények, ecsettel festve, rajzok grafittal készítve, minden kép ingyen letölthető, vagy másolás útján is megszerezhető. A képek, digitális fényképezőgéppel vannak készítve. Minden kép a weblapban nyílik meg, kattintásra.

Fesmények, rajzok

Festmények-Zsókaképek

Saját készítésű festményeim olajjal vászonra!

Festmények-Zsókaképek

Sántha Eszter - Kézműves

1978-ban születtem Mosonmagyaróváron, iskoláimat Halásziban szülöfalumban végeztem. Elsö próbálkozásaim is itt készültek. Ezután Györbe kerültem a Kovács Margit ÁMK-ba ahol megismerkedtem a népi viseletekkel és hímzésekkel. Leérettségiztem, majd az Apácai Csere János Tanítóképzö Föiskolán tanítói diplomát szereztem vizuális nevelés szakon. Késöbb tanítottam, egy általános iskolában, majd egy müvészetiben.

Sántha Eszter - Kézműves

Festmények, képek

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy ne csak én lássam a képeimet, hanem mások is. Szeretek festeni, megnyugtat, és jó érzéssel tölt el, ha valami sikerül. Minél többen látják a képeket, festményeket, annál nagyobb kedvel, fogok tovább alkotni.

Kép, képek, festmény, festmények, rajz, rajzok, grafika, grafikák, alkotások, műalkotások.

Holisztikus Fény Festő Képzés

A holisztikus fény festő képzés, Jobb agyféltekés intenzív festőkurzus. út az egységes-egész, a teremtő szeretet
megismeréséhez, út a lélekhez, önmagadhoz. Az univerzum részeként a szeretet
segítségével látható formában kifejezheted érzelmeidet. A lehetetlent, a lélek
rezdüléseit örökítheted meg, amely mindenkinél más és minden pillanatban változik.
Ez az igazi "absztrak" festészet, amely nem akar konkrét dolgokat ábrázolni,
hanem az érzelmek kivetülése, közvetlen kifejezése a vásznon.

Jobb agyféltekés intenzív festőkurzus.

Gergely Árpád képei

Gergely Árpád festő és grafikus virtuális tárlata. Festmények, fotók, grafikák.

Gergely Árpád festő és grafikus

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009