Fűtéstechnika

Fűtéstechnika

linkteam.hu - Fűtéstechnika kategória, Fűtéstechnikával foglalkozó oldalak gyűjtemény oldala

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Fűtésszerelő Mester

Mi a Fűtésszerelő Mesternél úgy kívánjuk végezni tevékenységünket, hogy boldogan és büszkén tekinthessünk vissza elégedet ügyfeleink hosszú sorára. Több, mint 20 éve a szakmában vagyunk és már mindenféle meghibásodással találkoztunk ennyi idő alatt. Tudjuk honnan szerezzük be a legjobb alkatrészeket, tudjuk milyen típushibákkal találkozhatunk. Egy szóval: fel vagyunk készülve mindenre.

Fűtésszerelő Mester - Fűtésszerelés, Gázszerelés, Duguláselhárítás, Vízszerelés

 

A minőségi tüzelőanyagok lelőhelye

Kiváló minőség, kényelem, szuper pellet ár– , a Csepp-Faker minden kívánságát teljesíti! Jöjjön és válasszon kitűnő pellet- és brikett tüzelőanyagaink közül, kérjen akár házhozszállítást is! A kedvezményes árak csak Önre várnak, ne késlekedjen! Csepp-Faker, a minőségi tüzelőanyagok lelőhelye!

Csepp-Faker

 

gázkészülékek márkaszervize

FÉG kazánok, konvektorok, bojlerek és Bosch kondenzációs kazánok márkaszervize. Gázszerelés, fűtésszerelés, műszaki-biztonsági felülvizsgálat.

FÉGTHERM Partner Pest-Buda

 

Kandalló készítés

A kandalló készítés mindig az ügyfelek igénye alapján szokott elkészülni. A munkáinkat megtekinthetik a portfólió menüpontunk alatt. Kandallók, kerti grillek és sok minden más is megtalálható. Ha mindez kevés? Keressenek fel minket a weboldalunkon keresztül.

Kandalló készítés

 

Bosch Condens Kondenzációs kazánok

A Bosch Condens 9000i kondenzációs kazán típus család 30 kW fűtési- és használati melegvíz készítés teljesítménnyel rendelkezik. A beépített tároló mérete háromféle lehet: 100/150/210 liter. A legnagyobb változat tartalmaz egy szolár csőkígyót, így egy napkollektoros rendszerrel tud rásegíteni a használati melegvíz-igények kielégítésére. MB LANi távvezérlő rendszerrel kompatibilis, mellyel interneten keresztül okostelefonnal vezérelheti a kondenzációs kazánját.

Bosch Condens 9000 i wm

 

Elektromos fűtés

Az új, kiváló szigeteléssel ellátott házak minél korszerűbb technikákat használnak. Ezt a korszerűsítést a fűtéstechnikában is követik. A modern elektromos radiátorok kialakítása lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan fűtsük be otthonunkat pusztán elektromos áram segítségével. Designos kialakításuk, csendes működösék és könnyű kiépítésük mind alkalmazásuk mellett szólnak.

Elektromos radiátorok könnyű kihelyezéssel és kiváló hatásfokkal

 

www.thermotech.hu

Amennyiben házat épít, javasolt a legkorszerűbb technikát beépíttetni. Mostanság nagy igényeknek kell eleget tenniük, legyen szó energiatakarékosság szempontjából vagy hogy egészségkímélő legyen. Vállalatunk effajta termékkel foglalkozik. Látogassa meg radiátor termékekkel foglalkozó weboldalunkat a bővebb információért!

www.thermotech.hu

 

KazánPont

A KazánPont Online Épületgépészeti Áruház, ahol a legkedvezőbb árakon, a legszélesebb választékban kínáljuk termékeinket. A vállalkozás figyeli a piacot, hogy mindig a legkedvezőbb ajánlatot tudja biztosítani Önöknek. A KazánPont webáruház sikerének egyik titka a szigorúan betartott árpolitika, mely biztosítja, hogy hasonló feltételek mellett a piacon más ne kínáljon olcsóbban terméket.
A termékek többsége raktárról elérhető, illetve egy nyomon követő szoftver segítségével tájékozódhatnak a vásárlók a megrendelt termék beérkezésével kapcsolatban.
Forgalmazott termékeink között megtalálhatóak a legkiválóbb minőségű kazánok, vízmelegítők, tárolók, szolár rendszerek széles választéka.

kazánok

 

Kazánfelújítás - Minikalor Kft

Ipari kazánok és nyomástartó edények gyártása és javítása a helyszínen, vagy a műhelyben. Teljesítmény fokozás, karbantartás.

kazán

 

Infrapanel szaküzlet

Váltsa ki a gázfűtés rossz tulajdonságait, szabaduljon meg a magas fűtészszámlától a kedvező energiafelhasználású, olcsó infrapanellel. A weboldalunkon található kalkulátor segít Önnek a számolásban, és a legoptimálisabb döntés meghozatalában. Vásároljon nálunk, garanciával.

Infrapanel szaküzlet, nagy választékkal

 

Ipari gőzfejlesztők, gőzkazánok

A theobald Kft 1981-től gyárt és forgalmaz gőzfejlesztőket-kazánokat az ipar
részére, melyek típustól függően 2 kg/óra-tól 100 kg/óra gőz előállítására alkalmasak, 0,5 és 6 bár közti nyomástartományban. A villamos fűtésű berendezések TÜV típusvizsgálattal, a gázfűtésű berendezésekbe szerelt kazántestek pedig egyedi TÜV átvétellel rendelkeznek. Nagy gyártási tapasztalat, szerviz, ingyenes szaktanácsadás. A theobald Kft gőzfejlesztői több mint húsz országban az ipar nélkülözhetetlen eszközei, az ipari vasalás, a kötés, a pékség, a pellet gyártás, a mezőgazdasági élelmiszeripari technológiákban alkalmazott kutterek gőzellátása terén egyéb speciális esetekben Az VM MGI által regisztrált.

Ipari gőzfejlesztők, gőzkazánok

 

Alubetétes fűtéstechnika

Az évszázadok során fejlődik a technika. Ez igaz a fűtéstechnikára is - gondoljunk csak a víz illetve a fűtési csőrendszerekre vagy a radiátorok fejlődésére, változására.
Ólom csövet már senki nem akar a lakásába beépíteni! De korszerű Alumínium betétes ötrétegű csővet?!
Üzletünkben és webboltunkban szinte minden olyan AlPex ötrétegű cső méretet és idomot megtalálsz ami fűtési cső hálózatban radiátor bekötéshez szükséges...

Ötrétegű cső Alubetétes fűtési rendszerhez

 

gázkazán

A gázkazánok ma már elengedhetetlen kellékei, mind a fűtésnek, és vízmelegítésnek. Szerencsére ebben a kategóriában rengeteg variáció akad a kazánokat illetően. Gázkazánok lehetnek állók, vagy falra szerelhető változatok. Kis (12kw), és nagy (40kw) fölötti teljesítményűek is, melyek kiszolgálnak akár egy társasház teljes fűtési igényét. A modern gázkazánok nemcsak fűtésre használhatók, de a vízmelegítést is kivitelezhetjük akár egy beépített váltószelep segítségével, mely különálló víztartály melegítését teszi lehetővé.

Gázkazán

 

Tüzelőanyag rendelés kiszállítással

Ha kell, ki is szállítjuk a kiválasztott tüzelőanyagot az Ön által meghatározott mennyiségben és formában. Tüzelőanyag készletünk nem fogy ki, az utánpótlás pedig folyamatos és, ha el is fogy a tüzelő, mi az őszi és a téli napjaira egyaránt biztosítjuk az osztályozott, minőségi terméket.

Tüzelőanyag rendelés kiszállítással

 

Gázszerelő, gázkazán szerelés

Az egyik legjobb gázkazán szerviz Budapest területén az Rm-Gáz Kft.. Gázszerelő szakembereink magasan képzettek, mindenféle kazán típushoz magas szintű szakértelemmel rendelkeznek, bármilyen cirkó meghibásodást szakszerűen kezelnek. A gázkazán javítás Budapest területén vehető igénybe, de a főváros környékén is vállalunk kazán ellenőrzést, javítást. Kazánok és alkatrészek értékesítésével is foglalkozunk.

Gázszerelő, gázkazán eladás, szerelés

 

Fűtési rendszer

Egy korszerű anyagokkal szerelt, jól tervezett fűtőberendezés élettartama 50 év. Ha ma még nem is építünk be kondenzációs kazánt, hőszivattyút vagy napenergia hasznosító berendezést, akkor is célszerű a fűtést úgy elkészíteni, hogy esetleg a későbbiekben ezekhez való csatlakoztatásra alkalmas legyen.

Fűtési rendszer

 

Konvektorkarbantartást vállalok

Konvektor karbantartási témakörben vállalok szerelést Budapest és Pest megye egész területén. Fontosnak tartom a konvektorok karbantartást még a fűtésszezon elkezdése előtt elvégezni és felkészíteni készülékünket a téli időszakra. Átvizsgáljuk működését eltávolítjuk a szennyeződéseket, hogy még szezon előtt észrevegyük az esetleges hibákat a készülék működésében és ezzel elkerülhetjük a nem várt esetleges kellemetlenségeket. Hétvégén is dolgozunk ezért kényelmesen tudunk szabadidejéhez alkalmazkodni. Reggel 8 h és este 10 h óra között várjuk hívásukat.

Konvektorkarbantartás

 

Hőszivattyú termékek

Tudnivalók, hasznos információk a hőszivattyú témakörében. A hőszivattyú környezetünk energiáját felhasználva állít elő fűtést, hűtést, vagy a melegvizet. A hőszivattyú előnye, hogy gazdaságos…

Hőszivattyú termékek

 

Dunaferr radiátor

Ha radiátor, akkor Dunaferr! A Dunaferr jól ismert magyar radiátormárka. Az állandó korszerűsítés és fejlesztések miatt megszületett a LUX-UNI radiátor, mely beépített szelepessé is alakítható, megvásárolható hagyományos négycsatlakozós változatban és rejtett csatlakozással, mely jelentősen esztétikusabb. Széles méretválaszték, tartósság, kiváló minőség jellemzi, 10 év gyári garancia jár hozzá.

Dunaferr radiátor és kazán webáruház

 

Fűtsön bioenergiával!

A Geofűtés Kft 2003-ban alakult - kútfúrás /ipari ivó és öntöző kutak/, valamint geometrikus fúrás a fő profilja.Társaságunk rendelkezik minden ehhez szükséges engedéllyel, gépekkel, eszközökkel. Vízkút építéssel és talaj-hőszonda telepítéssel is egyaránt foglalkozunk, a országos, és nemzetközi szinten. A geotermikus fúrás, vízkútfúrás és sekély földhő hasznosítás szakértői. Referenciáik között magán beruházások mellett számos közületi munka is megtalálható. Vállaljuk pályázatos kutak kivitelezéseit; ásványvíz kutak tervezését, engedélyeztetését, kivitelezését, minősítését, előzetes geológiai szakvélemények elkészítését. Tevékenységi körünkhöz tartozó műszaki ellenőri feladatokat elvégzését. Szondamezők tesztelését, modellezését.

Geotermikus fúrások

 

SunRegius Fűtéstechnika

A SunRegius.hu weboldal egy interneten, webáruházként működő szolár- és fűtéstechnikai kiskereskedelmi magyar vállalkozás. Működési területünk mind a kereskedelemben, mind a gépészeti kivitelezésben Magyarország teljes egésze. Fő tevékenységünk a gépészeti termékek kiskereskedelme, a gépészeti tervezést, kivitelezést, karbantartást és az áruszállítást megbízott partnerek végzik.

Kazánok, tartályok, napkollektorok

 

Altherma - Zubadan Hőszivattyú

A hőszivattyú működési elve gyakorlatilag megegyezik a hűtőszekrénnyel csak technikailag "ki van fordítva".

Altherma - Zubadan Hőszivattyú

 

Hősugárzók eladása

Infra hősugárzóval könnyedén és másodpercek alatt varázsolhat kellemes hőmérsékletet bel- illetve kültéren is. A hősugárzó nagy előnye, hogy nem a levegő felmelegítésével közvetíti a meleget hanem a testeket magukat melegíti és azok fűtik a környezetet. A hősugárzó számos területen felhasználható, mint például otthon, kertben, irodában, rendezvényeken sőt szinte bárhol ahol melegre van szükség de azonnal.

Hősugárzó kül- és beltérre

 

Megújuló energiaforrás

Napelemek és napkollektorok értékesítése, napenergiát hasznosító rendszerek forgalmazása.
Megtérülő befektetés a napkollektor és a külömböző napelemes rendszerek, hosszú távon kifejezetten kifizetődő beruházás. Mindemellett környezetbarát és megújuló energiaforrás. ExtremeSolar Kft

Napkollektor és Napelem

 

Ötrétegű cső

Valsir ötrétegű cső a hatékony és minőségi padlófűtéshez!

Ötrétegű cső - Vivaco

 

Kazán Webshop

Webáruházunkban minőségi kazánok - gázkazánok, vegyes tüzelésű kazánok, hőközpontok, - kandallók, konvektorok és vízmelegítők nagy választékával találkozhat. Nálunk számos márkával találkozhat, mint az Ariston, Baxi, Bosch, Saunier Duval, Termomax, Grundfos, Willo stb...
Kedvező szállítási feltételekkel, óriási akciókkal és aukciókkal várjuk látogatóinkat.

Kazánok, radiátorok, szivattyúk

 

MátraPellet

Pellet forgalmazás, pelletkandallók, pelletkazánok, gépészeti kivitelezés és pályázatírás

Pellet, kandalló, kazán

Napkollektor rendszerek

A nap sugaraiból érkező hőt használja fel a napkollektor a melegvíz előállítására, ami melegvízként, vagy fűtésrásegítésre használható.

Napkollektor működése

Infrafűtés infrapanel, a jövő fűtése...

Elege lett a gázfüggőségből? Nem szeretne gázkazánt a lakásba?
Szeretne egy környezetbarát, gazdaságos és dekoratív fűtésrendszert?
Az infravörös fűtőpanelekkel történő fűtéssel , téli időszakban 30 %-os , de átmeneti időszakban akár 60 %-os megtakarítást is elérhet az elterjedt fűtési rendszerekkel szemben.

Infrafűtés Infrapanel Villanyfűtés

Nobo energiatakarékosfűtés.

A NOBO panel azon egyszerű elmélet szerint fűt, hogy az alsó nyílásokon beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti majd az a frontlapon található kivezető rácson, keresztül a felmelegedett levegő kiáramlik.

Energiatakarékos fűtés

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009