Grafikai Stúdió

Grafikai Stúdió

linkteam.hu - Grafikai Stúdió kategória, Grafikai stúdiót keresek? Nézz körül itt is a linkteam.hu grafikai stúdió kategóriájában.

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Arculattervezés

Arculattervezéssel kitűnhet a versenytársak közül. Minél kifinomultabb a céges megjelenése, annál inkább pozitívan változik a cég megítélése. Az egyes arculati elemek illeszkedésével harmonikus és könnyen megjegyezhető arculatra tehet szert.

Egyedi megjelenés, modern arculati elemekkel

 

Grafika, nyomda és web!

A körültekintően megtervezett arculat segítségével partnerei számára az ön cége egyedivé és jól felismerhetővé válik. Az arculattervezés létfontosságú a vállalkozása bemutatásában.
A piac jobban felismeri és elismeri a cégünket és a hozzá kapcsolódó márkát és a megjegyezhetőséget. Aki egyszer megtapasztalta az egységes arculattervezés hatását, az bátran és magabiztosan jelenik meg a tárgyalásokon és a pályázatokban. A jó arculat segíti az értékesítést!
Az arculat tulajdonképpen nem más, mint a cég különböző megjelenési formáinak összessége. Legegyszerűbben úgy képzelhető el, mint egy kirakós játék.
A puzzle egyes darabkái az arculati elemek, a kirakott kép pedig maga az egységes arculat, mindaz, amit a cég mutat magáról. Ez a kép akkor lesz tökéletes, ha összepasszolnak az egyes darabkái. Ha az egyik elem nem illik a sorba vagy netalán hiányzik egy darab, akkor a kirakós játék nem teljes, a kép nem lesz egész. Így van ez az arculat kialakításánál is.
Nagyon fontos hogy a kiadványok megjelenése és grafikai elemei hűen tükrözzék a cég filozófiáját és üzleti stratégiáját és segítsék a cég markáns megjelenését az üzleti életben!
A grafikai tervezés és kiadványszerkesztés területén az alábbi szolgáltatásokkal állunk az Önök rendelkezésére: névjegy, leporelló, levélpapír, boríték, számlalevél, pecsét, céges Facebook profilkép, e-képeslap — úgynevezett kisarculati elemek valamint szórólap, hírlevél, bemutató sablon, mappa, termékkatalógus, szóróanyag, magazin, könyv, kreatív marketing anyag, egyedi képeslap, plakát, közterületi plakát, molinó, póló, üzleti táblák — úgynevezett nagyarculati elemek teljes körű nyomdai előkészítése, kivitelezése és a megfelelő PDF elkészítése a nyomtatáshoz.
Levilágítás nyomdák, szitások, flockkolók, stanc- és aranyozó szerszámkészítők, filmnyomók, nyáklap készítők részére. A levilágítás ECRM MAKO 46-os géppel, AGFA filmmel és vegyszerekkel történik, a maximális szélesség 45,5 cm a hosszúság akár 12 m is lehet!

Tégy egy kis Jazz-t a munkádba!

 

Complott Grafikai Stúdió

A Complett Grafikai Stúdió a teljes körű tervezés és megvalósítás terhét is leveszi a válladról! Profi csapatunk a lehető legjobb megoldásokkal készíti el álmaid munkáját. Tekintsd meg weboldalunk, és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Complott Grafikai Stúdió

 

Grafikus, weboldal készítés

Cégünk egy budapesti telephellyel rendelkező fiatalokból álló kreatív ügynökség, melynek fő tevékenysége online marketing, jármű dekoráció, fotózás, retusálás, grafikai tervezés, weboldal készítés, kiadványszerkesztés, mindemellett különböző reklámeszközök gyártása, kivitelezése és forgalmazása. Vállaljuk kezdő és már meglévő vállalatok grafikai megjelenésének tervezését és kivitelezését induló arculattervezéstől egészen a kész termék vagy szolgáltatás reklámkampányáig.

Grafikus

 

Fekete Stúdió

Cégünk 1996 óta működő fénymásoló és irodatechnikai szolgáltató. Magas színvonalú, precíz és megbízható minőségű nyomdai és grafikai szolgáltatásokat nyújtunk rövid határidővel. Fénymásoló gépek valamint nyomtatók értékesítésével, szervízelésével és lézerkazetták töltésével is foglalkozunk. Minden egyes munkánkra, ártól függetlenül garanciát vállalunk.

Fekete Stúdió

 

Id Projektiroda Kft

Egyik fő tevékenységünk a grafika tervezés, szerkesztés, kivitelezés (névjegykártya, szórólap, autódekoráció, épületfeliratozás, ajándéktárgyak). Fontos része tevékenységeinknek az infokommunikációs akadálymentesítés, melynek keretében információs és eligazító táblákat készítünk Braille feliratozással és tapintható térképpel.

Grafika, entriör, akadálymentesítés

Poszter webáruház

Poszter webáruházunk a legnépszerűbb posztereket tartalmazza, melyekért oda-vissza vannak a tinik!

Poszter Futár

Kiadványtervezés kedvező áron

Névjegykártyák, szórólapok, egyéb kiadványok tervezése, nyomdakész fájl átadása. Online munkamenet, kedvező árak. Tegyen próbára!

Kiadványtervezés kedvező áron

Lépés Magazin

A Lépés MAGAZIN ingyenes információs lap, mely a Móri Hírmondó utódja. Közel 12 éve áll a hirdetőpartnereink szolgálatára megújult formában. Kéthetente 24000 példányszámban jelenik meg Mór-, Kisbér-, Oroszlány és vonzáskörzetében.
2009 juniusától inditottuk a Lépés Magazin EXTRA-t amely Balatonfüred-Zirc és térségében 24 000 példányszámban jelenik meg.
A hatékony eladás alapfeltétele a jó reklám. Ennek érdekében minden cégnek alaposan meg kell gondolnia, milyen médiumokban teszi közzé hirdetését.
Ezért filozófiánk:
„Dolgozunk azon, hogy az Ön hirdetése célba találjon, lendületet adva cégének, fejlődésének és az elégedett vásárlóknak.”

Lépés Magazin

Plakát készítés - Mithos Műhely

A Mithos Műhelyben a szórólap készítés, plakát készítés és hirdetés készítés hátterében egy jól felépített szerkezet áll, egy professzionális, a legmodernebb technológiával rendelkező nyomda, mely rövid átfutási idővel és rugalmasan készíti el a megálmodott terveket. Az ésszerűen kiválasztott technika segítségével lehetséges, hogy kedvező áron gyönyörű nyomatokat kapjunk kézbe.

Plakát készítés

A névjegykártyától a termékbevezetésig

Grafikai szolgáltatásunk teljes körűen lefedi cége arculatának kialakítását, emblémája tervezését, reklám és protokoll anyagai tervezését és kivitelezését. Cégünk mindenben az Ön igényeit tartja szem előtt, és tíz éves szakmai tapasztalatával a legkifejezőbb üzenetet juttatja el leendő ügyfeleinek vállalkozása megjelenésével.

Grafikai stúdió Budapest

Logó és arculattervezés a Civertantól

A Civertan Bt. grafikai stúdióként indult, később tevékenységünk kiegészült web fejlesztéssel és tervezéssel, keresőoptimalizálással weboldalak professzionális népszerűsítésével. Több mint 50, cégünk által üzemeltetett startlapunkon és számos blogunkon keresztül a keresőoptimalizálás egyedi lehetőségét nyújtjuk ügyfeleink számára.
Arculattervezés
Megbízóink igényei szerint számos alkalommal módunk nyílt részleges, vagy teljes arculat fejlesztésére. Legnagyobb ilyen megbízásunkat több mint hat éve végezzük, évről évre megújuló, mégis konzisztens megjelenést biztosítva a Zempléni Fesztiválnak. Számos logót, vállalati arculatot és ehhez kapcsolódó kiadványt és webdesign fűződik cégünkhöz.
Grafikai tervezés
Grafikai munkánk között az egészen kicsi megbízásoktól, mint névjegyek, vagy szórólapok egészen a nagy, teljes kampányt átfogó, minden eszközre kiterjedő munkákon át, az egy alkalomra szóló, de rendkívül különleges feladatokig sok minden megtalálható. Így fenntarthatósági jelentés, művészeti fesztivál arculati és kommunikációs feladatai, ügyfél megbízásra készített könyv (teljes gondozás: írás, kiadványszerkesztés, nyomdai kivitelezés, terjesztés), különleges két dimenziós várostérképek és még sok egyéb.

Logó és arculattervezés a Civertantól

Honlapok, Weboldalak Készítése, Logótervezés

Megrendelő a web dizájner cég rendelkezésére bocsátja álmait, szándékait és céljait, üzleti terveit melyeket weblapján keresztül szeretne érvényesíteni. Megfogalmazza, mi a honlap célcsoportja, esetleg a webáruháznak kik lennének a főbb látogatói, vásárlói. A grafikus tervezővel közösen kialakítja a grafikai stúdió és a megrendelő a weboldal arculatát, a cég arculata és logója alapján, és kifejleszti a honlapot, feltölti az adatokkal, folyamatosan frissíti. Belső optimalizáció után a külső keresőoptimalizálás, népszerűsítés, a tervszerű és gondos, professzionális munka eredménye az elégedett megrendelő, és a jó referenciákkal rendelkező grafikai stúdió. Igyekszünk megfelelni a belénk vetett bizalomnak, tekintse meg referenciáinkat.

Honlapok, Weboldalak Készítése, Logótervezés, Webdesign

Emerico-D Kreatív Grafikai Stúdió

Cégünk minőségi reklámanyagok, kiadványok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Emerico-D Kreatív Grafikai Stúdió

Noledesign.hu Grafikai Stúdió

Fiatalos rugalmas grafikai stúdió nem csak hagyományos tevékenységekkel.

Noledesign.hu Grafikai Stúdió

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009