oktatás, tanfolyam

oktatás, tanfolyam

linkteam.hu - oktatás, tanfolyam kategória, linkteam.hu oktatás és tanfolyam kategória

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Theta Healing a csodás módszer

A Theta Healing tanfolyamon elsajátíthatod a théta meditációt, amelynek segítségével a Feltétel Nélküli Szeretet terében megváltoztathatod az életedben problémaként jelentkező lelki, anyagi vagy egészségügyi gondokat. A tanfolyam elvégzése után konzulensként másokat is segíthetsz ebben.

Theta healing tanfolyamok, kezelések, gyógyítás

 

Tanárajánló Magántanár Adatbázis

Korrepetálásra van szükséged, magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Az informatív fényképes adatlapokkal felmérheted stílusát, láthatod óradíját, szabad időpontjait, bemutatkozását. Mindent megtudhatsz róla az első telefonbeszélgetés előtt. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A Tudástárban értékes jegyzeteket, kidolgozott tételeket találsz, vizsgához, érettségihez, házi feladathoz.

Tanárajánló Magántanár Adatbázis

 

Onlinetanár Magántanár Közvetítő

Online oktató magántanárt keresel? Válassz magántanárt az Onlinetanár magántanárközvetítőn ! Írhatsz az Üzenőfalra, azonnali segítséget kérhetsz chat segítségével a kiválasztott tanároktól, időpont foglalási lehetőség áll rendelkezésedre az Onlinetanáron ! *** Skype-on oktató magántanár vagy ? Válaszd az Onlinetanárt ! Részletesen, akár három nyelven megadhatod bemutatkozásodat. Kiemelheted adatlapodat. Diákjaid chat-en vagy Skype-on át azonnal felvehetik Veled a kapcsolatot, hirdethetsz az Üzenőfalon, óradíjaidat fogadhatod az Onlinetanáron át. Óráidat megtarthatod az Onlinetanár felületén, valamint Skype-on keresztül is. *** Válaszd a minőséget !

Online Tanár

 

Java EE programozó tanfolyam

A JAVA EE tanfolyam bevezeti a hallgatókat a Java webtechnológiájába. Egy objektumorientált programozási nyelv segítségével professzionális webalkalmazások készíthetők. A Java EE tanfolyam elengedhetetlen része a mai kor elvárásainak, ha Java fejlesztőként szeretnénk elhelyezkedni a piacon. Aki elvégzi Java EE tanfolyamunkat, az képes lesz a továbbiakban autodidakta módon is fejleszteni Java ismereteit. Ez egy haladó képzés, melynél elengedhetetlen a JAVA SE tanfolyam anyagának ismerete. Itt az idő, hogy Java programozóként a web nyújtotta lehetőségek megnyíljanak előtted.

Java EE programozó tanfolyam

 

Targoncavezető oktatás

Targoncavezetői OKJ képzést keres alkalmazottai számára? Minőségi oktatást biztosító cégre van szüksége? Akkor nálunk a helye! Oktatóink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így az egyedi igények esetén is tudnak segíteni. Tanfolyamunkat igény szerint külső helyszínen is megszervezzük, akár az Ön cégének telephelyén. A tanfolyam végén az OKJ-s vizsga megszervezését biztosítjuk Ha felkeltettük érdeklődését, akkor klikkeljen weboldalunkra!

Targoncavezető oktatás cégeknek Budapesten és vidéken

 

Coaching képzések

Coaching képzéseinken két fő területre osztva gyarapíthatod a tudásodat, life coach képzés és business coach képzés. A gyakran elhangzó kérdésre, hogy bárki alkalmas-e arra, hogy coach legyen, sajnos nem a válasz. Az kevés, hogy szeretsz emberekkel foglalkozni, bár kétségtelen, hogy jó alapot ad. Hasznos, ha rendelkezel a következő tulajdonságokkal, mint jó megfigyelőképesség, pozitív gondolkodás, kiváló kommunikáció és magas energia szint. Csodás bár egyáltalán nem könnyű emberekkel foglalkozni ha még is emellett döntenél kérjük látogass el weblapunkra és tekintsd meg life coach és business coach tanfolyam időpontjainkat és válaszd ki a neked megfelelőt.

Coach képzés

 

Klasszis Oktatás

A Klasszis Oktatás ajánlatai közt sok hasznos tanfolyam van, amire jelentkezhetünk. Ilyen például az Idegenvezető OKJ és a Mentáhigéniás asszisztens OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalatú, verzátus oktatók vezetik. Kéréssel bármikor nyugodtan fordulhatunk hozzájuk! Továbbá az OKJ-s tanfolyamok mellett, akárki részére hasznos tréningek is fellelhetőek a Klasszis Oktatásnál. Az életközépi válságkezelő és változáskezelés tréningek mindössze 2 ezekből. Ugyanakkor ha van már munkahelye és csupán az informatikában szeretné némelyest tovább képezni önmagát, akkor is jó oldalon jár! A weboldalon 4-5 számítástechnikai képzésből is válogathat az érdeklődő (pl. Excel táblázatkezelés). De ha Ön az Idegenvezető vagy Szociális asszisztens OKJ-ről akarna többet megtudni, akkor tegyen egy látogatást a Klasszis Oktatás oldalára és olvasgassa át a felnőttoktatás részleteiről szóló tudnivalókat! A "Kedvezmények" menüpont alatt található e-mailes kupon bármely képzésekre igénybe vehető!

OKJ tanfolyamok, képzések a VIII. kerületben

 

Angol, német nyelvtanfolyam

Öröm nélkül nincs hatékony tanulás! Tanulj nyelvet úgy, hogy valóban biztos tudásra tegyél szert. Felejtsd el a korábbi kudarcokat és az sem baj, ha gátlásos vagy, nálunk jó kezekben leszel.

Ahol a tanulás élmény

 

Eladó képzés Kunszentmiklóson

A véredben van a kereskedelem? Szívesen dolgoznál eladóként? A hároméves OKJ-s Eladó képzésen kiváló oktatóktól tanulhatod meg a szakma alapjait. A kunszentmiklósi Eladó OKJ képzés során a tanulóknak szakmai gyakorlatot biztosítunk. Az iskolarendszerű Eladó OKJ képzésre 25 éves korig várjuk a jelentkezőket.

Iskolarendszerű, nappali tagozatos OKJ-s Eladó képzés Kunszentmiklóson

 

OKJ-s és OKJ-n kívüli tanfolyamok

OKJ-s képzést keresel? Nem tudod, milyen szakmát válassz? Találd meg nálunk a neked való képzést! Az OKJképzések.hu-n nál nem érhet meglepetés. Weboldalunkon minden lényeges információt megtalálsz képzéseinkről. Nincs pénzed egy OKJ-s képzésre? A képzések díját részletekben is fizetheted.

OKJ-s és OKJ-n kívüli tanfolyamok országszerte 

 

OKJ-s Ács képzés Kecskemét

Érdekel az építőipar? Keresett, jól fizető szakmára vágysz? A támogatott alapítványi OKJ-s Ács képzésen már havi 6000 Ft-ért szakmát szerezhetsz Kecskeméten. A képzésen szakképzett oktatóktól tanulhatod meg a famunkálatok elvégzésének menetét. A szakmai gyakorlatot a diákoknak az iskola szervezi. A nappali tagozatos képzésen diákigazolványt, családi pótlékot és árvaellátást biztosítunk a tanulóinknak.

OKJ-s Ács képzés alacsony havidíjért Kecskeméten

 

Műköröm tanfolyam

Budapesti felnőttképzési központunk műköröm tanfolyam, műköröm okj tanfolyam és pedikűr tanfolyam szervezésével, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik. Nálunk elérhető áron tanulhatsz!

Műköröm tanfolyam - Studio Flash

 

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Kikapcsolódásra, ezzel együtt valami új hobbira vágysz? Mindig is szerettél volna úgy rajzolni, mint azok, akiknek műveit eddig csak irigykedve nézhetted? A hangsúly az eddig szón van, mi ugyanis négy nap alatt megtanítunk szép, igényes portrékat készíteni, s a rajzolásnak nem csak a technikai oldalával ismertetünk meg, hanem elsajátíthatsz egy úgymond művészi látásmódot, amely tükrében másként, pozitívabban szemlélheted a világot. Jelentkezz jobb agyféltekés rajztanfolyamunkra, használd ki a lehetőséget!

Jelentkezz jobb agyféltekés rajztanfolyamunkra

 

Légy Au pair

Külföldön szeretnél elhelyezkedni? Nem tudod hogyan vágj bele? Több éves külföldi és hazai tapasztalattal rendelkező tanácsadóink várják a jelentkezésed, hogy segítsenek neked és megválaszolják a kérdéseidet. Az au pair program keretében megszervezzük a kiutazásod és felkészítünk arra, hogy beilleszkedj egy idegen család hétköznapjaiba. Így megtalálhatod a helyet és lehetőséget, ahol élhetsz, tanulhatsz és jól érezheted magad.

Így leszel perfect au pair

 

Nemzetközi Matematika Iskola

Cégünk egy olyan oktatóközpont, mely matematika, fizika és kémia különórákat szervez és tart általános és középiskolai diákoknak. Ajánlatunk egy forradalmian új lehetőség; lengyel matematikusok által felépített és kitapasztalt rendszert alkalmazva tanítjuk a diákokat, ami a rendszerességet kombinálja minden tanuló személyes megközelítésével, megszólításával.
Iskolánkat ajánljuk a tehetséges, valamint a lemaradozó diákoknak.

Matematika fejlesztés, korrepetálás

 

Angol tanár Budapest

Angol tanár Budapesten, Zugló közelében. Középfokú angol nyelvvizsga- és érettségi felkészítést vállalok. Természtesen ha kezdő angoltanuló vagy, akkor is szívesen segítek eljutni a kívánt célodig. Ingyenes blogomon hetente találsz egy friss cikket, amelyek angol nyelvleckéket vagy részletes tudásanyagokat, nyelvtanulási tippeket tartalmaznak. Várom jelentkezésedet!

Angol tanár Budapest

 

C# programozás képzés

Számítógépes képzéseinken olyan tudásra tehetsz szert, melyet akár azonnal készpénzre válthatsz. Több kínálat lesz a munkaerőpiacon és nagyobb fizura tehetsz szert. C# fejlesztő képzésünk indul nappali és esti órákban . A C# képzésen a tanulók a Windows alapú programok fejlesztésével ismerkednek meg. A részleteket az oldalunkon találod

C# programozás számtech képzés

 

OKJ-s Hegesztő tanfolyam

Szívesen dolgoznál hegesztőként? Akkor kattints honlapunkra! Hétvégi OKJ-s hegesztő tanfolyamaink 9 nagyvárosban indulnak. Ha olyan iskolát keresel, ahol kiváló szakemberektől tanulhatsz, és gyakorlatias oktatást nyújtanak, akkor keress minket.

OKJ-s Hegesztő tanfolyam

 

Vagyonőr képzés

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a vagyonőr képzés területén. Felkészült, tanuló orientált oktatóink színvonalas órákat tartva adják át magas szintű tudásukat a tanulóknak.

A tanfolyam elkezdhető minimális – alapfokú iskolai végzettséggel, nem igényel szakmai előképzettséget. Az elméleti és gyakorlati órák száma 40 -60 %-os arányban oszlanak meg. Abszolút gyakorlatorientált képzésről van szó, hogy minél több időt gyakorolva profivá váljanak és elérjék a szakképesítés csúcsát.

Vagyonőr képzés

 

Műkörmös tanfolyam

Sikerszakma! Légy műkörmös 5 hét alatt! Műkörmös tanfolyam 33.900Ft-ért, a Nyugatinál.
Műkörmös tanfolyam munkavállalásra alkalmas oklevéllel, magyar-angol nyelven, így az unión belül is elfogadhatják!
Manikűr és Műkörmös oktatás a Nyugatinál, hétvégenként, a legjobb módszerrel és oktatókkal:)
Magyar-angol oklevéllel, 6 éve, több száz sikeres tanulóval, részletfizetési lehetőséggel.
A képzés teljes részvételi díja: 33.900Ft. Folyamatos ajándékok, kedvezmények (pl.gyesen lévő kismamáknak 10%kedvezmény stb..)
Nálunk a legjobbaktól tanulhatsz és megtérülő, magabiztos tudást szerezhetsz!
A műkörmös tanfolyam óráin itthon és nemzetközileg elismert szakemberek oktatnak.
Manikűr- és Gél Lakkozás Tanfolyamunkat beépítettük a Műkörömépítő Komplett Képzésbe, így az idei évtől nem kell két tanfolyami díjat kifizetni!

Műkörmös tanfolyam

 

Angol oktatás

Ön is meg szeretne tanulni angolul de nincs ideje angol tanárhoz járni? Szeretném a figyelmébe ajánlani online tanóráimat. Rugalmas időbeosztás,jó hangulatú órák, sikerorientált oktatási módszer melynek segítségével a lehető legrövidebb idő alatt elérheti a kívánt tudás szintet. Tegyen egy próbát és vegyen részt 1. ingyenes órámon. Debrecenben személyes óráimon is részt vehet.

Angol oktatás Debrecenben és Online

 

Az életfogytig tartó tanulás

A tanulás teljes életünket végig kíséri, ezért alapvető teljesen körbejárni a lehetőségeket. Jó pap is holtig… blog az oktatás összetett témájáról ad információt. Az oktatás világa a tradicionális OKJ tanfolyamoktól, a mai kor technikájának köszönhetően, az online tanfolyamok sokaságáig terjed. A tájékozódást támogatja a weboldal. Látogasson el a weblapra és böngéssze az oktatásról megjelent gondolatokat!

Blog mindenről, ami tanulás

 

Biztonsági őr tanfolyamok

Cégvezetésünk már több mint tíz éve foglalkozik biztonsági őrök képzésével. Ezen felül testőr, valamint személy- és vagyonőr képzésekkel is foglalkozunk. Az oktatásokat, mindig hétvégi napokon (szombat vagy vasárnap) tartjuk, hogy akik dolgoznak vagy iskolába járnak azok is részt tudjanak venni az órákon. A sikeres vizsga után tanulóink nemzetközileg elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt kapnak biztonsági őr (testőr, vagyonőr) képesítésekből. Tanfolyamainkon kizárólag magasan képzett, tapasztalt rendőrtisztek oktatnak. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el oldalunkra és tekintse meg képzéseinket!

Biztonsági őr, személy- és vagyonőr képzés országszerte.

 

Könyvelő továbbképzés

Jelentkezzen online mérlegképes kötelező továbbképzésre, amelyen egy percet sem fog unatkozni! Két nap sok idő, ne vesztegesse el fapados továbbképzéseken, válassza inkább az első osztályt! Meglátja, a Pentánál nemcsak hasznos ismeretekkel vértezzük fel! Az adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők 18 kreditpontot kapnak.

Mérlegképes kötelező továbbképzések országszerte.

 

Könyvelő tanfolyam Budapest

Kiadónk a BGF-el közösen kialakította a rugalmas és magasabb óraszámot tartalmazó, online is elérhető okj-s mérlegképes könyvelői tanfolyamát, melyet Budapest mellett már Győrben is el lehet végezni. Neves előadóink mellett pluszt jelent, hogy kiadóink partner könyvelőirodáinál lehetőség van a gyakorlat megszerzésére, elhelyezkedésre is.

OKJ-s könyvelő képzés Budapesten

 

Kőrös Bernadett Excel tanár

Ha félsz megnyitni egy Excel-táblát, vagy megpályázni egy igazán jó állást, mert a feltételek között szerepel az Excel-ismeret, akkor jó helyen jársz! Egyénre szabott Excel tanfolyamunkon garantáltan megbarátkozol az Excellel.

Egyénre szabott Excel tanfolyam Budapesten és vidéken.

 

TB-ügyintéző tanfolyam

A társadalombiztosítási ügyintéző szakma "szépsége" egyben magában foglalja az állandóan változó jogszabályi környezet széleskörű és naprakész ismeretét is, továbbá a folyamatos jogszabályi változások nyomon követését. Nálunk nemcsak még egy értéktelen papírt fog szerezni, hanem egy igazi, megbecsült szakmát! Válasszon a kétfajta társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamunk közül, legyen Ön agilis karrierépítő, vagy biztos megoldást kereső kezdő. Jelentkezzen honlapunkon keresztül online!

Társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítés

 

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképzés

Hogyan lehet Önből keresett és elismert adószakember? Néhány érv, ami a mi pénzügyi és számviteli ügyintéző képzésünk mellett szól: ugródeszka a szakmában; biztos érték a munkaadók szemében; valamint a tanóráink többségét akár otthonról újra meghallgathatja videó-szerverünkkel, e-tankönyveinkkel pedig ezreket spórolhat! Képzésünket országszerte több nagyvárosban tartjuk (Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen). Jelentkezzen az Önhöz legközelebb lévőhöz honlapunkon keresztül.

Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzés országszerte.

 

Valutapénztáros OKJ tanfolyam

Hogyan támogathatja karrierjét egy praktikus végzettséggel? Rövid idő alatt (36 tanóra) piacképes valutapénztáros szakképesítést szerezhet. 5 érv, amiért a Penta valutapénztáros és valuta-ügyintéző tanfolyama a legjobb karrierbefektetés: Biztos érték a munkaadó szemében; Kezdőknek erős lábakat, haladóknak szárnyakat ad; Időt és közlekedést spórolhat meg városközponti tantermeinkkel; Kipróbált oktatók és profi e-adminisztráció; Díjmentes extrák.

Induló valutapénztáros képzések országszerte

 

Cukrász képzés

Cukrász tanfolyamot indít a Soter- Line Oktatási Központ!
Az immár 21 éves intézmény színvonalas és rugalmas oktatással várja tanulni vágyó hallgatóit.
A képzésben közreműködő oktatók szakmai tapasztalatának köszönhetően az itt végzett tanulók felkészülten és kellő gyakorlati tudással kerülnek ki kurzusainkról. Amennyiben Ön is szeretne értékes és megbízható tudásra szert tenni, látogasson el a Blaha Lujza téren tartott képzéseinkre, tanfolyamainkra.
Szárnyalj a tudás vezérvonalán!
Soter- Line Oktatási Központ

Cukrász tanfolyamot indít a Soter- Line Oktatási Központ

 

Adótanácsadó felsőfokú szakképesítés

Az adótanácsadó szakma a könyvelői-könyvvizsgálói szakmákhoz viszonyítva még nem telített. Az adótanácsadó szakképesítéssel lehetősége nyílik - bizonyos szakmai tapasztalattal - az okleveles adószakértő szakképzés megkezdésére. A szakképesítéssel a mérlegképes könyvelő tanfolyamon felmentést kaphat az adózási ismeretek modul alól, valamint részletes és alapos jogszabályi ismeret mellett kreatív munkára is lehetőséget biztosít. Kiváló kiegészítése a jogi, közgazdasági diplomának vagy a mérlegképes könyvelő szakképesítésnek.

Adótanácsadó képzés és tanfolyam országszerte.

 

Mérlegképes könyvelő képzés

A Penta két képzési csomagot állított össze úgy, hogy az Ön szakmában való jártassági szintjének megfelelő, ütőképes szakképzésben részesüljön. A képzést támogató szakmai partnereknek köszönhetően olyan gyakorlati tudásra tehet szert, amellyel lekörözheti más képzőknél végző kollégáit! A nyitástól a zárásig le fog könyvelni egy céget "valódi" bizonylatok alapján, profi gyakorlati oktatóval. Nemcsak gyakorlatot szerez, hanem rendszerezi a megszerzett tudását is!

Mérlegképes könyvelő tanfolyam országszerte.

 

Online vegyvédelmi tanfolyamok

Cégünk hosszú ideje dolgozik a kémiai biztonság területén. Az évek során rengeteg tanfolyamot, tréninget tartottunk az előbb említett témával kapcsolatban. Képzéseinket többnyire a fővárosban bonyolítottuk le. Bár sokan meg akartak ismerkedni a kémia biztonság rejtelmeivel, azonban a földrajzi távolság, időhiány korlátot szabott ezen irányú törekvéseiknek. E-learning rendszerünk használatával bárhonnét részt vehet a tanfolyamainkon, nem kell többé utaznia, időt, energiát takaríthat meg.

Vegyvédelmi e-learning képzés

 

Boltvezető tanfolyam

A boltvezető iskola elvégzésével az immár üzletvezető képes lesz arra, hogy irányítsa, szervezze és ellenőrizze a bolt teljes működését.

Jellemzően a boltvezető szakember az, aki megszervezi és lebonyolítja a beszerzési tevékenységet, a készletezést, raktározást, nyilvántartja a készleteket.

bolti eladó képzés

 

Szabó Melinda zongora magántanár

Budapest belvárosában lévő tanodámban várom a zongorázni vágyókat - gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Kifejezetten szeretek kezdőkkel foglalkozni, legyen a tanítvány felnőtt vagy gyerek, nagy kihívást jelent számomra annak megtapasztalása, hogyan haladunk egyénre szabott, a tanítvány alkatának és korának megfelelő tanítási módszeremmel. Szívesen fogadom az újrakezdőket is, akik korábban már tanultak zongorázni. Hiszem, hogy a zenetanulás, a hangszeren játszás örömének átélésén túl, segít a mélyebb önismeretben, stresszlevezető, rekreációs tevékenység.

Zongoratanítás Budapesten felnőtteknek és gyerekeknek

 

West Coast Swing Oktatás - WCSDance

A Nemzetközi West Coast Swing Szövetség nyilvántartása alapján 2012-től az első és azóta egyetlen advanced szintű, magyar és lengyel west coast swing tanár párosa. Magyarországi és külföldi versenyzéssel, tanítással (rendszeres heti órák valamint workshopok tartásával) illetve bíráskodással foglalkozunk. A West Coast Swing egy sokszínű, modern, kreatív partnertánc, amely az elmúlt években robbanásszerűen lett egyre népszerűbb az egész világon. A west coast swinget leginkább a figurák elasztikussága, a táncosok folyamatos mozgása teszi különlegessé.

West Coast Swing Oktatás

 

Online Tananyag

Eleged van a nehéz könyvekből, az otthon felejtett tananyagokból, a csak tanárral használható gyakorlókból? Itt van a megoldás: Online Tananyag Webáruház! Nálunk csak megoldókulccsal ellátott gyakorlatias könyvek és összeszedett, érthető elméleti tananyagok kaphatók, melyeket szakértők és tapasztalt tanárok írtak. Nézz be hozzánk!

Online Tananyag Webáruház

 

Szent István Egyetem

A Szent István Egyetem Magyarország több régiójában, az ország hat városában folytat oktató és kutató tevékenységet. A tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstől a mérnök- és közgazdászképzésig számos formában kínálunk ismereteket.
A legfontosabb célkitűzés mégis az, hogy a hozzánk jelentkezőket értelmiségivé, olyan önállóan gondolkodó diplomásokká neveljük, akik a világot a maga teljességében képesek átlátni.
A Szent István Egyetemen neves, nemzetközileg hitelesített eredményeket elért kutatók, tudósok oktatják hallgatóinkat. Kiváló hely azoknak, akik alma matert keresnek felsőfokú tanulmányaikhoz. Egy Életrevaló döntés!

Szent István Egyetem

 

Kerner Training személyiségfejlesztés

Min­den ember meg­is­mé­tel­he­tet­len csoda. A Ker­ner Tra­i­ning abban segít Neked, hogy fel­fe­dezd ezt a cso­dát magad­ban, kibon­ta­koz­tasd a ben­ned szunnyadó képes­sé­ge­ket és meg­ta­láld igazi önmagad. Hogy iga­zán az légy, aki vagy! Kerner Training szemináriumok és könyvek a magabiztos személyiség kialakításához.

Személyiségfejlesztő szemináriumok

 

Karrierkód képzés

Tanulj könnyedén a Karrierkód tréning segítségével! Látogass el weboldalamra, ahol értékes információkat olvashatsz a módszerről. Ha jelentkezel a tréningre, és végigcsinálod, garantált a sikeres tanulás és egyenes az út az egyetemre. Előzd meg osztálytársaidat, és felejtsd el örökre a görcsölést, a lámpalázat és a rossz osztályzatokat!

Hatékony tanulás tréning

 

Hulladékgyűjtő és szállító OKJ képzés

Hulladékgyűjtő és szállító szakképzés egyedi kedvezményekkel, rejtett költségek nélkül budapesti üzletünkben. Szeretnéd tudni, hogy mit is akar ez jelenteni? Azt, hogy a tanfolyam ára mindent tartalmaz, mint pl.: a jegyzetek, tananyagok, a vizsgák, a gyakorlat és a gépkezelői vizsga díját is.

Hulladékgyűjtő és szállító OKJ képzés rejtett költségek nélkül

 

Gépkezelői képzések jogosítvánnyal

Már régóta keresel egy intenzív, pár hét alatt elvégezhető szakképzést? Nálunk a legjobb helyen jársz. Gépkezelői képzéseink 1-2 hét alatt elvégezhetőek, és ingyenes gépkezelői jogosítvány is letehető. Megéri minket választani!

Gépkezelői képzések csak nálunk ajándék jogosítvánnyal

 

Angol nyelvtanulás

Minden, ami az angol nyelvvel kapcsolatos egy helyen. Az angolnyelvtanitas.hu webáruházunkban különböző segédanyagok közül válogathat, melyek megkönnyítik az angol nyelv elsajátítását. Látogassanak el áruházunkba és válogassanak a különböző csomagjaink közül. Kezdő és Prémium csomagok, szótanuló kártyák, hanganyagok és sok más egyéb. Angol nyelvtanulás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Áruházunk segítséget nyújt mindenki számára, aki az angol nyelvvel szeretne foglalkozni. Külföldre utazóknak, nyelvvizsgára készülőknek és azoknak is, akik csak szeretnének elmélyülni az angol nyelvben.

Angol nyelvvizsga feladatok, tesztek, hanganyagok

 

Magántanár - fizika korrepetálás

Matematika vagy fizika korrepetálásra lenne szükséged? Esetleg egy kis plusz matematika oktatás lenne a megoldás a közeledő felvételi vagy egy komolyabb vizsga előtt? Évek óta dolgozom magántanárként és tudom, hogy az ilyen jellegű felkészítés sokszor a jobb képességű diákoknak sem árt. Erre azért is lehet szükség, mert a oktatási törvény folyamatos szigorításával az elvárások is egyre nagyobbak és ahhoz hogy bent maradj egy egyetemen egyre nagyobb tudásra van szükség.

Matematika oktatás és fizika korrepetálás

 

Fodrászképzés

CLIPS Nemzetközi Fodrász iskolában világ színvonalú fodrász képzés, minőségi oktatás.Az oktatás rendszere a hagyományos fodrász képzési rendszert ötvözi az EU-kompatibilis, az igényesebb, ambiciózusabb tanulók igényeit is kielégítő oktatási renddel.A 12 hónapos fodrász képzés keretében az OKJ-s szakképzettség megszerzését tesszük lehetővé, de ennél sokkal több vár rád a CLIPS Akadémián!

Fodrászképzés

 

Polgárék Kft. - Fogtechnikus tanfolyam

A fogtechnikus team-munkában, a fogorvossal és az asszisztenciával, valamint a közreműködésével fogtechnikai laboratóriumban fogpótlásokat, restauratív protetikai és fogszabályozó készülékeket készít, illetve javításokat végez.
Miért érdemes bennünket választania?
- Gyakorlati helyeket tudunk biztosítani!
- A modulzáró vizsgákért nálunk nem kell külön fizetni!
- Részletfizetést is biztosítunk.
- A legkedvezőbb kezdőrészlettel elkezdheti a tanfolyamot.
- A legkedvezőbb áron kínáljuk a teljes tanfolyamot is.
- Mert gyakorlatunk van a szervezésben, vizsgáztatásban.

Fogtechnikus tanfolyam

 

Titkárságvezető

Titkárságvezető szakképzést indítunk, melynek részleteiről honlapunkon bővebb információkat érhet el. Elöljáróban érdemes tudnia annyit, hogy lehetőséget biztosítunk a napjainkban rendkívül hasznos, és kevés munkakörben nélkülözhető gépírástudási ismeretek megszerzésére. A szükséges idegen nyelvi tudással csak még tovább bővítheti az OKJ-s szakképesítésünkkel betölthető állások körét.

OKJ képzések

 

Reiki 1,2 mester, angyal tanfolyamok

Reiki 1, 2, mester, angyal tanfolyamok, folyamatosan Budapesten és az ország midnen településén.

Reiki tanfolyamok

 

Ingyenes online mágia tanfolyam

Ajándékba adjuk 10 hetes online mágia tanfolyamunkat, melyet az elmúlt években 1500-nál is többen elvégeztek.
Ha tudni szeretnéd, hogyan segithetnek az angyalok és a varázslatok a problémáid megoldásában, akkor regisztrálj még ma és máris küldjük az első leckét.

online mágia tanfolyam

Nyelvtanulás Gyorsan!

Új, áttörő nyelvtanulási módszer, mellyel akár 3 hónap alatt szerezhet középfokú nyelvvizsgát!

A nyelvtanulás új ábécéje

CRM Rendszer

Egy jó CRM programmal akár 20-30%-kal növelheti eladásait jelenlegi vevőkörében! Hogyan építse fel CRM rendszerét, hogy elérje ezt az eredményt?

CRM Rendszer

 

Színvonalas oktatás, kedvezményes OKJ ké

Oktatás magas szinten, kedvező áron a Tudor-Okt Oktatási Kft.-nél! Jelentkezzen OKJ képzéseinkre most! Tanfolyamainkra folyamatos a becsatlakozási lehetőség. Építészeti és gépészeti oktatás, nyomdaipari tanfolyam, elektronikai és egyéb OKJ képzések indulnak. Állandó kedvezmények és részletfizetési kedvezmény a tanfolyamra jelentkezőknek! Tanulni sosem késő, vágjon bele most!

Színvonalas oktatás, kedvezményes OKJ képzés, induló tanfolyamok!

 

Webgimi

Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő tananyagot, érettségi tételt.

Érettségi tételek

 

Angol nyelvtan

Most már lehet online az edzésmester és kiválóan tanít. Lehet online a szerelem vagy a szótár. Nem váltja fel örökre a fizikai testet öltött tanárokat, mégis lássuk be, hogy máshova helyeződött a hangsúly. Nem érdemes hosszan vitáznunk ezen a kérdésen, hogy az online angol tanár személye fontos vagy nem. Inkább arra szeretnék rávilágítani, hogy a legtöbb kolléga, akivel azon igyekeztünk, hogy megszervezzük online angol és levelező nyelvtanfolyamainkat, nos ők mind elvesztek a részletekben.

Angol nyelvtan

 

Diáktanítók - egyszerű tanulás személyre

Diáktanítók és diákfejlesztők révén garantáljuk a hatékony, személyre szabott tanítást mindig a megszokott otthoni környezetben. A diákfejlesztők speciálisan a diszlexiás, a diszkalkuliás, és a hiperaktív gyerekek igényeknek megfelelően tudnak segíteni a tanulásban. A tanítási órák rugalmasan módosíthatók, melyek keretein belül tartunk korrepetálást, házi feladat ellenőrzést, vizsgafelkészítést. Az angol és német nyelveken kívül vállaljuk bármelyik idegen nyelv tanítását a vizsgára való felkészítéssel együtt. A nyelvoktatás már az óvodai időszakban megkezdhető természetesen ekkor még játékos formában, felső korhatára pedig nincsen. A tanítóink a feladatra legalkalmasabb főiskolás- és egyetemistahallgatók közül kerülnek ki, így korban közelebb állnak a tanítandó gyerekekhez. Ezzel is segítve az összhangot közöttük. Az általános iskolai tanulmányoktól a felsőoktatásba való jelentkezésig tudnak segítséget nyújtani az általános reál, humán és szaktantárgyakból tartott magán órákkal.

Diáktanítók és diákfejlesztők - Magán órák otthon

 

érettségi előkészítő

Végzős gimnáziumi hallgató vagy, és tovább szeretnél tanulni vagy csak egyszerűen képezni szeretnéd magad? Ha tanulni szeretnél, mi tudunk neked segíteni. Mit tehet az efeb.hu érted? Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítónk továbbképzési lehetőségeket. Hogy munkánkban sikeresek legyünk elengedhetetlen az ?életen át tartó tanulás?, ezt szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni. OKJ-s felnőtt képzéseink igen nagy választékban állnak a rendelkezéseire, ossza be szabadidejét és tanuljon e-learning formájában. Gimnáziumi tanulmányaid után válassz egy megfelelő szakmát, és tanulj nálunk tovább. Szakképzéseink tandíjmentesek, és a szakképzés mellett emelt óraszámban tanulhatsz nyelveket. Lehetőséged van több szakma egyidejű tanulására is. Az efeb.hu szolgáltatási között kínálja az e-learning lehetőségét is. Válassza az e-learning-et és tanuljon az otthonából. Ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb dologról a nyelvismeretről sem.

Ha sikeres érettségit szeretnél, akkor gyere hozzánk.

 

Angol kezdő nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanulás ingyen. Az angol érettségire készülők és a továbbtanulók is találhatnak feladatokat a tanuláshoz. Az oldal 2010-ben alakult és a célja az, hogy mindenki számára lehetővé tegye az ingyenes angol oktatást. A szigorúan vett vizsga feladattítpusok mellett megtalálhatóak a könnyedebb szórakoztatóbb feladatok is. Az olvasási készséget külön aloldalon gyakorolhatja a látogató szórakoztató és a való életből vett olvasmányokon keresztül.

A vizsgák leírásával és ajánlásával a nyelvvizsgázók feladatát könnyítjük meg, a megfelelő típus kiválasztásával.

ingyen, angol, nyelvvizsga, online, ingyenes, feladat, teszt, tanulás, szótár, szintfelmérő, nyelvlecke, nyelvtan, nyelvoktatás, fordítás, oktatás, english

 

BKF tovább - Képzések diplomásoknak

Szakirányú továbbképzések és mesterképzések a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán.
A mesterképzésben (master; rövidítve: MA vagy MSc) mesterfokozat és szakképzettség szerezhető.

BKF tovább - Képzések diplomásoknak

 

Nyelvtanulás online

Szeretnél interneten nyelveket tanulni?
Nem akarsz drága nyelvtanfolyamokra és könyvekre költeni?
Nézz fel a nyelvtanulas.szunyi.com weboldalára és tanulj nyelveket online teljesen ingyen!

Nyelvtanulás

 

Kodolányi János Középiskola és Kollégium

Miért jó Kodósnak lenni?

Mert nagyon diákközpontú az iskola. Igazán érezhetjük, hogy minden értünk van. Sok jó program volt a Kodós-napokon is. A közösségi programok mindig jól összekovácsolják az osztályt és éreztetik velünk, hogy jó ide tartozni.

Szerintem azért jó Kodósnak lenni, mert általában olyan diákok jönnek ide, akik értelmesek és jó közösséget tudnak alkotni. A tanári kar magas színvonalú és figyelembe veszik a gyerekek érdekeit és kívánságait. A Kodós-napok nagyon jó ötlet, bár lehet, hogy ilyenkor sok a teher a végzősökön.

Én szeretem ezt az iskolát, és ha újra választhatnék, hogy hol tanuljak tovább, újra ezt választanám. A tanárok többnyire rendesek, rendkívül jó tanár-diák kapcsolatok is kialakulnak, szerintem nagy mértékben figyelembe veszik a diákok érdekeit Sok mindenre nyitottak a tanárok az újítások terén.

kodó

 

Informatika tanfolyamok Budapest

Tanuljon Akkreditált Felnőttképzési Intézményben!
2003 óta indítjuk Informatika tanfolyamainkat, mind tanfolyam jelleggel, mind OKJ-s szakképzésként!

RUANDER Oktatóközpont
1139 Budapest Frangepán utca 3.
Telefon: 4500-110

Informatika képzések

 

Okj-s fodrászképzés

CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola, fodrász oktatás, fodrász tanfolyam, fodrász képzés, menőségi oktatás.

Fodrász iskola

 

Nyelviskola Érden - BPerfect Nyelvstúdió

érettségire - nyelvvizsgára felkészítő, általános - szakmai tanfolyamok angol, német, olasz, spanyol, orosz nyelvekből Érd központjában.

Angol, német, olasz, spanyol, orosz nyelvek oktatása

 

Tolmács

Az élet számos területén szükség van a nyelvismeretre. Ennek a tudásnak a birtokában több lehetőség nyílik meg az emberek előtt, és nem csak magánemberként, hanem cégek, vállalkozások számára is új tereket nyit meg. Ezen lehetőségek kiaknázása érdekében jött létre cégünk. A Regina Hungariae a kapcsolatteremtésben, kommunikációban nyújt segítséget az ügyfeleinek tolmács, fordítói, lektori, nyelvoktatási szolgáltatásaival.
Tolmácsaink, fordítóink és tanáraink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére.

albán fordító , török fordító, arab fordító, norvég fordító, lengyel fordító, tolmács

 

Gépírás Oktató Program

Ez az első olyan gépírás oktató program, amely online elérhető, szakmailag megalapozott tananyagra épül, bárhol elérhető, rugalmas időbeosztást tesz lehetővé, ugyanakkor interaktivitása révén lehetővé teszi az egyéni, otthoni gépírás tanulást.

Gépírás Oktató Program

 

Magántanár, angoltanár, matektanár

Magantanar.hu a magántanár kereső, ahol biztosan megtalálod a tanárod. Legyen az angoltanár, német tanár vagy matematika tanár.

Magántanár

 

melyiksuli - okj tanfolyamok, képzések

Tanfolyamok, képzések 1 helyen, ahol suli kereső, tanfolyam kereső, kedvezményes jelentkezési lehetőségek várnak Rád. Több intézményhez is jelentkezhetsz 1 helyen. Az oldalon az OKJ-s képzésektől a hobbi tanfolyamokig szinte mindent megtalálhatsz! Jelentkezés árgaranciával!

Kedvezményes tanfolyamok, induló képzések, jelentkezés árgaranciával!

 

Műköröm tanfolyam

Világbajnok, Olimpiai Bajnok, Európa Bajnok és Magyar Bajnok műköröm
tanárok, az Országos Szakmai Tanulóbajnokságokat rendre megnyerő
tanulók. Ha a szakma legjobbja szeretnél lenni, és számít a jó ár,
látogass el oldalunkra.

Műköröm tanfolyam

 

Magánnyomzó OKJ képzés

Cash Unit-Link Bt. Ajka
Társaságunk Vagyonvédelemmel, Magánnyomozással, Oktatással foglalkozik.
Oktatási feladataink: Magánnyomozó képzés, Vagyonőr képzés.
Folyamatosan indítunk: Magánnyomozó képzést, vagyonőr képzést.
A tantermi oktatás mellett a Magánnyomozó képzést távoktatással is szervezzük, amelyhez az ország bármely pontjáról csatlakozhatnak a magánnyomozó szakmát elsajátítani kívánó jelentkezők.
Tel: 06/30-295-7479
Ügyvezető: Huszics László

Magánnyomozás

 

OKJ-s pénzügyi tanfolyamok

Közép- és felsőfokú OKJ-s képzések pénzügyi területen az ország alábbi 11 nagyvárosában: Győr, Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Kaposvár, Pécs, Szekszárd, Szolnok.

OKJ-s pénzügyi tanfolyamok az ország 11 nagyvárosában

 

Tandímentes OKJ tanfolyamok

Tandíjmentes, érettségire épülő OKJ-s informatikai és pénzügyi képzések nappali és esti tagozaton.

Tandímentes OKJ tanfolyamok: Budapest, Pécs és Kaposvár

 

Magántanár- és tanfolyamkereső

Nálunk azonnal megtalálhatod gyorskeresőnkben a legmegfelelőbb tanárt, magántanárt, nyelviskolát, intenzív képzést, tanfolyamot, legyen az bármely oktatási szint az általános iskolától az egyetemig,
tánciskolától a felnőttoktatásig, az ingyenes képzéstől az online
angol nyelv tanfolyamig.

Tanár.hu magántanár- és tanfolyamkereső

 

Menő - szakmai gyakorlat külföldön

Szakmai gyakorlat lehetőségek külföldön. Kína, USA és más országok. Keresd a kihívást, szerezz életre szóló tapasztalatokat és tanulj nyelvet.

Szakmai gyakorlat külföldön

Kötelezők röviden

Túl sok kötelező olvasmányt adtak fel a szünetre? Nincs időd elolvasni őket?
Ha válasz igen, akkor látogasd meg oldalunkat! Kötelező olvasmányok rövidítve, olvasónaplók,elemzések várnak rád. Gyere és nézz be!

Olvasónaplók, elemzések

OKJ-s képzések!

Cégünk elsődleges szolgáltatása a felnőttképzés. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

Informatikai tanfolyamok

Magántanár

Egyéni és kis csoportos angol és eszperantó nyelvoktatás. Magyar nyelv és irodalom korrepetálás. Budapesten a 14. kerületben vagy a tanuló által választott helyen. Lehetőség van interneten keresztüli tanulásra is.
Egyénre szabott tanítás, a te igényeid szerint.

Angol és eszperantó nyelvoktatás

OKJ-s Műköröm tanfolyam

Szeretnél tanulni egy divatos szakmát a lakhelyeden?. OKJ-s Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam akár a Te városodban is. Küld el jelentkezésedet és a tanfolyam tartó cégek értesíteni fognak a részletekről. Így a választás házhoz megy és rajtad áll a döntés hol tanulsz. Itt a műköröm tanfolyam cégek versenyeznek érted ami csak jó lehet számodra. Használd ki ezt a lehetőséget mely semmilyen kötelezettséggel sem jár.

OKJ-s Műköröm tanfolyam

Belvárosi Rajziskola

Alapvetően a képző- és iparművészeti, tanítóképző egyetemek rajzfelvételijére készítjük fel diákjainkat, de szeretettel várjuk azoknak a jelentkezését is, akik hobbiból vagy kikapcsolódásként szeretnének nálunk rajzolni. Egyénre szabott, több lépcsős képzési struktúrával rendelkezünk, melyet tanáraink 3 évtizedes tapasztalatára alapozunk.

rajziskola, rajztanfolyam, rajz előkészítő

Hobbi szabás-varrás oktatás

Az oldal azért jött létre, hogy összefogja azokat a lányokat, asszonyokat, akik Győrben vagy Győr környékén élnek, és érdeklődnek a hobbi szabás- varrás iránt.

Szabás-varrás oktatás

Online magántanár adatbázis

A SkypeSuli.hu egy magántanár adatbázis, különlegessége, hogy kifejezetten a Skype-on való tanulást helyezi előtérbe. A rendszerünkben regisztrált oktatók tanítsanak akár konyhaművészeteket, akár németet, ezt Skype-on teszik.

Skypesuli az online magántanár adatbázis

Erste Szemeszter Bankszámla

Ez az oldal egyetemistáknak és főiskolás tanulóknak szól . Az oldalon bővebb információt kapnak, hogy miként igényelhetnek bankszámlát, hozzá bankkártyát, illetve miért is éri meg nekik. Ugyanis erre a számlára kaphatják meg ösztöndíjaikat az egyetemisták/főiskolások.

Erste Szemeszter Bankszámla

Családi napközis tanfolyam

Alapítványunk 40 órában országosan tart szakképzést. A hallgatók nem csak a pedagógiai rész elsajátítását ismerhetik meg, hanem felkészülhetnek a cégalapítás, működési enegedély, üzemeletetés, normatív állami támogatás fontos ismereteiből, az aktuális jogszabályokból. 4 fős csoportoknak egyéni oktatást is végzünk, hiszen tudjuk, hogy több fős csoport megszervezése sok helyen komoly akadályba ütközik. Kérjük látogasság meg honlapunkat, ahol aktuális helyszíneinkről, időpontjainkról, tematikáról és a jelentkezés feltételeiről olvashatnak.

Családi napközis tanfolyam országosan

KoroKan masszázs tanfolyam

A tanfolyam elvégzését követően hatékonyan segíthetsz fájdalommal küzdő családtagjaidon, barátaidon, ismerőseiden. Sőt még pénzt is kereshetsz.
Hivatásos KoroKan masszőrként mindenben támogatunk, hogy Te is egy állandó és visszatérő vendégkört tudj kialakítani.

KoroKan masszázs tanfolyam

Bébiszitter tanfolyam

Bébiszitter tanfolyamunk távoktatásos formában működik, amely lehetőséget nyújt, hogy otthonod kényelméből sajátítsd el a gyermekfelügyelet alapjait. Amit kapsz: minőségi kézikönyv, oktatóvideók, online tesztprogram, nyolc nyelvű tanúsítvány, babysitter igazolvány. Mivel távoktatásban folyik a képzés, ezért a tanfolyam több szempontból is rugalmas: olcsóbb, hisz nem kell utazgatnod az oktatás helyszínére, a saját íróasztalod és számítógéped mellett tanulhatsz a TE általad meghatározott ritmusban!

Bébiszitter tanfolyam, képzés távoktatásos formában

Tanfolyamok vidéken

Vidéki tanfolyamok megyénkénti bontásban

Vidéki tanfolyamok

Tanfolyamok budapesten

Budapesti tanfolyamok linkgyűjteménye, OKJ-s, számítástechnikai, ingatlan, tőzsde és számos egyéb tanfolyam egy helyen.

Budapesti tanfolyamok

Érettségi Tételek

Kidolgozott érettségi tételek Magyarország egyik legnagyobb érettségis oldalán! Nézz be hozzánk, és szerezd meg ingyen regisztráció nélkü a legjobb érettségi tételeket! Ha ez mind nem lenne elég, oldalunkon érettségi feladatok és érettségi feladatsorok is helyet kaptak! Töltsd le a kidolgozott érettségi tételeket, érettségi feladatokat, nyomtasd ki vagy oszd meg őket! Ha nyelvtan tételre, történelem tételre, esetleg irodalom tételekre vágysz, ha sürget az idő, ha írásbeli vagy szóbeli érettségire készülsz, ha felvételizel, ha csak tanulnál az Érettségizz.com oldalára mindig számíthatsz! Érettségizz.com - Velünk csak nyerhetsz! Érettségi tételek, érettségi feladatok és érettségi feladatsorok minden mennyiségben!

Kidolgozott Érettségi Tételek

OKJ-s tanfolyamok

OKJ-s tanfolyamok linkgyűjteménye szakmacsoportonként

Tanfolyamok

Közép Utcai Óvoda

Az ovi kellemes és hasznos tevékenységeknek ad otthont. Óvodánkból olyan nyitott, jó képességű gyermekek kerülnek ki, akik kégőbb boldogan emlékeznek az itt eltöltött évekre.

Közép Utcai Óvoda, Debrecen

Jogosítvány

Autósiskolák kerületenként és megyénként rendszerezve

Autósiskolák

Oktatóprogramok

Érthető és szórakoztató oktatóprogramok gyerekeknek.

Játékos oktatóanyagok

NLP

Neuro lingvisztikus programozás.

NLP

CEO Business School vezetőképző iskola

Ausztrál-magyar diplomát adó akkreditált vezető és felnőttképző üzleti iskola. Gyakorlati képzések, értékesítési vezetőképzés, középvezető képzés, felsővezetőképzés. Távoktatás, vállalati trénerek képzése, üzleti kommunikáció szak.

Vezető- és felnőttképzések, ausztrál-magyar üzleti iskola

Kreszprogram, kreszteszt

Teszlapok "B" kat. - teszlapsorok "A,B,C,M"kat.-SZü Tesztlapok "C,E" kat. -Mv tesztlapok "C,E" kat.

Teszlapok

Síoktatás, sítábor Ausztriában

Síoktatás magyar nyelven Ausztriában gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. Szállásaink Salzburg tartományban, Flachauban szomszédságában, Wagrainben találhatók. Ideális célpont családoknak, baráti társaságoknak, sítáboroknak. Pályaszállás!
Snowboard és sífutás oktatás.
Nyáron kerékpár túrák, túrázás, sziklamászás, sporttáborok szervezése Wagrainben.

Síoktatás magyarul Ausztriában

OKJ-s tanfolyamok

OKJ-s szakképesítést adó, tanfolyamok indulnak a Géniusz Plusz Oktatási Kft-nél! Kedvezményes felnőttképzéseinken akár távoktatásban is részt vehet! Aktuális induló tanfolyamainkat ajánljuk figyelmébe: kályhás, ács, hegesztő, bútorasztalos, épületgépész technikus, festő, gomba szakellenőr, burkoló, kőműves, magasépítő technikus, munkavédelmi technikus, sírkőkészítő, PLC programozó, és villanyszerelő tanfolyam. Szerezzen az Európai Unióban is elismert sikerszakmát most akciós áron! Jelentkezzen induló képzéseinkre most, és akár kamatmentes részletben is fizethet! A tanulást sosem késő elkezdeni!

Géniusz Plusz Oktatási Kft.– OKJ-s tanfolyamok indulnak!

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Mérlegképes könyvelő tanfolyammal kapcsolatos tudnivalók, szakmai- és vizsgakövetelmények , hírek, tanulási segédletek, puskák. Ha egy piacképes szakmát szeretne, ahol anyagilag is megbecsülik, ajánljuk a mérlegképes könyvelő szakképesítés megszerzését.

Mérlegképes képzés

Online Gitároktatás

Online gitároktatás élőben, interneten keresztül az ingyenesen letölthető és használható Skype program segítségével.
Webkamerán és headsetten keresztül látjuk és halljuk egymást.
Az oktatás minden korosztály számára nyitott akár teljesen az alapoktól is.

Tanulj meg gitározni élőben az interneten keresztül!

műkörmös képzések és továbbképzése

Műkörmös tanfolyam szakmájukat szerető profiktól, szép környezetben és minőségi anyagokkal.

Műkörmös tanfolyam

Mérlegképes továbbképzés

Mérlegképes könyvelők továbbképzése

Mérlegképes könyvelők továbbképzése

Palas 70 - mérlegképes továbbképzés

Pallas 70 - mérlegképes könyvelők kötelező éves továbbképzésének helyszíne

Pallas 70

Mojito Mixertanfolyam

A Mojito Mixeriskola több mint 10 éve oktat a magyar és a nemzetközi munkaerő piacra Bármixereket és Baristákat. Alapfokú mixertanfolyam. Ezen a tanfolyamon az alapoktól kezdve elsajátítható a világ népszerű koktéljainak elkészítése, a bár összes italának szervírozása és díszítése, a bár történelem és a bárok gazdasági elszámoltatása. Free pouring, mérce nélküli mérés, töltés technikák.
Alapfokú mixertanfolyam díja 85.000,- Ft, amely tartalmazza a tankönyveket, a vizsgadíjat és a tanfolyamon felhasznált italok árát is. Minden tanulónk egy Boston Shaker-t kap ajándékba.
Alapfokú mixertanfolyam, Haladó mixertanfolyam, Flair mixertanfolyam, Barista tanfolyam. Nemzetközi tananyag, nemzetközi diploma, nemzetközi munkalehetőségek.
Információ: +36-20/964-2221

Folyamatosan induló mixer tanfolyamok

Barista Tanfolyam

Folyamatosan induló, 30 órás Barista tanfolyamok Budapesten és Nagykanizsán.
A képzés tematikája körülbelül 30% elmélet és 70% gyakorlatra épül, az oktatás 6-8 fős létszámmal indul, a képzés időtartama 6 alkalom, alkalmanként 5 óra. A tanfolyam végén hallgatóink elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, sikeres vizsga esetén magyar-angol nyelvű nemzetközi barista diplomát állítunk ki.
Képzésünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált tanfolyam.
A tanfolyam részt vételi díja: 60.000,- Ft + Áfa
A részletfizetési kedvezmény minden hallgatónk számára biztosított.
Budapesti képzés helyszíne: 1115 Budapest, Csóka u. 9.
Jelentkezés és információ: +36-20 964 2221

Folyamatosan induló Barista Tanfolyamok

Amerikai Daytrade Tőzsde Oktatás

Profi traderek számára biztosítunk egyedi szolgáltatásokat és kiegészítő tevékenységet. Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy segítsük azokat, akik szeretnének profivá válni. Amennyiben megtanulja saját pénzén, hogyan kell kereskedni, mi akár hajlandóak vagyunk további tőkével kiegészíteni, hogy még nagyobb összegekkel kereskedhessen.

Daytrade Tőzsde Oktatás

Ősi gyógymódok modern alkalmazása

Foglalkozunk hipnózissal, előző életes utaztatással, prána gyógyászattal, stresszoldással, méregtelenítéssel, meditációval, jóslással, csakra - aura tisztítással, tanfolyami oktatásokkal.

Alternatív gyógymódok

Ingyenes OKJ képzés

Felsőfokú szakképzések és ingyenes OKJ képzések marketing, idegenforgalom, sport, kereskedelem és hajózás témakörökben!

Dél-Balatoni Szakközépiskola

Gitároktatás Nyíregyházán

Nyíregyházán és környékén gitároktatást vállalok minden korosztály számára az alábbi műfajokban:
-ROCK
-BLUES
-Folk
-stb.
Zeneelmélet és hangszerkezelés akár az alapoktól is!

Gitároktatás Nyíregyházán

Gitároktatás Debrecen

Debrecenben gitároktatást vállalok! Jelentkezz ha úgy gondolod, hogy meg szeretnél tanulni játszani ezen a hangszeren!

Gitároktatás Debrecenben

Gabesz-Tanoda

A Gabesz-Tanoda általános és középiskolás diákoknak illetve felnőtteknek nyújt segítséget. Tanulószobát, magániskolát és korrepetálást végzünk elsősorban, de 2010 januárjától ECDL vizsgára illetve különféle nyelvvizsgákra készítünk fel tanulókat, illetve ha igény van rá tanfolyamokat tartunk. Többek között angol, német, olasz, görög, holland és japán nyelvekből. Jelenleg Pécsett működünk. Nyáron tábort, filmvetítést és különféle kézműves tanfolyamokat, klubokat működtetünk: hennázás, nemezelés.

Gabesz-Tanoda

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Szeretnél rajzolni tudni, de úgy érzed ügyetlen vagy? Jelenleg csak pálcikaembereket tudsz rajzolni? Hidd el rajzolni mindenki tud, csak a technikát kell elsajátítani hozzá.

4 napos intenzív rajztanfolyamokat indítunk a XVI. kerület Jókai Udvarban és a XVIII. Gloriett lakótelepen a TV2 Napló című műsorában is bemutatott Dr. Betty Edwards módszerével.

Megtanulod részleteiben látni a képet, a fény-árnyék hatásokat, az arányokat, a negatív tereket, a vonalak egymáshoz való viszonyát és a 4. nap végén olyan rajzot fogsz tudni készíteni, amit addig elképzelni sem tudtál magadról.

4 nap alatt megtanulsz rajzolni!

Tewebőgés

Ez az oldal beadandó gyanánt készült el, tartalmaz pár tevét.

Tewebőgés legjava

Holisztikus Fény Festő Képzés

A holisztikus fény festő képzés, Jobb agyféltekés intenzív festőkurzus. út az egységes-egész, a teremtő szeretet
megismeréséhez, út a lélekhez, önmagadhoz. Az univerzum részeként a szeretet
segítségével látható formában kifejezheted érzelmeidet. A lehetetlent, a lélek
rezdüléseit örökítheted meg, amely mindenkinél más és minden pillanatban változik.
Ez az igazi "absztrak" festészet, amely nem akar konkrét dolgokat ábrázolni,
hanem az érzelmek kivetülése, közvetlen kifejezése a vásznon.

Jobb agyféltekés intenzív festőkurzus.

IOSZIA

Felnőttképzés a magyar régiókban - OKJ Felnőttképzés, informatikai oktatás és egyéb képzések, nyelvtanfolyamok
Kapcsolattartó: Fülöp Henrik
Tel.: +36-37/301-649

okj, nyelvtanfolyam, tanfolyam, oktatás

Online KRESZ tanfolyam

KRESZ tanfolyam és teszt oldal. Az összes jármű kategória naprakész adatbázisával.

KRESZ teszt és tanfolyam

Babaklub.com

Az oldal többek között Au-pair/Babysitter oktatlással, rendezvényeken, esküvőkön való gyermekfelügyelettel foglalkozik.
Az ügyintézés sima és egyszerű, szolgáltatásaik mindenre kiterjednek és bármilyen helyzetre felkészülten érkeznek a helyszínre a kicsik legnagyobb örömére, hisz a gyermekfelügyelet mellett a gyerkőköc számára programokat, elfoglaltságot szerveznek, amit persze nagyon élveznek is.

Tevékenységi körünk:
Babysitter, Au pair tanfolyamok.
Babysitter, Au pair állások (Belföld, Anglia, Hollandia, Spanyolország, Belgium, Svájc, Olaszország, Németország, Írország, Ausztria, Franciaország ...)
Arcfestő, Lufi hajtogató, Origami tanfolyam.
Babamasszázs tanfolyam.
Gyermek elsősegély tanfolyam.
Nyelvtanfolyam Bébiszittereknek.
Anyák Iskolája.
Esküvőkre, rendezvényekre gyermekfelügyelet programokkal.
Ugrálóvár, Légvár bérbeadás.
Gyerekbarát Esküvő -, Rendezvényszervezés.
Lufiposta, Léggömb felengedés.

Babaklub.com Gyermekfelügyelet és Babysitter-oktatás

Pedagógus továbbképzés, ECDL - Debrecen

A Suliszerviz Kft szakértői iroda fő profilja minőségi oktatás képzése. Pedagógus továbbképzés, ECDL vizsgaközpont - Debrecen városban.
Pedagógus tanfolyamok és konferenciák szervezését végezzük. Telephelyünkön ECDL oktatást és vizsgáztatást végzünk.

Pedagógus továbbképzés, ECDL - Debrecen

Arany angol Nyelviskola

Arany Angol Nyelviskola
Hódmezővásárhely nyelviskolája

Hódmezővásárhely

Seres Géza fotóművész

Analóg és digitális képek készítése, képmódosítások, camera obscura felvételek, a fotóművészet gazdag eszköztárának bemutatása. Fotóoktatás, alkalmazott fotók kivitelezése Debrecenben és környékén.

Seres Géza fotóművész

Boldogság tréning

A Boldogság tréning során során a tréner az embert, illetőleg az emberi érzelmeket-, gondolkodást-, valamint cselekedeteket egységes egészként kezeli. Magas színvonalú ám közérthető, a mindennapi életvitel során jól használható információkat, ismereteket, módszereket adó előadásokból, és a boldogság (a valódi életöröm) gyakoribb megélésének esélyét növelő - speciális - személyiség-, illetőleg készségfejlesztő gyakorlatokból áll.

Boldogság tréning az örömtelibb életért

Coach és mediátor képzés

Képzések, tréningek, előadások cégeknek és magánszemélyeknek. Az erősségek azonosítására, proaktív, rendszerszemléletű integrálására, fejlesztésére, gyakorlására alapozó - modulrendszerű - személyiségfejlesztés, csapatépítés.
Coach és mediátor képzés.

Coaching és mediáció

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Az oldal mérlegképes könyvelő tanfolyam iránt érdeklődők számára jött létre.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam

Ingatlan szakemberek

Az ingatlaniroda hatékonyabb működéséhez és az ingatlanügynökök munkájának eredményesebbé tételéhez adunk segítséget ingatlaniroda vezetési megoldásokkal és ingatlanmarketinggel. Ez egy teljes körű képzési rendszer, amelynek anyagaiból szerzett tudással fel lehet állítani egy ingatlanirodát, vagy rövid idő alatt fel lehet fejleszteni a már meglévő ingatlanirodát hatékonyabb szintre. Az ingatlanközvetítés gyakorlati alkalmazásaiba, üzletkötési technikákba, valamint az eredményes és pénzt hozó ingatlanügynöki szisztémába kaphatunk mélyebb betekintést.

Ingatlan szakemberek – Ingatlaniroda vezetési megoldások, Ingatlanmarketing képzés

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam

Ez az oldal azért jött létre, hogy az országban szétszórtan tanuló pénzügyi-számviteli ügyintéző hallgatók kicserélhessék egymás között tapasztalataikat.
Továbbá szeretnénk egy oldalon összeszedni a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéssel kapcsolatos valamennyi jogszabályt, tudnivalót.
Ha érdekel, csatlakozz!

Pénzügyi-számviteli ügyintéző

Számalk - Építési műszaki ellenőr

Építési műszaki ellenőr I-II. képzés

Építési műszaki ellenőr

Gyakorlati matematika módszertan tanárok

Cikkek, feladatlapok, letölthető segédanyagok az általános- és középiskolai matematika tanításához. Magazin a matematika egyes fejezetei tanításának módszertanáról, a képességfejlesztés lehetőségeiről, eszközeiről.

Matematika módszertan

Képzések – Tanfolyamok – Oktatás tréning

Ingyenes hirdetési lehetőség. Tanfolyamok, OkJ-s képzések és egyéb képzések az ország egész területéről. Boltvezető, műkörömépítő, animációsfilm rajzoló, kutyakozmetikus.

műkörömépítő, animációsfilm rajzoló, kutyakozmetikus

A pedagógia és a grafológia kapcsolata

A grafologia, mint a pedagógia társtudománya, hathatós segítséget képes adni a pedagógusoknak ahhoz, hogy jobban megismerjék tanítványaikat, hogy időben felismerjék a személyiségfejlődés és a tanulás során megjelenő problémákat - beilleszkedési zavarokat, önismereti problémákat - melyek elsősorban a nehezebben kezelhető gyerekekkel, tanulókkal való foglalkozás, nevelés, képzés kapcsán mutatkoznak meg, vagy rejtett képességként megjelenhetnek.

A grafológia és a pedagógia kapcsolata. Írászavarok.

2F Iskola - Az informatika a Te jövőd is

Amit a 2F számítástechnikai iskola kínál: kis létszámú csoportok, minden hallgatónak külön számítógép, nemzetközi iskolahálózat bizonyítványa, állami szakképesítés (OKJ vizsga), eredménygarancia, gyakorlatközpontú oktatás, saját fejlesztésű tananyag, interaktív oktató CD, folyamatosan továbbképzett tanárok, különböző előképzettséggel rendelkező hallgatóknak indított, „testre szabott” képzések.

2F Iskola Kft.

50 féle tanfolyam - SZÁMALK

50 féle tanfolyam - SZÁMALK

Pénzügyi-számviteli ügyintéző - SZÁMALK

40 éves oktatási tapasztalattal a belváros szívében

Pénzügyi-számviteli ügyintéző - SZÁMALK

VideoSmart.hu - Videótippek

A 2008 januárjában elindult honlapon olyan videótippeket találhatsz, melyek segítenek eligazodni a mindennapi élet egyes területein. Célunk, hogy egyre több témában nyújtsunk segítséget minden tisztelt látogatónknak.

Tippek az élet minden területéről videón!

Protokoll-ügyintéző képzés - SZÁMALK

50 féle OKJ-s képzés, több mint 40 éves oktatási tapasztalattal a belvárosban.

Protokoll-ügyintéző képzés - SZÁMALK

Ez jó választás,de csak ha kipróbálja

Minden ami latin versenytánc,társastánc tanfolyam,terembérlés és magánóra.Tanuljon a kétszeres Senior Magyar Bajnoktól a Corvin mozitól 3 percre a Rigó u.3 ban

Latin tánc,salsa,latin striptease,terembérlés,esküvői tánc,magánóra....

Autós vezetéstechnikai tréning

Ha szeretnéd az autód és a magad határait jobban megismerni, felkészülni a váratlan vészhelyzetek tudatos kivédésére, és biztonságban tudni a saját és családod testi épségét az utakon, akkor ez a tréning neked szól.
Ha a munkatársaid naponta róják az utakat a cég érdekében, és túl sok a baleset a céges autókkal, ezért az anyagi kár és a biztosítási költségek túl magasak, a sérülésekből adódó kieséseket csökkentenéd, vagy csak egy remek csapatépítő eszközt keresel, érdemes a lapunkra benézned.

Program az autós vészhelyzetek tudatos kivédésére

Weryus Musical Studio & Produkciós Iroda

KOMPLEX MUSICAL TÁNCOS / SZÍNÉSZ KÉPZÉS

AZ ALAPOKTÓL A RIVALDAFÉNYIG !!!
WERYUS MUSICAL STUDIO & PRODUKCIÓS IRODA

http://www.weryus.hu
weryus@gmail.com, info@weryus.hu
+36 70 230 7353, +36 30 610 2287
Helyszín: 1052 Bp. Semmelweis u. 1-3. (Magyarok Világszövetsége – ASTORIA)

Komplex Musical Táncos / Színész Képzés

Forex és devizatőzsde oktatás

A Forex Bázis fő célja segíteni a tőzsde iránt érdeklődőket, hogy sikeres kereskedővé, traderré váljanak. Nem ígérünk hirtelen gazdagságot, viszont sok tanulással, gyakorlással bárki sikeressé válhat, aki hajlandó időt és energiát fordítani a forex kereskedésre. Főbb témáink: forex, deviza, tőzsde, pénzkeresés.

Forex oktatás

Akkreditált képzéseket indít!

A Mandala Oktatási Központ 2005-ben alakult. Célja: transzperszonális szemléletű pszichológiai tanácsadók és terapeuták képzése. A tanulmányok sikeres befejezését a FAT (Felnőttképzési Akkreditációs Testület) által is elismert, tehát munkavállalásra alkalmas oklevéllel igazoljuk.
Ami a képzés tartalmát illeti, a „Mandala”, Magyarország első olyan akkreditált oktatási intézménye, amely egyedülálló módon integrálja a nyugati természettudományt (pszichológiát) és a keleti bölcseletet. Ez azt jelenti, hogy a pszichológus-képzés hagyományos tárgyainak oktatása mellett speciális tudásanyagot is közvetítünk. Ennek körébe olyan témák tartoznak, mint a keleti filozófiák, a valláslélektan, a thanatológia, az addiktológia, a módosult tudatállapotok előállítására szolgáló meditatív módszerek, légzéstechnikák és más, alternatív terápiás eljárások.
A képzés gyakorlat-centrikus, erőssége az elmélet és a gyakorlat összhangja: hallgatóink olyan teoretikus ismereteket sajátíthatnak el, amelyeket a támogató munkájukban közvetlenül is alkalmazni tudnak. Az oktatás minőségét magasan kvalifikált és lelkes tanáraink garantálják.

Parapszichológus, természetgyógyászati és transzperszonális terapeuta,szociális terapeuta képzések!

Munkavédelmi technikus képzés

Munkavédelmi technikus képzés a VII. kerületben, nagy tapasztalattal rendelkező oktatókkal, önálló vizsgaszervezéssel.

Munkavédelmi technikus képzés - SOTER-Line Oktatási Központ

Protokoll ügyintéző képzés

Protokoll ügyintéző tanfolyam a VII. kerületben, önálló vizsgaszervezés, nagy gyakorlattal rendelkező oktatók.

Protokoll ügyintéző képzés - SOTER-Line Oktatási Központ

Adótanácsadó képzés

Adótanácsadó képzés a VII. kerületben, önálló vizsgaszervezés, nagy gyakorlattal rendelkező oktatók.

Adótanácsadó képzés - SOTER-Line Oktatási Központ

Motoros vezetéstechnikai tréning

Egy motoros vezetéstechnikai tréningen több évnyi tapasztalatot lehet begyűjteni.
Személyre szabottan kapsz tanácsokat/instrukciókat a gyakorlatokhoz.
Instruktoraink mind magasan képzett motoros rendőrök.
Valós tempó és hatások közepette végzed el a gyakorlatokat, biztonságos körülmények között. Ez garantált fejlődést jelenthet számodra.

Itt profi rendőrmotoros technikákat tanulsz meg

Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak

Tánciskolánk jól megközelíthető a 4-6 villamossal,3 metró,9-es troli mert közel vagyunk a Corvin mozihoz(Rigó u.3 Radem Irodaház)Latin tánc,latin aerobik,latin show striptease,art-jazz-ezek a tanfolyamaink amiből lehet választani !Nem csak fiataloknak !

Latin tánc,salsa,latin striptease,terembérlés,esküvői tánc,magánóra....

általános,szakmai angol vizsga

angol nyelvvizsgákra, szakmai angolra felkészítés

angol nyelvvizsgákra, szakmai angolra felkészítés

Okj-s tanfolyamok Nógrád megyében

Tanfolyamok Nógrád megyében, okj tanfolyamok
Tanfolyamaink:
- szociális gondozó és ápoló
- óvodai dajka
- ovis angol 3-6 éveseknek
- lovári és eszperantó tanfolyam
- angol tanfolyam
- villany és vízvezeték szerelő
- vendéglátó

Kedvező feltételek a tandíj fizetésre.
Kamatmentes részletfizetési kedvezményt biztosítunk. Cégek az adóból visszaigényelhetik a tandíj költségét.
A nyelvtanfolyamainkon az oktatás a Közép Európai Referencia keret (CEFR) szerint történik.
Óriási kedvezményt adunk ha
hoz magával 1 főt kap 10 % kedvezményt
hoz magával 2 főg kap 20 % kedvezményt
hoz magával 3 főt kap 30 % kedvezményt
hoz magával 4 főt kap 40 % kedvezményt
5 főtől 50 % a kedvezmény a tandíj árából.

tanfolyam, okj tanfolyamok,

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009