Szolgáltatás

Szolgáltatás

linkteam.hu - Szolgáltatás kategória, Különböző szolgáltatásokat nyújtó cégek oldalainak listája

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

Online Szakmai Cégbank: Minden cég egy h

Az Online Szakmai Cégbank Kft. rengeteg magyar cég és intézmény elérhetőségét és céges adatait tartalmazza. Az oldal célja, hogy mindenki megtalálja azt, amit keres. Regisztrált felhasználóink adataikat bármikor módosíthatják, frissíthetik, hogy üzleti partnereik – legyen szó már meglévő partnerekről, vagy újakról – mindig naprakész adatokhoz juthassanak.
Weboldalunk – www.onlinecegbank.hu – segítségével partnerei és vevői könnyedén megtalálják Önt!

cégkeresés, üzlet, üzleti partner, cégadatok, felhasználóbarát, hirdető barát, online megjelenés

 

Kárpittisztítás és bútorkárpit tisztítás

Bútorkárpit tisztítás fontos feladat, amit mindenképpen profi és szakértő csapatra kell bízni. Egy szakember pontosan tudja, mit mennyi ideig kell tisztítani, mekkora mennyiség kell a vegyszermentes tisztítószerből és mennyi lesz a száradási idő. Bízza meg a NetFuture csapatát és nem csillogni-villogni fog bármelyik kárpit a lakásban!

Bio kárpittisztítás Budapesten és bútorkárpit tisztítás!

 

Céges online megjelenés

A Szakmai Cégtár Kft. több ezer magyar cég és intézmény elérhetőségeit és céges adatait tartalmazza. Regisztrált felhasználóink adataikat bármikor módosíthatják, frissíthetik, hogy üzleti partnereik – legyen szó már meglévő partnerekről, vagy újakról – mindig naprakész adatokhoz juthassanak.
Weboldalunk – www.szakmaicegtar.hu – segítségével partnerei és vevői könnyedén megtalálják Önt! Felhasználóbarát felületünknek köszönhetően az érdeklődők könnyen rákereshetnek a cégnévre, profilra, vagy akár a városra is, elsősorban kulcsszavas kereséssel, de van lehetőség összetett keresésre is!

Szakmai Cégtár: Céges online megjelenés

 

Megbízható szőnyegtisztítás Kaposváron

Megbízható szőnyegtisztítás szolgáltatásunkkal ön is garantáltan elégedett lesz. Szőnyegtisztítás Szekszárdon, Pécsett és Kaposváron valamint környékükön lehetséges, akár hozzuk, visszük szolgáltatásunkkal kombinálva. Elszállítjuk otthonából piszkos szőnyegeit és tisztán szállítjuk haza őket. Legyenek az ön szőnyegei is tiszták kényelmesen és olcsón.

szőnyegtisztítás Kaposvár

 

Víztisztítónk

A helyes táplálkozás az lenne, ha tudnánk a szervezetünkbe bevitt ételek lúgos és savas hatásait. Akkor nem savasodna el a szervezetünk. A savas környezetben a betegségek is jobban terjednek és ez a közeg nagyon jó táptalajt, biztosít a káros sejteknek.
Ezért szeretném felhívni a figyelmüket a lúgosító berendezésre, mely lúgosítja a vizet és tetszés szerint beállítható a PH-érték. Ami azért nagyon fontos, mert segít összhangba hozni test lúgos és savas bázisát. A daganatos sejtek gyorsan szaporodnak a savas szervezetben.
Egy víztisztító és lúgosító beszerzése első lépés egészségének megőrzésérése.

víztisztító,vízszűrő,víztisztító berendezés, ivóvíz tisztítás

 

Smd forrasztás, beültetés

Amennyiben SMD forrasztásra vagy beültetésre, esetleg egyéb elektronikai szolgáltatásra van szüksége, keressen minket!

Smd forrasztás és beültetés

 

társasházkezelés

MEGAHOME Társasházkezelés - Budapest egész területén, költségtakarékosan, innovatív szemlélettel, társasház üzemeltetés – karbantartás - felújítás, közös képviselet. Nem csak kompromisszumokkal telve lakni kell egy társasházban, hanem fejleszteni, javítani az életminőségen, a közösségen, továbbá profitálni a társasház egyéni adottságaiból. A feladatunk az, hogy segítsünk fejlődő nyugodt légkört biztosítani a tulajdonosoknak, társasházat kezelünk, értéket növelünk, közös erővel, egymásért dolgozva. Meghallgatjuk a tulajdonosokat, kíváncsiak vagyunk az elképzelésükre, véleményünkre. Majd az igényekre a megfelelő megoldással válaszolva megoldani a problémákat. Pontosan tudjuk, hogy a tulajdonosok számára fontosak a költségek alacsonyan tartása emiatt fontos az innovatív hozzáállás, az alternatív bevételei források felkutatása, kiaknázása. Mely bevételekből mindenki profitál, korszerűsíthető a társasház. Átláthatóan és összehasonlíthatóan kezeljük a pénzügyeket, tervszerűen szabályozzuk a működést és a fejlesztéseket, jövőképet alkotunk. Társasházkezelés Budapesten teljeskörűen. MEGAHOME Társasházkezelés.

társasházkezelés

 

Postaláda zárcsere azonnal

Vannak olyan feladatok a zárcsere körében melyet sok vállalkozó nem szívesen vállal. Ezek körébe tartozik a postaláda zárcsere folyamata. A munka kis értekének köszönhetően nem nagy a verseny ebben a szegmensben, így cégünk bátran vállalja a postaláda zárásával és nyitásával kapcsolatos megkereséseket.Elveszett a postaláda kulcsa? Nem adta át a a régi tulajdonos?
Csak egyszerűen nem nyílik a postaláda? Minden akut postaláda zár problémára a helyszínen nyújtunk megoldást. Lehet szó régi, társasházi, egymásra sorol, vagy egymás mellé sorolt postaláda nem jelent számunkra gondot a szakszerű zárnyitás, és a zárcsere. Rejtett költségek nélkül az év minden napján dolgozunk. Budapest területén egy órán belüli munkakezdéssel. Postaláda zárcsere a kérdés? Mi vagyunk a megoldás kulcsa!

Postaláda zárcsere, postaláda zárnyitás

 

Iratmegsemmisítés profiktól

Iratmegsemmisítési szolgáltatást keres? Nem győzi Önmaga leselejtezett iratait megsemmisíteni? Esetleg nem is gondolt rá eddig, hogy bizalmas információkat tartalmazó iratait ne a szemeteskosárba dobja? Keressen fel minket bátran, hiszen a DOCUTÁR Iratrendező és Tároló,
Szolgáltató Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik iratkezelés, archiválás, selejtezés, iratmegsemmisítés tevékenységekben.

Iratmegsemmisítésa a DOCUTÁRTÓL

 

Aszfaltozás

Főbb profilunk az aszfaltozás de térkövezést, mart aszfaltozást is vállalunk.
Több éves tapasztalattal rendelkezünk, mi a munka minőségéért felelünk és 3 év garanciát adunk.

Aszfaltozás - Térkövezés Mart aszfaltozás

 

Felvonó és lift szerviz

A Bestlift Kft. fő tevékenysége személy és teher felvonók modernizációja, felújítása, javítása, hibaelhárítása, karbantartása, esztétikai felújítása.
Részleges (modul rendszerű) vagy teljes körű modernizáció. Intelligens vezérlő rendszerek, kezelőtablók, aknainformációs rendszerek beépítése. Hajtóművek javítása, felújítása vagy cseréje. Frekvenciaszabályozott felvonóhajtás, illetve frekvencia szabályozott automata fülkeajtóhajtás. Aknaajtók, fülkeajtók javítása, modernizációja. Rendszeres, minőségi karbantartás.
A Bestlift Kft. az ügyfeleinek igényeihez lehető legjobban alkalmazkodva, a szabványok adta lehetőségeken belül, szaktanácsadással segít kiválasztani a legjobb ár - érték arányt biztosító termékeket, illetve technikai megoldásokat.
A Bestlift Kft. kizárólag megfelelő tanúsítással rendelkező, - kiváló minőségű - termékeket épít be ügyfeleinek legnagyobb megelégedettségére törekedve, melyekre több éves garanciát vállal.
A Bestlift Kft. kiemelten fontos céljának tekinti, hogy mindazt a tudást tapasztalatot, melyet az évek során megszerzett, munkatársainak folyamatos továbbképzésével, a változó rendeleteknek és jogszabályoknak, szabványoknak megfelelve, az új technikai megoldásokkal fűszerezve ügyfeleinek szolgálatába állítsa, és - a személyes jó kapcsolatokra súlyt helyezve - mind ügyfeleinek, mind partnereinknek korrekt, megbízható partnerévé váljon.

Bestlift Kft. Felvonó / lift szerviz

 

Iratkezelés felsőfokon

Iratkezelési problémája akadt? Cégünk nagy múlttal rendelkezik iratkezelés és iratkezelési szabályzat összeállítása terén. Látogasson el oldalunkra, és tudjon meg többet a magánvállalatok iratkezeléséről.

Professzionális iratkezelés

 

Gumiszerviz Budapest, mobil gumiszerviz

Egész napos gumiszerviz ügyeletünk segítségével gyorsan megoldjuk a problémáját. Legyen az egy gumidefekt vagy esetleg lepadkázott az autójával. Defekt javítás, kátyú okozta sérülés esetleg kiszakadt a gumiabroncsát is megjavítjuk, kicseréljük. Legyen az személygépkocsi, kishaszon jármű, motorkerékpár. Speciálisan minden géppel, szerszámmal felszerelt Mobil Gumis autónk áll rendelkezésére!Non Stop Gumiszervizünk a szezonális gumicseréjét (téli-gumi/nyári-gumi) is elvégzi, akár az Ön otthonában is ha nincsen ideje telephelyünkre eljönnie.

mobil gumiszervíz

 

Tepénzed.hu

Független pénzügyi tanácsadás Győrött és környékén. Megkeressük Önnek az igényeinek leginkább megfelelő pénzügyi szolgáltatást, legyen szó az öngondoskodás, a nyugdíj-megtakarítás, a lakással, utazással kapcsolatos pénzügyekről vagy a család védelmét szolgáló pénzügyi megoldásokról.

Független pénzügyi tanácsadás Győrött és környékén

 

Supermariok a mesterember kereső!

A Supermariok hivatalos weblapon gond nélkül profi segítséghez fordulhat, ha felkészült mesterember munkájára szorul rá. Itt kategóriákba szedve csoportosítjuk szakembereinket, így megkönnyítve az idelátogatók keresését, mindemellett kerületenként megtalálható, hogy az adott mesterember merre végez megbízást, továbbá nyitvatartásuk is szintén megtalálható. Lehetőséget kínál arra, hogy a weblapunkon nekünk üzenve elküldje a fennálló kellemetlenséget, ennek segítségével a legmegfelelőbb mestert fogjuk kiválasztani az Ön számára!

Supermariok a mesterember kereső!

 

Ismerje meg az egri virágfutárt!

Egy közeledő születésnapról volna szó, de sajna nem sikerül a találkájuk? Intézhető helyette egy szép csokor! A virágküldést Egerbe mára csupán néhány kattintás megtételével elindíthatja. Na de ha még ennél is több dolgot akarna küldetni, az is elintézhető. Az egri virágküldő weboldalon ugyanis a csokrok küldése mellett, akár egy ízletesnek mondható italt is ajándékozhat. Ennek a kiszállítása az egri virágküldéssel együtt zajlik majd. A megrendelésre bejelölt dolgok elég gyorsan eljuttatásra kerülnek a virágküldő szolgálat által Egerbe. Ez általánosságban nem telik többe, mint egy-két óra. A virágküldő szolgálat Egerre fókuszáló portálján minden további fontos tudnivaló megtalálható.

Ismerje meg az egri virágfutár ajánlatait!

 

Virágküldő szolgálat Kaposvár számára

Virágküldés Kaposvárra egyszerűen és fürgén! A weboldalon jó pár egyedi ajándékból válogathat, amit aztán szerette felé a virágküldő szolgálat Kaposvárra néhány órán belül ki is szállít. A szülinaptól kezdve a házassági évfordulóig sok érdekes és egyedülálló csokrot megtalál a weboldalon. Ez a kaposvári virágküldés legfőképp akkor hasznos, ha valami okból nem tud találkozni az ünnepeltel. Továbbá ha virágon kívül más egyebet is akarna ajándékozni, akkor szuper hír az Ön számára, hogy a virágküldő szolgálattal kaposvári barátjának más meglepetéseket is küldhet. Látogasson el a virágküldő kaposvári weblapjára és tekintse meg a lehetőségeket!

Virágküldő szolgálat Kaposvár számára

 

Csoki és virágcsokor küldés Tatabányára

Virágküldés Tatabányára szimpla és villámgyors intézéssel! A site jó pár eltérő virág felsorolásával segít Önnek, hogy szelektálhasson közülük, amiket aztán ismerősének a virágküldő szolgálat Tatabányán átad a nap végére. A születésnapot, Valentin napot is belekalkulálva sok fajta különlegesnek elmondható csokor megtalálható az oldal ajánlatai közt. Az ilyen tatabányai virágküldést főleg akkor ajánlott kérni, ha úgy hozza a sors, hogy nincs lehetősége személyesen felköszönteni az illetőt. Plusz, ha további meglepiket is tervez küldetni a virágon kívül, akkor nyílván örömmel hallja, hogy a virágküldő szolgálatnál tatabányai barátja részére más szuveníreket is rendelhet. Mihelyst felnéz a virágküldő tatabányai oldalára, már mehet is a virágok közti szortírozás!

Intézze a virágküldést Tatabányára online

 

Mosoda Budapest

Mosson és netezzen egyszerre! Önkiszolgáló mosodánkban, ingyen wifi várja vendégeinket, hogy tartalmasan tölthessék az időt amíg a ruhák tiszták lesznek. Nálunk a szárítás nem percalapú, hanem addig tart amíg a ruhák el nem érik a száraz állapotot, így ez Önnek költséghatékonyabb. 1071 Budapest, Dohány utca 37.

www.mosoda.hu

 

munkaruha

A fizikai munka során megkövetelik a megfelelő munkaruha, munkaruházat használatát. Nem véletlenül, hiszen egy normál munkaruha öltözék nem tudna biztonságot nyújtani számunkra a munkakörülmények között.
Számtalan típusú munkaruha, munkaruházat van a piacon, és ez annak köszönhető, hogy minden munkához más munkaruházat szükséges. Egy egyszerű munkaruha, overállal nem sokat érünk egy építkezésen, ahol építőanyagokat kell mozgatni egyik helyről a másikra, és éppen ezért fontos az adott munkaterülethez megfelelő munkaruházat megléte, hiszen, mint tudjuk, első a biztonság.
Egy építkezésen, amit hordanunk kell, munkaruha, bakancs vagy munkavédelmi cipő, póló, mellény, és kesztyűt, egy építkezésen, vagy raktárban pedig védenünk kell fejünket sisakkal.

revanstex munkaruha

 

Bujdigép Kft.

Béreljen földmunkagépeket, autódarukat, emelőgépeket a Bujdigép Kft.-től. Makó, Kiskunhalas, Baja, Mórahalom, Kistelek, Hódmezővásárhely térségében biztosítunk munkagépeket kis- és nagyberuházásokhoz.

Munkagépek kölcsönzése

 

Csőtörés

Előfordul már hogy hazaért és folyt a lakásban a víz mindenhol? Elázott a padló, tönkrementek a berendezések és azt se tudja megtörtént? Sajnos csőtörése van. Ez egy olyan jelenség amit nem tudják az emberek maguk megcsinálni hacsak nem vízvezeték szerelők vagy ezermesterek akiknek vannak szerszámaik hozzá. Cégünk immáron 5 éve foglalkozik vízvezeték szereléssel és a szakembereink mondhatni csőfogóval születtek . A garanciánk biztosítja azt hogy nem bontjuk szét a házat és 30 napig biztos nem fog újra csőtörése keletkezni de merjük állítani hogy 30 év múlva sem de ez persze a csövek minőségétől függ.

Csőtörés

 

Duguláselhárítás

A Lefolyódoki megbízható szakemberei elhárítanak bármilyen dugulást, legyen szó mosogatóról, lefolyóról, wc-ről. Víz- és központi fűtésszerelést is vállalunk. Honlapunkon hasznos tanácsokat találhat arról, hogyan próbálja meg házilag megszüntetni a dugulást. Ha nagyobb a baj és ezek már nem válnak be, hívjon minket!

Lefolyódoki - duguláselhárítás

 

Villanymotor

Egyfázisú és háromfázisú villanymotorok kiváló minőségben, megengedhető áron. peremes és talpas kivitel, hővédelem az ön igényeinek megfelelően. nagy teherbírású csigahajtóművek és kompakt homlokkerekes hajtóművek. maximális nyomaték, optimális fordulatszámon. villanymotor alkatrészek szakembereknek. fém, és polimer ventilátorok, burkolatok, és további alkatrészek aszinkron villanymotor javításhoz. állandó üzemű és indító kondenzátorok. hosszú élettartam villanymotorban, és szivattyúban egyaránt, kábeles és sarus kivitelben a kiváló szerelhetőségért. tekercseléshez használt anyagok kis- és nagykereskedelme: zz zománchuzal, varniscső, szigetelő anyag raktárról. energiatakarékos, és kompakt frekvenciaváltók a szabályozott fordulatszámot igénylő alkalmazásokhoz. axiálventilátor és radiálventilátor. járókerékre, és javításra kérje személyre szabott ajánlatunkat. Hővédelemre, esetleg tengelykapcsolóra van szüksége? Csúszógyűrű, kefetartó, vagy szénkefe érdekli?

Villanymotorok és alkatrészeik kereskedelme, javítása.

 

Szállás Gyulán

A Szivárvány Apartman Gyulán a fürdőhöz közel egy csendes kis barátságos utcában várja kedves vendégeit, ahol 2 - 4 személyt tudunk elszállásolni. Gyermekekre kedvezményt adunk. Ingyenes parkolási lehetőség az apartman udvarában. A közeli Gyulai Vár előtti várkertben számos program, rendezvény várja az ide látogatókat.

Kiadó szállás Gyulán a fürdő közelében 2

 

Ádám Villa - a Városligeti fasor gyöngys

A Városligeti fasor 35/a. szám alatt található elegáns, szecessziós épületet 1920 körül építették Ádám Lajos sebészprofesszor és családja számára. Jelenleg - régi állapotának teljes fényében - rendezvényházként és kis létszámú esküvők helyszíneként üzemel, a Városliget szomszédságában, Budapest diplomata negyedének közepén.

Ádám Villa - a Városligeti fasor gyöngyszeme

 

Magánnyomozó Iroda Budapest

Ahogyan hazánkban megjelent a piacgazdaság, úgy lett egyre nagyobb a kereslet az üzleti-, valamint a magánéletben való hírszerzésre is. Napjainkra egyre inkább megfigyelhető az a jelenség, hogy megváltozik az emberek információs igénye.

Invisible Magánnyomozó Iroda Budapest - Ahol a láthatatlan láthatóvá válik

 

Gyémántszerszámos betonvágás

A cég gyémántszerszámos betonvágással,betonbontással és betonfúrással foglalkozik. A munkálatokat gyémántszemcsés szerszámokkal és korszerű gépekkel végezzük. A gyémántszerszámos megmunkálásnak több előnye van a hagyományos bontással szemben. Bővebb információért és elérhetőségeinkért látogasson el honlapunkra.

Gyémántszerszámos betonvágás, betonbontás

 

védőiatal, ásványvíz szikvíz

180 éves hagyományokat felhasználva egészséges, minőségi szomjoltókat forgalmaz. Természetes alapanyagok felhasználásával egészséges, kiváló minőségű ásványvizet, szikvizet, üdítő- és védőitalokat állítunk elő. Közel 30 éves tapasztalattal a pontos, igényes kiszolgálásban hiszünk. Keressen minket , a minőség garantált

védőiatal, ásványvíz szikvíz

 

Duguláselhárítás Tatabánya

Duguláselhárítással a mesterségünk elsősorban, ezért tudunk villámgyorsak lenni. Tatabányán és környékén ott vagyunk egy-két órán belül a helyszínen és elhárítjuk a dugulást 160 mm-es csőátmérőig.
Mosogató duguláselhárítása esetén nem csak lyukat csinálunk a dugulásba, hanem rendesen lepucoljuk a csőfalat teljes keresztmetszetben, ha a cső rendesen megközelíthető.

Duguláselhárítás Tatabánya

 

Nyomtató javítás

A mostani pörgős világban a nyomtató használata meglehetősen népszerű a lakosság köreiben. Egy nyomtatóra szükség lehet irodában vagy esetleg más munkahelyen, megeshet sajnos, hogy a nyomtató megadja magát. Ha ez a probléma merül fel, jó ötlet a nyomtató javítás, melyet elvégez egy nyomtató szerviz. Amennyiben Önnek is szüksége van rá, mert nem indul a nyomtatója, keresse meg weblapunkat a további információkért.

Nyomtató javítás

 

Apple Party

Az Apple Party elsősorban hostess- és modellmunkákat kínál.

 

Zárcsere, zárszerviz, zárnyitás

Lehet számos emberrel előfordult már, hogy beletört a kulcs a zárba, és kint ragadt. Ekkor nem szükséges pánikba esni a zárszerviz a megoldás a hibára, a zárnyitás ezáltal hozzáértő segítségével történik, majd a zárcsere fog következni, hiszen ez mindenképpen egyértelműen szükséges. Amennyiben ilyenféle gondja akad, hívjon minket bátran, weblapunkon mindent megtudhat!

Zárcsere, zárszerviz, zárnyitás - Bízza ránk

 

Cégkivonatmost.hu

Cégkivonat, közhiteles cégkivonat, cégmásolat rendelés pár perc alatt. A CégkivonatMost oldalon keresztül a céginformációkat a nap 24 órájában letöltheti, nem kell többet ügyintézéssel foglalkoznia. Naprakész, hatályos, hiteles cégkivonat elektronikus formában, online letöltéssel percek alatt, regisztráció nélkül!

Cégkivonat letöltés azonnal

 

Higiénia vegyszerek nélkül

Környezetbarát, 100% vegyszermentes és biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárás, amely szabadalmaztatott technológiát használó ózongenerátorral előállított koncentrált ózon erős antibakteriális, csíraölő és szagtalanító hatását alkalmazza. Az ózonfriss eljárás végén az előállított ózon tiszta oxigénné alakul, az eredmény egy kórokozóktól és kellemetlen szagoktól mentes higiénikus, friss illatú környezet.

higiénia vegyszerek nélkül- aktiv oxigénnel

 

Takarítás árak

Akár irodatakarítás, vagy társasház takarítás, takarító vállalkozásunkban megbízhat. Szakképzett,OKJ- végzettségű tisztítás-technológiai szakmunkást, és folyamatosan képzett takarító alkalmazottakat foglalkoztatunk. Referenciákkal, és felelősségbiztosítással rendelkezünk. Takarítási munkáinkra garanciát vállalunk. Kérjen árajánlatot tőlünk, és egy kedvező takarítási árat dolgozunk ki Önnek, amelyhez a minőségi munkavégzés párosul.

Minőségi takarítás

 

Minőségi közétkeztetés - FH Gasztro Kft.

Cégünk szakértő dietetikusai a korszerű táplálkozástudományi ismeretek figyelembevételével állítják össze menüinket mind a gyermekétkeztetés, mind a közétkeztetés szolgáltatás keretében. Táplálékallergiás és egy diétás menüink lehetővé teszik, hogy minden hozzánk forduló intézmény étkezési igényét teljes körűen ki tudjuk elégíteni. E-Közétkeztetés és minőségbiztosítási rendszerünk biztosítja partnereink folyamatos elégedettségét.

Egy alternatíva a közétkeztetési piacon

 

rovarcsapda - rovarcsapdashop.hu

Otthoni rovarirtás, közületek, cégek részére profi múlttal rendelkező rovarirtó cég segítségével. Budapesten személyes átvétellel, vagy webáruházból, kényelmesen otthonról is rendelhet.

rovarcsapda!

 

Vízszigetelés nagy tapasztalttal

A Cavus Center hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a szigetelésben, legyen szó vízszigetelésről, tető illetve lapostetők szegetéséről! Munkánkra garanciát vállalunk és magas minőségű időt álló anyagokkal dolgozunk.

Vízszigetelés Budapesten és pest megyében

 

Netes matematika

Az iskola majdnem minden tárgya meghatározó a nebulók számára, azonban az egyik legmeghatározóbb a matematika, melyre bármikor szükség van. A matematika viszont sok diák számára nem világos, ennek okán nem értik meg első alkalommal a suliban. Napjainkban viszont hála az égnek támaszkodni lehet az internetre. Nem gond, amennyiben extra tanulásra van szükség. A matematika témával foglalkozó oldalunk által otthon is könnyen gyakorolhat a tanuló. Honlapunkon nem csupán általános iskolás feladatok találhatók, hanem a középiskolás gyerekek számára is esély nyílik a matematika tanulására.

Netes matematika

 

Fodrász Budapesten

Mostanság egészen biztosan számos ember szeret adni magára. A haj egészen biztosan fontos része ennek. Ehhez egyértelműen egy fodrász kell. Mostanság egyre jobban kezd elterjedni a hajhosszabbítás. A hajhosszabbítás által bármely embernek hosszabb lehet a haja, nem fontos hozzá, hogy az illető a saját haját növessze meg. A hajhosszabbítás több eljárással kivitelezhető, a legnépszerűbbek között van a hüvelyes. Ezekhez mindenképpen póthaj szükséges, amelyet az egyén saját maga. Fontos megemlíteni, hogy 3 hónapig tart. Amennyiben hajhosszabbítás szükséges Önnek, keressen fel nyugodtan, további információkról honlapomon tud tájékozódni.

Fodrász Budapesten

 

Szakemberek a duguláselhárítás terén

Akármelyik otthonban megeshet, hogy dugulási probléma keletkezik. A duguláselhárítás sokszor elhárítható szakember nélkül is, viszont sokszor annyira nagy a dugulás, hogy a szerelő hívása a legjobb cselekedet az ilyesféle alkalmakkor. Vállalkozásunk nem csupán a duguláselhárítás területén tud segíteni, a lefolyórendszer cseréje is kivitelezhető, cégünk pedig minden elvégzett munkájára garanciát is vállal. Amennyiben a dugulás problémája már Önnél is kialakult, szakembereinket bátran hívhatja, igyekszünk a leggyorsabban megoldani a problémát.

Szakemberek a duguláselhárítás terén

 

Ceremóniamester lakodalomba

A ceremóniamester igazából a vőfély jelenkori fajtája. A kifejezés is árulkodik arról, hogy igazából a részletek intézése a dolga, nem a násznép mulattatása. A ceremóniamester leginkább résztvevőket koordinálja, így elmondható, hogy a ceremóniamester szakma is hatalmas profizmust kíván meg. A ceremóniamester elsődleges feladatai közé a fotós, zenészek, valamint az egyéb szolgáltatók koordinálása tartozik. A ceremóniamester nem népies viseletben fogadja a vendégeket, hanem elegánsan.

Ceremóniamester lakodalomba

 

Minőségi takarítás Önnek is

Szó lehet lakásról, vagy étteremről, a takarítás igencsak jelentős tényező, ugyanis a szemetet senki nem szereti. Vállalatunk a takarítás terén tevékenykedik a legjobb szakemberekkel, a legnagyobb színvonalon. Valójában a takarítás akármilyen területével foglalkozunk, ebből adódóan, ha még több infot szeretne megtudni, weblapunkon megtalálja! Bízza cégünkre a takarítás folyamatát!

Minőségi takarítás Önnek is

 

Gépi hímzés

Ismerd meg az emblémázási technológiák közül a gépi hmzést, amellyel az Acrobat Kft. is foglalkozik. Kattints a honlapra és rendelj egyedi ruhákat, kiegészítőket.

Céges pólók gépi hímzett logóval

 

Betegápolás - Sz & B Kft.

A weboldalunk illetve a cégünk betegápolással foglalkozik első sorban. További tevékenységeink közé sorolandó a gyermek felügyelete valamint az idős gondozás. Budapest összes kerületébe ingyen házhoz megyünk, a vizittől 24 órás felügyeletig.

Betegápolás - Sz & B Kft.

 

Gépelés akár még aznap

Weboldalunk fő szolgáltatása a gépelés. Több típusú gépelést vállalunk, legyen az: hanganyag, nyers szöveg, angol, kézirat, jegyzőkönyv, házi dolgozat, szakdolgozat, tétel gépelés. Mire is jó tulajdonképpen ez a szolgáltatás? Szakembereink gyors gépírást végeznek, ami azt jelenti, hogy 3800-4000 leütést végeznek el 10 perc alatt. Munkatársaink gyorsan, precízen végzik munkájukat.

Gépelés - Sz & B Kft.

 

CADesigner Kft - gépészmérnök

Gépészmérnöki szolgáltatások teljes körűen. Géptervezés, átalakítás, modernizálás. Műszaki dokumentáció kezelése. Látványterv készítése.

géptervezés

 

bélyegző, névjegy, gravírozás

Szolgáltatásaink cégeknek és magánszemélyeknek bélyegző készítés, névjegykártya és szórólap nyomtatás. Gravírozás és fényképes ajándékok készítése. Nyomtatás és fénymásolás.

Go Print - bélyegző, névjegy, gravírozás

 

Lapostető szigetelés, vízszigetelés

Ha lapostető szigetelésre van szüksége, ne vágjon bele egyedül, szakemberek segítsége nélkül, mert könnyen plusz költségeket csinálhat, és ezt Ön sem akarja, ugye? Látogasson el oldalunkra és tájékozódjon lapostető szigetelés lehetőségeiről!

Lapostető szigetelés, vízszigetelés

 

Polcozzunk

Szigethalmon található boltunkban mindent megtalál, ami a raktártechnikához szükséges! Polcrendszerek, állványok, bejárati rendszerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat, kedvező árakon, teljes körű kialakítási és beépítési szolgáltatásokkal. Tekintse meg oldalunkat referenciáinkért és elérhetőségeinkért! Legyen Ön is partnerünk!

Polcozzunk

 

Energo Light

Cégünk, az Energo Light kft. fő tevékenységi köre a környezettudatos közvilágítási rendszerek kiépítése települések és vállalkozások számára. LED lámpáinkkal rengeteget spórolhat hosszútávon, és jóval magasabb fényerővel és élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos közvilágítási rendszerek. Tekintse meg oldalunkat a részletekért és elérhetőségeinkért!

Energiatakarékos utcai és köztéri világítás

 

Kályhacsempe Manufaktúra

Cégünk 1999 óta foglalkozik minőségi és hőálló kályha- és kandallócsempék gyártásával. A tradicionális kinézetűtől kezdve egészen a teljesen modern kialakítású csempékig számos termék közül válogathat kínálatunkban. Látogassa meg weboldalunkat a részletekért, valamint termékeinkért és elérhetőségeinkért!

Kályhacsempe Manufaktúra

 

Haszonfém Kft.

A Haszonfém Kft.-nél gyorsan, és egyszerűen hozzá tud jutni acél és polikarbonát termékekhez. I. és II. osztályú termékeink között, széles választékban lehet válogatni. Különböző acéllemezeken, -csöveken kívül, plexi termékek, betonacél, kovácsoltvas termékek, kapu- és ajtóvasalatok, illetve rozsdamentes termékek, fémdetektorok és polikarbonát lemezek várják a vásárlókat.
Debrecenben, illetve Újfehértón szakembereink segítségével, kényelmes módon vásárolhatnak. Házhoz szállítási lehetőséggel!

Acél és műanyag termék kereskedelem

 

Irtókirály

Teljes körű, szakszerű rovar-, vagy rágcsálóirtásra van szüksége? Esetleg gyomirtásra? Hozzánk bátran fordulhat! Embereink szakképzetten, minden előírást betartva végzik kártevő-mentesítési feladataikat. Tekintse meg oldalunkat bővebb információért!

Egészségügyi kártevő irtás

 

Korrekt rovarirtók

Cégünk gyors és megbízható rovarirtást vállal! Emellett rovarcsapdáinkat és az általunk használt egyéb eszközöket megtekintheti és megvásárolhatja internetes áruházunkból is! Tekintse meg szolgáltatásainkat és referenciáinkat weboldalunkon, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rovarirtás és rágcsálóirtás

 

Magyar ügyvéd Londonban

Szervezetünk tagjai szakképzett jogászok, kiterjedt gyakorlattal a különféle jogi problémák terén. Londoni irodánkban akármilyen jogi gond esetén bizalommal fordulhat hozzánk! Célkitűzésünk,hogy minden ügyfél számára elérhető áron tudjunk segítséget nyújtani, mindezt Magyar nyelven, Londonban is!

Magyar ügyvéd Londonban - actrightnow.co

 

Bélyegző miskolc

Bélyegző készítés miskolcon akár azonnal. Látogasson el üzletünkbe, itt bélyegzők széles választékát találhatja. Körbélyegző és még sok más bélyegző festékpárna és bélyegző festék is kapható nálunk. Rendelje meg nálunk bélyegzőjét, és mi akár 15 perc alatt elkészítjük. Bélyegzőjét már online is megrendelhet. Gravírozás, és még sok más szolgáltatást talál üzletünkben: másolás, nyomtatás, fényképes ajándékok, üveg gravírozás, toll gravírozás, bélyegző lenyomatok elkészítése, borosdoboz gravírozás, szerelemlakat gravírozás, lakat gravírozás.

Bélyegző készítés miskolcon azonnal

 

Rovartipró

Szabaduljon meg a lakásában vagy kertjében elszaporodott kártevőktől! Szakszerű és tartós segítséget nyújtunk ebben Önnek!

Rovarirtás

 

Exportpiaci szolgáltatások

Szeretne cégével terjeszkedni külpiacokra, de fél egyedül belevágni tapasztalat híján, vagy egyszerűen csak segítségre van szüksége? A Creative Expert Cosulting teljes körű külpiaci szolgáltatásokkal és tanácsadással vár minden kedves érdeklődőt, legyenek akár nagy-, közép-, vagy kisvállalkozók. Biztosítunk helyi képviseletet, kiállítások megszervezését és lebonyolítását. Anyanyelvű, képzett és tapasztalt szakemberek segítségét garantáljuk. Keresse fel a Creative Expert Consulting cégét ha exportban, külpiacra lépésben gondolkodik.

Exportpiaci szolgáltatások

 

Vállalati tréning

A Hunting Territory, vagyis a Vadászterület módszer Dr. Görgényi István által kifejlesztett vállalati fejlesztői tréning. Az együtt dolgozó kollégák, csapatok produktivitásának növelése érdekében tapasztalt tréningvezetők rgadják meg azokat a sarkalatos pontokat, amiért az együttműködések útjába gátak állnak - és hogy gördülékenyebbé tegyék az együtt való munkát és így nagyobb legyen a produktivitás, feltárják a problémákat, szembesítik a csapatot a hibákkal. Válassza a Hunting Territory vállalati tréningjét Ön is!

Hunting Territory vállalati tréning

 

Plasztikszerviz 3000 Bt.

Cégünk, a Plasztikszerviz 3000 Bt. fő profilja a műanyagipari termékek, elsősorban a műanyag tartályok gyártása, emellett műanyag termékek gyártásával és javításával foglalkozunk.

Műanyagipari termékek gyártása

 

Fuvaros.hu

A fuvaros.hu azon magánvállalkozók, cégek gyűjteménye, akik szállítmányozással, költöztetéssel, építőipari anyagok szállításával foglalkoznak. A keresőrendszer kialakítás segít az ügyfélnek, hogy könnyedén kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb szolgáltatót. További információért tekintse meg honlapunkat!

 

Penke Konténer

A Penke konténer konténeres sittszállítással, földmunkákkal, szóródó anyagok szállításával és alapvető gépmunkával foglalkozik. Tekintse meg internetes oldalunkat a részletekért, valamint elérhetőségeinkért!

Penke Konténer

 

Csőtörés.hu

Gyors és hatékony csőtörésjavítás akár azonnal! Válasszon minket, ha szakszerű segítségre van szüksége! Tekintse meg weblapunkat a részletekért, referenciáinkért, valamint elérhetőségeinkért!

Csőtörés.hu

 

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás Budapesten és iparűzési adómente településen is. Az oldal foglakozik a szolgáltatás feltételeivel, menetével, érkező levelek kezelésével. Hogyan válaszunk nekünk megfelelő székhelyet?

Székhelyszolgáltatás Budapesten 2014

 

Kútfúrás

Iszaptechnológiás, öblítéses kútfúrást végzünk.
A kútfúrás mélysége maximum 50 méter. A kútfúrást kedvező áron, garanciával végezzük. A kútfúráshoz 1-2 köbméter víz szükséges. Ha az utcai vízellátás nem megoldott, akkor víztartály igénybevételével van lehetőség a kútfúrásra. A géppel 1 méter széles kapun beférünk. Hátsó kiskertbe fák, bokrok között is elférünk. A kútfúráshoz körülbelül 2x3 méteres területre van szükség.
A kút mellett egy négyzetméteres iszapmedencét állítunk fel. Ebben keverjük be a fúró iszapot, melyet szivattyú segítségével csövön keresztül lejuttatunk a föld alá, így öblítéssel a furadékot a felszínre emeljük.

Kútfúrás

 

Adótanácsadó - adomagus.hu

Szeretné, hogy tervezhető legyen adója, mint költségelem? Szeretne időben értesülni az adóváltozásokról, vagy adó szempontjából optimális szerződéseket kötni? Tapasztalt adószakértőt tudhat maga mellett, amennyiben engem bíz meg adóügyeinek intézésével. Adótanácsadó, befektetési tanácsadó, munkaügyi jogász, és bérelszámoló vagyok egy személyben. Segítségemmel a NAV-os vizsgálatok előtt és után is nyugodtan aludhat majd. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Adótanácsadás, adóügyek intézése, legális adóoptimalizálás

 

Káli Betty weblapja

Hogyan lehet régi, hagyományos textil technikákat újraértelmezni, úgy hogy az, a mai korban továbbélhessen? Erre ad válasz Káli Betty textiltervező Local Design táska kollekciója, melyet a mintáiban és anyaghasználatában újrafogalmazott kalotaszegi írásos hímzés díszít.

Káli Betty weblapja

 

szekcionált garázskapu akció

Ha a házépítésről tájékozódna, akkor látogasson el weboldalunkra, melyen minden hasznos információt megtalálhat. A házépítéssel kapcsolatos hasznos tanácsok, tippek is elérhetőek. A házépítés terén is sok információt megtalálhat nálunk; többek között arról, hova érdemes menni, melyek az elérhető lehetőségek. Honlapunkon minden információt megtalálhat a házépítéssel kapcsolatban. Természetesen számos lehetőség adott, ha építkezni szeretne.

szekcionált garázskapu akció

 

Béreljen nyomozót

Mit csinál a nyomozó? A magánnyomozás kifejezést manapság majdnem mindenki olvasta már. De azt már kevesebben tudják, hogy egy csomó magánnyomozással kapcsolatos munka az asztal mögött kerül felgöngyölítésre. A nyomozónak ugyanis olyan adatbázisokhoz van hozzáférése, amik számtalan esetkor elegek egy ügy megoldásához. Ez az "egyszerűbb" nyomozó munka. De ha egy magánnyomozás alkalmakor terepmunka is szükséges, akkor meghatározó, hogy profi nyomozó embereket vegyünk fel a megbízásra. A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Iroda weblapján lehetősége kínálkozik ajánlatot kérni magánnyomozásról.

Baráth és Partnerei

 

nemzetközi üzleti ajánlatok

Külföldi üzleti partnerközvetítés, nemzetközi üzleti ajánlatok, az IMN 24 éve működik. Fő célja a lehető legtöbb több gazdasági, üzleti információt és munkát, megrendeléseket eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import üzlet, fémipar, faipar, szabad gyártói kapacitás lekötés, befektetés, vegyesvállalat alapítás profiljában. Keres profi üzletkötőket is, főleg meglévő közép-nagyválalati ügyfélkörrel rendelkezőket.

Intercontact - Nemzetközi üzleti ajánlatok

 

Online ajánlat

Az onlineajanlat.hu oldalon, magas színvonalon, egyedi módon biztosítjuk a szolgáltatóknak, több mint 130 szakmában (többek között jégkár javítás, karosszéria javítás, gázszerelés ...stb), 9 kategóriában és 30 kereskedelmi egységben árajánlatokat küldjenek Ügyfeleik részére.
Meghatározó személyes oldalt hozhat létre, költséghatékonyan hirdethet és nem utolsó sorban INGYEN regisztrálhat! Tartozzon az onlineajanlat.hu szolgáltatói körébe és növelje cége profitját.

Az árajánlatkérők, a szakemberek és a kereskedők oldala. Kérjen ajánlatot díjmentesen!

 

Emelt díjas számok

Tevékenységünk emelt díjas telefonszámokat bocsát a vállalkozó kedvű partnereink részére. Az emelt díjas szolgáltatás keretében az emelt díjas számot hívók információs és/vagy szórakoztató jellegű szolgáltatásokat vehetnek igénybe, vásárolhatnak, stb. emelt díjon.
Honlapunk megpróbál segítséget nyújtani, eligazodni az emeltdíjas számok világában,
segítségére lenni azoknak, kik döntésre készülnek, kik látnak perspektívát az emeltdíjas számok használatában, valamint azoknak, akik ilyenfajta megoldásokat keresnek.
Igyekeztünk minden információt összegyűjteni, amely szükséges a könnyebb döntéshozatalhoz, valamint leendő partnereink hasznára válhat.

Emelt díjas számok - Infotelecom

 

Munkabiztonság

A Blazer Holding Kft. fő profilja munkabiztonsági szaktanácsadás, mely partnereink munkabiztonsági teljesítményének növelésére fókuszál a gazdasági mutatók megtartása vagy javítása mellett. Szilárd meggyőződésünk, hogy a szemléletformálás, a biztonsági kultúra fejlesztése kritikus a biztonságos munkakörnyezet kialakítása, megtartása szempontjából.
Amiben segíteni tudunk: A biztonsági kultúra elemzése, fejlesztése, tanácsadás. Ergonómiai elemzés, tanácsadás. Munkabiztonság területén környezetvédelmi, munka és egészségvédelmi audit, képzések és szaktanácsadás. Kockázatértékelés során a lehetséges kockázatok felmérése, értékelése és csökkentése. Folyamatfejlesztés.

Blazer.hu Munkabiztonsági szaktanácsadás

 

Budapesti duguláselhárítás

Dugulása van vagy nem folyik le a csap, eltömődött a mosdó nem folyik le megfelelően a WC, akkor keressen fel egy korrekt vízvezeték szereléssel és duguláselhárítással foglalkozó csapatot. Mi korrekt árakon precízen és gyorsan dolgozunk mindenféle egyedi folyóméterenkénti felár nélkül.

dugulások elhárítása Budapesten

 

Cserépkályha és kandalló

Cserépkályha és kandalló építés, kályhacsempe, kandallóbetét valamint kályha ajtó forgalmazása.
Honlapukon megtekintheti termékeinket, a cserépkályhától a kandallóig. Kályhacsempéink a klasszikustól a teljesen modernig minden átölel, színválasztékunk 40 alapszín illetve egyedi kérést is teljesítünk. Termékpalettánkon a kályhacsempétől a kandallóbetétig mindent megtalál az ehhez tartózó kiegészítőkkel együtt.

Cserépkályha és kandalló

 

Konténer szállítás

Konténer szállítást vállalunk akár 40 lábas konténerre. Speciális gépjárművekkel, darus autókkal vitelezzük ki. A konténer szállítás a gyakorlatban úgy valósul meg, hogy a helyszínen a konténereket az autóinkra szerelt darukkal emeljük meg és rakjuk fel az autóra. Bármilyen konténert szállítunk: lakókonténer, iroda konténer, raktárkonténer.

Konténer szállítás 40 lábas konténerre

 

Takarítás

Családi házak, lakások, irodák, intézmények és egyéb épületek egyszeri vagy rendszeres takarítása, nagytakarítása.

Szép Tiszta Kft.

 

FH Csoport

Az FH Csoport cégei komplex szolgáltatásokat kínálnak az érdeklődőknek. Közétkeztetés szolgáltatásunkat elsősorban iskoláknak, óvodáknak, szociális intézményeknek, valamint önkormányzatoknak és állami hivataloknak kínáljuk. Az ebéd házhozszállítást kifejezetten cégeknek és irodaházaknak ajánljuk. Mindezek mellett vállaljuk rendezvények komplett megszervezését, épületek teljes körű üzemeltetését és ingatlanok kezelését.

Közétkeztetés gyermekétkeztetés

 

Bérbe.hu - kölcsönző portál

Bérbeadó portálunkon - a könnyebb átláthatóság és gyors keresés érdekében - kategorizáltuk a bérelhető termékeket és szolgáltatásokat. Kínálatunkban megtalálhatók többek közt járművek, kisgépek, építőipari eszközök, munkagépek, rendezvénytechnika, sporteszközök és alkalmi ruhák stb.

A Bérbe.hu Magyarország legnagyobb bérbeadó portálja.

 

Költöztetés Budapest

Költöztessen velünk szakszerűen és biztonságosan. Nem csak, hogy magánszemélyek költöztetését vállaljuk, irodák, cégek átköltöztetését valamint súlyosabb bútorok, eszközök áthelyezését, elrendezését is végezzük. Szállítassa szakszerűen és biztonságosan nagy precizitást igénylő ingóságait. Bízza ránk a költöztetés fáradalmait, pakolást, rakodást. Cégünk vállalja bútorainak mesterfokon történő szállítását minden igénynek megfelelően.

Költöztetés mesterfokon

 

ruhacímke, cipőcímke készítés

Ruhacímke, cipőcímke gyártását vállaljuk rövid határidőre, speciális textil alapanyagra több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal.
A ruhacímkéket számítógépen egyedileg tervezzük meg, vevőink igényei szerint feltüntetünk rajta szöveges és/vagy piktogramos kezelési utasítást (textilkreszt), anyagösszetételt, vonalkódokat stb.
Szívesen kiszolgálunk kisebb megrendeléssel érkező vevőket is.

ruhacímke gyártás

 

Érintésvédelem

Érintésvédelem a rázós szituációk elkerülése érdekében. Az érintésvédelmi rendszerek az emberek épségének, életének védelme érdekében műkődnek Az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat kötelezettsége is ezt a célt szolgálja. A munkavédelem szerves részét képez. Így amennyiben tulajdonos, vagy akár üzemeltető, az érintésvédelem témája mellett Ön sem mehet el. Cégünk érintésvédelmi felülvizsgálat elvégzését vállalja a hatályos jogszabályok szerint, megfelelő tapasztalattal; szakmai tudással. Ha elektromos berendezések veszik körül, gondoljon a földelés jelentőségére, az érintésvédelem kivitelezésére. Akár lakóépület, akár középület, akár lakókocsi birtokosa, ez alól nincs kivétel. Az érintésvédelem is többféle megoldással létezik. Védővezetős védelemmel ellátott készülékek esetében vagy kettős illetve megerősített szigetelésű berendezéseknél és törpefeszültségű készülékeknél is mást jelent.

Érintésvédelem

 

Grafológia és írásszakértés

Grafológusként a megrendelő igényeinek megfelelően teljes személyiségképet készítek a grafológia eszköztárával, feltárva benne az egyén erősségeit, gyengeségeit. Továbbá tanácsokat adok a fejlődéshez is. A grafológiai elemzésen túl írásszakértőként az alábbi megbízásokat vállalom: szabadkézi hamisítások, technikai hamisítások, és szándékos írástorzítás megállapítása/kizárása, valamint rendhagyó íráskörülmények okozta írásváltozások megállapítása kézírások és aláírások esetében. Kérdésével, problémájával, megrendelésével forduljon hozzám bizalommal, keressen fel valamelyik elérhetőségemen!

Mógor-Kárász Kinga okleveles grafológus és írásszakértő

 

Tűzvédelem felülvizsgálása

Feladatunk a tűzoltó készülékek ellenőrzése és évenkénti karbantartása, tűzvédelmi tervek készítése és azoknak betartatása. Ha megbízható, pontos és precíz tűzvédelemre van szüksége, akkor mi segítünk. Elkészítjük az épület kiürítési és menekülési tervét, kiürítési számítást végzünk és karbantartjuk a tűzoltó berendezések állapotát.

Tűzvédelmi szabályzat készítése

 

COMFORCE

A Comforce olyan piacvezető cég, amely felhő alapú contact center segítségével biztosít többnyelvű ügyfélszolgálatot és telemarketinget, mellyel a vállakozások alacsonyabb költség mellett több eredményt érhetnek el. A felhő alapú modellre épülő call center 21. századi, legmodernebb megvalósítása, amely lehetővé teszi, hogy a cégek a fizikailag rögzített munkahelyet helyettesítsék a hatékonyságért.

COMFORCE call center

 

Fellépő Kereső

Amatőr előadóktól a profi fellépőkig. Folyamatosan bővülő kínálat! Minden színpadra termett produkció. Szakértelemmel segítünk minden típusú rendezvény fellépőinek, színpadi előadásainak megtalálásában, legyen szó a költségkeretéhez igazodó komplett árajánlatról, vagy egyszerűen csak álmai előadójának megrendeléséről, mindezt valóban teljesen INGYENESEN!

Fellépő Kereső

 

Kassai klíma Kft. felületfűtés

A Kassai Klíma Kft. épületgépészeti rendszerek kivitelezésével, valamint tervezésével foglalkozik. Cégünknek közel 35 éves tapasztalat van a háta mögött. Árajánlataink nagy részét mérnöki számításokkal, megfontolással alátámasztva állítjuk össze.

Épületgépészeti rendszerek kivitelezése

 

Jelmezkölcsönző

Legyen Ön a közelgő halloweeen bulik sztárja egyedi jelmezével! A Jelmezem.hu online jelmezkölcsönző halloween jelmez és farsangi jelmez kollekciójában biztosan megtalálja az áhított öltözéket. A jelmezekről és további információkról tájékozódjon weboldalunkon.

Jelmezem.hu

 

Családállítás

Érdekel a családállítás, de nem tudod, hogy hogyan működik?
Itt a remek alkalom! Ne habozz, keresd fel weboldalunkat, és minden kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal.

Családállításról mindent

 

Csodakert óvoda

Angol-magyar családi napközi és Csodakert óvoda.
Várjuk azokat a csöppségeket, akik friss levegőn, erdőszéli nagy kertben, Gazdagrét, Farkas-völgy és Budaörs között, sok mozgással és nyelvtanulással szeretnének felcseperedni!

Csodakert óvoda

 

Frakkberles.hu - frakk szalagavatóra

Iskolai rendezvényekre, bálokra, szalagavatóra tökéletes választás a Boglárka Szalon által kínált frakk: méretre igazítják, és akár még a helyszínen is módosítanak rajta a varrónők, ha szükséges. Gondoskodnak az oda-vissza szállításról és a kiegészítők kölcsönzési lehetőségéről is!

Kedvezményes frakk és szmoking bérlési lehetőség osztályoknak, csoportoknak.

 

Szennyvízcsatorna bekötés

Megbízható csatornabekötő csapatot keres? Tárnok, Diósd, Érd kistérségében vállaljuk a már elkészült csatorna gerincvezetékre való csatornarákötést, csatornabekötést, és ahol szükséges a csatorna akna kiépítését. Szakembereink több évtizedes szakmában eltöltött múltja mellett, érdi székhelyünk a garancia munkáink minőségére! Hívjon minket bizalommal!

Csatornázási, csatornarákötési és csatornabekötési szolgáltatások.

 

Zárcsere - zarcserehu.hu

Budapesten keres egy megfelelő tudással rendelkező lakatost aki elvégzi a zárcsere feladatokat? Keresse fel akár most azonnal weboldalunkat és válassza ön is minőségi munkát végző mestereink segítségét a zárcsere munkálatokhoz!

Zárcsere 12 hónap garanciával

 

TotalGames Kkt. - duguláselhárítás

Bármilyen lefolyó, mosdó, wc eldugulása nagy problémát okoz egy háztartásban, hiszen ilyenkor a használt víz lefolyása akadályoztatva van. Duguláselhárító szolgáltatásunk megszünteti a problémát korszerű gépek segítségével, falbontás nélkül.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

 

Munkásszállás Győrben

A G-home munkásszálló Győr kertvárosi részében, összesen 12 szobával, 37 férőhellyel rendelkezik. A szobák 2-3, illetve 4 ágyasak, többségük klímával felszerelt, a Wifi hálózatot minden kedves vendégünk ingyenesen használhatja.

Munkásszálló Győr kertvárosi részében.

 

Érintésvédelem.com - villámvédelem

Az érintésvédelem sürgős megrendelése estén, a legrövidebb időn belül elvégezzük a mérést és a felülvizsgálatot, majd ez után, rövid időn belül elkészítjük az érintésvédelmi jegyzőkönyvet is, hogy Önnek egy ellenőrzés során ne kelljen felesleges büntetést fizetnie. A későbbiekben, pedig vállaljuk a villamos berendezések időszakos - kötelező - felülvizsgálatát is.

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat országszerte.

 

Zárjavítás

Bárkivel megeshet, hogy szembesül a következő problémával: nem záródik rendesen az ajtó zárja. Beszorul a kulcs, rángatni kell azt. Ilyenkor a zárjavítás aktuális lesz. Ha nem nézetjük meg időben a zárat, akkor komolyabb problémák is lehetnek: például már nem lehet se ki se berakni a kulcsot. Beszorul. És Murphy törvénye szerint ez mindig akkor történik meg az emberrel, amikor rohanásban van, vagy minél gyorsabban be kellene jutnia a lakásba. Zárjavítás ma már megoldható ünnepnapokon, de akár hétvégén is, hiszen egy zár bármikor felmondhatja a szolgálatot. Ez lehet zár, illetve zárszerkezet belső javítása (antik bútorok, kredencek, zárbetétek javítása), de lehet szó zárigazításról, nyílászárók esetében azok beállítását is. De ha elvesztette kulcsát vagy kizárta saját magát otthonából akkor is a zárjavításra lesz szüksége.

Zárjavítás

 

Fortes követeléskezelés

Követeléskezelő cégünk tagjai tapasztalt szakemberek, akik számos sikeres megbízást teljesítettek a törvény betartása mellett. Stabil jogi és magánnyomozói háttérrel rendelkezünk, kollégáink mindig körültekintően járnak el a hatályos jogszabályok tiszteletben tartásával. Ha szeretné kintlévőségeinek hatékony és tiszta kezelését külsős cégre bízni, vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül.

Kintlévőség kezelés, tartozás behajtás cégeknek, vállalatoknak.

 

Mediáció

Gyakorlott mediátorként nagy szakértője vagyok a családi és párkapcsolati konfliktusoknak. Mielőtt egy költséges jogi eljárásba bonyolódna, vegye igénybe mediációs szolgáltatásomat, hogy időt és pénzt takaríthasson meg!

Mediátor Budaörs

 

Laboratórium.hu

Környezetanalitika, élelmiszerbiztonság és gyógyszerek egészségvédelmi vizsgálata. A három fő témakör, amellyel a laboratorium.hu szakemberi foglalkoznak. Mindezek mellett még számos, különféle felmérés, illetve vizsgálat is tevékenységeik közé tartozik. Bővebb információkért látogasson el holnapra!

laboratóriumi vizsgálatok

 

Sozsra 2011 Kft.

Fakivágás Budapest és vonzáskörzetében? Viszont a hely szűk, a fa nagy, és különben is kis utcáról van szó? Nem gond, mi ezt is megoldjuk! Nem ismerünk lehetetlen helyzetet. A kivágandó fa bárhol is legyen, mi szakszerűen a megfelelő felszerelés birtokában hajtjuk végre a műveletet határidőre, mindezt megfizethető áron kínálva Önnek!

Fakivágás Budapest

 

Mediációval önmagunkért

A kamaszkor mindenki életében egy nehéz időszak. A kamasz mediáció az egyik legnehezebb mediáció fajta a részvevők számára. A kamaszkor a fiatalok életében és a szüleik életében is viharos időszak. A kamaszgyerekek kezelése sok türelmet, megértést, szeretetet igényel.

Mediációval önmagunkért - Mediátorok oldala

 

Automatizálás

Termeljen gazdaságosan mindemellett állandó minőségben! A termelési folyamatokban résztvevő berendezések automatizálása létfontosságú feltétele a gazdaságos termelésnek. A meglévő berendezések cseréjére nem mindig van lehetőség, azonban utólagos automatizálással, illetve régi vezérlések, melyek elavultak és már nem túl megbízhatóak,- cseréjével üzemeltethetővé válhat a folyamatok által korszerűsített berendezés, méghozzá gazdaságosan. Cégünk vállalja régi berendezések vezérlésnek korszerűsítését, méghozzá korszerű PLC-k alkalmazásával. Illetve újonnan telepítendő technológiák teljes automatizálását is vállaljuk.

automatizálás

 

Hőmennyiségmérő Hydro Split

A B Meters SRL Kft. megfelelő szakmai hozzáértéssel rendelkezik, saját gyártásban alakított ki egy széles és jó minőségű termékskálát. Vállalkozásunk ISO 9001/2000 minősítést kapott.
Nemzetközi színvonalon is bizonyítottunk: cégünk megkapta a legmagasabb szintű bizonyítványt, IQNET és CISQ. Ha hőmennyiségmérő, akkor B Meters. Válassza Hydro Split hőmennyiségmérőnket, mely nagy pontosságú mérést biztosít, belső és külső kiegészítő modulokkal ellátott modulokkal. Hűtés és fűtés mérésére kombinált változat is kapható. Impulzus kimenő mérő is csatlakoztatható. Szintén ajánlott termékünk a Hydro Cal kompakt hőmennyiségmérő. Egysugarú vízmérő testtel rendelkezik, magas mérési pontosságot biztosít.

hőmennyiségmérő

 

Profi vízgépészeti megoldások

Cégünk közel egy évtizede használja szakértelmét szivattyús és vízgépészeti megoldások kivitelezésére nem csupán lakossági, de ipari szinten is. Az elvégzett több, mint 1000 vízgépészeti munka és az eddig nyújtott szolgáltatások tapasztalatainak köszönhetően nyugodt szívvel ajánljuk magunkat Önnek, cégének!

Vízgépészet

 

Érintésvédelmi felülvizsgálat végzése

Az erősáramú berendezések felülvizsgálata cégünk által /EBF kedvező áron. Országos Tűzvédelmi Szabályzat, a 28/2011. (IX. 6.) BM rendelet adta ki ennek szükségességét. Célja: a súlyos balesetek, jelentős anyagi károk kivédése. Az erősáramú berendezések felülvizsgálatának három szempontja van. Vizsgálja, hogy a létesítés idején a szabványoknak, előírásoknak megfelelően építették-e ki a berendezést. A vizsgált helyiségben folytatott tevékenység technológiája változott-e annyira, hogy az már veszélyt jelentsen. Villamos berendezés állaga romlott-e.

érintésvédelmi felülvizsgálat

 

Duguláselhárítás Székesfehérvár

Duguláselhárítás Székesfehérváron De Gyorsan! Profi csőgörényes duguláselhárítás akár 40 méter mélységig. Garancia vállalás a szolgáltatásra, Wc-k lefolyók mosogatók eldugulása esetén csőmérettől függően adunk a munkára garanciát. Gyors megjelenés(akár 1-2 órán belül), azonnali dugulásmegszüntetés. Mosogató, mosdó esetén falbontás nélkül, WC esetén azonban elõfordul, hogy csak a WC felszedésével közelíthatõ meg a csõszakasz. Mivel a gépemhez van vezetõtömlõ ezért nem koszolja a spirál hátsó része a padlót. Bármikor hívhat!

Duguláselhárítás Székesfehérvár

 

Dr. Fodor Tamás - Végrehajtó iroda

Dr. Fodor Tamás végrehajtó irodájában megkaphat minden jogi információt amire szüksége lehet. Fodor Tamás olyan kérdésekre is választ adhat amiről nem tud tájékozódni. Legyen szó behajtásról, végrehajtásról vagy adósságkezelésről Dr. Fodor Tamás a segítség. Ezek a problémák mindenkit érintenek közvetlenül vagy közvetve ne a probléma miatt aggódjon, inkább keressen rá megoldást.

Végrehajtó iroda

 

Radiográfiai vizsgálatok

Fémes és nem fémes anyagok, vasbetonszerkezetek, acél alapanyagok, műanyagok, öntvények, hegesztési varratok és hegesztett berendezések vizsgálata 50mm-es anyagvastagság alatt. RT1 ÉS RT-2-es anyagvizsgálókkal.

Radiográfiai vizsgálatok

 

Ülőgarnitúra

Főként egyedi készítésű bútorok, franciaágyak, kanapék, sarokgarnitúrák és ülőgarnitúrák gyártásával foglalkozó bútorbolt. A bútorok gyártása egyedi elképzelés, tervrajz vagy akár szóban elmondottak alapján is lehetséges. A Budapesten található mintateremben megtekinthetőek egyes bútordarabok, valamint számos kárpitminta áll rendelkezésre a legjobban tetsző kiválasztásához. A honlapon lehetőség nyílik az online vásárlásra is, amelynek összegéből 5% kedvezmény jár.

Dominom ülőgarnitúra család

 

Villanybojler szerelő javításra

Csöpögő víz, lassan folyó meleg-víz. A villanybojler meghibásodás jelei. Bízza szakemberre. Villanybojler szerelő a javítás szakszerű kivitelezője.

Villanybojler szerelő javításra

 

MinDig TV Minőség havidíj nélkül.

Minőség havidíj nélkül. Ingyenesen fogható digitális földfelszíni műsorsugárzás: m1, m2, RTL Klub, TV2, Duna TV, Duna Autonómia, Euronews.

Ha nem akar havidíjat fizetni a tévézésért, a megoldás a MinDig TV!

Mi ez?

A MinDig TV az Csoport által 2008. december 1-jén Magyarországon elindított előfizetési díj nélküli digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás. A digitális földfelszíni televíziózás a legtöbb nyugat-európai országban már nagy sikerrel elindult és sok tévénézőt vonz. A digitális átállás lényege, hogy a tervek szerint 2012-ben megszűnik a hagyományos analóg földfelszíni sugárzású televíziós műsorszórás, és helyébe a lényegesen több csatorna átvitelére alkalmas digitális technológia lép. A jelenlegi, analóg földfelszíni sugárzásban országosan három csatorna (m1, TV2 és RTL Klub) érhető el, ezeket szoba- vagy tetőantennával ingyen foghatják a nézők. A MinDig TV szolgáltatás többek között annak a kb. 800 ezer háztartásnak kínál alternatívát, akik most az analóg földfelszíni csatornákat nézik tető- vagy szobaantennával, hiszen a jelenlegi digitális kínálat már most is több mint duplája az analógénak. Azoknak is jó választás, akik előfizetési díj nélküli, akár HD minőségű csatornákat szeretnének otthonukba, nyaralójukba.
Célunk, hogy mindenkinek kellő mennyiségű és megbízható információt nyújtsunk, ami segíti a tájékozódást a digitális átállással, az analóg földfelszíni televíziós hálózat közelgő lekapcsolásával kapcsolatos teendők közötti eligazodásban, a helyes választásban.

A MinDig TV szolgáltatás keretében jelenleg 7 televízió-csatorna (m1 HD, m2 HD, Duna TV, Duna 2 HD, RTL Klub, TV2, valamint angol, német és francia nyelven a euronews hírcsatorna) és 4 rádiócsatorna (MR1-Kossuth, MR2-Petőfi, MR3-Bartók és NeoFM) programja érhető el ingyenesen.

A MinDig TV legfőbb előnyei:

Nincs előfizetési díj: a MinDig TV kínálatában szereplő csatornák szabadon vehetők, amennyiben a néző rendelkezik a megfelelő vételi eszközökkel. Nincs szolgáltatási havidíj, bérleti díj vagy hűségidőszak. Több tartalom, új csatornák: az előfizetési díj nélkül elérhető digitális földfelszíni szolgáltatás az analóg kínálathoz képest már több mint kétszer annyi csatornát nyújt, köztük a legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi csatornákkal.
A legmodernebb technológia alkalmazásával nagyfelbontású televíziós adások (HDTV) is elérhetők, jelenleg 3 szabadon fogható HD felbontású csatorna
található a kínálatban. Több nyelven elérhető tartalom: egyes csatornák egyidejűleg több nyelven foghatók, a néző kedvére válogathat az elérhető nyelvek között (jelenleg a
euronews csatorna angol, német és francia nyelven). A szolgáltatás keretében nem csak televízió-, hanem 4 rádiócsatorna is elérhető.Kényelmesebb kezelhetőség: EPG (elektronikus
műsorújság), mely biztosítja a programválaszték könnyebb átláthatóságát. Kifogástalan, zajmentes kép- és hangminőség: nincs szellemkép, villódzás, színtorzulás.


Integrált televíziók esetében – amelyek beépítve tartalmazzák a digitális jelátalakító készüléket – külön dekóderre sincs szükség, amennyiben van lefedettség, mindössze egy megfelelő antennát kell az integrált televízióhoz csatlakoztatni.
Új, fizetős tartalmak megjelenése: a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében az előfizetési díj nélkül elérhető csatornákon kívül a digitális földfelszíni vétellel további 11 közkedvelt csatorna vétele is biztosított A tervek szerint a kínálat további bővülése várható.
Előfizetési díj nélkül vehető csatornák: M1, M2, Rtl Klub, TV2, Duna, Duna Autonómia, Euronews


A MinDig TV szolgáltatás egyedülálló jellegzetessége, hogy előfizetési díj nélkül kínál HD csatornákat.
Cégünk tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy az előfizetési díj nélküli MinDig TV szolgáltatás további csatornákkal bővülhessen a jövőben.
2010. május 25-én a nézők számára elérhetővé vált a MinDig TV Extra kódolt, fizetős szolgáltatásunk is. Az előfizetéses szolgáltatás alapcsomagja a National Geographic, az AXN, a Film+, a Cool, a SportKlub, a Disney Channel, a FEM3, a Hír TV, az ATV és a Private Spice programjait tartalmazza.
2010. december 1-jétől az HBO mozi-csatorna programjára egyedülálló módon önállóan is elő lehet fizetni.
2011. október 1-jétől a MinDig TV Extra kínálata újabb 13 csatornával bővült – ezek: Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV és Dorcel TV. Így az alapcsomag mellett már (23 fizetős csatornából álló) családi csomagot is kínálunk a nézőknek a MinDig TV Extra szolgáltatás keretében.
A szabadon fogható csatornákkal együtt jelenleg 31 tévécsatorna műsora érhető el a digitális földfelszíni televíziós platformon.
A digitális földfelszíni platform egyedülálló rugalmasságot kínál a néző számára: maga dönthet arról, hogy kizárólag a szabadon fogható, kódolatlan adásokat kívánja igénybe venni, vagy pedig további népszerű csatornákhoz is hozzá kíván jutni a fizetős szolgáltatás keretében.
2010. október 29-től a MinDig TV szolgáltatás keretében 24 órás Információs csatornát indítottunk, mely önálló csatornaszámon kerül kisugárzásra. Az Információs csatorna bemutatja a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások vételéhez szükséges eszközöket, részletes információval szolgál a tartalomválasztékról, lefedettségről, aktuális akciókról, és további információ elérhetőségéről.
A digitális földfelszíni televíziós hálózat jelentős bővítésével az év végére a MinDig TV és a MinDig TV Extra csatornák – a tervek szerint, az m1 jelenlegi analóg lefedettségéhez hasonlóan - immáron a lakosság közel 97 százaléka számára elérhetőek lesznek.
A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatás vételéhez szélessávú, az UHF frekvenciatartomány és a 21-69-es csatornák vételére alkalmas antennára valamint egy DVB-T MPEG-4-es dekóderre (set-top-box) vagy integrált televíziókészülékre van szükség, beépített DVB-T MPEG-4 HD tunerrel. A megfelelő műszaki beállítások mellett, a fizetős, kódolt MinDig TV Extra szolgáltatás vételéhez egy Conax-kártya fogadására képes DVB-T MPEG-4 dekóderre vagy DVB-T MPEG-4 tunert tartalmazó integrált televíziókészülék esetén CA-modulra van szükség.
A MinDig TV platform adásainak vételére alkalmas vevőkészülékek a legtöbb elektronikai szaküzletben megvásárolhatók. Az Antenna Hungária javasolja azonban MinDig TV matricával ellátott készülékek vásárlását, mert ezek ellenőrzötten megfelelnek a magyarországi földfelszíni digitális tévéadások vételével szemben támasztott műszaki követelményeknek. A MinDig Tv Extra előfizetéses csatornák vételéhez szükséges kódkártyát a szolgáltató biztosítja. Az aktiválást a 1211-es ügyfélszolgálati telefonszámon lehet megtenni.

MinDig TV

 

AgiliPhoto

Az Agili Photo fotószolgáltató vállalkozás. Professzionális módon, kreatív munkavégzéssel, egyedi tervekkel, különleges grafikai kiegészítő munkákkal várja ügyfeleit. Fiatalos csapata kellemes hangulatú fotózást varázsol. S mindez házhoz jön!

Agili Photo

 

WC duguláselhárítás

Gyors, tiszta és szakszerű munka, közületek és vendéglátó ipari egységeknek is!
A legspeciálisabb gépekkel felszerelve, hívását követően 1 órán belül
Budapest egész területén ott vagyunk.
A helyszínre érkezünk! 20 éves tapasztalat, kedvező árak!

Szakszerű, tiszta és gyors dugulás elhárítás

 

Call Center Kalauz

Első tanulmányunk, a „Telesales hatékonyság” magába foglalja mindazt, amire egy meglévő, vagy éppen most alakuló Call Centernek szüksége van. Segítséget nyújtunk a megfelelő operátorok kiválasztásában, azok tréningezési, illetve feedback folyamataihoz. Többen szembekerültünk már azzal a helyzettel, hogy megnyertünk egy projektet, illetve annak céljai meghatározásra kerültek, valamint rendelkezésre áll az operátori gárda, de nem rendelkezünk a megfelelő adatbázissal. Kiadványunkban segítséget szeretnék adni az adatbázis bérlés lépéseiről. Hogyan érdemes hozzálátni? Mi alapján határozzuk meg a célcsoportot? Néhány hasznos tanáccsal is ellátjuk a kedves olvasót; melyek azok a fontos bekezdések, melyekre kifizetődő kitérni a szerződéskötéskor. Telesales során sokunkban elsőként felmerülő kérdés az adatbiztonsághoz kötődik. Ezen kérdések megválaszolásában jogász segítségét kértük; így Önök is biztosak lehetnek abban, hogy az információkat – mellyel kétségeiket eloszlathatják – a legjobb kézből kapták.

Call Center Kalauz

 

Kineziológus, stresszoldás

Stresszoldás az agyban! Hallottuk már oly sokszor, hogy minden az agyban dől el, nos ilyen szempont
a ONE BRAIN Kineziológia is. Alternatív, igen hatékony stresszoldó módszer.
Segít tudatosan feldolgozni y konfliktusokat, félelmeket, rendezi a figyelőképességet.
Energetikailag kiegyensúlyoz, ezáltal csökken a szervezet megbetegedése is.
Fejleszti az érvényesülési képességet, sikerelérést, akaratot.

A növények hatnak lelkiállapotunkra! Ismerje meg a Bach féle virágterápiát!
A cseppek visszaállítják a lelki egyensúlyt és segítik a test öngyógyító mechanizmusát.
Oldalunkon megismerkedhetünk az „enneagrammával”, Hellinger féle módszerrel, Brain Gym kineziológiával- a mozgással harmóniájban…Touch for Health kineziológiűval (pl.: akupunktúrás gyógyítások), Principi Života-önismereti módszerével, asztrológiával kapcsolatban, numerológiával.

kineziológia Budapest

 

Európa Sofőrszolgálat

Az Európa megbízható, korrekt és diszkrét sofőrszolgálat. Tapasztalt sofőrök, fix tarifák és pénzvisszafizetési garancia a kiszállási időre.

Az Európa megbízható, korrekt és diszkrét sofőrszolgálat.

 

tűzvédelem

Dolgozzon velünk és, bízza ránk munkavédelmi törvényben megszabott kötelezettségeit. Mi azonnal értesíti az új törvényekről. Ezen felül karbantartjuk tűzvédelmi eszközeit illetve tartjuk a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal. A tűzoltó készülékek kötelező törvényben előírt karbantartását a törvény írja elő. Cégcsoportunk közel 500 darab különböző javított poroltó készülékkel és majd száz darab CO2 csere készülékkel rendelkezik. Így rögtön a megadott helyszínen képesek vagyunk cserélni a karbantartásra szoruló tűzoltó készüléketeket.

Foglalkozzon a tűzvédelemmel

Nálunk a munka hivatás

Budán, XII. kerületi rendelőnkben az első alkalommal teljes fogászati diagnosztikát végzünk. A szájvizsgálat mellett panoráma röntgen-, fogászati kisröntgen-, és oralkamerás felvételeket készítünk.
A megbeszélés során fogászatunk írásbeli kezelési tervet, tételes árajánlatot készít, amit a páciens elvihet magával, így van ideje átgondolni azt.
A kezelések ez után kezdődnek kérésre azonnal, vagy egy későbbi időpontban.
További információkat honlapunkon találhat!

fog implantátum, esztétikai fogászat

MinDig TV Extra

A MinDig TV szolgáltatás által havidíj nélkül biztosított legnépszerűbb közszolgálati és kereskedelmi csatornái - M1, M2, Rtl Klub, TV2, Duna, Duna Autonómia, Euronews - mellett a szolgáltatásunk igénybe vételével az alábbi csatornákat kínáljuk: ATV, Hír tv, National Geographic, Film+, Cool, Sport Klub, Disney, Private Spice, FEM3, AXN, HBO. Az HBO (SD) csatorna külön előfizetési díj ellenében vehető igénybe.
Annyit néz, amennyit fizet - ne költsön felesleges csatornákra!

Annyit néz, amennyit fizet - ne költsön felesleges csatornákra!

Víz-gáz-NON-STOP

Cégünk válogatott szakképzett-profi csapattal, olcsó anyagárakkal, korrekt és nagyon kedvező munkadíjjal áll kedves ügyfeleink rendelkezésére. Specialitásunk a gyors reagálás idő ezért ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában hívható, és akár 1 órán belüli kiszállással és helyszíni azonnali hibaelhárítással siet az önök segítségére! A Víz-gáz-NON-STOP Gyorsszolgálat 30 éves vízszerelés, gázszerelés és fűtésszerelés tapasztalattal áll lakossági és közületi ügyfelei rendelkezésére.

Víz-gáz-non-stop gyorszolgálat

Nagy gépszerviz Budapest

Profi építő ipari gépek erdészeti gépek, láncfűrész fűkasza szervizelése Stihl Viking Bosch Makita. Alkatrész beszerzés, forgórészek, szénkefék, motortekercselés. Baráti árak
Telefon: +36 70 272 5563

Nagy gépszerviz Budapest 15. kerület

 

Hevederzár

A hevederzár felszerelést évek óta vállaljuk Budapesten, amennyiben már van fent hevederzár az ajtón, de meghibásodott, szervizeljük. A hevederzár ajtóra történő feltételét követően a lakókörnyezet, az értékek és a lakók biztonsága jóval nagyobb lesz, védelmi szempontból javul a megítélése a lakásnak az irodának, így ha például biztosítást köt, akár kevesebbet is kell fizetnie ezen oknál fogva érte. Hogy egy fém darabot felcsavarozunk felrakunk az bejárati ajtó belső részére, még nem elegendő az üdvösséghez, igen sok ponton kell ismeretekkel rendelkezni és odafigyelni a munka során, hogy a hevederzár utána évekig tökéletesen működjön.

hevederzár

 

Duguláselhárítás!

Duguláselhárítás azonnal a hét minden napján. Hívjon bizalommal.
Főbb szolgáltatásaink:
- duguláselhárítás
- csatornatisztítás
- nyomvonal meghatározás
- kamerás cső és csatornavizsgálat

Duguláselhárítás

 

SZÍNÉSZKÉPZÉS MÁSKÉPP!

Színészképzés alternatív, egyedi, csak nyugaton használt módszerekkel!
Egy új színész generáció kiművelése!
Felkészítés a Színművészeti Egyetemre olcsóbban, mint más tanodáknál, de legalább olyan sikerrel! Induló színitanoda Borsodban, Ózdon, illetve Ózd környékéről, de az ország bármely részéről megoldható!

színészképzés, színitanoda, színház, alternatív színház

 

Műkörmös Pécs

Pécs műkörmösök elérhetőségei, referenciái. A Mukorom.hu portálon megtalálhatod a legnépszerűbb pécsi műkörmös szakembereket. Böngéssz a feltöltött műköröm referencia képek között és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb műkörömépítő szakembert. Legyen szempont akár a műkörmös közelsége, akár a műkörmös munkák minősége, trendisége. Nálunk megtalálod a legújabb trend szerinti műkörmöket és díjazott, verseny sikereket elért műkörmös szakembereket Pécsen. Kattints és jelentkezz be pécsi műkörmös partnerünkhöz.

Oldalunkon műkörmösök munkáit és elérhetőségét találod, név és lakóhely szerint rendezve.

 

Nyomda és Grafikai Stúdió

A Nitroprint Nyomdaipari Kft. igényes kivitelű, minőségi nyomdatermékek előállítására szakosodott. Az előkészítéstől a nyomtatáson át a teljes munkafolyamat házon belül történik saját gépparkkal! Szolgáltatásaink: ofszet nyomtatás, magasnyomás, szitanyomás, fénymásolás, reklámdekoráció stb.
Főbb tevékenységeink: katalógusok, prospektusok, reklámanyagok, szórólapok, folyóiratok, havi-, hetilapok, negyedéves újságok, könyvek nyomtatása.
Már a grafikai tervezés során is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Igényes kivitelű, minőségi nyomdatermékek előállítása, az előkészítéstől a nyomtatásig

 

Takarítás Budapesten

Takarítás szolgáltatások:iroda,családi ház,intézmény, üzlet,bank,étterem,társasház,lépcsőház,nagy takarítás!

Takarítási szolgáltatás

 

Profi fakivágás - tűzifa

Vállalkozásunk veszélyessé vállt fák fakivágásával, favágás alpintechnikával, gallyazással,és tűzifa értékesítéssel foglalkozik Budapesten, és Pest megyében!
Honlapunkon, évszakonként változó," ingyenes fakivágás" ajánlatok tekinthetők meg!
Lapunkon, minden fontos információt megtalál, és üzenetet is tud küldeni, amire 24 órán belül válaszolunk!

Profi fakivágás - tűzifa

 

Perfectum Consulting Zrt.

A Perfectum Consulting Zrt. a hazai pénzügyi piac egyik markáns és kiemelkedő erdeményeket produkáló szereplője kíván lenni. Időskorúak számára kínáljuk megbízható életjáradék szolgáltatásainkat.

Életjáradék, kötvény

 

Pellet kazán.org

Környezetbarát és gazdaságos pellet kazánok, kályhák, kandallók online. Napjaink legkorszerűbb fűtéstechnikai rendszereivel jelentős megtakarítás érhető el a szezonális fűtésben.

pellet kazán

 

takarítás

Élvezze egy új tisztaság örömét akár otthonában, akár irodájában! Nálunk nincsenek takarítási problémák.

Nálunk nincs lehetetlen feladat. Minden takarítás alkalmával, kellőképpen felkészülve érkezünk a helyszínre. Így nem érhet minket meglepetés. Munkánkat előleg nélkül végezzük. Árszabásunkat az önök igényeinek és a piaci helyzetet figyelembe véve szabtuk meg. Teljesen hazai cég vagyunk.

takarítás német tisztítószerekkel

 

Nyári Tibor Duguláselhárító

Családi házak lakások,társasházak,gépi duguláselhárítása,kültéri beltéri dugulás elhárítás duguláselhárító gyors szolgálat,Budapesten és vonzáskörzetében.Mosogató duguláselhárítás.Wc dugulás elhárítás,Mosdó duguláselhárítás

Duduláselhárítás Budapest

 

Társasház Plus Kft

Cégünk Budapest összes kerületében vállalja társasházak közös képviseletét ingatlankezelését. Kérje tájékoztató jellegü ajánlatunkat

A közös képviselet

 

Pénzbehajtás és Adósságkezelés - Deli-C

Köszöntjük Önt cégünk,a Deli-Credit Kft nevében.
Társaságunk fő profilja a jogos követelések,kintlevőségek kezelése.Munkánk során nagy
hangsúlyt helyezünk az adósok személyes megkeresésére
Európa összes országába.

adósságkezelés, pénzbehajtás, adósságbehajtás, követeléskezelés, kintlévőség kezelés, személyvédelem, járőrszolgálat

 

Látogatottság növelés

Ajánlom az oldalam azoknak az érdeklődőnek, akik szeretnének termékeikkel, szolgáltatásaikkal megjelenni online felületen, így népszerűsítve vállalkozásukat. Ha szeretné, hogy honlapjára minél többen ráleljenek, és az érdeklődők profitot hozó ügyfeleivé váljanak, akkor keressen meg minket, segítségére leszünk.
Egy olyan webstatisztikai rendszert használunk, ahol az internetes elemzésnek köszönhetően Ön rálát a honlapja forgalmára és a marketinghatékonyságra.

Látogatottság növelés

 

Ajtonyito.com - éjjel-nappali zár szervi

Zár szervizünk éjjel-nappal ügyfeleink rendelkezésére áll. Szolgáltatásaink: zárcsere, zárbetét csere, zárnyitás, teljes körű zár szerviz.

zárcsere,zárnyitás

 

Cipőjavítás gyorsan, olcsón, csepelen

Egy cipőjavító műhely honlapja.
A cipészműhely rövid bemutatása,
nyitvatartás, árlisták, gyakori kérdések a cipőkről.

cipész, cipőjavító, cipőjavítás

 

Renowo Bau Kft

Következő szolgáltatásokat nyújtjuk országosan: Vízcsőtörés javítás - Dugulás elhárítás - Csőtörés hibahelyének meghatározása - Cső nyomvonalak meghatározása - Villanyszerelés
Vízhálózat megépítése - Csatornahálózat megépítése - Műtárgyak megépítése - Komplett generál kivitelezés magán és közszférában egyaránt
Teljeskörű közmű ügyintézés

vízépítés-csatornaépítés-dugulás-elhárítás

 

Ital házhozszállítás azonnal

Ital rendelés és házhzoszállítás este 6-tól hajnali 4-ig. Fél órán belül. A legjobb Budapesti szolgáltató. Kiszállítás az egész városba, és még a környékre is. Hívj minket, ha nem vagy pesti, és megmondjuk, hogy tudunk-e hozzád szállítani. Rövid, sör, bor, minden van. CSak néha, és csak mértékkel igyatok, de akkor rendeljetek tőlünk.

Ital házhozszállítás azonnal

 

Műanyag Ablak Ablakcsere Akció

Műanyag nyílászárókkal foglakozó cég vagyunk. Ablakcsere A-tól Z-ig.bontás ,építés,helyszíni felmérés,árajánlat készítés. Minőségi műanyag ablakok ajtók nagy választékban.Varjuk jelentkezését ha már nem tudja mit csináljon régi elvetemedett ablakaival.Vagy már cseréltetett műanyag nyílászárót és penészedik a lakás párásodik az ablak? Van megoldás. Szellőző berendezés utólagos beszerelése.

Műanyag Ablakcsere Akció

 

K.K. Mosógép, Mosogatógép és Háztartási

Szervizünk vállalja mosógépek, mosogatógépek, mosó szárítógépek, szárítógépek, mikrohullámú sütők, villanytűzhelyek, kerámia lapok, porszívók és egyéb háztartási gépek javítását, szervizelését, karbantartását. Kedvező javítási és kiszállási díjjakkal. Gyors pontos munkavégzés. Garanciával!

K.K. Mosógép szerviz

 

Mobil wc kölcsönzés az egész ország terü

A tisztaság és a higiénia terén a TOI TOI nem ismer kompromisszumokat. Szavatoljuk a gyors kiszállítást 24 órán belül, az egész ország területén.

Mobil wc kölcsönzés az egész ország terü

 

Mobil wc kölcsönzés gyors szállítással

Szavatoljuk a gyors kiszállítást 24 órán belül, az egész ország területén. A DIXI mobil WC fülkék csúcsminőségűek, megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak.

Mobil wc kölcsönzés gyors szállítással

 

Szervezetfejlesztés

A KTI HR átvilágítási szolgáltatása egy szervezetfejlesztési diagnosztikai folyamat, melynek során a vállalat HR-stratégiáit és az ezekhez tartozó működést biztosító rendszereket kérdőíves, megfigyelésen alapuló, vagy interjúkészítéses módszerekkel térképezzük fel.

Szervezetfejlesztés

 

ER@ER TEAM 2010 Kft

Irodák és lakások takarítását, felújítását vállaljuk!
A megrendelőink az általuk elvárt szolgáltatást kapják, megfizethető áron.
Egyedi engedmények, ajánlat kérések, megrendelések honlapunkon.

Takarítás,felújítás

 

Minden, amit a led-ekről tudni lehet.

Egyedi LED bemutató weboldalunkon mindent megtudhat a ledekről. Termékeinkre folyamatos végkiárusítás és akcióink vannak a web áruházban http://leddiszkont.hu/-oldalon illetve újonnan nyílt 1062 Budapest Váci út 1-3. üzletünkben! Legyen mihamarabb ügyfelünk, vásárlónk vagy csak nézzen be hozzánk!

Led Világítás technika

 

HACSA TEL Kft.

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt! Alközpontok telepítése, bővítése. Vezetékes és vezeték nélküli telefonok értékesítése.

Alközpont telepítése, bővítése

 

Burkolás, csempézés, burkoló árak

Minőségi burkoló munka garanciával, burkolás Budapesten és Pest megyében. Célunk hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek az elkészült hidegburkoló munkákkal. Szakterületünk csempézés, hidegburkolás, kád beépítés, burkolás, mosdó pult építés, padlóburkolás. Ingyenes helyszíni felmérés, és árajánlat készítés. Tevékenységi körünk: fürdőszoba csempézés, terasz burkolás, lépcső burkolás, előszoba konyha csempézés, nappali garázs padlóburkolás, terméskő burkolás. Weboldalunkon megtalálható referencia képgaléria saját munkáinkról, a burkoló árak munkadíjak, a burkoló munka menete részletes leírásban, burkolás segédanygok képekkel kiegészítve, ingyenes árajánlat kérési ürlap, burkolás tanácsadás, illetve egy kis referencia videó munkálatainkról. Szlogenünk: Burkolás 2011 a minőség!

Burkoló munkák kivitelezése

 

Stressz

Ha eleged van a mindennapi stresszből keresd fel a termeszetgyogyasz-tv-t és válts életmódot. Rengeteg olyan természetes technikát tudunk mutatni, amivel összhangba kerülhetsz régi önmagaddal.

stressz

 

Költöztetés ingyen dobozokkal!

Budapesti olcsó költöztetés, lomtalanítás ingyen dobozokkal! Bútorszállítás, kisáruszállítás, árúfuvarozás, házhozszállítás, tehertaxi, 1-2 db bútor vagy lom
szállítása. Családiházak, irodák, lakások költöztetése. Rejtett költségek nélkül! Óra díj vagy fix árajánlat. Ingyenes helyszíni felmérés. Budapest és környéke. Hétvégén is!
T : 0670/ 6034069

Költöztetés

 

Duguláselhárítás Budapesten és környékén

Budapesten és környékén lakók figyelmébe: cégünk profi duguláselhárítást vállal. Gyors kiszállással a hét minden napján éjjel nappal hívhat minket. Vállaljuk WC.-k, mosdók, fürdoszobák és zuhanyzók dugulásának elhárítását mosogató lefolyó rendszerek, tisztítását kedvezményes áron. Apróbb problémákra is megoldást talál honlapunkon.

Duguláselhárítás Budapesten és környékén

 

Magyar Pénzverő Zrt.

A legkorszerűbb technológiával felszerelt üzem az alábbi termékeket és szolgáltatásokat ajánlja megrendelői számára: Emlékérmek nemes- és színesfémből kiemelkedő eseményekre, évfordulókra, egyéb jelentős alkalmakra, egyedi kivitelezésben és egyedi igények szerint. Szerszámacélok vákuum-hőkezelése. 2003 őszétől vésnöktanulók gyakorlati képzése folyik a Magyar Pénzverő Zrt-nél, a legtapasztaltabb szakemberek irányításával.

Pénzverő

 

Alközpontok, Vezetékes telefonok

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt!
Alközpontok telepítése, bővítése.
Vezetékes és vezeték nélküli telefonok értékesítése.

Alközpont telepítése, bővítése

 

Ponyvakészítés, ponyva javítás

Ponyvakészítés, ponyva javítás, raktár- és rendezvénysátrak készítése minőségi ponyva anyagokból határidőre.
Vállaljuk továbbá ponyvagarázs, térelválasztó ponyva, takaró ponyva, ponyva függöny, teherautó ponyva, utánfutó ponyva, terasz ponyva és egyéb műszaki ponyvák elkészítését is, akár tűzálló anyagból is. Kérjen ajánlatot még ma!

Ponyvakészítés minőségi ponyva anyagból

 

Aszfaltozők

Aszfaltozás olcsó áron, minőségi munka

útépítés olcson

 

Reklám grafika

Reklám grafika! Szeretné, hogy céges kiadványai, brosúrái, reklám grafikai tervei pontosan az Ön igényei szerint, készüljenek el? Mindezt gyorsan, és ütemezetten?Korrekt, megbízható, egyedi grafika és nyomdai munkák reális áron.

Reklám grafika

 

Olcsó ajtó,Olcsó ablak,Nyílászárók cseré

Műanyag ablakok, ajtók, tolóajtók, szalagfüggönyök, motoros redőnyök, reluxák, szúnyoghálók forgalmazása, beépítése olcsón.
Nyílászárók cseréje panel lakásokban, családi házakban, lakó parkokban, intézményekben, stb..
Legjobb minőségben, garanciával, elérhető árakon lakosság, cégek, és jogi személyek részére.
Ingyenes felméréssel, árajánlattal,szaktanácsadással, szakképzett munkatársakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére a hét minden napján.
Nyílászárok cseréje,nyílászárók beépítése utómunkálatokkal , maradék hulladék elszállítás,kőműves munka, spalettázás, gipszkartonozás, sitt eltávolítás.
Hétvégén is ! T : 06 70 603-40-69

Nyílászárók cseréje-beépítése

 

Társasházkezelés Felsőfokon!QTQ Kft.

Aktuálissá vált a közös képviselő váltás? Nincs megelégedve jelenlegi társasházkezelőjével?
Felújításra, korszerűsítésre szorul a társasháza?
Nem boldogulnak a közművek átírásával?
Drágának, soknak találják a jelenlegi közös költséget?
Agilis, gyors, pontos közös képviselőt szeretnének?Akkor ne keressen tovább!Mi vagyunk a megoldás!


Amennyiben felkeltettük érdeklődését és társasházkezelői, közös képviselői és ingatlankezelői feladatok ellátására keres szakképzett közös képviselőt, társasházkezelőt, ingatlankezelőt, kérem, ajánlatkéréshez vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a következő elérhetőségeken:
QTQ Kft.
Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 17.
E-mailcím: info@thkezeles.hu
Tel/Fax: +36-1-785-9168
Társasházkezelőnk: Gálfi-Kovács Andrea

Társasházkezelés,közös képviselő,közös képviselet,társasházkezelő,Budapest

 

Pénzügyi hirdetés

Pénzügyi tanácsadás 7 éves tapasztalattal és kényelmi szolgáltatásokkal. Lakossági ügyfeleink részére díjmentes szolgáltatással állunk rendelkezésre, akár tanácsadás kereteken belül. Látogasson el honlapunkra, ahol számos hasznos információ mellett, megosztunk Önökkel ügyvédi híreket is megfelelő tájékozottságért.

Pénzügyi hirdetés

 

Antenna beállítás

Parabola, mindíg tv és egyéb antennák beállítását vállaljuk budapesten és pest megyében, minden nap.Hétvégi és ünnepi felár nélkül!

Antenna beállítás

 

Online reklám

A www.onlinereklam.eu oldal lehetőséget teremt Önnek arra, hogy interneten reklámozza saját vállalkozását. Portfóliónk és az általunk üzemeltetett oldalak látogatottsága mind megtalálható a fenti elérhetőség alatt. Olvassa el ismertetőnket, árainkat, és rendelje meg a szolgáltatást online! Sok sikert kívánunk a vállalkozásához!

Reklámozzon oldalainkon!

 

KKV Tanácsadás

A weboldal KKV Tanácsadással foglalkozik, aminek célja a a magyarországi kis- és középvállalatok segítése, megtalálják azokat a forrásokat, amelyeket a vállalat javára fordíthatnak.

KKV Tanácsadás

 

Kerti tó

Egy családi ház udvarának szép éke a kerti tó, halakkal és csobogóval. Egy kisebb, körülbelül 2×2 méteres kis tavacska kialakítása egy-két nap alatt elvégezhető. A megfelelő és helyesen megtervezett világítás és látványelemek teszik igazán egyedivé.

Kerti tó

 

Óra javítás, eladás, felvásárlás

Üzletünk - ÓraGuru- megnyílt a mammut 1-ben.
Szakszerű elemcsere, szíjcsere, órajavítás. Ami másnak lehetetlen nekünk nem.Megjavítjuk az órákat, ha kell alkatrészt készítünk hozzá. Továbbá egyedi karórák tervezését is vállaljuk. Egyedi, különlegeset. Zománszámlap készítése, gravírozás. Valamint felvásárolunk készpénzért, márkás karórákat. Keresse üzletünket a mammut1 bejáratában a széna tér felől!

órajavítása

 

szolárium stúdió

Tisztelt Látogató!3 fekvő gépünk van, melyek az Európai Uniós szabványnak a 0,3W /m2 értéknek felelnek meg.Fekvő gépeink nagyméretűek, kényelmes pihenést biztosítanak; bennük testventilátor- , hangerő- és arcbarnító - szabályozás beépített kezelőegységgel.
Álló géppel várjuk kedves vendégeinket, akik ezt kedvelik.

szolárium

 

Magánnyomozó Iroda

Tiszta profilú magánnyomozó iroda kínálja szakszerű, diszkrét magánnyomozás szolgáltatását főleg Magyarországon, de egyes esetekben külföldön is!

Factum4 magánnyomozás

 

Takarítás Szentesen

Irodák, társasházak, lakások teljeskörű minőségi takarítása Szentesen, és vonzáskörzetében. Az általunk takarított épületekben kizárólag minőségi tisztítószereket, illetve modern takarító eszközöket használunk. Képzett és lelkiismeretes takarító kollégákkal rendelkezünk.

Takarítás

 

Kerttervezés 

Kerttervezés, kert karbantartás, kertépítés, öntözőrendszerek építése valamint, kerti tavak és sziklakertek tervezése

Kerttervezés 

 

burkolás

Fő tevékenységünk a burkolás és hidegburkolás, ezen belül csempézés illetve járólapozás és ezek elő és utó munkálatai (legyenek akár exkluzív burkolatok is)

burkolás

 

Linképítés

Minőségi linkmarketing szolgáltatások megfizethető áron magányszemélyeknek és kisvállalkozásoknak.

Linkhálózat építés

 

Webáruház készítés

Probléma mentesen megvalósulhat a közös webáruház, így a webáruház készítés nulla forintba kerül Önnek, miközben egy több milliós értékű értékesítő rendszerhez juthat. Nagyobb profitot érhet el a fejlesztő, a marketinges és a kereskedő szövetsége, mint az egyedül dolgozó webshop. Mivel nekünk programozóknak és marketingeseknek a webfejlesztés a szakmánk, illetve mivel túl vagyunk több tucat sikeres webáruház elkészítésén, garantáltan olyan webshopot fogunk készíteni, mely a legmodernebb értékesítést segítő és növelő funkciókkal lesz ellátva. A közös együtt működésre lehetőségek a közös cég létrehozása, vagy a megfelelően megszervezett könyvelés, melyet a könyvelők értenek.

webáruház készítés

 

Pólóügynökség

Miért választják olyan sokan a Pólóügynökséget?

Mert az elképzelt színű és fazonú pólót vagy pólókat az ügyfeleink nálunk gyorsan kiválaszthatják és ötleteiket terveiket rányomtathatják velünk a kért termékre. Mind ezt nagyon gyorsan az Internet által adott lehetőséggel. A Pólóügynökség korrekt árakkal és gyors kiszolgálással kínálja szolgáltatásait és termékeit.

Minőség!

Kizárólag első osztályú termékekkel dolgozunk. Textil termékeknél nem használunk ázsiai eredetű alapanyagot. Vállaljuk a minőséget, ezért a termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Pólók, pólónyomtatás, sapkák

 

Kések, bicskák, vágóeszközök élezése

Életlen vágóeszközeit újra élessé alakítjuk műhelyünkben. Az élezés menetét is bemutatjuk.

Kések, bicskák, vágóeszközök élezése

 

Telefondoki GSM szerviz

Mobiltelefonjavítás gyorsan, szakszerűen! Vállaljuk mindenféle mobiltelefon Motorola, Samsung, Sony Ericcson, LG, Nokia, Alcatel, Sagem telefonok szakszerű szervizelését, javítását. Software csere, függetlenítés, átvezető fólia csere, kijelző csere, touchpad csere, burkolat csere, hardware javítás és egyéb szerviz gondok megoldása. Ázott mobiltelefon és ázott készülék javítás!!! A gyors alkatrészbeszerzésnek köszönhetően készüléke 1-4 munkanap alatt elkészül. Vannak olyan software beavatkozások (software frissítés, unlock, függetlenítés) melyek akár helyben is megvárhatók. Persze van olyan is amely legalább egynapos átfutást igényel. Gyors, megbízható és nem utolsósorban kedvező árakon dolgozunk. Amennyiben úgy dönt, hogy nem várja meg a javítást, vagy a megfelelő alkatrész beszerzése vesz több időt igénybe, cserekészüléket biztosítunk. Mobiltelefon és GSM szerviz, gyorsszerviz, javítás!Telefondoki GSM szerviz

 

másolás, fénymásolás, nyomtatás

Honlapunkon a másolás (fénymásolás), nyomtatás, spirálozás, hőkötés, laminálás, scannelés és egyéb szolgáltatásainkról tájékozódhat. Szolgáltatásainkat akár már házhozszállítással is igénybe veheti, amit megrendeléstől függően akár ingyen ki is szállítunk Önnek. Kérjen ajánlatot egyszerűen, töltse fel dokumentumát, írja le, hogy szolgáltatásaink közül melyiket és milyen formában kéri és mi rövid időn belül elküldjük ajánlatunkat.

Másolás.net - Másolás, Fénymásolás, Nyomtatás

 

PAMIS Takarító Kft - irodatakarítás

Irodák, irodaházak teljeskörű minőségi irodatakarítása Budapesten.

Minőségi takarítás

 

Ács Tamás egyéni vállalkozó, hűtőgépszer

Az hűtőgépek szerelését érdemes egy hozzá értő hűtőgép szerelővel végeztetni, mert nagy értéket képviselnek.
A szakember munkája a garancia a hosszú élettartamra és a hibátlan működésre.
Hűtőgép szerelő kollegáink magas szintű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek.
Munkadíjunk érték arányosak, gyorsan és hatékonyan végezzük az hűtőgépek szerelést.
Hűtőgép szerelő szakemberünk több alkatrész forgalmazóval áll kapcsolatban, ezért önnek a lehető leghamarabb megoldjuk a problémáját.
A hűtőgépszerelésnél szakembereink az elvégzett munkákra valamint a beépített alkatrészek után garanciát vállalnak.
A gyorsaság jellemzi munkánkat, a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésükre állunk!
Legyen szó hétvégéről vagy ünnepnapról, ránk mindig számíthatnak! Akár azonnal pár órán belül rendelkezésükre álunk!
Ipari hűtőgépeknek számítanak a hűtő pultok, hűtőkamrák, borhűtők is.

0-24 h hűtőgépszerelés

 

Asztalosneked

Oldalunkon az ország egész területén megtalálható asztalosmestereit találják meg, akik a legkiválóbb munkát biztosítják a megrendelő számára.
Tisztelettel: asztalosneked.hu csapata

Asztalosneked

 

Egyedi és kis példányszámú könyvek

Egyedi és kis példányszámú könyvek tervezésével és készítésével foglalkozunk – a tervezéstől a könyvkötésen át a szállításig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Könyveink tartósak és igényesek, hagyományos technikával kemény borítóba kötjük őket.

Egyedi Könyvtervezés és készítés

 

ROLL-UP.HU

Cégünk, a roll screen, banner up, roll banner, vagy easy roll néven is emlegetett állványos eladáshelyi reklámeszköz nyomtatását valamint, grafikai tervezését vállalja.
A roll-up előnye, hogy nagy formátuma ellenére hordozható és cserélhető, kiváló információs felület kiállítások standjához, termék bemutatókhoz, prezentációkhoz, üzletek vagy áruházak kirakataiba, és várótermekbe.

Cégünk roll-up eszközöket nyomtat, nagyformátumú nyomdagépeinkell.

 

Webáruház készítés

A webáruház készítés hazai piacán éllovas a Trifid, úgy is hívják őket sokan, mint a webáruházak gyártói. A szoftvereket közepes és nagyvállalatoknak fejlesztjük, ahol az összetett megoldások minden esetben alapvetően jelentkeznek. A Trifidnél nagy hatékonysággal értékesítő gépezeteket gyártunk ügyfeleinknek. Online szoftverünket meglévő raktárkezelővel vagy más ügyviteli programmal összehangolhatja. A sikeres online eladás a vásárlási folyamat azaz a pénztár megfelelő kialakítása, mondhatjuk egy webáruház legfontosabb része. Amennyiben a pénztárnál elbizonytalanodik a felhasználó vagy esetleg eltéved, úgy az egész eladás meghíúsulhat. A Trifidnél ígyhát erre a pontra kiváltképpen ügyelünk, mert tudjuk hogy mennyire fontos.

webáruház készítés

 

Hűtőgép szerelők

Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyi romlandó étel található a hűtőkbe és fagyasztókba.
Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert mi alkalmazkodunk az ön időbeosztásához.

Hűtőgép szerelők

 

retro disco, Retro video disco

Úgy érzem zsibbasztó életünknek köszönhetően újra elérkezett az idővisszaforgató örök fiatalok kora, melyet jelenleg úgy hívnak: RETRO DISCO.
Nem csupán disco, video disco. Vállalok Retro Video disco rendezvényeket, fellépéseket.
Bulifilozófiám: ha már RETRO, legyen Retro!
Sőt! Retro video DISCO! (melyet a '80-as években szájtátva bámultunk az első dögnehéz Videoton, Orion színes! tévéken)

Retro disco

 

Vállalatirányítási rendszer

A vállalatirányítási rendszerek az ügyviteli megoldások alapkövei. Az e-link ASP struktúra egy merőben új változata az ERP alkalmazásoknak, amely nagyon sok előnye miatt vált díjnyertessé. A struktúra gyors, megbízható és pontos valamint az elérhető legjobb teljesítményt garantálja a nap bármely szakában.

Vállalatirányítási rendszer

 

Pedantéria Plusz Kft. - takarítás

A Pedantéria Plusz Kft. választásával reális áron vehet igénybe takarítási szolgáltatásokat. Vállalunk ipari és irodatakarítást, emellett ablak, szőnyeg, homlokzattisztítást is. Cégünk a legmodernebb technikát alkalmazza, ezen felül korszerű, környezetbarát tisztítószerekkel dolgozunk. A nap 24 órájában rendelkezésére állunk. Kérjen árajánlatot! A takarításban nem ismerünk lehetetlent!

Pedantéria Plusz Kft.

 

Társasházkezelés

Teljeskörű társasházkezelés, közös képvielet Budapesten. Társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek üzemeltetése ügyvédi háttérrel.

Közös képviselet

 

Garantáltan mindig elérhető szerverek.

A szerver megoldások fő profilja VPS (virtuális szerver), szerver és szerver-hosting továbbiakban még domin, tárhely és Windows konfigurálásával, e-mail tárhely szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink részére.

Szerver Megoldások

 

Riasztó-kamera szerelés Vagyonsystem Kft

A Vagyonsystem Kft biztonságtechnikával, ezen belül riasztó berendezések szerelésével, kamera rendszerek telepítésével, belptető rendszerek tervezésével, üzemeltetésével, villanyszereléssel, kaputelefon szereléssel foglalkozik egész Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén! Kérej ingyenes helysziní felmérésünket!

riasztó-kamera szerelés

 

Elektromos láncos emelő

A cégeknek, amelyek a gyartás vagy éppen a szállítmányozás során nagy terheket kell emelniük ajánljuk a különféle elektromos láncos emelőket. A Texem kft a hazai piac egyik legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező cége, ahol egyedi igényeinek megfelelő rendszereket terveznek és forgalmaznak. A beépített rendszerekhez biztos alkatrész utánpótlás és kellékanyagot tudnak biztosítani. Keresse fel honlapjukat és ismerje meg teljes termék és szolgáltatáskínálatukat.

Emeléstechnikai rendszerek és kiegészítők

 

Szitanyomás

Szitanyomás,emblémázás textil és papír termékekre,pontos árakkal elérhetőségekkel

Szitanyomás és emblémázás

 

Sírkő készítés

Kőmegmunkálással 1991-óta foglalkozunk.Csengery úti telephelyünkön, találhatók bemutató síremlékek fejkövek,valamint bemutatótermünkben a
kiegészítő kellékek nagy választéka található vázák, mécsesek, kaspók, gránitból , bronzból, rozsdamentes anyagból.

Sírkő

 

Archiválás, digitalizálás

Miért szükséges a digitalizálás?
A DIA felvételek gombásodhatnak, és elöregedésük folyamán elcsúsznak a színeik;
A VIDEÓK jelhordozó rétege 10-15 év után rohamosan veszít mágneses tulajdonságaiból;
A FÉNYKÉPEK a gyorselőhívás miatt néhány tíz év után megkopnak a színeik;
Az IRATOK tárolása hosszú távon költségesebb, mint egy jól megszervezett mentés.
A MAGNÓ kazetták szintén bemágneseződnek, a hang tompa lesz és zajokkal teli;
A BAKELIT lemezek is öregszenek, régebbi felvételek már életlenül szólnak.
A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig.
Szeretettel várjuk új Nyugati téri irodánkban minden hétköznap.
Az Emlékmentő Csapat

Archiválás, digitalizálás

 

ovis jelek, bölcsis jelek

20 éve működő címkegyártó cégünk ruhába varrható, kiváló minőségű ovis és bölcsis jelek készítését vállalja.
Vállaljuk egyéb, textil etikett címkék készítését is.

kiváló minőségű bölcsis és ovis jelek

 

Társak Tanácsadó Központ

A TÁRSAK Tanácsadó Központban szakképzett Társaink segítségével egy helyen, időt és energiát megtakarítva találhatsz megoldást magánéleti, családi, gyermekekkel kapcsolatos, munkahelyi, üzleti valamint pénzügyi problémáidra.
Jogász, pszichiáter, pszichológus, adótanácsadó, könyvelő, mediátor, coach, szupervízor valamint hitel- és ingatlan szakértő kollégáink segítenek, hogy megtaláld a számodra megfelelő megoldást.

Társak Tanácsadó Központ

 

Lemma Coaching

Lemma Coaching - Coach képzés (akkreditált szakmai képzés gyakorló tanácsadó szakemberek számára), vállalat- és szervezet-fejlesztés, belső kommunikáció, tanácsadás. Kérje oldalunkon egyedi ajánlatunkat, akár tanácsadásról, akár coach-képzésünkről érdekelné több információ!

Minden ami coaching

 

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es körzetében éjjel-nappal, 0-24 óráig. 10 éves tapasztalat-
Telefon: 06/1-239-97-95
Duguláselhárítás profi eszközökkel, garantált minőségi munka.

Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es körzetében

 

nyomda

Ha nyomdát keres Pauker az én nyomdám. A húsz éves múltunk a garancia arra, hogy a munkánkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. A nyomdánk, Magyarország egyik legnagyobb nyomdaipari vállalkozása. Napi 4 millió színes (4+4) oldal feletti kapacitással, nem kizárólag csak a művészi igényű nyomdatermékek előállításában hanem a nagy példányszámú nyomtatásban is élen jár, és gépparkjából következtethető, hogy leginkább az egymenetes 4+4 színes nyomtatásra specializálódott. Nyomdánk Főbb tevékenysége katalógusok, prospektusok, éves jelentések, reklámanyagok, szórólapok készítése. Termeszesetesen foglalkozunk még folyóiratok, havilapok, hetilapok, negyedéves újságok, periodikák, könyvek, (Ragasztókötött, Cérnafűzött-ragasztókötött, Keménytáblás) és egyéb speciális kiadványok nyomtatásával is vagy kérjen árajánlatot honlapunkon keresztül.

nyomda az én nyomdám

 

Sátorbérlés

Sátorbérlés, rendezvényekre rendezvénysátor, partyra, party sátor ajánlatok! Állandó sátor akciók!

Sátorbérlés

 

lakásfelújítás garanciával

Eddigi lakásfelújítási tapasztalatunk, az elvégzett munka minősége a garancia arra, hogy lakását szakértelemmel varázsoljuk újjá. A megfelelő gyakorlattal rendelkezünk ahhoz, hogy ön rövid idő múlva élvezhesse megújult otthonát.

Lakásfelújítás garanciával.

 

Weblap készítés, Ingyen oldal

Ingyenes weblap szerkesztés weboldal készítő segítségével. Oldal készítés saját ingyen weblap szerkesztő segítségével. Weboldalkészítő rendszer, amivel nagyon könnyű az ingyenes weblapszerkesztés és weblapkészítés.

Vilaghalo.eu

 

Zárjavítás

A zárjavítás segít Önnek és családjának a biztonság megtartásában. A sérülés mentesen zárjavítás, vagy romlás esetén kinyitott zár, szakértelmet kívánó feladat. Például amennyiben betörtek a lakásba, tehát feltörték a zárat vagy esetleg elhagyta a kulcsokat, netán beletört a zárba, ugyancsak szükség van zárjavításra. Lakatos munkatársaink igyekeznek a legrövidebb idő alatt kiérni a helyszínre azáltal, hogy a zárjavítás, szinte minden esetben sürgős szokott lenni. A zárjavítást Budapesten és környékén biztosítjuk.

Zárak javítása Budapesten

 

Lakásszervíz Miskolc

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidõvel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Miskolci lakásszervíz

 

Jelmezkölcsönző Budapest, 3.kerület

Cégünk 2006 óta foglalkozik gyermek jelmezek kölcsönzésével és értékesítésével. Fiú és lány jelmezeket kínálunk 10 kategóriában, 3-10 éves korig.
Jelmezkölcsönzőkben a jelmezek széles választékát találja. Fiúknak, lányoknak több kategóriában 3-10 éves korig. Lányoknak Disney hercegnő, tündér, rock star, boszorkány jelmezek. Fiúknak kalóz, lovag, csillagok háborúja, harry potter jelmezek. Hős jelmezek széles választékával várjuk Önöket a 3. kerületben. A kínált jelmezek egyúttal megvásárolhatóak is honalpunkon keresztül.

Jelmezkölcsönző Budapest, 3.kerület

 

Szakember adatbázis

Szakember Adatbázis, Ingyenes regisztráció, kereső, SEO támogatás, állások, cikkek

szakemberek, adatbázis, kereső

 

WEBandIT - web és IT szolgáltatások

Cégünk működésének a célja, hogy korrekt, rugalmas, átfogó informatikai szolgáltatást nyújtson kis és közép méretű vállalkozások számára.
Fő tevékenységünk az interneten való megjelenés elősegítése, mely a weboldal készítés, webdesign folyamatán túl a kiszolgáló infrastruktúra kialakításán át egészen a helyi eszközök beállításáig terjed.

WEBandIT - web és IT szolgáltatások

CNCMedia

Hírek a CNC szerszámgépek világából. Szakmai cikkek cnc, mérés, cmm, eszterga, marógép és szerszámok témakörben. Rendezvényfigyelő és videoblog az egyes kiállításokról. Folyamatosan bővülő tudástár a szakmát most tanulóknak és a szakembereknek egyaránt.

CNCMedia

Magánszemélyek, cégek, lakások, irodák k

Fuvarközvetítőként megoldást nyújtunk mindazok számára, akik költöznek vagy költöztetnek. Amennyiben Önnek költözéssel kapcsolatos problémája van, magánemberként lakóhelyet illetve cégként irodát, székhelyet, telephelyet változtat, keressen szolgáltatót weboldalunkon vagy töltse fel ajánlatát! Ha Ön költöztető cég vagy szabad kapacitással rendelkezik és vállalni tudja magánszemélyek, irodák költöztetését, böngésszen az ajánlatok között vagy töltse fel hírdetését!

Magánszemélyek, cégek, lakások és irodák költöztetése

Autómentő - Ködi autómentés

Autómentő vállalkozás Budapest XV. kerület. Autószállítás & autómentés - Karambolos autó, járművek mentése.

Autómentő

Válás és vagyonmegosztás szabálytár

A válás és vagyonmegosztás szabályai a családjog egyik legtöbb kérdést felvető rendelkezései. A válás okai, a válás bíróság vagy közjegyző előtti lehetősége viszonylag könnyűnek tekinthető. A vagyonmegosztás számos, törvényi szinten nem rendezett kérdést is felvetnek. A házassági vagyon közös vagyon jellege, a vagyon megosztásának aránya több problémát is felvet a válás során.

Válás információs portál

Kapás és Kapás Kft.

Tevékenységünk a tüzek keletkezésének megelőzésére, továbbterjedésének megakadályozására, illetőleg a tűzoltás alapvető feltételeinek biztosítására, a létesítés és a használat során megtartandó jogszabályok, szabványok, szakhatósági és hatósági előírások érvényesítésére irányul.

Tőzvédelem, munkavédelem és környezetvédelem

Profi varrógép szerviz

Ipari és háztartási varrógépek márka független teljes körű javítása, szervizelése, karbantartása, felújítása, árusítása. Varrógépek kezelésének oktatása. Varrógépjavítás felsőfokon, mégis barátságos áron! Minden, ami varrógép!

Varrógépjavítás felsőfokon

Offina-Irodai szolgáltatások

Teljesen felszerelt nemzetközi iroda, postai és telefonszolgáltatással egybekötve.

külföldi irodai szolgáltatások

Mixerbeton

Ha most építkezik, akkor keressen bennünket folyamatosan frissülő weboldalunkon. Részletes árlistánkban alacsony mixerbeton és földnedves beton árakat valamint pumpálási és kiszállítási díjakat talál.

Mixerbeton értékesítés Budapesten

MLM vezetőket keresek

Egy olyan teljesen új, világméretű üzleti lehetőséghez keresek gyakorlott MLM vezetőket, amely arra épül, hogy az emberek szabadidejük nagy részét az Interneten töltik. Ugye érzed, mekkora erő rejlik ebben? Nincs termékeladás, ezt a rendszer megteszi helyetted. Online és offline munkavégzésre egyaránt lehetőséged van. Jövedelem hetente, Euróban.

Világméretű üzlet és befektetés

Pólómágus

Szeretnél te is jó minőségű egyedi pólót barátaidnak, szeretteidnek, magadnak? Válogass az oldalunkon.

Pólót mindenkinek

Pizza rendelés

Az éttermi szolgáltatások jelentős átalakuláson mentek át a technika fejlődése következtében. Az online pizza rendelés az éhes emberek mentsvára, hiszen az éttermeink nagy száma eredményeként, az országban szinte mindenhol rövid időn belül lezajlik a pizza házhozszállítás.

online pizza rendelés és házhozszállítás

Jancsó Gergely díszműkovács

Kovácsoltvas és rozsdamentes acél alkotások: kapuk, kerítések, korlátok, kül- és beltéri fémbútorok, világítótestek, térelválasztók, kilincsek, bútorfogantyúk, komplett rozsdamentes konyhabútorok tervezése és készítése. Kovácsoltvas-restaurálás.

Kovácsoltvas és rozsdamentes alkotások

Zárcsere

Zárcsere szakembereink mindennemű zárproblémát orvosolnak a zárnyitástól a betörés utáni helyreállításig mindezt roncsolás mentesen és hatékonyan. Ügyeletünket éjjel nappal hívhatja mi azonnal rendelkezésére állunk.

Zárcsere

Vámügyintézés, teljes körű vámkezelés

Vámügyintézés, vámkezelés, elektronikus vámkezelés raktározás, szállítás, minden egy helyen, a törökbálinti DEPO területén.

Vámügyintézés

Névjegykártya

Névjegykártya, névjegykártya készítés a bizCard.hu-tól.

Névjegykártya

Munkaügyi Blog

A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvvizsgáló és professzionális tanácsadó hálózata. A munkaügyi blog célja, hogy hathatós segítséget nyújtson a munkaügyi kérdésekben, ezzel támogatva a napi munkáltatói döntések szakmai megalapozottságát. A munkaügyi blog szerzője Máriás Attila munkaügyi szaktanácsadó.

Megoldás munkaügyi kérdésekre

Ablak, Ajtó és Árnyékolás Konrád Nyílászáró

Cégünk neve összekapcsolódott a nyílászáró fogalmával. Több neves hazai és külföldi, minősített gyártó márka-képviseletét látjuk el, minőségi termékeit forgalmazzuk minden árkategóriában. A legkedvezőbb áru termékektől a luxus kivitelig széles a választék.
Termék-palettánkat folyamatosan bővítettük. Ajtó és ablak mellett kínálunk árnyékolástechnikai eszközöket, könyöklőket, burkolatokat.

Konrád Nyílászáró Kft

Zárcsere szolgáltatás budapest

Zárcsere szolgáltatás és biztonsági zárak felszerelése esetleg betörés utáni helyreállítás kiváló szakemberek segítségével ez a zarcsere-budapest.hu! Egész Budapesten és Pest megyében egy órán belül rendelkezésére állunk, hogy mielőbb biztonságban legyenek értékei.

zárcsere

Duguláselhárítás

A dugulás sosem jön jókor, gyorsan kell a segítség. Budapesten már egy óra alatt a helyszínre is ér duguláselhárítási szolgálatunk. Szakszerű duguláselhárításunk során semmilyen károsodás nem éri a rendszert.

Duguláselhárítás Budapesten

Lakásbiztosítás és családi ház biztosítás

Lakásbiztosítás, családi ház biztosítás, otthonbiztosítás. Információk egyszerűen, érthetően személyre szabva! Kedvezményes on-line díjszámítások és biztosítás kötés.

Otthonbiztosítás, lakásbiztosítási kalkulátor

Sofőrbejelentő matrica rendszer

Amennyiben a közlekedők látnak egy teherautót, aminek a sofőrje nem megfelelően, esetleg balesetveszélyesen vezet, nézzék meg az autó hátoldalát. Amennyiben az autón van - Hogyan Vezetek? - sárga matrica, akkor a matricán látható telefonszámon bejelenthetik az esetet a HogyanVezetek.hu Kft ügyfélszolgálatára.
Az ügyfélszolgálat ezután írásos jelentésben értesíti az esetről a jármű tulajdonosát. Így nem marad előtte titokban, ha a sofőrje rosszul vezet.
A sofőr főnöke ezután tisztázhatja a sofőrrel a konkrét esetet. A céges flották a HogyanVezetek.hu oldalon regisztrálhatnak a szolgáltatásra.

Hogyan Vezetek?

beonline - weboldal készítés

A beonline weboldalkészítést, kiadványszerkesztést, komplett arculattervezést, valamint egyéb kreatív és grafikai munkák elkészítését vállalja.
Több éves webes és grafikai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó bemutatkozó honlapról, webshopról, programozásról vagy bármilyen egyéb kreatív munkáról.

weboldal készítés, kiadványszerkesztés

Szabadalom-Védjegy.hu

A feltaláló számára nagyon fontos, hogy szabadalma oltalmat kapjon. Számunkra nagyon fontos, hogy a szabadalmat megvédjük, megvédjük a feltaláló jogait, hogy lehetőség szerint ne bitorolják a nehezen elért és oltalmazott szabadalmat. Ha egy terméket forgalmaz és azt levédette, azzal a védjeggyel ellátott terméket más ne használhassa, csak az Ön engedélyével.Küldetés. A Szabadalom-Védjegy.hu munkatársai arra törekednek, hogy megvédjék ügyfeleik szellemi alkotásait a jogosulatlan felhasználástól.

logó, szlogen, márka és termék levédése

Kiadványtervezés kedvező áron

Névjegykártyák, szórólapok, egyéb kiadványok tervezése, nyomdakész fájl átadása. Online munkamenet, kedvező árak. Tegyen próbára!

Kiadványtervezés kedvező áron

Öntözőrendszer, sziklakert, kerti tó

Felújítaná kertjét? Keresse fel weboldalunkat és hívjon minket bizalommal! Oldalunkon számos tippet, tanácsot adunk a kertépítés különböző lépéseihez. Legyen szó öntözőrendszer telepítésről, füvesítésről, sziklakert vagy kerti tó építésről mi segítünk Önnek!

Minőségi öntözőrendszerek megfizethető áron

Zárcsere

A legjobb módszer a tolvajokkal szemben a biztonsági zár vagy hevederzár felszerelése, lényeges, hogy legalább 2 ponton záródjon. A zárcsere.net oldalon megatlálja az önnek megfelelő megoldást a zárak terén, hogy biztonságban tudhassa értékeit vagy korszerűbb megoldásokat alkalmazzon. Szakembereink ismerik a legújabb technikákat melyekkel megvédheti otthonát.

zárcsere

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárító gyorsszolgálat, mely éjjel-nappal várja ügyfelek hívását. Keressen minket, és mi az országban egyedülálló RIDGID KOLLMAN technológiánkkal biztosan elhárítjuk a dugulást, ingyenes kiszállással, Budapesten, és 60km-es körzetében. Ne feledje! Nem kell a fejét törnie a duguláson, csak a telefonszámunk legyen a fejében!

Duguláselhárítás

SAP konzultáció, tanácsadás, oktatás

Segítségre lenne szüksége SAP-val kapcsolatban? Üzleti és informatikai tanácsra lenne szüksége? Ne habozzon, keressen minket bizalommal! Cégünk, a BCS Business Consulting Services informatikai tanácsadó cég SAP tanácsadással, oktatással, konzultációval, üzleti, informatikai tanácsadással, vállalatirányítási rendszerek auditjával, valamint alkalmazásfejlesztéssel is foglalkozik.

Informatikai tanácsadás, SAP tanácsadás és rendszer audit

Makkos Judit bérszámfejtő

Makkos Judit bérszámfejtő vállalkozó honlapja. Cégeknek, könyvelőirodáknak és kismamáknak kínál pénzügyi szolgáltatást. Minden célcsoport külön -külön saját hivatkozáson találja meg a részére összeállított információs csokrot. Olcsón, jól dolgozó, megbízható szakember.
Ő egy olyan bérszámfejtő vállalkozó, aki fiatalságával, dinamizmusával, rugalmasságával üde színfoltot jelent a számfejtő mamutok közt.

Makkos Judit prof bérszámfejtő vállalkozó honlapja

Költséghatékony energiafelhasználás

Az F&H Energia Audit Kft. segítségével kis anyagi beruházással takarékos, költséhatékony energiafelhasználást valósíthat meg.

F&H Energia Audit Kft.

Pizzakarton Shop

Cégünk elsősorban pizzásdobozok és más ételkiszállító dobozok gyártásával és értékesítésével foglalkozik!

Pizzadoboz gyártás

Infrafűtés infrapanel, a jövő fűtése...

Elege lett a gázfüggőségből? Nem szeretne gázkazánt a lakásba?
Szeretne egy környezetbarát, gazdaságos és dekoratív fűtésrendszert?
Az infravörös fűtőpanelekkel történő fűtéssel , téli időszakban 30 %-os , de átmeneti időszakban akár 60 %-os megtakarítást is elérhet az elterjedt fűtési rendszerekkel szemben.

Infrafűtés Infrapanel Villanyfűtés

Személyszállítás, busz bérlés

Belföldi és nemzetközi személyszállítás, busz bérlése sofőrrel, autóbuszos személyszállítás minden kategóriában. Személyszállítás autóbusszal, mikrobusszal, kisbusszal.

Személyszállítás, busz bérlés sofőrrel

0-24 Duguláselhárítás Budapesten

Budapest és Pest megyében,non-stop, kül- és beltéri duguláselhárítás, profi gépekkel akár falbontás nélkül, gyors kiszállás,szakszerű munka, alacsony árak, garanciavállalás!

vízvezetékszerelés nonstop

Bérszámfejtés

Társaságunk elkötelezett arra, hogy a bérszámfejtéssel kapcsolatban felmerül valamennyi feladatot átvállalja és pontos, precíz megbízható partnerként támogatást nyújtson az ön vállalkozása részére.

Bérszámfejtés Complexlab

Kollektív szerződés a-tól z-ig

A kollektív szerződés a munkavállalói érdekek érvényesítésének fontos eszköze, sok esetben lehetővé teszi a munkavállalók és a munkáltató közötti alku létrejöttét, hogy érvényesülhessenek a felek érdekei és azok kompromisszumosan lefektetésre kerüljenek. A kolektív szerződés jelentőségét jól mutatja, hogy kormányzati jóváhagyással kiterjedhet akár egy teljes ágaztra is.

Kollektív szerződés megkötése

Magánnyomozó kalauz

Mikor érdemes magánnyomozóhoz fordulni? Milyen követelmények esetén jogosult valaki magánnyomozói tevékenység folytatására? Milyen jogok illetik meg a magánnyomozót?

magánnyomozó

OptimaBusiness

Szolgáltatásaink közé tartozik a cégalapítás, a cég bejegyeztetése, piackutatás, könyvvitel, könyvelés , ügyintézés, bérszámfejtés, ÁFA könyvelés és bevallás, bankszámla nyitása, cégek indítása, felfuttatása, székhely Szlovákia területén, gépkocsi forgalomba helyezése, gépjárműre szlovák rendszám intézése.

cégalapitás

Tender-Értesítő Kft.

Tender-Értesítő Kft. egyedülálló módon online kínálja a magyar, az európai uniós illetve az európai térség további 17 országának (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Görögország, Ausztria etc. ) közbeszerzési és privát pályázati felhívásait, információit.
Ez több mint 100ezer felhívást és információt jelent a felhasználó számára.

A szolgáltatás különlegessége, hogy a cég egy helyre, egy adatbázisba gyűjti a közbeszerzéssel kapcsolatos felhívásokat, tendereket, információkat. Erre az adatbázisra kapcsolódik az eligazodást és a keresést segítő on-line rendszer, mely sokoldalú keresést tesz lehetővé. A felhasználó saját maga alakíthatja ki tapasztalatai és igényei alapján a pontos állandó keresési profiljait, és az eredményeket naponta e-mailben kapja meg.
A többi európai ország közbeszerzési felhívásai között a keresést a CPV kód alapján való keresés könnyíti meg.

A Tender-Értesítő segítségével azok a cégek is könnyebben vághatnak bele a pályázaton való indulásba, akiket eddig a nehezen átlátható és megszerezhető információ, a bonyolult eljárási nyelvezetben való kiigazodás tartott vissza.

A Tender-Értesítő weboldalán lehetőség van a rendszert 2 hétig ingyenesen tesztelni.

Közbeszerzési tenderfigyelés cégreszabottan

Tóth Attila asztalos

ajtó és ablakgyártás, bútorkészítés, egyéb asztalosipari munkák vállalása

Asztalosipari munkák

Darálós WC forgalmazás, szerviz

Cégünk darálós WC-k és háztartási vízátemelők forgalmazásával és szervízelésével foglalkozik. Az általunk kínált speciális őrlőszivattyús rendszerekkel bárhová rövid idő alatt, bontások és engedélyek nélkül telepíthet komplett vizes helységet. Gyorsszolgálatunk a bejelentéstől számított 24 órán belül megkezdi a szervízelést.

Darálós WC forgalmazás

Nortyx Pro Kft.

Hangstúdió, webstúdió, rendezvénytechnika

Nortyx Pro Kft.

Biotisztítás-Takarítás

Szőnyegek,kárpitok biotisztítása. Ágybetétek, ülőgarnitúrák, fotelek szakszerű tisztítása, és atkamentesítése!

Biotisztítás-Takarítás

mernokbazis.hu

tudományos, műszaki és technikai hírek mérnöki szemmel

technika és tudomány mérnöki szemmel

Kisvakond Tóépítés

Miért választaná a vegyszerekkel agyonkezelt, és bőrallergiákhoz vezető klórozott medencét, ha ugyanazt a "vízi" élményt elérheti egy megfelelően kialakított fürdőtóval is. Cégünk 10 éve foglalkozik kerti tavak és fürdőtavak építésével, vízeséselemekkel, és patakokkal kiépítve. A fürdőtavak természethű és biológiailag tiszta, lágy vízminőséget produkálnak. Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Tóépítés

Öntözőrendszerek

Profi öntözőrendszerek elérhető áron! Víztakarékos, teljesen automatikus öntözőrendszereket és esővíztároló tartályokat kínálunk kedves vevőink számára! Elfelejtheti esténként a munkából hazatérve a kert fárasztó öntözését. Spóroljon a vízszámlával, fúrasson kutat, vagy építtesen velünk esővíz tárolására alkalmas ciszternát. Akár 80%-os vízmegtakarítás is elérhető!

Öntözéstechnika

Munkabér információk

A munkabér azonban számtalan járulékkal és levonással terhelt mind a munkáltató mind a munkavállaló oldalán. A munkabér többféle részből állhat és annak kiszámítása, így végleges összege is sok dolgotól függhet. Mindezek fontos szabályok, hiszen mindannyian munkabérből élünk.

munkabér, munkabér kiszámítása, munkabér kifizetése

Elektronikus számla megoldások - Kryonet

Ne bajlódjon se számlanyomtatással, se kézi kontírozással!
Az e-számla előnyei:
- Az e-számla azonnal a vevő rendelkezésére áll
- Az e-számla gyors továbbításával a fizetési időszakok lerövidíthetőek, javul a likviditás
- Irattározási költségek csökkenek
- A számlák visszakeresése egyszerűbb és gyorsabb lesz
- Automatizálható az iktatás
- A számla útja, átvétele nyomon követhető
- Megszűnik a számlák kézi rögzítése, hibalehetőség csökken
- Megszűnik a számlák nyomtatás, postázása

Elektronikus számla megoldások - Kryonet

Elektrodirekt - villanyszerelés Budapest

Az Elektrodirekt a kisebb villanyszerelési munkákra fektet nagyobb hangsúlyt, akár a legapróbb elektromos problémával is bátran keresse fel cégünket.
Alacsony árakkal és gyakorlott szakemberekkel várjuk megkeresését Budapest összes kerületében és fővárosunk vonzáskörzetében.
Cégünk kis létszámú, ám a villanyszerelés különböző szakterületein kimagasló teljesítményt nyújtó, elismert szakembereket alkalmaz, ez teszi lehetővé, hogy versenyképes árakat és mégis minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.
Árainkat, szolgáltatásainkat és elérhetőségeinket tekintse meg honlapunkon.

Elektrodirekt - a kis volumenű villanyszerelés specialistája.

Kerítés építés, kapukészítés

Vállalunk magyar és székely motívumokkal kerítésépítést, kapu és balkonkorlát készítést, székelykapu építést. Vállalunk hintó és kocsigyártást, javítást, restaurálást.
Faipari manufaktúránk készít kapukat, kerítéseket, korlátokat, kizárólag kézi munkával, elsősorban magyar és székely-magyar motívumokkal. Ezek a termékeink hűen őrzik az évszázadok alatt kialakult motívum világot, melyek jelképek és mondanivalóval bírnak.

Székelykapu, kerítések és korlátok kizárólag kézi munkával

Társasház takarítás Győrben

Teljeskörű társasház takarítás Győrben.
Ezen belül: Ablaktisztítás - alpin technológiával is - kiskert gondozás és fűnyírás

Teljeskörű társasház takarítás Győrben

Konferencia tréninghelyszínek

Mi megkeressük a legjobb tréninghelyszíneket egy konferencia alkalmára!

Konferencia - Tréninghelyszínkereső

Laborhűtő - Complexlab Kft.

A labor hűtők széles méretválasztékkal rendelkeznek, melyben megtalálhatóak a kifejezetten szűk helyre méretezett 520 mm széles, illetve a kétajtós modellek is 140 litertől akár 1500 literesig.

Laborhűtő - Complexlab Kft.

Lépj a siker útjára - Sikertervezés.com

A siker Neked is jár! Szeretnél sikeres lenni? Szeretnél többet kihozni magadból? Nem tudod, hogyan motiváld magad, vagy munkatársaid? Látogass el oldalamra, a www.sikertervezes.com-ra, ahol minden kérdésedre választ kapsz!

Szeretnél sikeres lenni? A siker Neked is jár!

Öntsön tiszta vizet poharába

Baktériumoktól, vírusoktól, szennyeződésektől mentes ivóvizet előállító víztisztító készülékek széles választéka. Vásárlóink maradéktalanul elégedettek az egészséges, kristálytiszta vizet előállító készülékekkel.

víztisztító

Betoncsiszolás, betonjavítás

Betoncsiszolás és betonjavítás a tevékenysége a Z – MILAN ’92 Kft.-nek. 1992-től vagyunk megtalálhatóak a hazai szolgáltatói piacon. A Z–MILAN ’92 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. takarítási területen is folyamatosan fejleszti a gépparkját. Ezért egyre nagyobb teret tudunk meghódítani.

Betoncsiszolás, betonjavítás

professzionális porszívórendszer

A világ piacvezető, professzionális porszívórendszer a T-Markt Szakáruháznál! 1991 óta több mint 50.000 elégedett ügyfél!
Gondoktól mentes takarítás, tökéletes portalanítás, halk csendes működés, porallergiás panaszok csökkenése. Mind ez csak a T-Markt központi porszívórendszerével lehetséges.

professzionális porszívórendszer

Csana - Családi Napközi Budapest

A Bárka Családi Napközi és Bölcsöde egy alapítványi fenntartású intézmény. Segítség mindazon szülőknek, akiknek gyermeke nem jutott be az állami intézményi bölcsödébe, vagy pedig eleve nem kívánt élni az állami intézmény szolgáltatásaival, mert kevesli azt. Intézményünk korrekt áron vállalja a gyermekek intézményi nevelését, családias környezetben. max 7 fős csoportok garantálják, hogy minden gyermekre külön jusson idő az egyéni testreszabott neveléshez. Alapítványunk statikus keresztény értékrend átadásával kívánja kompenzálni a változó világ kihívásait, hogy egy stabil értékrenddel engedjük útjára a tőlünk kikerülő gyermekeket. Játékos angol tanulás helyben, illetve a gyermekek szállítása is megoldott. Várjuk szeretettel a szülőket és a gyerekeket.

Bölcsöde helyett 1,5-6 éves korig

Öntözőrendszerek, Központi porszívók

Korszerű, esztétikus, szigetelt garázskapu a T-Markt Szakáruháznál! 1991 óta több mint 50.000 elégedett ügyfél!
A T-Markt Garázskapuval autója, értékei mindig biztonságban lesznek. Kényelmesen nyithatja távirányítóval is garázskapuját ki sem kell szállnia az autóból.ntsön tiszta vizet poharába T-Markt víztisztítóival!Gondoktól mentes takarítás, tökéletes portalanítás, halk csendes működés, porallergiás panaszok csökkenése. A TORO automata öntözőrendszere minden igényt kielégít,nincs többé kiégett, kiszáradt fű,nincs többé esténként hosszas locsolás.kényelmes megoldás és még nyaralása alatt is öntöz.

T-Markt Öntözőrendszerek, Központi porszívók, Garázskapuk

Legyen autója biztonságban

Korszerű, esztétikus, szigetelt garázskapu a T-Markt Szakáruháznál! 1991 óta több mint 50.000 elégedett ügyfél!
A T-Markt Garázskapuval autója, értékei mindig biztonságban lesznek. Kényelmesen nyithatja távirányítóval is garázskapuját ki sem kell szállnia az autóból.

T-Markt Garázskapu

Költöztetés Házhozszállítás Non-Stop

Költöztetés , Fuvarozás Házhozszállítás, tehertaxi.
Szolgáltatásaink: bútorszállítás, bútorszerelés, szállítás

Tehertaxi Költöztetés Non-Stop Fuvarozás

BunnyDanceSchool

Amit kínálunk:
tánc, buli és sport egyszerre, amely még munkává is válhat! Tanfolyamaink az önbizalom fejlesztésére, a mozgáskultúra javítására is kiválóan alkalmasak! Mindez kemény tréningekkel, kitűnő tanárokkal, divatos zenékre, vendégtáncosok bemutatóival fűszerezve oldott jó hangulatú légkörben.

A zene és a mozgás örömteli világa

PC szerviz otthonában, irodájában

Számítógép szervizünk ingyenes kiszállással házhoz megy Budapest egész területén 0-24-ig. Elromlott a számítógépe, nem úgy működik, ahogy szeretné?
Hívjon és még ma megoldjuk problémáját! 06-30/242-57-62
Hívhat minket 0-24, hétvégén, ünnepnap, reggel, este, akár éjszaka is!

PC szerviz házhoz megy

Grafoszerviz

Grafológiai személyiségkép; kapcsolati-párkapcsolati vizsgálat íráselemzéssel; gyermekrajzelemzés; pályaválasztási, pályamódosítási tanácsadás; grafológiai referencialevél álláskereséshez. Grafológiai elemzés, mint személyre szóló, különleges ajándék. Munkatárs-kiválasztás, kompetenciavizsgálat. Rendezvénygrafológia, cégarculat. Grafológia honlapra, újságba.

Grafológia, hogy lássuk is, amit nézünk

Kútfúrás

Kútfúrást vállalok Budapesten és környékén, kedvező áron!
Az ár tartalmazza a hozzávaló anyagokat is!
A munka gyors, precíz és megfizethető. Munkáinkra garanciát vállalunk! Hívjon bizalommal. Telefon : 06-20-346-1042

kútfúrás, kert öntözés

Sinergy Energiaszolgáltató, Beruházó és

Társaságunk, az 1999. évi alapítást követően, három fő üzleti területet fogalmazott meg stratégiájában: az ipari energiaellátást, az épületenergetikát és a távhőellátást. Ezen túlmenően, illetve mindhárom üzleti területbe integrálva, komoly hangsúlyt helyeztünk az energia ellátás környezetvédelmi kérdéseire, a kapcsolt hő-és villamos energia termelésre, valamint a megújuló energiaforrások alkalmazására.
Társaságunk feladatai közé tartozik többek között:
- zöldmezős energetikai beruházások megvalósítása iparvállalatok,
önkormányzatok, közintézmények, kereskedelmi ingatlanok részére,
- energetikai hatékonyságnövelő beruházások megvalósítása
meglévő energetikai rendszerek korszerűsítése keretében,
- a beruházások, felújítások révén létrejött, illetve meglévő energetikai
rendszerek üzemeltetése, karbantartása, integrált energiaszolgáltatás.

Sinergy

Klímarendszerek

Ne szenvedjen a hőségtől! Klímaberendezéseink széles választékával állunk megrendelőink rendelkezésére. Épületklimatizálás tervezéstől a kivitelezésig!
Kérjük nézzen be weboldalunkra! Ha bármilyen kérdése van készséggel állunk rendelkezésére! Amit mi biztosítunk: kedvező árak, magas szakértelem! A többi csak Önön múlik, vegye fel velünk a kapcsolatot most! Gondoljon a füllesztő nyári napokra, mi megoldjuk problémáját!

klíma, klímaszerelés, klíma értékesítés

Hulladékgazdálkodás

Az ÖKO- HUNGÁRIA Kft. csomagolási hulladékkezelést koordináló szervezet mely Partnerei felé termékdíj mentességet, valamint hulladékhasznosítási kötelezettséget biztosit, valamint gondoskodik a vállalkozások telephelyein, kereskedelmi egységeiben keletkezett csomagolási hulladékok szakszerű feldolgozásáról, újrahasznosításáról.

Öko Hungária Kft.

Koszorú temetkezésre

Online koszorú rendelés temetkezésre.

Koszorú Stúdió

Re-Search Online Rendezvényszervezés

Magyaországon egyedülálló online rendezvényszervező rendszer.

Re-Search Magyarország

duguláselhárítás

Duguláselhárítás géppel, Budapesten(bontás nélkül) karbantartási és javítási munkák (kisebbek is, amit más el sem vállal) de önnek fontos!! hívja Zsoltit, nem bánja meg! Olcsó és gyors!
Tel:0670/9409292

dugulás

Bármilyen földmunkát vállalunk

Bármilyen földmunkát vállalunk: Alapásást, tereprendezést, tükörkészítést, föld elszállítást.
A rendelkezésünkre álló géppark segítségével gyors és hatékony munkát tudunk végezni.
A kivitelezés befejezése után szintezési jegyzőkönyvet készítünk.

Földmunka kézzel, géppel

Ősi gyógymódok modern alkalmazása

Foglalkozunk hipnózissal, előző életes utaztatással, prána gyógyászattal, stresszoldással, méregtelenítéssel, meditációval, jóslással, csakra - aura tisztítással, tanfolyami oktatásokkal.

Alternatív gyógymódok

Logóterv

Teljesen egyedi arculat tervezés olyan cégeknek, akik szeretnék megmutatni célközönségüknek egy kiváló emblémával, hogy mit is tudnak nekik nyújtani!
Profi szakember gárda! Időben elkészített és kreatív munkák! Garanciát vállalunk!

embléma tervezés

Takarítás irodákban

Takarítás kis és nagy cégeknek, valamint magánlakásokban a PNP Cleaning Service közreműködésével.

PNP takarítás

Villanyszerelés

A Cosinus FI 98 Bt. Energiagazdálkodással, Villanyszereléssel fogalalkozik

Villanyszerelés-Energiagazdálkodás

Hófehérgalambok Esküvői Látványröptetése

Hófehérgalambok Esküvői Látványröptetése Miskolcon és környékén.

Esküvői Galambröptetés

Lufiposta, Lufifelengedés

Esküvők, gyermekrendezvények, születésnapok gyakori eleme az égbe szökő lufik látványa. Ennek a szép és érdekes látványnak Ön is részese lehet.

Lufi posta:
Felejthetetlen látvány az égbe szökő léggömbök kavalkádja, mely gyakori látványossága a nagy eseménynek! A vendégek egy-egy előre felbélyegzett és az ifjú pár címére megcímzett képeslapra jó cselekedeteket, felajánlásokat írnak (mint fűnyírás, házi munka, bevásárlás az ifjú pár helyett, meghívják egy vacsorára...). Fontos, hogy mindenki olvashatóan írja alá. Ezután a héliummal töltött lufik szalagjára kötik a képeslapokat, és egyszerre szélnek eresztik azokat. Amelyik képeslap visszaérkezik a párhoz, azt számon kérhetik a felajánlónál.

Lufi felengedés:
Az adott rendezvényen minden vendég kap egy héliummal töltött lufit, melyet adott jelre elengednek. Nagyon szép látvány.

(Az esküvő esetében, amikor a pár kimondja a boldogító igent, akkor egyszerre felengedik az összes lufit.)

Lufiposta, Lufifelengedés

Gyerekbarát Eksüvőszervezés

A gyerekbarát esküvők lényege, hogy kreatív megoldásokkal megszervezzük a tökéletes napot az ifjú pár számára úgy, hogy közben a gyerekeknek is biztosítunk elfoglaltságot, feladatokat, izgalmas programokat, és/vagy gyermekfelügyeletet.

Célunk, hogy az Ifjú Párnak és a vendégeiknek; mind felnőtteknek - gyerekeknek olyan programokat - környezetet hozzunk létre, mely alkalmas arra, hogy kényelmesen és nyugodtan szórakozhassanak.

Partnereinket is ezen szemléletrendszer / gondolatok alapján választottuk ki.

Gyerekbarát Eksüvőszervezés

Lakásfelújítás

Megbízható kőműves több éves szakmai gyakorlattal és referenciákkal lakásfelújítást, átalakítást és burkolást vállal!
Telefon: +36-209-158-893


Kőműves-burkoló

Burkolás precízen

Burkolás precízen, lakás felújítás.
Vállaljuk: bel és kültéri burkolatok szakszerű lerakását, beltéri kőművesmunkák igényes kivitelezését, laminált padló fektetését. Weblapunkon további hasznos információkat, képeket talál lakásfelújítással kapcsolatban.

Burkolás, precíz kivitelezés

Költöztetés Budapest

Költöztetés, fuvarozás, szállítás, anyagmozgatás, lomtalanítás, nehézgépszállítás.
A Fősped 50 év tapasztalatával és kiemelkedő szolgáltatási minőségével várja kedves megrendelőit!
•irodák-, lakások költöztetése - igény szerint csomagolással, rakodással.
•árufuvarozás, árumozgatás - igény szerint kézi- és gépi rakodással.
•gépszállítás - komplex gépszállító egységekkel.
•házhozszállítás, áruterítés
•tehergépjárművek bérbeadása nagyvállalatok számára.

Költöztetés Budapest

Gábriel szőnyegtisztítás-gépkölcsönzés

Budapesten és környékén 1991 óta foglalkozunk helyszini (otthoni, irodai) szőnyegtisztítással, kárpittisztítással valamint szőnyegtisztítógépek kölcsönzésével, házhoz szállítással.
Tel:06 20 548-0338

szőnyegtisztítás-gépkölcsönzés

Gabesz-Tanoda

A Gabesz-Tanoda általános és középiskolás diákoknak illetve felnőtteknek nyújt segítséget. Tanulószobát, magániskolát és korrepetálást végzünk elsősorban, de 2010 januárjától ECDL vizsgára illetve különféle nyelvvizsgákra készítünk fel tanulókat, illetve ha igény van rá tanfolyamokat tartunk. Többek között angol, német, olasz, görög, holland és japán nyelvekből. Jelenleg Pécsett működünk. Nyáron tábort, filmvetítést és különféle kézműves tanfolyamokat, klubokat működtetünk: hennázás, nemezelés.

Gabesz-Tanoda

Szivattyú alkatrész

Szivattyúk telepítésével, szivattyús gépészetek szervízelésével foglalkozunk

Szivattyú alkatrészek nagy választéka

villanyszerelés

Villanyszerelés elérhető áron. Ha korrekt villanyszerelőre van szüksége keressen bátran! Megbízható munka komoly referenciákkal.
Keressen meg és csapatommal segítünk, hogy az Ön igényeit minél kedvezőbb felételekkel valósíthassuk meg, legyen szó új építésű ház villanyszereléséről vagy régi lakás hálózat felújításáról.

villanyszerelés

szakdolgozat kötés diplomakötés

szakdolgozat kötés, diplomakötés, nyomtatás, fénymásolás, színes nyomtatás

szakdolgozat kötés,diploma kötés

szakdolgozat kötés

fénymásolás, szakdolgozat kötés, nyomtatás, színes nyomtatás,

diplomakötés

fénymásolás, diplomakötés

fénymásolás, nyomtatás, szakdolgozat kötés, diplomakötés, színes másolás, naptár készítés

Diplomakötés, fénymásolás

A gazdaságos hulladékkezelés

Hulladéktömörítők, bálázók értékesítése

Kezelje hulladékát gazdaságosan

Favágás profiktól

Szolgáltatásaink:
-fakivágás
-ipari méretű fakitermelés
-bozótírtás
-kertgondozás
-tereprendezés
-gyökérzet eltávolítása
5 éve profin működő cég!!!

Favágás, fakitermelés

Pénzvisszatérítés a vásárlások után

Mindannyian szeretnénk minél kevesebbet fizetni azokért a termékekért és szolgáltatásokért, melyek meghatározzák mindennapi életünket. Költségeink többek között úgy is csökkenthetők, hogy a vásárlások után folyamatosan pénzt kapunk vissza, így megtakarításra tehetünk szert.

Lyoness vásárlóCsapat

Végkielégítés információk

Végkielégítés szabályai. Mennyi munkaviszony után jár végkielégítés? Mennyi a végkielégítés összege? Milyen juttatások után számítódik a végkielégítés? Mikor kell a végkielégítést kifizetni? Jár-e végkielégítés rendkívüli felmondás esetén?

Végkielégítés információs portál

Szabadalom szabályai

Hogyan védhetjük ötletünket jogilag? Bármilyen ötletre kérhetünk szabadalmat? Mik a szabadalom feltételei? Kihez forduljunk, ha úgy gondoljuk, hogy értékes találmányunk van? Mik a szabadalmaztatási eljárás szükséges lépései?

szabadalom, szellemi tulajdon, szabadalmi védelem, szabadalmi, szabadalmi eljárás, találmány

Pellet fűtés - Sky Zone Kft.

Pellet kazán, pellet fűtés tervezése, kivitelezése és üzemeltetése.

Pellet fűtés

Tüzifa szállítás

Tüzifa értékesítés és szállítás olcsón!

Tüzifa - Fakerítés.hu

Kábel újrahasznosítás

Kábelek bontása, újrahasznosítása.

Metalex kábel felvásárlás

Díszlécek, dekorációk hungarocellből

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra
expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített
felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület
bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki
megtalálhatja a számára elképzelt méretű,
formájú, minőségű anyagot.

A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak
- emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés
esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat,
párkányokat, feliratokat.

A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi
elképzelés megvalósítására is.

Díszléc webáruház

Emelőkosaras fakivágás

Több mint 10éves szakmai tapasztalattal, elsősorban Budapesten és Pest megyében, de szükség szerint az egész ország területén állunk cégek,és magánszemélyek szolgálatára.
Fő profilunk, a fakivágás és gallyazás mellett épületkarbantartás, klíma- és közvilágítás szerelés.

Emelőkosaras fakivágás

Költöztetés Budapest

A lakosság számára: albérlet, garzon, másfél - kétszobás, vagy nagyobb ingatlan áttelepítése gyorsan, szakszerűen. Olcsó csomagolóanyag beszerzés, csomagolás, költöztetés. Budapesti bútorszállítás, bútorszerelés, vagy rakodás, tetszés szerint rendelhető. Cégeknek: irodaköltöztetés, irodagép, páncélszekrény szállítás. Közületeknek: belföldi fuvarozás, áruterítés, címlistás kiszállítás, rendezvény kitelepítés. Kisvállalkozás nagy tapasztalatokkal, állandó munkatársakkal, referenciákkal. Ingyenes munkafelmérés, vagy telefonos árajánlat, akciók. Hétvégén is, hétköznapi árakon.

olcsó költöztetés, fuvarozás, szállítás

Tűzvédelem - Tűzőr

Tűzvédelem különböző módszerekkel: tűzvédelem habelárasztással, tűzvédelem por oltókkal, tűzvédelem vízköddel!

Tűzvédelem magas fokon

árnyékoló fóliák

LLumar fóliákkal tegye árnyékosabbá az otthonát autóját.

eufoliatech

Érdi könyvelő iroda

Társas és egyéni vállalkozások teljeskörű könyvelését vállalom kompletten, bérszámfejtés, tb ügyintézés, bevallások elkészítése, adótanácsadás, számviteli szabályzatok, ügyviteli szolgáltatások,stb. közvetlen ügyfél kapcsolat, naprakész tájékoztatás, kedvező árakkal várom leendő ügyfeleimet.
Telefon: 06-20-335-67-57, 06-30-346-01-58, 06-23-368-014

Könyvelő iroda Érden

Novill - villanyszerelés

Érdi villanyszerelő vállalkozó vállalja mindennemű Villanyszerelést teljes körűen kompletten, újszerelés, felújítás, javítás, erős és gyengeáramú hálózatok, mérőhelyek, fűtő kábel , hőtárolós kályha , bojler javítás , vízkötelenités, stb. szerelése, Érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi, első ellenőrzés, Eph, stb. szabványossági felülvizsgálatok, szakértés, díjtalan szaktanácsadás, stb. Mindezt reális árakon! Hívjon bizalommal nem fog csalódni!
Telefon: 06-30-9-660-019, 06-23-368-014
Állunk rendelkezésre minden villanyszerelési munkával kapcsolatban! Kismunkát és Nagymunkát egyaránt vállalunk!

villanyszerelés,érintésvédelem, EPH

Mobiltelefon Szaküzlet és Szerviz

Nokia, Samsung, SonyEricsson, LG, Motorola és bármilyen egyéb márkájú mobiltelefonok szervizelését vállaljuk akár 24 órás határidővel. Software csere, kijelző csere, szalagkábel csere, fólia csere, mikrofon csere, hangszóró csere, biztonsági kód kiiktatása, függetlenítés, stb...

Mobiltelefon Szaküzlet és Szerviz

Babaklub.com

Az oldal többek között Au-pair/Babysitter oktatással, rendezvényeken, esküvőkön való gyermekfelügyelettel foglalkozik.
Az ügyintézés sima és egyszerű, szolgáltatásaik mindenre kiterjednek és bármilyen helyzetre felkészülten érkeznek a helyszínre a kicsik legnagyobb örömére, hisz a gyermekfelügyelet mellett a gyerkőköc számára programokat, elfoglaltságot szerveznek, amit persze nagyon élveznek is.

Tevékenységi körünk:
Babysitter, Au pair tanfolyamok.
Babysitter, Au pair állások (Belföld, Anglia, Hollandia, Spanyolország, Belgium, Svájc, Olaszország, Németország, Írország, Ausztria, Franciaország ...)
Arcfestő, Lufi hajtogató, Origami tanfolyam.
Babamasszázs tanfolyam.
Gyermek elsősegély tanfolyam.
Nyelvtanfolyam Bébiszittereknek.
Anyák Iskolája.
Esküvőkre, rendezvényekre gyermekfelügyelet programokkal.
Ugrálóvár, Légvár bérbeadás.
Gyerekbarát Esküvő -, Rendezvényszervezés.
Lufiposta, Léggömb felengedés.

Babaklub.com Gyermekfelügyelet és Babysitter-oktatás

NonStop víz szerelési Gyorsszervíz.

Fő profilunk épületgépészeti kivitelezés: víz-, gáz-, központi fűtés, légtechnika szerelés, tervezés. Napkollektoros rendszerek telepítése, hőszivattyúk, pelletfűtésű kazánok, faelgázosító kazánok, kazánházak szerelése, energiatakarékos rendszerek építése.

NonStop Épületgépészeti Gyorsszervíz.

Kútfúrás, talajszonda, geothermikus fúrás

Kútfúrás, talajszonda, geothermikus fúrás, geothermikus rendszer kiépítés, valamint épületgépészeti termékek és szerelvények forgalmazása. A HDG Umwelttechnik Hungary Kft. az egyedüli cég mely geotermikus primer oldal teljes kivitelezéséhez a kútfúrók és épületgépészek kiszolgálója.  Az általunk gyártott és forgalmazott termékek  EU normáknak megfelelő bevizsgált és engedélyezett zertifikáttal ellátott bizonylatokkal rendelkezünk.

Minden, ami primer oldal. Geotermikus fűtésrendszerek teljeskörű anyag kiszolgálója.

Üvegfóliázás

Cégünk, a Török és Társa ’97 Bt. az épületfóliázás, az autófóliázás, valamint a biztonsági fóliázás területén egyaránt, közel két évtized minden tapasztalatával felvértezve várja kedves megrendelőit – s nem csupán autók szépítését vállaljuk.

autófóliázás, épületfóliázás, biztonsági fóliázás

Arcfestés

Arcfestés gyerekeknek.
profi és olcsó!

Arcfestés

Öröklés szabályai

Mik az öröklés szabályai? Milyen sorrendben történik az örökhagyó rokonai között az öröklés? Mi a kötelesrész, ki jogosult kötelesrészre  öröklés esetén? Kit és hogyan lehet kitagadni az öröklésből? Mire terjed ki az özvegy joga?

Öröklésről

Élettársi kapcsolat kalauz

Kik minősülnek élettársnak? Az élettárs is örököl? Mi a jelentősége a bejegyzett élettársi kapcsolatnak? Kik regisztráltathatják élettársi kapcsolatukat?

Élettársi kapcsolat

Szerzői jog Szakportál

Kit illet meg a szerzői jog? Mi a szerzői jogvédelem tárgya? Mik a szerzői jogvédelem határai? Mik a szerzői jog megsértésének következményei? A szoftver szerzői jog szempontjából speciális műnek minősül? Mi a szerzői jogi közös jogkezelés lényege?

Minden a szerzői jogról

Minden, amit a (mű)körömről tudni kell

Minden, amit a (mű)körömről és a kézápolásról (télen-nyáron)tudni kell! Hasznos tanácsokat kaphatsz egy elismert szakoktatótól, akinek bajai szalonjában nyújtott szolgáltatásairól is többet megtudhatsz. Köröm modellnek is jelentkezhetsz az oldalon, a fantasztikus műkörmökért cserébe pusztán a kezedet kell adnod! A képgalériában pedig szebbnél szebb körmöket találsz és a műköröm-divatról és trendekről is információkat kaphatsz, ha ráklikkelsz az oldalra! Ajánlom Mindenkinek az oldalt, aki szereti a műkörmöket!

Körömláz

Creatist rendezvényszervezés

Szeretné ügyfelei és dolgozói hangulatát felpezsdíteni? Találjon jó alkalmat a koccintásra és a többit bízza ránk!

Cégünk az alábbi rendezvénytípusok teljes körű lebonyolítását vállalja:
- ügyfélpartik, bálok, téma-rendezvények
- évkezdő és évzáró események
- családi napok
- csapatépítések, tréningek, továbbképzések
- konferenciák, szakmai napok, kiállítások
- avató ünnepségek és megnyitók
- promóciók
- sajtórendezvények
- kulturális-és sportesemények, fesztiválok

Creatist rendezvényszervezés

Naptár a képgyűjteményedből! Naptárkirály

A személyes naptár különleges ajándék, mely egész évben, minden rápillantáskor örömöt okoz. Regisztráljon most, állítsa össze a naptárat néhány perc alatt, majd töltse fel képekkel, aztán rendelje meg! Lepje meg vele szeretteit, kollégáit, vagy akár üzleti partnereit is.

Naptárkirály.hu - A személyes naptár különleges ajándék!

SOS szervíz

Számítógép szerviz Budapest.
Számítógép javítás otthonában gyorsan, kényelmesen!

SOS szervíz

Modell-, tárgy és rendezvényfotózás

Kasza Gergely fotográfus, fotóriporter. Előzetes egyeztetés után vállalok esküvőfotózást, portréfotózást, modellfotózást, rendezvényfotózást, tárgyfotózást, kisállatfotózást.

Modell-, tárgy és rendezvényfotózás

Esküvőszervező Hódmezővásárhely.

Várhegyi Rita esküvőszervező, hódmezővásárhely. Teljes körű esküvőszervezés Csongrád megyében.

Esküvőszervezés Csongrád megyében.

Könyvelés, pályázatírás

Könyvelés, pályázatírás és tanácsadás egy helyen - Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft.

Könyvelés, pályázatírás

Angyali Segítség gyorsszolgálat

Angyali Segítség Gyorsszolgálat

Duguláselhárítás olcsón, tisztán, gyorsan, garanciával.
Vízszerelés olcsón, precízen.
Villanyszerelés olcsón, szakemberekkel, garanciával.

0-24 NON-STOP éjjel nappal hétvégén és ünnepnapokon!
Ingyenes kiszállás Budapesten és Pest megyében!

DUGULÁSELHÁRÍTÁS A-Z-ig.
Profi gépekkel,falbontás nélkül,TISZTÁN,olcsón!
Mosdó dugulások, padlóösszefolyó dugulások, gerinc dugulások, pissoar dugulások és egyéb kül-és beltéri dugulás elhárítása.Akna takarítás,gyökértelenítés, zsírtalanítás, akna tisztítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás.
Ha dugulást észlel, honlapunkat meglátogtva hasznos házi praktikákat talál és talán megelőzhető szakember kihívása!

VILLANYSZERELÉS A-Z-ig.
Zárlat keresés, hibaelhárítás, kivitelezés, vezetékek behúzása, szerelvényezés és kisebb munkák elvégzése, fürdőszoba átalakítás!

VÍZVEZETÉKSZERELÉS A-Z-ig.
Bekötések:csap, bojler, mosogatógép, mosógép, tartály, kád.Ázás megszüntetése, fagycsap, csőcserék.

KISS IMRE 0620 610 7644
Hívjon bizalommal!

Duguláselhárítás, vízszerelés, villanyszerelés

Plakát nyomtatás - Fireprint Nyomda

Fireprint nyomda, akciós szórólap nyomtatás, akciós plakát nyomtatás, teljeskörü reklám és nyomdai szolgáltatások.

szórólap nyomtatás, plakát nyomtatás

Minőségi, precíz gépi hímzés

Hímzés, gépi hímzés minőségi, precíz kivitelezéssel a Palesz Kft.-től! A Palesz Gépi Hímző Kft. immár több mint 15 éve áll megrendelői rendelkezésére. Gép hímzést a legmodernebb hímzőgépekkel vállalunk : pólókra, késztermékekre illetve bármilyen anyagra. Póló rendelési akciónk: 50 db feletti hímzés rendelésnél nem számítunk fel hímzőprogram díjat! Szerezzen hímzés ötleteket több tízezer mintás kollekciónkból!

paleszkft.hu - Minőségi, precíz gépi hímzés

Takarítás Budapesten

Teljeskörű takarítási szolgáltatások. lakástakarítás, irodatakarítás referenciákkal. Ablaktisztítás, ablakpucolás, napi és alkalmi takarítás akár festés felújítás után is.

Iroda takarítás, lakástakarítás

Sátor forgalmazás, sátor bérlés

Sátrak, rendezvénysátrak gyártása, árusítása és bérlése

Sátor a sikerhez

Felülettisztítás

Álmennyezetek tisztítása, Falak, homlokzatok tisztítása, Szalagfüggöny tisztítása
Álmennyezetek felújítása
Irodaház és épületegyüttes takarítás
Ipari csarnokok és berendezéseinek felülettisztítása
Szállodákban falak, kárpitok és homlokzatok felülettisztítása
Középületek és társasházak homlokzat tisztítása

Felülettisztítás

Bélyegzőkészítés Szupergyorsan

COLOP bélyegző a márkakereskedőtől!
Bélyegző készítés kényelmesen, online bélyegző webáruház.
Hosszú élettartam: COLOP és Xstamper bélyegzők
Ön alkot, mi elkészítjük precíziós lézertechnikával.
Akár 1 óra alatt készen lesz bélyegzője!
Szupergyors szállítás!
Minőség, hatékonyság, Ügyfélközpontúság = Betű-Mix Kft.

Bélyegző

Emblémázott pólók

Egyedi emblémázott pólók és reklámtermékek széles választéka

Emblémázott pólók

Ultrahangos hajhosszabbítás, hajdúsítás

Ultrahangos hajhosszabbítás és hajdúsítás. Profi hajfelvarrás és hajdúsítás. Ultrahangos hajhosszabbítás olcsón.

Cégünk több éve foglalkozik hajhosszabbítással és póthaj kereskedelemmel! A legkíméletesebb technikákkal dolgozunk. Hőillesztés-Ultrahangos illesztés-Dh-Up módszer.
Kiváló minőségű humán póthajak!

Ultrahangos hajhosszabbítás és hajdúsítás

Netlet Bt. Kiskunhalas

Az oldal megismertet a legfontosabb kártevők biológiájával és az ellenük alkalmazott irtási technológiákkal. Letölthetők a szakmai hátteret adó jogszabályok, előírások és az irtószerek Biztonsági adatlapjai. Elérhetők a HACCP előírások és az egyes élelmiszeripari ágazatokra vonatkozó Jó higiéniai gyakorlat útmutatók. Megismerheti a vállakozás történetét és referencia munkáink felsorolását is közzé tesszük. Online kérdőívünk kitöltésével azonnal kérhet ajánlatot, vagy visszahívást.

Kártevőirtás HACCP-technológia Bács-Kiskun megye

Hema Ponyva Székesfehérvár

A Hema Ponyva Székesfehérvár, Kapos u.7.sz. alatti telephelyén teljes körű ponyva készítés, ponyva javítás, ponyva dekoráció szolgáltatásokat végez.
06-20-9887-819
www.hemaponyva.hu

ponyva készítés-javítás

PKI Kft.

PKI könyvvizgáló iroda könyvvizsgálat,a dótanácsadás

PKI Kft.

Cégkivonat, cégadatok 3 perc alatt

A CégTaláló az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium cégadatbázisában tárolt cégbírósági cégdokumentumokhoz nyújt hozzáférést. Cégkivonat, mérleg, névjegy vagy cégmásolat letöltése, közhiteles cégkivonat megrendelése.

Cégtaláló - Cégkivonat, mérleg megrendelés, letöltés

Keresőoptimalizálás a SEOmarketingtől

A SEO marketing csapata a keresőoptimalizálás, a Google megszelídítésének mestereiből áll. Professzionális SEO szolgáltatásokat kínálunk, hogy az emberiség nagy kalandjában, a keresőmotorok megszelídítésében eséllyel vehess részt. Olyan kaland ez, ami sikerre viheti a vállalkozásod, olyan látogatottságot hozva a weblapodnak, mintha tigrisek kergetnék hozzád a látogatókat. Ha egyedül akarnád legyőzni a SERP-ben levő óriási konkurenciát, az olyan lenne, mintha egymagad szállnál szembe egy kardfogú tigrissel. De szerencsére a SEO marketing csapatára a legvadabb SEO kihívásoknál is számíthatsz. Noha az áraink nem a legolcsóbbak a piacon, a szolgáltatásunk színvonala miatt, hamar rájössz, hogy a keresőoptimalizálásban az ár-érték viszony a mérvadó. Ahogy egy házi macska és egy oroszlán között is szemmel látható különbség van, úgy a mi SEO szolgáltatásunk mellett sem lehet csak úgy elmenni. Köszönjük, hogy keresőoptimalizálásban a partnered lehetünk.

Keresőoptimalizálás

DelSol.hu asztalosműhely

Minőségi asztalos, konyhabútor, beépítettszekrény, egyedi bútor, tolaójtó, galéria építés, ablak, ajtó, paraván készítés.

DelSol.hu asztalosműhely

Aktív Futárszolgálat

Aktív Futárszolgálat magánszemélyek és cégek részére, Budapesten és környékén egyaránt vállal:
kisárúszállítást, csomag és levélszállítást, díszcsomagok, virágok szállítását, iratok, könyvek, szórólapok szállítását, ügyintézést, árú - és anyagbeszerzést.
+ 36 70/ 52 - 75 - 400
H-P:7h - 17h.
Szolgáltatásunk lényege az Ön kényelme.

Gyors, precíz, megbizható.

Szakdolgozatkötés, diplomakötés

Gyors határidővel vállalunk szakdolgozat, dipoloma-, és doktori munkák kötését. Könyvkötészetünkben egyedi és nagy példányszámú könyveket készítünk. Plakátokat, szórólapokat, egyedi és céges naptárakat készítünk. Nyomtatás, fénymásolás, szerkesztés.

Szakdolgozat és diploma kötés

Konfliktus Mediáció

Párkapcsolati krízisek és válási konfliktusok gyors, kultúrált és költségkímélő rendezése mediációval. A mediáció kiválóan alkalmas arra, hogy segítségével
- rendbe hozza nehéz kapcsolatát párjával, szüleivel vagy munkatársával,
- házasságát méltósággal, békésen zárja le és elkerülje a perrel járó „sárdobálást”,
- szót értsen a másik féllel és ezzel elkerülje az évekig húzódó pereskedést,
- megvédje gyermekét egy elhelyezési per minden kínjától.

Párkapcsolati és válási mediáció

lyoness shopping

Regisztrálon a Lyoness rendszerébe, hogy Ön is megkaphassa a kedvezményeket amik megilletik Önt. A Lyoness nem csak vásárlási hanem üzleti lehetőség is.

lyoness vásárlás

Alkalmi sofőr

26 éve „B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkező, ez idáig balesetmentesen vezető, megbízható, leinformálható 45 éves budapesti férfi - alkalmi, vagy rendszeres megbízással -, bármilyen típusú személyautóra, vagy saját, Citroen C4 típusú gépjárművel gépkocsivezetői munkát vállal budapesti és vidéki utakra egyaránt.

személyszállítás - árufuvarozás

Szakács Zoltán vőfély

Esküvők levezetését vállalom az ország egész területén.

Vőfély, ceremóniamester

Rendezvényhajók - Sailor.hu

A Sailor kft. 1996-ban alakult, fő profilja rendezvényszervezés hajón ( vendéglátás hajón, esküvő hajón, céges rendezvény hajón ) és vízi személyszállítás ( bérelhető személyhajók, dunai sétahajózás, bérelhető rendezvényhajó ).

Rendezvényhajók

FutureEvent.hu – Professzionális rendezv

Rendezvényszervezés felsőfokon: A Future Event Kft. üdvözöli Önt, a profi rendezvények világában! Minőségi, a vendég és a megbízó igényeinek mindenben megfelelő rendezvényszervezést garantálunk! Hisszük, hogy a jövő azoké a rendezvényeké, melyek újdonságot és természetesen profizmust hordoznak magukban. Rendezvényszervező cégünk minden egyes rendezvényt maximális odafigyeléssel és lelkesedéssel szervez, tökéletesen igazodva megbízónk elképzeléséhez. Future Event az Ön rendezvényszervezője!

FutureEvent.hu – Professzionális rendezvényszervezés

villanymotor tekercselés

Miskolc mellett, Alsózsolcán villanymotor tekercselést vállalok, cégeknek ingyenes szállítással! További információk a honlapon!

villanymotor tekercselés Alsózsolcán

asztalos, üveges

Szolgáltatásink: asztalosmunkák, üvegezés

Melant Glas Bt.

Poplart BTL Kommunikációs Ügynökség

Kommunikációs ügynökségünk olyan szakemberek együttműködése, melyben célszerűen ötvöződik a tudás, a kreativitás, a precizitás és a rugalmasság. A BTL egyes területeire vonatkozó projekteket is vállalunk, mint grafikai tervezés, fotózás, vagy nyomdai kivitelezés. Emellett igazi kihívásnak tekintjük a komplett, innovációt igénylő feladatokat, mint a promóciók teljeskörű lebonyolítása, instore innovációk és üzletdekoráció. Nemzetközi partnerkapcsolataink révén széles választékban standard termékeket is forgalmazunk, melyek által ügyfeleinknek összetett BTL megoldásokat kínálunk.

Logo- és arculattervezés,komplett grafikai szolgáltatás, nyomdai munkák.

Relatív-A csomagolótechnika

A Relatív-A Kft. csomagolástechnikai anyagok és kiegészítő termékek értékesítésével foglalkozik. 2005 óta nyújtunk teljeskörű csomagolástechnikai szolgáltatásokat, elsősorban ipari felhasználók részére. Célunk, hogy, szolgáltatásainkat időre, magas színvonalon teljesítsük, maradéktalanul kielégítve Megrendelőink elvárásait.

Okmánytasak, simítózáras tasak, légpárnás boríték és csomagolóanyagok széles választéka!

Zárnyitás

Zárnyitás szolgáltatások. Szolgáltatásunk arra épül, ha kedves ügyfeleink nem tudnak bejutni lakásukba, elhagyta, ellopták, vagy elromlott a zár. Zárnyitás kedvezménnyel.

Zárnyitás

Egyszemélyes kft alapítás portál

Információs portál az egyszemélyes Kft-ről: alaptőke követelmények, könyvvizsgálat, ügyvezetés, alapítás, értékesítés.

Egyszemélyes kft alapítás

CC Könyvelő iroda Kft.

CC könyvelő iroda Kft.Számviteli és gazdasági tanácsadási szolgáltatások egyszeres és kettős könyvelés szabályai szerint, gazdasági társaságoknak és nonprofit szervezeteknek

Könyvelő iroda, végelszámolás, adózás, bérszámfejéts, bevallások benyújtása

Családi pótlék Portál

Majdnem minden ami családi pótlék. Mik a családi pótlék jogosultság feltételei? Mennyi ideig vehető igénybe a családi pótlék? Ki kapja meg a családi pótlékot? Hogyan igényelhető a családi pótlék? Milyen igazolások szükségesek a családi pótlékhoz? Hogyan történik a családi pótlék kifizetése?

családi pótlék összege, igénylése

szövetkezet, szövetkezet alapítása

Szövetkezet Portál: információk szövetkezet alapításával kapcsolatban. Mennyiben más a mai szövetkezet, mint a régi rendszer szövetkezeti formája. Hány alapító kell a szövetkezethez? Ki veszi nyilvántartásba a szövetkezetet? Mik a szövetkezet szervei és mi a feladatkörük? Hogyan működik a szövetkezet vezetése?

Szövetkezet információs portál

Guba István nagyvőfély

A vőfély az esküvő elengedhetetlen kelléke.
Esküvőjének levezetését bízza profi nagyvőfélyre!

Nagyvőfély

Antenna szerlés olcsón

Mindent tudunk, amit a nagyok
TV nézés ingyen.
Ingyenes felmérés

Antenna szerelés olcsón

Duguláselhárítás

Csatornakarbantartás Woma géppel a lakosság részére is, az ország összes megyéjében, megyékre bontva.

Csatornatisztítás, duguláselhárítás

Hitel és pénzügyi tanácsadók

Pénzügyi tanácsadók, hitelközvetítők, hitelügyintézők információs weboldala. Hitel és a pénzügyi világ hasznos dolgai érthető formában a mindennapi ember számára.

Pénzügyi tanácsadók, hitelközvetítők, hitelügyintézők információs weboldala

Igényes Irodatakarítás

Irodákban vállalunk rendszeres és alkalmi takarítást (nagytakarítás, ablaktisztítás, szőnyegtisztítás). Professzionális gépekkel, eszközökkel és humán erőforrással, rugalmas és szakszerű munkavégzéssel állunk szíves rendelkezésükre.

Igényes irodatakarítás

Esztergálás, marás, fémmegmunkálás

Esztergálás, marás, fémmegmunkálás (forgástestek megmunkálása). Mi vállaljuk az összes ilyen feladatot!

Marás, esztergálás - Fémmegmunkálás-CNC

Rágcsálóirtás precízen

Rágcsálóirtás kiváló szaktudással, és gyorsasággal - Arzén Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás - Arzén Kft.

Gallyazás, faápolás

Gallyazás a lehető legnagyobb körültekintéssel és pontossággal: válasszon minket ha gallyazásról van szó!

Gallyazás - Fakivágás.net

Sofőrszolgálat, Debrecen.

Sofőrszolgálat Debrecen, 06 20 927 99 55. Ha fáradt azért, ha ivott, azért hívjon! Holnap ismét vezető lehet.

Ha fáradt, azért, ha ivott, azért hívjon!

Mávgép

Cégünk a MÁVGÉP Kft.vállal gépjavítást, vizsgáztatást külsős partnereknek is. Kitűnően képzett mérnökeinkkel, technikusainkkal vállalkozunk pályafenntartó gépek, közúti gépjárművek és különféle munkagépek, berendezések szervizelésére, javítására, gyártására, általános és egyedi gépészeti feladatok megoldására.

Mávgép

Ha megbizható biztonsági embert keres...

38 éves miskolci, sok éves biztonsági tapasztalattal rendelkező, megbizható személy és vagyonőr férfi vagyok! Őriztem már pénzintézetet, objektumot ,áruházat, közintézményt többekközött! Éles maroklőfegyver vizsgával rendelkezem! Közgazdasági szakközépiskolát végeztem és van érettségim ! Jó komunikációs és helyzetmegoldó készségem, és számitógép ismeretem is van. Miskolc vagy közvetlen vonzáskörzetében keresek munkát! Részmunkaidős, helyettesitő őrzés is érdekel! Minden korrekt munkaajánlatra nyitott vagyok, akár a biztonsági szakmán kivül is!

őrző-védő, személy és vagyonőr, biztonsági őr

Írásszakértés lényege

A kézírásra vonatkozó elemzéseket két nagy szakterület, a grafológia és az írásszakértés végzi. A kettő viszont nem ugyanaz. Igaz, hogy mindkettő a kézírással foglalkozik, de módszereik, levont következtetéseik iránya eltérő. Míg a grafológia a jellemábrázolást, az ember személyiségjellemzését tűzi ki célul, az írásszakértőnek nem a jellem a fontos, hanem hogy az írás melyik személytől származik. A személy beazonosítása, a kézírás eredetének a feltárása a lényeg, vagyis az írás kinek a kezétől származik, vagy éppen ki az, aki nem írhatta. Ezért a mérési, vizsgálati módszerek is eltérnek a grafológia ill. jellemábrázolás módszereitől.

Az írásszakértési munka magyarázata. Az írásazonosítás lényege.

Futárszolgálat, Debrecen

Futárszolgálat. Debrecen, szállítás, expressz csomag, azonnali Futár és Sofőrszolgálat az ország területén.
06-20-927 99 55

Futika futárszolgálat, Debrecen

Autószerviz III.kerületben

Teljeskörű autószereléssel és gumiszereléssel valamint zöldkártya vizsgálattal várjuk megrendelőinket a 3.kerületben.
Szolgáltatásaink:
- Autószerelés
- Vizsgáztatás
- Zöldkártya (dízel, benzin)
- Gumiszerelés és forgalmazás
- Futóműállítás, javítás
- Autóvillamosság
- Karosszéria javítás, kárfelvétel, biztosítási ügyintézés
- Fényezés
- Komputeres diagnosztika (motor, ABS, légzsák)
- Gyorsszervíz
- Kipufogójavítás
- Klíma tisztítás, szerelés

Autószerviz

Gázszerelő budapest és pestmegyében

Gázszerelő és gázszerelés gyorsszolgálat -Pestmegyeigázszervíz.
Vízszerelési - gázszerelési és duguláselhárítási tevékenységeinkkel állunk az önök szolgálatára.
Tevékenységünket Budapesten és közvetlen közelében az alábbi területeken végezzük: Pécel ,Gyömrő, Érd, -Budaőrs, Nagykáta, Vecsés, Maglód és környékükön. Telefon: (0620/217-5653) Simon Ferenc gázszerelő mester

gázszerelő

A legütősebb reklámszövegek írása

A legütősebb marketing szövegek az Ön honlapjára, szórólapjára, meghívójára, wc-papírjára stb. Igazán eredeti gondolatok, egy igazán eredeti embertől.

szövegírás, marketing szöveg

Grafológia: Az íráselemzés titkai

Minden nyitott ember számára nyilvánvaló, hogy az írás nem csupán a kéz munkája, hanem lelki -pszichikai tevékenység következménye. Gondolataink szójelképekben vetülnek a papírra, és amikor írsz, egyedi léted csodájával szembesülhetsz. Az írás önnönmagadat mutatja, mivel mozdulataid, megélt élményeid, érzéseid, gátlásaid mind kivetülnek a papírra.

Rövid ismertető a grafológiáról, a kézírás és íráselemzés használatáról.

Konzolok Szervize

Akciók, előrendelések, javítás verhetetlen árakon. Vásárolj te is Magyarország egyik vezető konzol-boltjában, a legjobb árkon! Ps2, ps3, xbox, xbox360, psp, wii, nds, ngc játékok, gépek, kiegészítők széles választéka. Szervizünk pontos, megbízható! Szervizfutárunk segítségével vidékről is felküldheted hibás géped, s megjavítva vissza is viszi futárunk. A részletekért keresd fel a www.konzolokszervize.hu weboldalunkat.

Minden, ami xbox 360, ps3, psp, Nintendo Wii és DS

Képkeretezés ívelt képkeretekkel

Képkeretezés olcsón a Képmalom.hu-tól - Alkalmazz te is képkeretezést kedvenc fotóidon!

Képkeretezés - Képmalom

Lakás Szervíz

Lakás szervíz szolgáltatás Debrecen városban. Javítások, szerelések, beépítések.

Lakás szervíz szolgáltatás Debrecen

Fénytechnika

Fénytechnika magas minőségben, partikba, bulikba!

Bose fénytechnika

Lakáshitel pont

Lakáshitel és jelzáloghitel 28 bank ajánlatából egy helyen.

Lakáshitel és jelzáloghitel ügyintézés

Klíma karbantartás

Eltüntetjük a hőcserélőn lerakódott gombákat és hasonló káros anyagokat - Toma Klíma karbantartás

Toma Klíma karbantartás

Festés, ipari festés

Alkatrészekre, járművekre, és mind fém anyagú tárgyra vállalunk ipari festést!

Ostorházi ipari festés

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás

Vállaljuk cégek, vállalkozások teljes körű ügyvitelét – s ha azt mondjuk, teljes körű, hát teljesen komolyan is gondoljuk: számlafeldolgozás, bérszámfejtés, bevallások és beszámoló elkészítése, adóhivatali és munkaügyek, vámügyintézés, méltányossági kérelmek, esetleges adósságrendezések, több évre visszamenő könyvelések – ami önnek többnyire csak fejfájást okoz, nekünk egyszerű napi rutin.

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás

kötelező biztosítás olcsón

Az összes biztosító ajánlata

kötelező felelősségbiztosítás

Takarítás

Takarítás megfelelő hozzáértéssel és szakértelemmel, hogy otthona csillogjon a tisztaságtól!

Takarítás - Millenia

Kogerti - Könyvelés

Könyvelő irodánk igyekszik a lehető leggyorsabban és legprecízebben lebonyolítani a könyvelést.

Könyvelés precízen

Cölöp.hu - Gravírozás

Minőségi gravírozás emléktárgyakon, érméken és még sok más tárgyon.

Gravírozás

Tetőtéri ablak szerviz

Tetőtéri ablakok javítása magas szaktudással.

Tetőtéri ablak javítás

Villanyszerelés Budapesten és Tatabányán

Villanyszerelés olcsón Tatabánya és Budapest teljes területén számlaképesen az ön igényei szerint.Hibaelhárítás. Régi elektromos vezetékrendszerek cseréje, javítása. Elosztótáblák cseréje, javítása. Csillárok, lámpák cseréje. Társasházak, lépcsőházak karbantartása átalánydíjas karbantartói szerződés kötésével.Új építésű ingatlanok elektromos kivitelezése. Meglévő hálózat bővítése. Panellakások hálózatcseréje vezetékcsatornázással történő kivitelezéssel. Kérem látogasson el honlapunkra és kérje ajánlatunkat.

Villanyszerlés Budapesten és Tatabányán.

Lakásszervíz szövetke - Duguláselhárítás

Duguláselhárítás szakszerűen zsírtalanítással és gyökérmentesítéssel.

Duguláselhárítás szakszerűen

Gyémánt2001 - Vagyonvédelem

Vagyonvédelem magas szakértelemmel 24 órás felügyelettel.

Vagyonvédelem

Zombafilm - Esküvői videós

Magas szaktudással rendelkező esküvői videós - hogy bármikor végignézhesse esküvőjét videóról.

Esküvői videós

Takarítás - CleanTeam

Ipari takarítás és iroda takarítás olcsón.

Takarítás irodában

Francia autó bontó

Minden Citroën, Renault és Peugeot típushoz eredeti gyári alkatrészek rendelhetők , a raktárkészlettől függően 24 óra alatt , ritkább esetben maximum 5 nap alatt beszerezzük az ön által rendelt alkatrészt a márkakereskedéseknél kedvezőbb áron. A nálunk vásárolt alkatrészek beszerelését, igény esetén vállaljuk !

Francia autók bontója.Új, bontott, utángyártott alkatrész adás-vétele.

Angol fordítás - Lector fordítóiroda

Angol fordítás. Fordítás, tolmácsolás és lektorálás már 40 nyelven, online ügyintézéssel, akár egy nap alatt is.

Angol fordítás, angol tolmácsolás

Big Bag zsák tárolókeret, állványrendszer

A Mobilizátor® magasraktári és szállítási megoldásokra alkalmas, nemzetközi szabadalmi oltalom alatt álló logisztikai eszközrendszert alkotott, amelyet az Ön egyedi igényei szerint is folymatosan fejleszt és tökéltesít.
A rendszer magas hatékonyságú tárolását és mozgatását biztosítja a nagy zsákos (big bag-es) ömlesztett anyagoknak a logisztikai lánc minden pontján, az árut mindvégig ugyanabban az egységben tartva.

big bag, jumbo bag, bigbag, big bag zsák, tárolástechnika, bigbag zsák

Lajos-Trans-minden ami szállítás

Költöztetés, szállítás, áruterítés, fuvarozás belföldön 1 - 24 T-ig, platós ill. dobozos autókkal, rakodókkal. Gyorsan, megbízhatóan, korrekt áron.
Raktározás 1m2 - 500m2-ig Budapest területén, a kamion beállás megoldott.
Ügyfeleink elégedettsége számunkra a minőségi munka igazi mércéje.

Szállítás, költöztetés

Bannercsere

ingyenes bannercsere rendszer

banner csere rendszer

Tradicionális Asztrológia

Teljes körű asztrológiai elemzés
Minden életterület érintésével, + két év vizsgálata a várható események tükrében. Az adatlap kitöltésével, a megkapott adatok alapján történik a születési időpont kiszámítása, ennek alapján a RADIX, vagyis a születési horoszkóp elkészítése, valamint a hozzá tartozó két év vizsgálata, az adott évet követő két évre vonatkozólag. Az elemzések, a születési idő pontosításához szükséges adatlap kitöltését követően, előzetes időpont egyeztetés alapján történnek.

Tradicionális Asztrológia

Ponyva készítés és javítás

Fortuna Ponyva Kft. kiváló minőségű szolgáltatásai révén hosszú élettartamú ponyva készítésére szakosodott. Ponyva készítés és javítás mellett ponyva garázs és takaróponyva készítését is vállalja.

Ponyva, ponyva készítés, ponyva javítás, ponyva garázs, takaróponyva

Eladó kft Portál

Eladó kft: cégközvetítés pályázatokhoz, EVÁ-hoz, hitelekhez, más tevékenységekhez, tanulmány cégrészesedések megszerzéséhez.

eladó kft, eladó cég, eladó eva kft

Részványtársaság alapítás információk

Részvénytársaság információk: hogyan alapítható részvénytársaság? Milyen szabályok vonatkoznak a részvénytársaság közgyűlésére? Hogyan működik a részvénytársaság?

részvénytársaság, részvény, részvénytársaság alapítás

Nyugdíj információk

Nyugdíj információk: mik az öregségi nyugdíj megszerzésének feltételei? Mit tehetünk, ha nincs meg a szükséges szolgálati időnk? Mindenképpen ki kell várnunk a nyugdíjkorhatár elérését? Mennyi lesz a nyugdíjam? Számít, hogy mikor tervezek nyugdíjba menni?

nyugdíj, öregségi nyugdíj, előrehozott nyugdíj, korkedvezményes nyugdíj, korengedményes nyugdíj, szolgálati nyugdíj, nyugdíj összege, nyugdíj kiszámítása, nyugdíj korhatár, rokkantsági nyugdíj

Végelszámolás Portál

Végelszámolás: mit tegyünk, ha meg akarjuk szüntetni cégünket? Milyen költségekkel kell számolni a végelszámolás melletti döntés esetén? Mik a végelszámolás előfeltételei? Mennyi idő alatt van vége a végelszámolási eljárásnak? Mi az egyszerűsített végelszámolás lényege?

végelszámolás, egyszerűsített végelszámolás, végelszámolás alatt, bt végelszámolás, kft végelszámolás

Minden ami építőipari, kőműves, burkoló munka

Minden kőműves és burkoló munka,alaptól a tetőig,külső hőszigeteléstől a belső burkolásig.Vállalunk bővítést,tetőtér beépítést,de kissebb kőműves munkákat javításokat is.

Építés, javítás, felújjítás

Fuvarozás, költöztetés, nemzetközi fuvarozás

Fuvarozás, költöztetés, nemzetközi fuvarozás és költöztetés, költöztetés külföldre teljes körű ügyintézéssel.

Fuvarozás, költöztetés, nemzetközi fuvarozás

szolgáltatás a lakosság részére

Duguláselhárítás géppel,Budapesten, bontás nélkül vígyázva értékeire, figyelembe véve kéréseit.
Szolgáltatás a lakosság részére
javítási és karbantartási munkálatok, minden amit más nem vállal el, de önnek FONTOS!!!
Hívjon bizalommal, megoldom problémáját gyorsan tisztán és ÓLCSÓN!!

Duguláselhárítás géppel

Hangosítás bérlés

hangtechnika bérbeadásával foglalkozó weboldal, kisebb találkozóktól több száz fős rendezvény hangosításához szükséges eszközparkkal.

hangosítás és hangtechnika kölcsönzés

Zárszerelés, zárcsere

Normál és speciális zárbetétek szerelése javítása, valamint normál és speciális zárpajzsok, postaládák és különböző lemez szerények szerelése!

Zármentő

Zárnyitás non-stop

Igyekszünk minden zárral, zárbetéttel kapcsolatos problémára gyors megoldást nyújtani, a hét minden napján.

Zárnyitás

Zárszerelő non-stop

Teljes körű zárszerelés és biztonságtechnikai megoldások az év mindennapján, ünnepnapokon is, non-stop kiszállással, garanciával.

Zárszerelő Budapesten

Ajtónyitás 0-24

Elvesztette kulcsát? Kizárta önmagát? Hívjon bizalommal!Amiben segíteni tudunk:
Ajtónyitás, zárnyitás roncsolás mentesen, Budapesten és vonzáskörzetében.

Ajtónyitás roncsolás mentesen

Zárszerviz non-stop

Teljes körű zárszerviz és biztonságtechnikai megoldások az év 365 napján, ünnepnapokon is éjjel -nappal azonnali kiszállással, és garanciával.
Zárszerviz szolgáltatásaink:
Zárszerelés, Zárcsere, Roncsolásmentes ajtónyitás, Zárnyitás roncsolásmentes technika alkalmazásával, Hevederzár szerelés, Hevederzár nyitás, Fő és vezérkulcsos rendszerek készítése, Biztonsági zárbetétek cseréje - szerelése, Cilinder betétek szerelése, cseréje, Vasajtók nyitása, Védő pajzs felszerelése

Zárszerviz Budapesten

Zárszerelés 0-24

Elvesztette kulcsát? Kizárta önmagát? Hívjon bizalommal!Amiben segíteni tudunk:
zárcsere, zárszerelés, hevederzár szerelés, ajtónyitás, roncsolás mentes ajtónyitás,
biztonsági ajtónyitás,zárjavítás, biztonsági zárak szerelése,
fő és vezérkulcsos rendszerek készítése, biztonsági zárbetétek cseréje szerelése,
portál zárak cseréje, szerelése,postaládák szerelése, postaládák zárszeréje szerelése,
Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. 06 30 596 36 80 vagy 061 285 12 96.

Zárcsere non-stop

Takarítás, szőnyegtisztítás, padlóápolás

Munkáink végzéséhez mindig a helyi adottságoknak megfelelően választjuk ki a legalkalmasabb eszközöket, gépeket: sepréshez speciális porgyűjtő eszközt alkalmazunk, így a port a padlózaton tökéletesen össze lehet gyűjteni, nem keveredik fel, így nem száll a levegőben, a törölgetésekhez pedig Vileda microszálas törlőkendőket. Napi takarítás, nagytakarítás, szőnyegtisztítás, padlóápolás, ablaktisztítás és falfirka eltávolítás.

Minőség a tiszta megoldáshoz!

PORTAS: Ajtófelújítás 1 Nap Alatt

A PORTAS minden típusú régi beltéri és bejárati ajtóból egy egyedileg kivitelezett, könnyen ápolható "újat" készít és mind ezt bontás nélkül. Az ajtók mázolása költséges és nem hosszú távú megoldás, valamint egy új ajtó bontása és beépítése a lakását építési területé teszi. Mi mindössze 1 nap alatt felújítjuk mentesítve önt a zajtól, piszoktól, bontástól és festéstől.

Ajtófelújítás 1 Nap Alatt

Ez jó választás,de csak ha kipróbálja

Minden ami latin versenytánc,társastánc tanfolyam,terembérlés és magánóra.Tanuljon a kétszeres Senior Magyar Bajnoktól a Corvin mozitól 3 percre a Rigó u.3 ban

Latin tánc,salsa,latin striptease,terembérlés,esküvői tánc,magánóra....

Web iroda akár ingyen is !

Világcég mindenkinek meg adja a lehetőséget hogy kibontakozzon !

Az idő és a NET önnek dolgozik

Megbizható preciz könyvelés

Teljes körű könyvelés és számviteli,ügyviteli szolgáltatás társas ill.egyéni vállalkozások részére.Adóbevallás,adótanácsadás,bérszámfejtés,Tb,ügyintézés.Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük a könyveléssel és adózással kapcsolatos terheket.Odafigyelünk hogy ügyfeleink csak annyi adót fizessenek, amennyit mindenképpen szükséges.
Rugalmas munkaidővel
/munkaidön kívűl is elérhetők vagyunk / állunk meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére.Keressen minket bizalommal , irodánkban történt beszélgetést követően, tapasztalni fogja a leirtak valódiságát.

Megbizhatoság precizitás pontosság

Rendezvénydekoráció, héliumos lufi - BallonKIT

A Ballonkit, mely a héliumos lufik „gyártója” nem más, mint minden buli, esküvő, születésnap, névnap, legénybúcsú, ballagás, céges rendezvény hangulatfelelőse. Egy olyan termék, mely megalapozza a hangulatot a legkisebb korosztálytól a legidősebb korosztályig, kor független szórakoztató termék, mely még a buli után is örömet szerezhet akár a szervezőknek is. A BalloonKIT, amellett, hogy már a rendezvény, családi esemény szervezésénél is megalapozza a jó hangulatot, a dekorációban is nagy segítség lehet. A héliumos lufi dekoráció még különleges- ebbé teszi az amúgy is különleges napot, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A BalloonKIT csapata úgy tapasztalja, hogy a különféle lufi dekorációkkal, héliumos léggömb-reptetésekkel, melyet ezzel a termékkel el lehet készíteni, garantált a jó hangulat.

Héliumos lufikészletek (léggömbök, kötözők, héliumos palack) rendezvényekre.

Linguarium Fordítóiroda

Fordítás külföldi munkavállaláshoz, cégalapításhoz, tanuláshoz iratok fordítása hitelesítéssel, lektorálással, szakfordítás. Fordítás nyelvei: több mint 30 nyelv, köztük angol fordítás, német fordítás. További szolgáltatásaink: tolmácsolás, hitelesítés.

Fordítás, Fordítás hitelesítés

Cégalapítás Cégvarázsló

Cégalapítás, cégmódosítás gyorsan, olcsón, szakszerűen a Cégvarázslóval.

Cégalapítás

Villanyszerelés budapesten

Villanyszerelés Budapest és környékén új, és használt lakások, házak elektromos hálózat felújítása, bővítése. Online árkalkulátorral a weboldalon ahol kalkulálhat digaszoló illetve kapcsolók lámpák, összeségét beírva kiadja a megközelítő árat a kivitelezésre. Régi lakásokban teljes vezeték csere, új hálózat kiépítéssel a mai igényeknek megfelelően kialakítva. A tv és a telefon, internet kábelek a mai elvárásoknak megfelelően kialakítva. www.xn--villanyszerels-nkb.com

Villanyszerelés budapest összes kerületében

A legütősebb marketingszövegek írása

Fogadjunk, hogy dögunalom a honlapja !
Na jó, ha nem is dögunalom, érzi, hogy valami nem stimmel.

A legütősebb marketing szövegek az Ön honlapjára, szórólapjára, meghívójára, wc-papírjára stb. Igazán eredeti gondolatok, egy igazán eredeti embertől.

Üveges, képkeretező

1873 óta dolgozom üvegesként valamint képkeretezőként. Munkáim közé tartozik még a tükör-, üveg- és fazetta csiszolás. Mindennemű üvegezést vállalok kiszállással is.

Üveges, képkeretező

IT kiszervezése - VAR Kft

Outsource szolgáltatásunk hosszú távú együttműködést jelent a partnerrel, amely során mindkét fél számára biztosított mind a szakmai és pénzügyi biztonság, mind pedig a tervezhető kötelezettségvállalás.

Szolgáltatásunk keretében munkatársunk teljes munkaidejét a partnerünk telephelyén tölti, betegsége és szabadsága idejére megfelelő szintű helyettesítést biztosítunk. Fontos értéket hordoz, hogy kollégáinkat magas szintű tudással rendelkező belső munkatársaink, úgynevezett háttér-tudásbázisként segítik.

Kollegáinkat folyamatosan képezzük – odafigyelve megrendelőink igényeire, hogy maradéktalanul tudják képviselni cégünket az általános irányelvek tekintetében és a szakmai területeken egyaránt.

Hisszük azt, hogy a mai gazdaságban a cégeknek optimális működésükhöz sokszor elengedhetetlen egy-egy terület kihelyezése.

Az informatika pedig egy olyan gyorsan fejlődő iparág, ahol a cégeknek komoly erőfeszítést jelent a technikai újdonságokkal való lépéstartás, és mivel ezt szinte lehetetlen belső erőforrásból fedezni, IT egységüket kihelyezik alvállalkozói kézbe, ezzel biztosítva annak teljes körű működését és fejlődését.

Új ügyfeleink megszólításánál a fenti indokok mellett szolgáltatásunk minőségét és sokrétűségét kell kiemelnünk. Munkatársaink az outsource első lépésétől - amit a kihelyezendő tevékenység pontos megfogalmazása, a vele kapcsolatos teendők felmérése és az érintett tárgyi és humán erőforrások meghatározása követ -, nyújtanak ügyfeleinknek szakmai támogatást a legoptimálisabb működés elérésének érdekében.

Munkaerő megoldások

Mosógép alkatrész

Alkatrészek nagy választéka Indesit mosógépekhez.

Indesit és Ariston mosőgép alkatrészek (Budapest)

Indesit alkatrész

Mosógép, mosogatógép és tűzhely alkatrészek Indesit gépekhez. Budapest, III. kerület

Indesit alkatrészek értékesítése (Budapest)

Raklapjavítás

Rozifa Kft.: Vállaljuk sérült raklapok javítását.

Raklap javítás: Rozifa Kft., piliscsaba - raklapjavítás

EUR-raklap gyártás

EUR-raklap gyártás és forgalmazás Piliscsabán.

EUR-raklap gyártás és eladás Budapest közelében, Piliscsabán

Gabonatárolás, gabona raktár

Cégünk vállalja, hogy közel 5500 m2 összterületű fedett csarnokaiban raktározza Ügyfeleink bármilyen minőségű és kiszerelésű gabonáját. A raktározandó mennyiség a raktár szabad kapacitásától függ.

Gabonatárolás: gabonatároló, gabona raktározás

Pellet gyártás

Alba Pellet Kft.: A pelletgyártás (pelletálás) egy régóta ismert eljárás, amelynek során az alapanyagot (fa, lágyszárú nönyének) kötőanyag hozzáadása nélkül, nagy nyomáson kis rudakká alakítják.

Pellet tűzelőanyag gyártás és értékesítés

Víztisztító berendezések forgalmazása

Az olcsó, fordított ozmózis technológiával előállított egészséges tiszta ivóvíz, ma már nem luxus!

Orosz&Dancs

Népszerűsítés, keresőoptimalizálás

Mindenki, aki weboldalt készít, igyekszik a kulcsszavakkal, és a weboldal tartalmával felhívni magára a figyelmet, megkeresni a látogatókat, hogy a szolgáltatásait, termékét megnézzék, és később esetleg azt igénybe vegyék, megrendeljék. Ennek a piacnak a legfontosabb területe a google, mely mára már a legnagyobb médiabirodalommá nőtte ki magát. Az is igaz, hogy a mai kor gyermeke számára az amit a google nem jegyez, vagy nincs az első öt-hat oldalán, olyan mintha láthatatlan lenne, vagy nem is létezne. Tehát a cél: az online reklámra költött pénz hasznosuljon, és megtaláljanak minket, látogassák weboldalunkat. Ehhez szükséges egy keresőbarát, tartalmas, igényes, optimalizált honlap, ami megkönnyíti az internetes tevékenységét annak a cégnek, aki kínálja rajta a szolgáltatásait.

Keresőoptimalizálás, cégnépszerűsítés hatékony eszközökkel, igényes, optimalizált honlap készítése.

ingyenes fuvarszervezés

Ingyenes fuvarszervező portál
ahok több száz fuvarozó költöztető futár autómentő
cég ajánlatát tekitheti meg vagy
kérhet ajánlatot költöztetés futár fuvar vagy autómentés
ketgóriában
www.mindenfuvar.hu

Minden ami fuvar

Szolgáltatók, szolgáltatások

Szolgáltatások.net. Szolgáltatók egy helyen.
Szolgáltatók, iparosok, egyéb szolgáltatók weboldalai, szolgáltatók hirdetései és ismertetői

szolgáltatók, szolgáltatások

Szolgáltató Iroda

Szolgáltató Irodánk sokszínű szolgáltatást kínál ügyfeleinknek: fekete-fehér fénymásolás, színes fénymásolás, nyomtatás, laminálás, fax, spirálozás, iratfűzés, trodat bélyegző készítés, e-mail küldés, cd dvd írás, névjegykártya és szórólap készítés, GLS csomagfelvétel, hirdetésfelvétel (Szuperinfó, Népszabadság, Expressz).

Szolgáltató Iroda

Egyszemélyes Kft

Egyszemélyes kft alapítás szabályai, költségei, menete

Egyszemélyes Kft

Eredetvizsga, átírás ügyintézés

Mobil eredetiségvizsgálat akár azonnal is, átírás ügyintézés 1 napos határidővel vállalunk Budapesten és környékén ingyenes helyszíni kiszállással akár az Ön otthonában illetve munkahelyén is! Vállalunk még a helyszínen biztosítás kötést a leginkább megfelelő Biztosítónál! A szerződöt Alkusz cégünk segitségével keressük meg a legolcsóbb vagy az önnek a legjobb biztosító cég ajánlatát! Állapotfelmérést vállalunk banki gépjármű hitelekhez!

Eredetvizsga Bp-n ingyenes kiszállásal!

Ezermesterek.com - Szolgáltatások, szolgáltatók

Találja meg a megfelelő szolgáltatást pillanatok alatt! Szolgáltatók, mesterek, iparosok, egyéb szolgáltatók gyűjteménye.

Ezermesterek.com - Szolgáltatások, szolgáltatók

Mosópor Nagyon olcsón!

Mosóporral foglalkozó oldal!
Lehetőség van rendelésre! Minőségi mosópor Olcsón!
Látogasson el oldalunkra http://mosopor.com

Mosópor

Aranyrúd, aranyérme, aranytömb értékesít

Aranyrúd, aranyérme, aranytömb értékesítés. A befektetési aranypiac nagykereskedelmi árjegyzőjeként célunk, hogy Ügyfeleink a lehető legkedvezőbb áron juthassanak fizikai aranyhoz.

Conclude Befektetési Kft.

Cégeladás, cégek eladása

Cégeladás információk, eladó cégek közvetítése, vevők felkutatása, cégeladás bonyolítása, eladó cégek közvetítése, cégeladással kapcsolatos tanácsadás.

Cégeladás

vállalkozás, vállalkozás alapítás

Vállalkozás alapítása bt, kft vagy zrt. Formában. A legfontosabb információk egy helyen: törzstőke követelmények, felelősség. Egyetlen személy is alapíthat kft-t? Mennyi a törzstőke mnimum? Mikor kell a kft rösztőkéjét rendelkezésre bocsátani?

Vállalkozás alapítás portál

gyermekelhelyezés

A gyermekhelyezés kérdései: melyik szülő jogosult a gyermek nevelésére? Mi alapján dönt a bíróság a gyermekelhelyezés kérdésében? Csak az anya esélyes arra, hogy a gyermekelhelyezés kérdésében javára dőljön el a vita? Ki határozhatja meg a gyermek életpályáját? Akinél a bíróság elhelyezi a gyermeket, mindenben dönthet a gyermek sorsával kapcsolatban?

Gyermekhelyezés kérdései

felszámolás, felszámoló

A felszámolási eljárás szabályai: a felszámolás megindítása. Ki lehet felszámoló? Mit kell tennie a felszámolónak a felszámolási eljárás során? Mit tehetünk, ha követelésünk van a felszámolás alatt álló céggel szemben?

Felszámolás információk

Pénzügyi tanácsadás és vagyontervezés

Pénzügyi tanácsadással, pénzügyi tervezéssel és vagyontervezéssel állunk ügyfeleink szolgálatára. Nem termékeket árulunk, valódi tanácsadást végzünk. Bankbetét, állampapír, befektetési alap, tőkegarantált alap, hitel, biztosítás. Pénzügyi tanácsadó kollégáink várják hívását!

Pénzügyi tanácsadás

Hidraulika és tömítés gyártás és árusítás

1995-ben alakult cégünk a kormánymű és szervoszivattyú javítás mellett 2009-ben megkezdte a hidraulika és pneumatika tömítések gyártását és forgalmazását.
Vállaljuk hidraulika, pneumatika munkahengerek tömítéseinek elkészítését SEAL-JET technológiával, rövid határidőn belül. 260 mm külső átmérőig a helyszínen, ennél nagyobb méretűeket 1-2 napos átfutási idővel tudjuk biztosítani.

Hidraulika és tömítés gyártás és árusítás

Irodák takarítása,társasházak takarítása

Irodák, társasházak takarítása Budapesten.

Takarítás

Padlószőnyeg tisztítás, takarítás

Irodák, irodaházak minőségi padlószőnyeg tisztítása, takarítása.

Padlószőnyeg tisztítás

Irodaház takarítás, lakópark takarítás

Irodák, irodaházak, lakóparkok minőségi takarítása.

Takarítás

Takarítás, irodatakarítás

A PAMIS Takarító Kft. irodák, társasházak minőségi takarítávával foglalkozik.

Takarítás

Tattoo, Piercing

Professzionális tetoválások készítése! Sminktetoválás! Szakszerű testékszer behelyezés! Testfestés! Maximálisan steril, igényes, diszkrét környezet!

Tetoválás, piercing Győr szívében a Kisfaludy utcában!

Mind Power Hungary Kft

Üzleti, jogi, gazdasági fordítás az összes európai nyelvre!

fordítóiroda

Személyi edző-ingyen!

A világ első online személyi edzője - Ingyen!
Laura Neked is segít, hogy egészségesen és vitálisan élhess!
***
Világszenzáció az Interneten!
Elindult a világ legújabb közösségi oldala a WebStar Community World !
Játssz Te is a Mission Vitality Game játékkal, gyűjts Mission-pontokat és nyerj!
Utazás, autók, tárgy-nyeremények és vásárlási bónusz, összesen 1 MILLIÁRD Ft értékben!
Próbáld ki, nem fogsz csalódni!
www.webstar-community.com

A világ első online személyi edzője - Ingyen!

Kötelező kalkulátor 2010

Online kötelező biztosítás (kgfb) 2010 kalkulátor használata díjmentesen.

Kötelező kalkulátor 2010

Aktív Kárpitos Kft.

Kiemelt szakterületeink közé tartozik a bőrkárpit javítása, és az autókárpitozás, valamint hajók, yachtok kárpitozása, motorülések készítése, javítása.

Aktív Kárpitos Kft.

Üzletberendezések, szemüvegállványok

Cégünk szemüvegállványok tervezésével, forgalmazásával, valamint üzletberendezések tervezésével és teljes körű kivitelezésével foglalkozik. A növekvő igényekre való tekintettel folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat. A közel 50 fajta fémből, plexiből, fából készült szemüvegállványunk között megtalálhatóak kisebb asztali állványok, zárható, extra vékony fali állványok, valamint LED világítással felszerelt exkluzív vitrinek is.
Egy üzlet tervezése, kivitelezése gondos, precíz munkát követel. A tervezés folyamatában nagy hangsúlyt fektetünk, arra hogy az üzletben megvalósuljon a praktikum, a funkció és a design tökéletes összhangja. Professzionális, fotó realisztikus látványtervet készítünk a leendő üzletről, amely amellett, hogy nagyon látványos, lehetővé teszi a legmegfelelőbb anyag-, szín-, és bútorzat kiválasztását ezáltal még a tervezés során lehetőség van módosításokra, hogy végül a legjobb üzlet kerüljön kivitelre.
Fontosnak tartjuk, hogy egy üzlet arculati megjelenése egységes legyen, ezért kirakat berendezés, portáltervezéssel, dekorációs szolgáltatásokkal-molinó-, és tapétatervezés és nyomatatás- bővítettük kínálatunkat.
Tekintse meg honlapunkat, ahol bővebb információt talál termékeinkről és szolgáltatásainkról! www.szemuvegallvany.hu

Üzletberendezések, szemüvegállványok

Tanácsadás élelmiszergyártóknak: AD-CO FOOD

Élelmiszerbiztonsági rendszerek kialakítása: HACCP, nyomon követés, termékvisszahívás, Higiéniai előírások elkészítése, szemlék tartása, oktatás. Termékfejlesztés, gyártmánylap, elkészítése, üzemi próbák. Étrend-kiegészítők regisztrációja.

Tanácsadás élelmiszergyártóknak: AD-CO FOOD

dió költöztetés,bútorszállítás

Költöztető cégünk 1993-ban alapított magánvállalkozás. Lakás költöztetésel valamint irodaköltöztetéssel foglalkozik. Kezdetben egy teherautóval és a hozzá tartozó gyakorlott rakodó személyzettel végeztünk költöztetéseket, mára öt teherautóval állunk megrendelőink rendelkezésére a hét minden napján. Vállalunk minden tevékenységet ami kapcsolatban van lakásköltöztetéssel, valamint irodaköltöztetéssel.

dió költöztetés

Fordítás

A Reflex Fordítóiroda ISO 9001:2000 és NATO beszállítói minősítéssel, 57 nyelven, garantált fordítási minőséggel, 1983-tól áll az Önök rendelkezésére.

fordítóiroda, fordítás, translation, hungarian translation services, fordító, tolmácsolás

Székhelyszolgáltatás akár 0% iparűzési adóval

Székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat Budapesten, illetve 0% iparűzési adóterhű településen

Székhelyszolgáltatás akár 0% iparűzési adóval

Sofőr és Futárszolgálat 0-24

Sofőrszolgálat:
Ha lakodalomba, buliba, családi rendezvényre vagy bármilyen olyan eseményre indul, ahol alkoholt fogyaszt, általában drágább oda-vissza taxizni, mint igénybe venni egy sofőrszolgálatot. A helyszínre saját autójával érkezhet és az indulás előtt fél vagy 1 órával megrendelheti a sofőrt, aki biztonságban hazajuttatja Önt, családját, barátait az autóját és nem utolsó sorban a jogosítványát.

Futárszolgálat:
A hét minden napján 0 -tól 24 -óráig!
Minden küldeményt azonnal szállítunk alapáron.

A versenytársainknál az azonnali szállításoknál használt sürgősségi felár így nálunk nem értelmezhető, ezért ilyen díjat semmilyen esetben sem számolunk fel, valamint a késő esti és hétvégi szállításokat is normál díjainkon végezzük.

2009. évi Akciók !

Ha valaki a születés vagy névnapján veszi igénybe szolgáltatásunkat és ezt Sofőrünknek igazolja 10 % kedvezményben részesül. Ha egészségügyi dolgozó veszi igénybe szolgáltatásunkat és ezt Sofőrünknek igazolja 10 % kedvezményben részesül.
Egy helyszínre egyszerre 3 vagy annál több sofőr rendelése esetén minden fuvar díjából 10 % kedvezményt adunk.

A hét minden napján 0 -tól 24 -óráig! Minden küldeményt azonnal szállítunk alapáron.

Festékbolt Székesfehérvár: Alba Fess Kft.

Festékbolt Székesfehérvár egyik legnagyobb festék választékával. Modern számítógépes színkeverés kb. 80.000 színárnyalatban. Folyamatos Akciók!

Modern számítógépes színkeverés kb. 80.000 színárnyalatban. Folyamatos Akciók!

Cégalapítás 1 óra alatt

Egyszerűen és naprakészen minden információt megtalál és intézhet a cégeljárással kapcsolatosan. Rövid határidővel, garanciával állunk rendelkezésére a cégbejegyzés, cégmódosítás (változásbejegyzés) , cég átalakulás, cég megszüntetésével illetve székhelyszolgálattal kapcsolatos ügyekben (akár 0% iparűzési adóval rendelkező településen is), tapasztalt társasági szakjogász ügyvédek közreműködésével.

Cégalapítás 1 óra alatt, ajándék számlázóprogrammal

abcdekor kft.

Az abcdekor a dekorációs szakmában komplett megoldásokat kínál nyomdai, digitális nyomtatási, és dekorációs munkára a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Megrendelőink számára cégük, vállalkozásuk elgondolásait megvalósítjuk, arculattervezéstől egészen a plakátnyomtatásig. Digitális színes plakátnyomtatást vállalunk beltéri és kültéri alapanyagokra, valamint display termékeket forgalmazunk megrendelőink számára. Grafikai stúdiónk cégtáblákat és reklámfeliratokat tervez és kivitelez, és egy-egy arculat, design fejlesztésén kívül akár kézzel festett cégtáblát is gyártunk. Bármilyen különleges kirakati dekorációs munkát elvállalunk.

abcdekor kft. - a művészi igényességű nyomtatás szakértője

Továbbítjuk - Csomagküldés Amerikából

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy ne csak kinézni legyen lehetőséged mindazt, amit szeretnél az amerikai egyesült államokból, hanem azokat kézhez is kaphasd. gondoljuk észrevetted, hogy sok online áruházból a magyarországra való szállitás nem lehetséges. Mi segitünk neked ebben, vállaljuk az általad megrendelt áruk hazaszállitását és szükség esetén a vásárlás lebonyolitását is.

Továbbítjuk - Csomagküldés Amerikából

Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!

Pénzügyi tanácsadás hitel, biztosítás és befektetés témakörökben magánszemélyek és vállalkozók számára. Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, melyben tájékoztatást kap a pénzügyekkel kapcsolatos tudnivalókról és lehetőségekről.

Pénzügyekről egyszerűen, érthetően!

cégbejegyzés, elektronikus cégbejegyzés

Elektronikus cégbejegyzés portál. Cégbejegyzés feltételei, menete. Törzstőke feltételek cégbejegyzés esetén cégformánként. Cégbejegyzés költségei: ügyvédi munkadíj, eljárási illeték, tulajdoni lap ellenőrzésének költségei. Cégbejegyzés esetén miből állhat a jegyzett tőke?

Cégbejegyzés portál

hagyaték, hagyatéki eljárás, öröklés

Hagyatéki eljárás szabályai: hogyan indul a hagyatéki eljárás? Milyen esetekben készül hagyatéki leltár az elhunyt vagyontárgyairól. Hogyan zajlik a hagyatéki tárgyalás? Mindenképpen szükséges hagyatéki tárgyalás tartása? Hogyan kerül átadásra a hagyaték az örökösöknek? Mit jelent a hagyaték ideiglenes átadása?

Hagyaték portál: a hagyatéki eljárás

szabadság, munka, rendes szabadság

A szabadság intézményét a magyar munkajog összetetten szabályozza. A rendes, a rendkívüli, a fizetett és a fizetés nélküli szabadság rendelkezései sok esetben nehezen értelmezhetők. A szülési szabadság intézménye is differenciáltan kerül meghatározásra. A gyermek ápolása, gondozása érdekében is jár szabadság. Az életkortól függő alapszabadság mértékét pótszabadság emelheti.

Szabadság információs portál

házasság, család, házasságkötés

Hogyan történik a házasságkötés? Mi történik a házasok vagyonával: mi tarozik közös és mi különvagyonba? Köthet-e szerződést mindkét házasfél nevében a férj vagy a feleség? Hogyan lehetséges a házasság felbontása?

Házasság információk

Maja dekoráció

Maja Dekoráció: rendezvények dekorációja, kirakatrendezés, díszcsomagolás szakmai tapasztalattal. Szakmai tapasztalattal és gyakorlattal tervezünk és készítünk rendezvényeken dekorációt, legyen az vállalati, vagy magánrendezvény, ünnepség, sportnap, születésnap, esküvő, szabadtéren, vagy teremben rendezve. Elkészítünk táblát, üdvözlő feliratot, asztaldíszítést, textildíszítést, virágkompozíciót, virágkaput.

Maja dekoráció

Sport tematikus marketing és média.

Sport tematikus, egyszerű, működő, költségtakarékos marketing megoldások.

Sport tematikus marketing és média.

Tenk Dániel Képkeretező: Paszpartu,Tükör

Vállalkozásunk fő profilja: képkeretezés, képkeretkészítés, paszpartu készítés,
kasírozás, felületfóliázás, tükörkeretezés.

Tenk Dániel Képkeretező: Paszpartu készítés, tükörkeretezés

Green Stove Kft. : Pellet tüzelés

Cégünk pellet tüzelésű fűtési rendszerek gyártásával és kereskedelemmel egyaránt foglalkozik. Termékeink a következők: pellet égők, kazánok, tárolók, tartályok, szabályozók, tartozékok.

pellet égők, kazánok, tárolók, tartályok, szabályozók, tartozékok.

Zárcsere

Zárcsere ügyeleti jelleggel a város szinte minden pontján rövid időn belül, akár szombat, vasárnap illetve ünnepnapokon is.

Zárcsere

Székhely szolgáltatás

Székhely szolgáltatás - Budapest. 24 órán belül kezében tarthatja székhely szerződését! Székhely már havi bruttó 5500.- Ft-tól

Székhely szolgáltatás, 24 órán belül székhely szerződés

Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak

Tánciskolánk jól megközelíthető a 4-6 villamossal,3 metró,9-es troli mert közel vagyunk a Corvin mozihoz(Rigó u.3 Radem Irodaház)Latin tánc,latin aerobik,latin show striptease,art-jazz-ezek a tanfolyamaink amiből lehet választani !Nem csak fiataloknak !

Latin tánc,salsa,latin striptease,terembérlés,esküvői tánc,magánóra....

Aktív Sofőrszolgálat.

Sofőrszolgálat 0 - 24h

Zéró Tolerancia! Önt ez nem érinti. Használja nyugodtan autója kényelmét, ha meghívták esküvőre, rendezvényre, születésnapi partyra, vagy ha egy meghitt vacsorára vágyik. A hazavezető utat bízza az Aktív Sofőrszolgálat megbízható sofőrjére, aki biztonságban haza viszi Önt autójával együtt.

Diszpécser:

06 70/ 669 - 0 - 225

Sofőrszolgálat 0-24 h.

Deejee Team

Vállalunk disco-t, retro disco-t, karaoke bulit, valamint hangosítást házibulitól az utcabálig.
Céges rendezvények, előadások, konferenciák, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosításával is foglalkozunk.

Rendezvények,előadások, prezentációk, tolmácsok többnyelvű hangosítása.

Légifotózás, légifotók

Közel tíz éve készítünk légifelvételeket Magyarország és a Kárpát-medence felett repülve. 100. 000 légifotót digitális technikával, repülőgépen, illetve helikopterben repülve fotografáltunk. Legújabb eszközünk egy földről irányítható, fényképezőgéppel ellátott robothelikopter, melynek munkáját a földről, egy laptop segítségével tudjuk figyelemmel kísérni. A laptopon megjelenik, amit a robot fényképezőgépe lát, így könnyű a megfelelő fotót gyorsan beállítani és elkészíteni. A kép a leszállás után rögtön cd-re írható, és felhasználható. A másik nagy előnye ennek a robottechnikának, hogy a helyszínen kell felszállni, így a légióra díj jóval alacsonyabb.

Légifotózás, légifotók, air-robot technika

Ingyenfotózás - Modellfotózás

Nem tudod, merre indulj a modellszakmában? Vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen, ha profi kép készül Rólad? Most itt egy csapat, aki vállalja annak a felelősségét, hogy Te csak akkor fizess, ha elégedett vagy!

Ingyenfotózás

eredetiségvizsgálat önnél

Telefonon egyeztett időpontban és helyszínen gyors,pontos,rugalmas ügyintézés.Budapesten és környékén díjmentes kiszálással! 06 30 636 6117

mobil eredetiségvizsgálat

Link marketing, linképítés

Weboldala látogatottsága nem hozta meg a várt eredményt? Biztosan a megfelelő helyen reklámozza honlapját? A látogatók csak a reklámkampány ideje alatt érkeznek weboldalára?
Tudja ön, hogy van egy hatékony reklám marketing, amely hosszútávú látogatottságot biztosít és emelett honlapja még a keresőkben is jobb helyezést ér el az ön által legfontosabbnak tartott kulcsszóra?
Érdeklődjön most a link marketing szolgáltatásunk után! A link marketing az egyik legfontosabb marketing stratégia, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy weboldala a keresőkben (pl: Google) jó találati helyezést érjen el. A link marketing nagy előnye, hogy pontosan mérhető az eredmény. A látogatottság hosszú távon megnő és az oldal PageRank értéke is nőhet.
Tudja ön, hogy ki hol, és hogyan hivatkozik weboldalára? Mi elkészítjük honlapja backlink statisztikáját, és ha hibás URL-t használnak partnerei, mi lecseréltetjük azokat!

Link marketing, linképítés - eredményes látogatottság növelés

Vízszigetelés,falkiszárítás

Szolgáltatásaink: szigetelés, utólagos szigetelés, vízszigetelés, vályogház szigetelés, penészes falak szigetelése, falkiszárítás, nedves falak szigetelése, vert falak szigetelése, salétromos falak szigetelése, pinceszigetelés, vízzáró vakolat rendszer kiépítése.

szigetelés, utólagos szigetelés, vízszigetelés

Konténer szállítás - Gépi földmunka

Konténer szállítással, szóródóanyag szállítással és gépi földmunkával foglalkozunk Budapesten és vonzáskörzetében.

konténer szállítás, konténer, szóródóanyag szállítás, gépi földmunka

Kft alapítás portál

Kft alapítás kérdései egy helyen: mennyi a minimális törzstőke kft alapítás esetén? Milyen esetekben kötelező a könyvvizsgálat? Mennyi a kft alapítás költsége, milyen elemei vannak? Mennyi ideig tart a kft alapítás bejegyzése? Milyen iratok szükségesek kft alapítás esetén?

Kft alapítás portál

Örökbefogadás információs oldal

Ki fogadhat örökbe? Kit lehet örökbe fogadni? Mennyi korkülönbségnek kell lenni örökbefogadás esetén? Mi a szerepe a gyámhivatalnak az örökbefogadás során? Milyen feltételeknek kell megfelelnie az örökbefogadónak? Az örökbefogadott hogyan tudhatja meg vér szerinti szülei kilétét? Az örökbefogadott örököl az örökbefogadó után?

Örökbefogadás információs oldal

Eladó cégek portálja

Eladó cégek: eladó cégek hitelhez, pályázatokhoz, bővítéshez. Információk eladó cégek megvásárlásának folyamatáról, eladó cégek megvásárlásában rejlő lehetősgekről, szabályokról, eladó cégek közvetítése.

Eladó cégek portálja

Lene 2002 Bt. : Karosszériajavítás, Fény

Szolgáltatásaink: karosszériajavítás, fényezés, horpadás- és jégkárjavítás, teljes körű biztosítási ügyintézés, motorkerékpár javítás, motormentés, motor üzemanyagtartály horpadásának javítása. Igény szerint autómentést, polírozást, és autótakarítást is vállalunk.

horpadás- és jégkárjavítás, teljes körű biztosítási ügyintézés

Felicitá Mennyasszonyi és Alkalmi Ruhaszalon

Cégünk Székesfehérváron kizárólagos joggal forgalmazza a világhírű olasz Shalia Sposa menyasszonyi és alkalmi ruhákat. Ruhakölteményeink minden igényt kielégítenek az egyszerűtől az extravagáns különlegességekig.

Menyasszonyi ruha, Alkalmi ruha, Ruhakölcsönző

szakemberlista.hu

Az oldal működésének célja kettős:

Egyrészt hirdetési lehetőséget biztosítunk szakembereknek, vállalkozóknak, mestereknek, cégeknek hogy könnyen elérhetővé váljanak

Másrészt segíteni a szolgáltatást keresőknek, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálják a számukra legmegfelelőbb szakembert, vállalkozót, mestert, vagy céget.

Szakember lista

Vízpiac Magazin Online - Minden, ami víz

A vizpiac.hu célja a víz stratégiai szerepének felértékelése.
Hiánypótló online szaklap, tematikus hírportál, ami a vízről és csak a vízről szól. Nem politizálunk, de feszegetni fogjuk, a magyar döntéshozók miért nem szentelnek elegendő figyelmet a globális vízhiány nyomasztó problémájának.
A www.vizpiac.hu azért jött létre, mert néhány lelkes és tapasztalt újságíró belátta: legnagyobb nemzeti kincsünket, a vizet, leghatékonyabban a víz ügyének felkarolásával, a figyelem koncentrációjával védelmezhetjük. Mi pedig óvni, védeni kívánjuk.
Munkatársainkat a magyar és a nemzetközi médiából toboroztuk. Van közöttünk vízügyi szakértő, public relations és kommunikációs szakember, és a BBC-t is megjárt Pulitzer-díjas újságíró. Arra törekszünk, hogy a hazai vizes hírek mellett az olvasó globális képet kapjon a föld vízkészletét érintő kérdésekről. Bízunk benne, Ön is közös ügyünk mellé áll, hogy Magyarország mihamarabb ráállhasson egy vízközpontú növekedési pályára. Reméljük, nálunk minden vizes hírt megtalál majd. Mert mi a vízről írunk. A vízről folyékonyan.

Vízpiac Magazin Online

Tehertaxi,Költözködés,Non-Stop

Házhozszállítás , fuvarozás , bútorszállítás , költöztetés , lomtalanítás szállítmányozás
Fix áraink a legmegfelelőbbek és a legolcsóbbak !!
Nincs kiállási díj,nincs óradij,nincs várakozási díj..
A legolcsóbb vagyok a piacon !! Tételtől mennyiségtől független,akár 1 tétel szállításai is ,a legkedvezőbb áron.
Országosan válalok fuvarokat,Hívástól számított akár 1-2 órán belúlis Non-Stop 0-24

Tehertaxi,Költözködés,Non-Stop

Adásvételi szerződés információk

Adásvételi szerződéssel kapcsolatos jogi információk: ingatlan adásvétel, általános adásvételi szerződés információk, adásvételi szerződés speciális esetei.

Adásvételi szerződés információk

CC Könyvelés Kft.

Könyvelés, bérszámfejtés, pályázati forrásokból történt beruházások könyvelése, tanácsadás, számviteli szabályzatok készítése, bevaláások készítése, benyújtása, hatóságok előtti képviselet

CC Könyvelés Kft.

Elektronikus cégalapítás portál

Elektronikus cégalapítás információk. Pontosan mik a cégalapítás költségei? Mennyi illeték fizetendő cégalapítás esetén? Mik a cégalapítás hatályos feltételei? Szükséges banki igazolás cégalapítás esetén? mit kell érteni azon, hogy cégalapítás 1 óra alatt? Készpénz nélkül is lehetséges a cégalapítás? Elektronikus cégalapítás szabályai.

Elektronikus cégalapítás portál

Lénárt gravír - gravírozás

Cégünk különböző műanyagok, de leginkább plexik (betűk, számok, formák, logók, márkajelzések, sablonok, stb.) kivágásával, valamint ledes élvilágítású információs táblák , reklámtáblák és ajtónévtáblák lézervágásával ill. gravírozásával foglalkozik.

gravírozás - lézervágás

BTT Fordítóiroda

A Shell, a Lufhtansa, a Colgate, a Procter & Gamble és az AXA Biztosító évek óta elégedett fordítóirodánk szolgáltatásaival. 1999 óta több ezer cégnek végeztünk fordítási és tolmácsolási megbízásokat világszerte. Szakképzett, anyanyelvi fordítóink, tolmácsaink és lektoraink Észtországtól Portugáliáig, Chilétől Norvégiáig behálózzák a világot. Reméljük, Önt is rövidesen partnereink között üdvözölhetjük.

BTT Fordítóiroda

Saját fotóból vászonkép

Rendeljen vászonképet saját fotójából!
Töltse fel a fotóját itt, vászonképe úgy készül el, ahogy szeretné.
Az ország egyik művészi nyomtatásban vezető cégeként szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal és technikai hátterünkkel biztosítjuk, hogy a vászonkép minőségével elégedett lesz.
Digitális felvételéből látványos vászonképet készítünk. 4 egyszerű lépésben készítse elő munkánkat. Megrendelését a nyomtatás előtt ellenőrizzük és visszaigazoljuk. Az elkészült képet minőségi ékelt vakrámára feszítve, akasztóval ellátva adjuk át Önnek, hogy a kiválasztott helyre felakaszthassa. Számos kortárs képzőművész, grafikus, fotográfus számára készítünk művészi nyomatokat, melyek tanúsított műtárgyként kiállításokra, galériákba, vagy gyűjtőkhöz kerülnek.
Ezen az oldalon keresztül az Ön számára is ugyanazt a szolgáltatást és minőséget biztosítjuk, mikor fényképéből feszített vászonképet nyomtatunk.

Saját fotóból vakrámára feszített vászonkép készítése online rendeléssel

Fingerfood Kft. - rendezvényszervezés

Több mint 14 éve foglalkozunk vendéglátással és rendezvényszervezéssel, party szervízzel, bármilyen rendezvény vagy catering programra tudunk költséghatékony megoldást kínálni.

Fingerfood Kft. - [rendezvényszervezés - vendéglátás]

Hétpecsétes Vártúrák

Hétpecsétes Vártúrák elnevezéssel 2009. március 1-i kezdettel pecsétgyűjtős játékot hirdetünk! A játék lényege, hogy az erre a célra árusított Hétpecsétes Vártúrák 1. Pecsétgyűjtős Kalauzba három éven belül össze kell gyűjteni a megadott hét Veszprém megyei vár: Csesznek, Csobánc, Nagyvázsony, Somló, Sümeg, Szigliget, és Várpalota várainak saját pecsétjét! A Cseszneki Várjátékok szervezője a Cseszneki Programiroda további rendezvényekkel is várja látogatóit - érintetlen természeti környezetben a Bakony szívében - a több, a mint 700 esztendős Cseszneki Várban és a Vár melletti "Kőbánya" Szabadtéri Színpadon!

Hétpecsétes Vártúrák

Onlinedij.hu - Online biztosítások

Kösse meg online: kötelező biztosítás, CASCO, lakásbiztosítás, utasbiztosítás. Összes biztosító ajánlata egy helyen, akár 40%-t is spórolhat.

Onlinedij.hu - spóroljon Ön is a biztosításán!

Szép Magyarország Magazin

A Szép Magyarország Magazin weboldala arra vállalkozott az aktuálisan megjelenő magazin témáin túl, hogy bemutassa a Magyarországon található épített örökségeinket, műemlékeinket, valamint érdekes cikkekkel, leírásokkal, történelmi háttérrel, fotókkal, illusztrációkkal tegye izgalmassá a barangolást hazánk régióit, településeit, nevezetességeit bemutatva. A webáruházban pedig történelmi könyveket, és egyedi illusztrált kártyákat rendelhet tőlünk a kedves olvasó.

Turisztikai, történelmi, művészeti, kulturális folyóirat.

Szép Magyarország Magazin művészeti, történelmi, kulturális kiadvány

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás

lakásfelújítás

villanyszerelés

villanyszerelés, elektromos rendszerek tervezése.

villanyszerelés

Csatornázás, szennyvíz tisztítás

Csatornázás, szenyvíztisztítás

csatornázás

Mosógépszerelés

Mosógépek szervízelése.

Mosógépszerelés

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009