Ügyvédi iroda

Ügyvédi iroda

linkteam.hu - Ügyvédi iroda kategória, Jogi képviseletre van szükséged? Keresel egy jó ügyvédet? Nézz körül az itt felsorolt honlapok között is.

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

dr. Lakatos Ádám ügyvéd

Irodánk a modern, professzionális szemléletet ötvözi a klasszikus ügyvédi tevékenységgel. Magas színvonalú ügyvédi szolgáltatást nyújtunk a büntetőjogra szakosodva. Ennek keretében irodánk teljes körű védelmet nyújt mindazoknak, akik valamilyen oknál fogva érintettjei egy büntetőeljárásnak, legyen szó sértettről, terheltről (gyanúsított vagy vádlott), vagy egyéb lehetséges eljárási résztvevőről.

dr. Lakatos Ádám ügyvéd

 

Dr. Homoki Tamás ügyvéd

Dr. Homoki Tamás közlekedési szakjogász, szakterületek: védelem ellátása közlekedési büntető ügyekben az ország egész területén, sértetti jogi képviselet közlekedési büntető ügyekben, jogi képviselet közlekedési szabálysértési ügyekben, büntető ügyekben védelem ellátása, gazdasági társaságok alapítása, változások átjegyzése, gazdasági társaságok eseti és állandó jogi képviselete, peres és peren kívüli ügyekben, kártérítési ügyek ellátása közlekedési ügyekben, polgári perek jogi képviselete, ingatlanokkal kapcsolatos jogi tevékenység, szerződések, földhivatali eljárások.

Dr. Homoki Tamás közlekedési szakjogász

 

Büntet és Védő ügyvédi iroda

Sziller Büntető Ügyvédi iroda kiemelt szakterülete a Büntetőjog. Nagy tapasztalattal rendelkező büntető és védőügyvédeink a hét minden napján állnak rendelkezésre. Éljen a büntető jog adta lehetőségekkel. Ne kövessen el vissza fordíthatatlan hibát.

Sziller Büntető és védő Ügyvédi iroda

 

Dr. Kovács V. Gábor ügyvéd

Informatika, média és távközlés világának jogi kérdéseivel foglalkozó ügyvéd. Általános szezrődési feltételek és egyedi informatikai tárgyú szezrődések készítése. Szoftverjog, szerzői jog, adatvédelmi jog. Elektronikus kereskedelem joga. Tanácsadás, képviselet.

Dr. Kovács V. Gábor ügyvéd

 

Megbízható ügyvédi iroda

A Dr. Kocsis Ildikó Ügyvédi iroda 2004-óta áll ügyfelei partnerei rendelkezésére megbízható jogi tanácsadásban, jogi képviseletben. Fő szakterületek: gazdasági jog, társasági jog, munkajog, polgári jog, öröklési jog többek között. Az iroda ügyfélköre a mikró vállalkozásoktól a multinacionális nagyvállalatig terjed. Emellett magánszemélyek jogi képviseletét is ellátja.

Dr. Kocsis Ildikó Ügyvédi Iroda

 

Lőrik Ügyvédi Iroda - büntetőjog

A büntető ügyvéd (védőügyvéd, büntetővédő, büntetőjogász) segíti a terheltet (gyanúsítottat, vádlottat) abban, hogy a vele szemben folyó büntetőeljárásban a gyanúsítást, a vád tárgyát megismerje, arról álláspontját kifejthesse, a gyanúsítással, váddal szembeni érveit felhozhassa, a hatóságok tevékenységével kapcsolatos észrevételeit és indítványait előterjeszthesse. Amennyiben büntető ügyvédre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a Lőrik Ügyvédi Irodával!

Lőrik Ügyvédi Iroda - büntetőjog

 

Szeged Ügyvéd

Önnek jogi problémája van? Forduljon bizalommal szegedi ügyvédi irodánkhoz. Jogi tanácsot adunk és vállaljuk az Ön jogi képviseletét. Tulajdonjogi ügyeit intézzük, adásvételi, ajándékozási és egyéb ingatlanokkal kapcsolatos szerződéseit elkészítjük, tulajdoni lapot kérünk ki. Kezeljük követeléseit, kintlévőséget, tartozást hajtunk be adósaitól. Honlapunkon lehetősége van online cégalapításra, így könnyedén be tudja indítani vállalkozását. Szakértelmünk kiterjed a munka-, büntető-, és családi jog területére is. Tegye fel kérdéseit online felületünkön, ügyvédeink ingyenesen válaszolnak Önnek 24 órán belül. Egyeztessen időpontot szegedi ügyvédeinkkel.

Szegedi ügyvédi iroda végez jogi képviseletet

 

Törvény és jog - Kovács Attila ügyvéd

Kovács Attila ügyvédi iroda, szinte valamennyi jogi területen praktizál, de a legközelebb a büntető jog áll. Jogi képviselőként arra törekszem, hogy mindig a megfelelő megegyezés jöjjön létre. Az állami szerveknél és a magánszférában kellő tapasztalatokat szerezve önálló ügyvédi praxist indítottam.

Kovács Attila ügyvédi iroda - ügyvéd

 

Közjegyző Budapest

A Közjegyző.net sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket akik jogi és egyéb szakmai segítségre szorulnak. Ügyfeleinket a Budapest III. 4.sz. közjegyzői irodában várjuk előzetes megbeszélés alapján. Közjegyző.net: Budapest III. ker. 4.sz. közjegyzői irodája. Gyors, pontos, rugalmas ügyintézés. Bejelentkezés: 06 1 368 8305.

A Közjegyző.net sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket akik jogi és egyéb szakmai segítségre szorulnak.

 

jogi tanácsok ügyvéd

Ügyvédi munkadíj árajánlat kérése:
www.jogitanacsok.com
iroda@jogitanacsok.com

jogi tanácsok ügyvéd

 

Simányi és Társa Ügyvédi Iroda

Főként polgári jogra, illetve gazdasági és kereskedelmi jogra szakosodott ügyvédi irodánk a jogi szolgáltatások széles körét nyújtja magyar és nemzetközi ügyfelek részére.

Simányi és Társa Ügyvédi Iroda

 

Ügyvédi iroda - Dr. Kovács Tamás

Ajándékozási, adásvételi vagy vállalkozási szerződést szerente kötni? Vegye igénybe ügyvédi irodánk szolgáltatását, a segítségére leszünk!

Jogi képviselet

 

Dr. Kollár Andor egyéni ügyvéd

Jogi kérdések ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése, és azok hatékony megoldása, magas szakmai színvonalon.

Dr. Kollár Andor egyéni ügyvéd

 

Ügyvédi Iroda Veszprém

A Dr. Barabás Ügyvédi Iroda széleskörű jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. Büntetőjogi tanácsadást, büntetőjogi védelmet, polgári peres és nem peres képviseletet biztosít. E mellett természetesen klasszikus ügyvédi feladatokat is végez, cégalapítással, cégmódosítással, cégbíróság előtti képviselettel, ingatlan adásvételek lebonyolításával foglalkozik, szerződéseket szerkeszt, ellenjegyez, véleményez, jogi tanácsokat ad.

Dr. Barabás Ügyvédi Iroda Veszprém

adojogasz.hu - APEH ellenőrzés

APEH ellenőrzés, adó ellenőrzés, vagyonosodási vizsgálat

APEH ellenőrzés, adó ellenőrzés, vagyonosodási vizsgálat

Közjegyző információk

A közjegyző a közhitelesség egy fontos forrása. A közjegyző által kiállított okiratok közokiratok, amelyek rendkívül magasfokú bizonyító erővel rendelkeznek. A közjegyző emellett sok esetben jogi eljárások lefolytatására is jogosult. Így közjegyző jár el hagyatéki ügyekben, előzetes bizonyítási eljárásokban és fizetési meghagyásos eljárásokban is. A közjegyző státuszhoz így fontos követelmények kapcsolódnak, amelyek jó része felett a Közjegyző Kamara őrködik...

Közjegyző portál

Dr.Ember Alex - Szeged

Dr. Ember Alex ügyvéd, munkaügyi szakjogász szegedi és makói irodájában fogadja régi és leendő ügyfeleit. Az iroda a következő területeken nyújt segítséget:
- munkajog
- polgári jog(ingatlan adásvétel, válóper)
- társasági jog(cégalapítás, cégmódosítás)
- követeléskezelés
Elérhetőségek:
Tel.: 20-433-2820 és 30-637-9892

Dr. Ember Alex ügyvéd

Bot & Vilceanu ügyvédi iroda Nagyvárad

Ügyvédi irodánk az 51/1995. számú Törvény alapján a Román Országos Ügyvédi Kamaránál vannak jegyezve és a Bihar megyei Ügyvédi Kamara keretén belül jogi tevékenységet végeznek a következő területeken: üzleti jog, kereskedelmi és adminisztratív jogviták, üzleti perek megoldása, elbírálás-közvetítés, képviselet és segédlet biztosítása a jogi átszerveződés és bírósági felszámolás terén, jogi képviselet nyújtása és a hitelezők jogainak védelme, továbbá a kereskedelmi szerződések végrehajtásával kapcsolatos tanácsadás és a szerződéses kockázatok igazgatása.

Ügyvédi iroda Bihar megyében, Romániában

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Kiemelt szakterületek: Ingatlan adásvételi szerződések, ingatlanjog, cégalapítás és társasági jog, házassági bontóperek és családi jog, munkajog, örökléssel összefüggő ügyek, általános polgári jog.

Dr. Benedek Csaba budapesti ügyvéd honlapja

Dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda Debrecen

Dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda Debrecenben.
Kiemelt szakterületeink:
- Munkajog,
- közalkalmazotti és köztisztviselői jog,
- büntetőjog

További szakterületeink:
- Gazdasági jog,
- Polgári jog,
- Társasági jog,
- szövetkezeti jog,
- Társadalmi szervezetek joga,
- Oktatási jog

Dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda Debrecen

Vidákovics Ügyvédi Iroda

Védőügyvédet keres?
Védelmet biztosítunk a büntetőeljárások terheltjeinek az ország egész területén, legyen fiatalkorú, felnőtt, vagy katona.
Ha védelemre van szüksége, vagy csak tanácsot szeretne, keressen meg minket!
Amikor bűncselekmény elkövetésével vádolják kockáztatja jó hírnevét, munkáját, vagyonát, családját, vagy akár szabadságát is.
Ne legyen könnyelmű!
Hatalmazzon meg védelmével szakembert ha bajban van!

Védőügyvédek Budapest

Kártérítés ügyvédi iroda - Pörzse

Kártérítési specialisták a belváros szívében. Tel: 238-0372

Kártérítés ügyvédi iroda

Dr. Rozgonyi Anikó Ügyvédi Iroda

A Dr. Rozgonyi Anikó Ügyvédi Iroda Budapest XIII. kerületében az
Újlipótvárosban található.
Vállaljuk magánszemélyek és cégek peres és peren kívüli képviseletét, jogi
tanácsadást, cégalapítást, ingatlan adásvételi szerződések és egyéb okiratok szerkesztését, külföldi örökségek felkutatását.
Bővebb információért látogasson el honlapunkra.

ügyvéd, jogi képviselet

Dr. Tóth K. Zoltán ügyvéd

Jogi tanácsadási szolgáltatásainkat a gazdasághoz köthető területeken nyújtjuk, így ügyfeleinket elsősorban a gazdasági jog, társasági jog, munkajog, adójog és gazdasági büntetőjog területén támogatjuk.

Külön felhívjuk figyelmét az offshore cégstruktúrák, továbbá offshore- és privátbanki szolgáltatások területén kialakított praxisunkra, melynek keretében az elmúlt években ezen a területen szerzett tapasztalatunkat és kialakított közvetlen (személyes) kapcsolatrendszerünket bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére.

Ügyfélkörünk igényének megfelelően kiemelt hangsúlyt fektetünk a diszkrét, személyes ügyfélkezelésre, melynek keretében ügyfeleink sem egymással, sem nagylétszámú adminisztrációval nem kerülnek közvetlen kapcsolatba.

Igény esetén szívesen látjuk Önt irodánkban egy személyes bemutatkozó konzultációra.

Cégalapítás, tanácsadás

Váczi Ügyvédi Iroda - Győr

Tisztelt Látogató!
Teljeskörű jogi szolgáltatás nyújtása cégek és magánszemélyek részére az alábbi témakörökben: közigazgatási per, ingatlan adásvétel, szerződések készítése és véleményezése, cégalapítás, válóperek vitele, szabálysértési és büntető védelem.

Váczi Ügyvédi Iroda - Győr

Munkajogi tanácsadás

A Bodnár Ügyvédi Iroda munkajogi tanácsadást nyújt munkaviszony jellegű jogviszonyokkal kapcsolatban: például munkaviszony megszűnése, csoportos létszámcsökkentés illetve munkáltatói jogutódlás esetén

Dr. Bodnár Lilla munkajogász

Ügyvéd - Lupovici Ügyvédi Iroda

Kiemelt szakterületek: Ingatlan adásvételi szerződések, ingatlanjog, cégalapítás és társasági jog, büntetőjog, munkajog, örökléssel összefüggő ügyek, általános polgári jog. A honlaponhonlapon a szolgáltatással kapcsolatban részletes információk valamint díjjegyzék is megtalálható.
Az iroda fő profilja a büntetőjog, de sok ügyet látunk el az ingatlanjog és a társasági jog területén, és oldottunk már meg bonyolult kártérítési eseteket is.

Megbízhatóság – Szakértelem – Precizitás

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009