Vállalkozásfejlesztés

Vállalkozásfejlesztés

linkteam.hu - Vállalkozásfejlesztés kategória, Vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó oldalak gyűjteménye

fejhallgatók, játékok, játékos kiegészítők

 

ISO 9001 bevezetése, tanúsítása

Napjaink céges versenyszférájában nagy a küzdelem a minél előkelőbb megítélésért. Ennek érdekében sokszor hatalmas változásokon mennek át a cégek. Egyik fontos szempont manapság a nemzetközi szabványoknak való megfelelés. Ilyen szabvány az ISO 9001 is, amelynek megfelelésével ügyfeleink és beszállítóink egyaránt biztosak lehetnek benne, hogy gyártási folyamataink teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi minőségügyi szabványnak. Az auditokra való felkészítést tanácsadó cégünk munkatársai precízen elvégzik, tanácsaikkal a pozitív megítélést elősegítik.

ISO 9001 bevezetés, tanácsadás

 

Vezetői hatékonyság

Vezetőként úgy érzi, hogy az összes feladat Önre hárul és ezért semmire nincs ideje? Változtatni szeretne ezen? A vezetői hatékonyság növelésében segít Boér Tamás! A munkahelyi motiváció fontos elem. De számtalan másik dologban is segítenek Önnek a vezetői hatékonysággal kapcsolatos szolgáltatások. Milyen módon kell megfelelő visszajelzést adni? A stratégia alkotás módja. A vezetői tréning során a megfelelően felépített prezentáció is szóba kerül. Tagadhatatlan tehát, hogy a vezetői hatékonyság csiszolása hosszú távon sokszorosan megtérül. Ha felkeltette a fantáziáját a dolog, keresse meg Ön is Boér Tamást és érdeklődjön a vezetőképzésről! Egy konzultációval nem veszíthet semmit. Az oldalon egy vezetői hatékonyság teszt is található.

Coaching alapú vezetés tréning,

 

Cégbérlés

Induló online és közvetítői (offline) "kényszer" vállalkozások terheinek csökkentésére létre hozott Cégbérlés rendszer, mellyel kikerülhető a cégalapítás, vagy a vállalkozói engedély kiváltása és az ezekhez kapcsolódó bevételtől függetlenül fizetendő kötelező adó és járulék terhek! Cégbérlés rendszerben vállalkozóknak, csak azért mert vállalkozók lettek, nem kell adót és járulékot fizetniük, mert azt a céget bérbe adó a cégbérleti díjból és a választott cégbérleti csomagnak megfelelő kizárólag nyereségesség esetén fizetendő jutalékból fizeti meg a cég bejegyzési országának szabályai szerint! A jól kidolgozott és kipróbált, bizonyított Cégbérlés rendszerben vállalkozóink anyagi terhei jóval alacsonyabbak egy hagyományos vállalkozás (cég, EV.) anyagi terheinél, mégis szabadon önállóan tevékenykedhetnek kibérelt nemzetközi vállalkozásra is alkalmas cégeinkben. Kiszámítható, tervezhető, jogilag és gazdaságilag stabil megoldást nyújtunk, valamint a vállalkozás megerősödése után, igény esetén akár hitelezéssel is segítjük annak önállósodását, saját cég alapítását! Továbbá lehetőséget adunk magas azonnali jutalék fejében bárki számára Cégbérlés csomagjaink értékesítésére vállalkozói jogviszony nélkül is.

Online vállalkozás indítás bérelt céggel

 

Lean coaching

Csatlakozzon Ön is a XXI. századi haladó vezetők köréhez! Segítségünkkel felfedezheti a gyártásban rejlő költséghalmozó tényezőket, és kiiktatásukkal, azonos termelés mellett is profitábilisabbá válhat a vállalata. Ez nem költői túlzás! Ez számunkra a gyakorlat. A részletekért látogasson el a honlapunkra, és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Velünk valóban, mérhetően, érezhetően versenyképesebb lesz a cége!

 

Rendezvényszervezés

Gondolkodtál már Te is azon, hogy megszervezed saját üzleti találkozódat, vagy rendezvényedet, de letettél róla, mert csak gondot és sok-sok fejtörést láttál benne?
Pedig bizony ahogy kis üzleted – vagy éppen jól bevált vállalkozásod – cseperedik úgy kerülsz egyre közelebb azokhoz az eseményekhez, melyeknél felmerül a kérdés: Hogy szervezzem meg...

Szervezés, üzlet

 

Vállalkozz Okosan - Üzleti találkozó

Cégünk egész országra kiterjedő kutatást végzett hazánk kereskedőinél. Célunk az volt, hogy megismerjük a cégvezetők legfőbb problémáit és kidolgozzuk a megoldást! A KKV szektor legsürgetőbb problémái és megoldásaik,amik nem tűrnek tovább halasztást! Melyek azok a statisztikák, amik nélkül esélytelen megalapozott döntéseket hozni? Hogyan vezesse a statisztikáit,
hogy azok segítségével versenyelőnyre tegyen szert?

Vállalkozz Okosan

 

SzoftverSuli.hu

Tanuld a piacvezető Adobe szoftvereket, a magyarországi Adobe disztribútor oktatásában.

SzoftverSuli.hu

 

Cégalapítás Németországban

Irodánk hatékony és gyors ügyintézést biztosít azon magyarországi ügyfelei számára, akik Németországra szeretnék kiterjeszteni vállalkozásaikat. Könyvelés, adótanácsadás, székhelyszolgáltatás.

Németországi cégalapítás

 

Vállalkozói kreativitás fejlesztése

Kutatóként a coaching pszichológia területén, Hóka Hédi segit az üzlet pszichológiájával kapcsolatos problémákban magánszemélyeknek és jogi személyeknek egyaránt.

Vállalkozói kreativitás fejlesztése

 

Pénz és üzlet

Néha fájóan hasít belénk az igazság, miszerint a „Maratonra” csak futással lehet felkészülni. Beszélgetni róla, esetleg a korábbi gyoztesek fényképeit nézegetni, nos, ez nem kecsegtet túl sok sikerrel. Így van ez a cégvezetéssel is. Csinálni, csinálni és csinálni kell. Igen ám, de hogyan?

A könyv mely az ügyvezetokhöz szól

 

Vezető számára: üzleti coaching.

A jó vezetőnek érdemes edzenie vezetői, üzleti tudását is! Az üzleti coaching során a coach segítségével választ találhat dilemmáira.

üzleti coaching

 

Székhelyszolgálat

Székhelyszolgálat, székhelyszolgáltatás Budapesten 7 irodában!
Szeretné, hogy cégének székhelyével kapcsolatosan mindig minden rendben legyen? Nem szeretne idegeskedést, gyomorgörcsöt emiatt? Weboldalunkon mindig friss, pontos és releváns információkat talál a székhelyszolgáltatással, illetve székhelyszolgálattal kapcsolatos tudnivalókról és teendőkről.

Székhelyszolgálat

 

Cég adás-vétel

A Cégbróker Kft. kifejezetten magyarországi bejegyzésű cégek adásvételének közvetítésével, főleg kft.-k és zrt.-k adásvételének közvetítésével foglalkozik.
Tevékenységünk értelemszerűen a céget eladásra kínálók, illetve a céget megvételre keresők segítésére irányul, melynek keretében 3 területen segítünk partnereinknek:
1. A kereslet és a kínálat könnyebben egymásra találjon.
2. Minél gyorsabban és egyszerűbben megszülessen a megállapodás.
3. A megállapodó feleknek előkészítjük az adásvétel jogi és egyéb dokumentumait.
Ügyelünk arra, hogy az átadás-átvétel rendben és jogszerűen történjen.

Cég adás-vétel

 

offshore banking, offshore cég, offshore

Manapság sajnos elterjedt tévhit, hogy az offshore cégek illegális formában működnek, az offshore cégalapítás nem legális formája az adóoptimalizálásnak. Sokan az offshore hallatán a pénzmosásra asszociálnak. Az adóterhek lecsökkentése az Ön érdeke, nem azoké, akik Ön helyett akarják elkölteni a pénzét. Logikus, hogy Ők az offshore cégalapítás ellen vannak. Nem is lehetne jobb szemléltetése az Offshore legalitásának bizonyítására, mint az, hogy az USA-ban és az EU-ban is lehet legálisan ilyen státussal bíró céget alapítani.

Offshore cégalapítás

Adómentes befektetés

Egy modern befektetési lehetőség a magyarországi nagyközönségnek, amellyel a jelenlegi hosszú távú megtakarításokat olyan modern irányokba tereljük, amelyek a teljesítmény és az adózás szempontjából is nagyon hatékonyak.

Adómentes juttatások

Adótanácsadás A-tól Z-ig

Információk adótanácsadásról adótanácsadóknak és ügyfeleknek. Milyen helyzetben lehet szükség adótanácsadásra? Mi a kapcsolat az adótanácsadás és a könyvelés között? Miben tud segíteni az adótanácsadó? Milyen jogszabályi jogosultságok és kötelezettségek kapcsolódnak az adótanácsadáshoz? Ki végezhet adótanácsadási tevékenységet?

Adótanácsadás információs portál

Kis és középvállalkozások

Kis és Középvállalkozásokat segítő linkgyűjtemény, kkv

KKV

Minden ami egy vállalkozáshoz kellhet

Amire egy vállalkozáshoz szüksége lehet, azokat itt megtalálja. Adózási információk, alapítási tudnivalók, EVA...

Vállalkozás

Kiadványtervezés kedvező áron

Névjegykártyák, szórólapok, egyéb kiadványok tervezése, nyomdakész fájl átadása. Online munkamenet, kedvező árak. Tegyen próbára!

Kiadványtervezés kedvező áron

Adósság behajtás információk

Az adósság behajtása során a végrehajtó lefoglalja az adós ingó és ingatlan vagyonát. Az adósság behajtása érdekében a végrehajtó többféle cselekményt végezhet, így elárverezheti a lefoglalt vagyont.

adósság behajtás

Komplex Üzleti Tanácsadás Önnek!

Az Euro-Trade Services Bt. komplex üzleti megoldásokat kínál alapvetően kis és középvállalkozások számára, elősegítve értékesítési lehetőségeiket, a fokozottabb külpiaci jelenlétet. Hozzájárulunk gazdálkodásuk hatékonyságának javításához, megteremtve a piac igényeihez való rugalmasabb alkalmazkodás és fejlődés lehetőségeit.

Euro-Trade Services Bt.-Komplex Üzleti Tanácsadás Önnek!

Tréning Akadémia

Tréning és tanfolyam szervezése a Tréning Akadémia közreműködésével!

SOTER Tréning Akadémia

védjegy, védjegyjog, védjegy bejegyzés

A márka, a márka ismertsége óriási értéket képviselhet a gazdaság szereplő számára. Valamely embléma, jelszó egy termék vagy szolgáltatás sikerét vagy bukását is hozhatja. A jogszabályok ezért régóta védelmet biztosítanak ezen marketingeszközök számára. A védjegy bejegyzése, a bejegyzett védjegyhez kapcsolódó védelmi szabályok biztosítják az adott márka bevezetője számára azt, hogy kizárólagos joga legyen a védjegy használatára.

Védjegy kalauz

Cégalapítás

Cégalapítás, könyvelés Szlovákiában – Szükség esetén pár nap alatt kész céget biztosítunk Önnek. Több száz elégedett ügyfelünk és 25 éves múlunk a garancia

Cégalapítás, könyvelés Szlovákiában

Nemzetközi Vállalkozásfejlesztési Alapprogram

Egy vállalkozás fejlesztése egy nagyon összetett és komplex feladat. Érinti a vállalkozás mindhárom alappillérét, a szakmai, a menedzsmenti, és a pénzügyi területeket. Célja az adott vállalkozás, minden szempontból történő hatékonyságának növelése, a nyereségteremtő képesség növelése, a vállalkozás működési stabilitásának megteremtése. A Nemzetközi Vállalkozásfejlesztési Alapprogram, egy nemzetközi, nagyvállalati irányítási rendszer mikro-, kis-, és középvállalkozásra adaptált változata. A szakértői csoport a nagyvállalati irányítási rendszereket tanulmányozva, mindegyikből kivéve a leghatékonyabb és legjobban kezelhető elemet, így létrehoztak egy olyan rendszert, amely alkalmas volt a tetszőleges méretű vállalkozás igényeire történő optimalizálásra.

Vállalkozásfejlesztés

Hirdetés

Linkteam
Arrow Electronics Inc.
rendszerfelügyelet, kellék,számítógép,informatika,programozás,web fejlesztés
Kulcs-Soft ügyviteli szoftverek

Kategória lista

Ablakpárkány Ablakszigetelés Ajándék Alapítvány Állás Állatok állatorvos Alumínium Apartman, Panzió Apróhirdetés Árnyékolástechnika Asztrológia Aukciós oldalak Autó Autó alkatrész Autóhifi Autókölcsönzés Autósiskolák Baba Barkács Befektetés Betegségek Bevásárlóközpont Biztonságtechnika Biztosítás Biztosítók Blog Bölcsőde Borászat Buszrendelés Bútor Búvárkodás Cég adatbázis Cégalapítás Chat Cipő Szandál Csizma Csapatépítés Csillagászat Csomagolás Cukrászatok Dekoráció Domain, tárhely Duguláselhárítás Egészség Ékszer Elektromos cigaretta Életrajz Energia tanusítvány Építőipar Erotika Esküvő Étterem Ezotéria Falusi turizmus Fehérnemű Festés mázolás tapétázás Festészet Film Fizika Fogyókúra Földmérés Fólia Fordítás Fórum Fotó Fotókidolgozás Futárszolgálat Fűtéstechnika Gasztronómia Grafikai Stúdió Gyermek Gyógynövények Hajtástechnika Hangos vers hangszer hazafias oldalak hifi audio Hírek Hitel hobby Honlapkészítés, Webdesign Horgász Horoszkóp Hőszigetelés Humor időjárás Illatszer Ingatlan Ingyenes Internet Irodák Irodatechnika Játékok Karácsony Kávézók Kémény Képeslap Kereskedelem Kertépítés Klíma Költöztetés Könyv Könyvelés környezetvédelem Közlekedés, Fuvarozás Közösségi oldalak Kresz Kultúra Kutya Lakberendezés LED világítás Lépcső Link katalógusok Marketing Masszázs Medence Média Megújuló energia Menetrendek Mezőgazdaság Misztikum Mobiltelefon Motor Mozgalmak Műköröm Munkavédelem Napenergia Nőknek Nonprofit Nyelviskola Nyílászárók Nyomda oktatás, tanfolyam Öltözködés és ruházkodás Óra Pályázatfigyelő Pályázatírás Papír írószer Pénzkeresés Pénztárgép Pizza Póker Politika Rajongói oldalak Receptek Reklám Rendezvénytechnika Repüléstörténelem Repülőtéri transzfer SEO Sofőrszolgálat Sport Sportfogadás Stúdió, próbaterem Szakmák szakemberek Szálláskeresők Szállítmányozás Szálloda, Hotel Számítástechnika Számítástechnikai nagykereskedés Szaniterek Szépség Szerelem és szeretet Szerszám Szervezet Szoftver Szolgáltatás Szórakozás Szórakoztató elektronika Szótár Takarítóeszközök Targonca Társastánc,versenytánc Társkereső oldalak Taxi Térkép, útvonaltervező Tetoválás Testékszerek Toplisták Tőzsde Tudakozó Tűzijáték Ügyvédi iroda Utazás Vállalkozásfejlesztés Vallás Vas és fém Vendéglátóipar Vízitúra Webáruház Webkamerák Wellness Zárak, zárszerelés Zene

Hirdetések

Google hirdetések

Linkteam.hu | Hirdetés | Banner letöltés | szabályzat | impresszum | Média ajánlat | Kérdések és válaszok | köszönet | Statisztika | Parfüm rendelés a bolti ár alatt 30-50%-kal a Parfüm Centertől.

© rportal 2009